Telefony komórkowe i akcesoria GSM.
Sklep Robitel.pl

Kontakt

tel. 663200005
Lublin

Popularne produkty

Etui, wsuwki z owczej skóry, Kabury Prestige, Futerały dedykowane Sligo, Nakładki Grid Case, Zestawy słuchawkowe, Futerały dedykowane Prestige, Uchwyty do telefonów

Popularne marki

, Nokia, Htc, Samsung, Sony ericsson, Lg, Case-mate, Krusell, Kingston, Bluestar, Otterbox, Forcell, Apple

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Robitel.pl > Opinie klientów

Sklep Robitel.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.02.2011r i posiada 19 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janek rekomenduje Robitel.pl opinia nr 149785 z 08.08.2012

Kupiłem zestaw słuchawkowy. Mój wybór padł na ten sklep. Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Cała transakcja poszła szybko i sprawnie. Skorzystam z niego z pewnością jeszcze nie raz :)

zakupy: zestaw słuchawkowy; sierpień 2012

plusy: ceny, dobra jakość

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenek rekomenduje Robitel.pl opinia nr 149437 z 07.08.2012

Każdy kierowca potrzebuje zestawu słuchawkowego. Poprzedni mi się zepsuł więc postanowiłem kupić nowy. Postawiłem na ten sklep. Nie żałuję. Duży wybór, niskie ceny.

zakupy: zestaw słuchawkowy; lipiec 2012

plusy: duży wybór, niskie ceny

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Robitel.pl opinia nr 118013 z 19.04.2012

Z czystym sumieniem polecam Sprzedawcę. Świetna jakość sprzedawanych towarów. Kontakt znakomity.

zakupy: Pokrowiec z owczej skóry; kwiecień 2012

plusy: Rzetelność

minusy: Bez zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Robitel.pl opinia nr 97089 z 09.02.2012

Szybka wysyłka, dobry kontakt, warto u nich kupować!

zakupy: Samsung Galaxy S; luty 2012

plusy: szybka przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kosa rekomenduje Robitel.pl opinia nr 91799 z 23.12.2011

Wszystko w 100% sprawnie i bezproblemowo. Mogę polecić.

zakupy: telefon; grudzień 2011

plusy: Szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pres rekomenduje Robitel.pl opinia nr 91147 z 18.12.2011

Polecam jak najbardziej. Miło i fachowo.

zakupy: akcesorium GSM; grudzień 2011

plusy: obsługa, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pera15 rekomenduje Robitel.pl opinia nr 90653 z 13.12.2011

Dobra cene, miła i przyjemna obsługa, szybka przesyłka.

zakupy: telefonik; grudzień 2011

plusy: szybko i fachowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Robitel.pl opinia nr 90331 z 09.12.2011

Śmiało mogę polecić zakupy w tym sklepie. Miło i przyjemnie robić z nimi interesy.

zakupy: telefon; grudzień 2011

plusy: jakość i dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

simtel rekomenduje Robitel.pl opinia nr 89997 z 06.12.2011

Bardzo szybka realizacja. Miło i przyjemnie robić zakupy w tym sklepie.

zakupy: akcesoria gsm; grudzień 2011

plusy: ceny, dobry kontakt

minusy: nie zauważyłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gsmck rekomenduje Robitel.pl opinia nr 89835 z 05.12.2011

Miła i fachowa obsługa. Ceny też niczego sobie. To nie był ostatni zakup w tym sklepie.

zakupy: drobne części i akcesoria gsm; październik 2011

plusy: Ceny, obsługa, szybkość realizacji.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Robitel.pl opinia nr 89653 z 02.12.2011

Sklep bardzo solidny i godny zaufania,widać że znają się na swojej pracy. Miła i fachowa obsługa. Mogę polecić.

zakupy: Samsung Ace; grudzień 2011

plusy: terminowość,bogaty wybór,obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Robitel.pl opinia nr 89652 z 02.12.2011

Atrakcyjne ceny i bardzo szybka przesyłka. Polecam

zakupy: Telefon Nokia C3; grudzień 2011

plusy: cena,przesyłka,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Robitel.pl opinia nr 88532 z 19.11.2011

Polecam sklep,bardzo miłą obsługa i ekspresowa przesyłka.

zakupy: Samsung Galaxy S; listopad 2011

plusy: przesyłka,obsługa,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magik rekomenduje Robitel.pl opinia nr 88531 z 19.11.2011

Wszystko w porządku,moja ocena bedzie pozytywna,nie zawiodłem sie w żadnym aspekcie,solidna i godna zaufania firma.

zakupy: telefon; listopad 2011

plusy: atrakcyjen ceny,szeroki wybó,przesyłka,kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje Robitel.pl opinia nr 85374 z 03.10.2011

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania,jestem bardzo zadowolony. Fachowa obsługa i atrakcyjne ceny.

zakupy: robot; wrzesień 2011

plusy: świetny kontakt,cena,ekspresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ludwik IX rekomenduje Robitel.pl opinia nr 84907 z 24.09.2011

Miła i fachowa obsługa, przesyłka bardzo szybko dotarła pod wskazany adres.

zakupy: Samsung Galaxy S; wrzesień 2011

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Robitel.pl opinia nr 84740 z 22.09.2011

Warto skorzystać z oferty sklepu. Towar dokładnie taki jak w opisie, bardzo dobry kontakt i szybka dostawa, jak najbardziej polecam !!!

zakupy: HTC; wrzesień 2011

plusy: skuteczność zakupu, prostota

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Robitel.pl opinia nr 84707 z 21.09.2011

Zdecydowanie POLECAM zakup w sklepie Robitel. Przede wszystkim ze względu na oryginalne produkty które oferuje. Mam pewność, że zakupiony towar jest najwyższej jakości przy zachowaniu stosunkowo niskiej ceny. Serdecznie dziękuję za udane i skuteczne zakupy. Na pewno nie były to ostatnie zakupy.

zakupy: Bateria; wrzesień 2011

plusy: jakość produktów, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sharkii rekomenduje Robitel.pl opinia nr 78375 z 07.06.2011

Znalazłem w jednym miejscu wszystko czego szukałem

zakupy: uchwyt, etui, folie, kabel; czerwiec 2011

plusy: czas realizacji, dostępność towaru

minusy: nie ma się do czego przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER