Muzyka i film na CD i DVD oraz książki o muzyce i zespołach muzycznych.
Sklep RockSerwis.pl

Kontakt

tel. 12 413 25 15
Kraków

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 5
Podsumowanie

RockSerwis.pl > Opinie klientów

Sklep RockSerwis.pl - monitorowana jakość obsługi

  10% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  50% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.01.2008r i posiada 19 opinii klientów w tym 74% pozytywnych.

Wystaw opinię

Arti nie poleca RockSerwis.pl opinia nr 413850 z 07.06.2017

Tragicznie długi czas oczekiwania na sprowadzenie płyt winylowych, po czym połowa zamówionych płyt jest usunięte z zamówienia "bo dostawca wycofał". Sprzedają płyty jako nowe a przychodzą bez oryginalnych folii. To był mój ostatni zakup w tym sklepie. Zdecydowanie odradzam.

zakupy: Płyty winylowe; luty 2017

plusy: Towar w końcu dotarł

minusy: Czas oczekiwania, zniszczone oryginalne folie na płytach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edd nie poleca RockSerwis.pl opinia nr 404162 z 26.01.2017

Nie polecam kupna płyt winylowych. Czas oczekiwania - tragedia. Mylą - kolory zamówionych płyt, wydania, czy wersje zwykłe a limitowane. Przy drugim zamówieniu miał być gratis a dostałem pogięte okładki przy nowych płytach, na maila już nie potrafili odpowiedzieć.Stanowcze nie.

zakupy: płyty winylowe; wrzesień 2016

plusy: Czasami mają coś w dobrej cenie

minusy: Klienta szanują do czasu przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dreamevil rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 287993 z 18.04.2014

Kupowałem w tym sklepie jeszcze, gdy istniał punkt sprzedaży na ulicy Szpitalnej w Krakowie. Od czasu, kiedy rejestruje system, naliczyłem setkę zamówień, niektóre po 20-30 płyt. Mogę chyba powiedzieć, że mam doświadczenie w kontaktach z tym sklepem. Kilka mocnych konkurentów w branży odpadło u mnie na długim dystansie. W Rock Serwisie zamawiam płyty dla siebie, stąd nigdy nie zamawiam płyty na już, na jutro itp. Czekam, aż ją sprowadzą, jeśli nie mają. Jak się nie uda dostać - trudno, wina dystrybutora w kraju a nie sklepu. Sądzę, że z całą pewnością mogę ten sklep polecić. I powodów jest kilka. Grzegorz z Nowego Sącza

zakupy: dwa zamówienia - łącznie 13 płyt; marzec 2014

plusy: płyty z Węgier, dobre ceny, dobry profil klienta w necie

minusy: trudno wskazać, ja nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Publius rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 254585 z 26.10.2013

W sklepie tym wysyłkowo kupuję od 1996 roku, a więc od czasów, kiedy ich strona internetowa nie istniała. Wówczas kupowało się telefonicznie, korzystając z katalogu zdobytego gdzieś na koncertach. W zasadzie mam dobre zdanie o sklepie, w końcu zostawiłem u nich pewnie wartość jakiegoś małego samochodu osobowego (używanego). Niestety, odnotowałem, że ostatnio zaczęło coś się psuć na linii klient - obsługa sklepu, a przynajmniej w przypadku odpowiadania na maile. Otóż zadałem pewnego razu pytanie o niestandardowy produkt (nie było go na stronie, a więc i w katalogu Rock serwisu), z prośbą o możliwość ściągnięcia niniejszego tytułu za ewentualną opłatą. Zakup bezpośrednio od wydawcy wiązałby się z wyrobieniem karty kredytowej, której nie mam i nie widzę sensu dla jednego zakupu wyrabiać. Maila słałem dwukrotnie - bez odpowiedzi. Ostatnio również złożyłem zamówienie na produkt, który tym razem w ofercie figuruje i to w cenie sporo niższej niż u konkurencji (pięciopłytowy box "Crises" Oldfielda. Po miesiącu (!) od złożenia zamówienia wysłałem pytanie, czy mają jakieś informację o produkcie, bo zamówienie ma charakter "Nie zrealizowane - oczekujemy na dostawę od wydawcy". Do chwili obecnej nie mam żadnej odpowiedzi. Szczerze mówiąc czuję się po tylu latach mówiąc kolokwialnie "olany". Łudzę się, że być może zawinił tu jakiś filtr antyspamowy. Byłoby to jednak o tyle dziwne, że jeszcze rok temu dostawałem odpowiedzi na e-maile i wszystko było OK.

zakupy: płyty CD/DVD, książki; październik 2013

plusy: bogata oferta niszowych tytułów, ceny

minusy: Nierzetelna i nieaktualna informacja na stronie

Odpowiedź sklepu 29.10.2013

Wydaje nam się, że nic nie zmieniło się w naszym podejściu do obsługi, a w szczególności w naszej korespondencji z klientami. Staramy się odpowiadać na wszystkie zapytania, zarówno te dotyczące realizacji złożonych ofert zakupu, jak i możliwości sprowadzenia produktów spoza naszej oferty. Oczywiście nie możemy zagwarantować, że odpowiedzi będą pozytywne i przesłane natychmiast, niemniej staramy się nie pozostawiać pytań bez odpowiedzi. W związku z powyższym bardzo prosimy o ponowne przesłanie Pana e-maili - być może z jakiegoś powodu do nas nie dotarły, albo też do Pana nie dotarły nasze odpowiedzi. Na wszelki wypadek prosimy o kierowanie korespondencji na dwa adresy mailowe bok@rockserwis.pl oraz sklep@rockserwis.pl

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mdrunk rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 176841 z 20.11.2012

Pierwsze zamówienie złożyłem w 2009r. Do tej pory dokonałem 7 zakupów (dla jednych mało dla innych dużo, ja po prostu preferuję zasadę kupna większej ilości interesujących mnie artykułów, niż kupować pojedynczo). Sklep polecił mi znajomy, po przejściach jakie miałem z jednym z wielkich sklepów internetowych. Przyznam, że rockserwis przekonał mnie do siebie po pierwszym zamówieniu - czas oczekiwania na realizację był szybszy niż w dużym komercyjnym sklepie, oraz przekonał mnie asortyment, którego często brakowało lub był trudno dostępny w innych sklepach, jak i podejście sklepu do pakowania produktów (w życiu nie widziałem lepiej zapakowanych paczek) Jeżeli chodzi o kontakt z klientem to nigdy nie miałem potrzeby kontaktowania się telefonicznie, mailowo itd... ze sklepem (ani sklep ze mną), co uważam za zaletę. Wystarczyły mailowe automatycznie wygenerowane wiadomości :). W przypadku wad to hmmm nie lubię zielonego koloru (żart :-) ) Podsumowując: polecam sklep wszystkim zainteresowanym - same plusy żadnych minusów.

zakupy: książki, DVD, CD; listopad 2012

plusy: Asortyment, pakowanie paczek, termin realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 103853 z 02.03.2012

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie rockserwisu. Kupuję w nim kilka razy w roku płyty CD i książki. Począwszy od bardzo bogatej oferty asortymentowej, prostej procedury zamawiania, poprzez szybką realizację zamówienia po miłą, kulturalną i profesjonalną obsługę oraz dogodne formy płatności. Można w tym sklepie kupić pozycje, których ze świecą szukać w media marktach i innych tego typu placówkach.

zakupy: płyty CD i książki; luty 2012

plusy: bogata oferta, szybkie terminy realizacji, dogodne formy

minusy: za mała reklama

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waffalux nie poleca RockSerwis.pl opinia nr 93043 z 10.01.2012

nie rozumuję dlaczego sklep uważa ; że bedę PONOWNIE korzystał z ich usług; to chyba w ich interezie jest aby klient miał dobre zdanie o sklepie ;(

zakupy: metus; styczeń 2012

plusy: kontak meilowy istnieje

minusy: brak kontaktu między księgowością a magazynem

Odpowiedź sklepu 10.01.2012

Zgodnie z informacją zamieszczoną na stronie sklepu: "Właściciel konta może w każdej chwili przesłać nam drogą mailową pod adresem: bok@rockserwis.pl dyspozycję o zwrocie środków w całości lub w podanej części na wskazany w treści maila rachunek bankowy." Nie jest więc w żaden sposób zmuszany do ponownego korzystania z naszych usług. Ponownie zwracamy uwagę na fakt, że w przypadku ścisłego zastosowania się do zamówienia Klienta, zapłaciłby za te same płyty 20zł więcej.

Odpowiedź waffalux 10.01.2012

nikt nie stwierdził ;poza Państwem o ponownym korzystaniu z usług sklepu; to Państwo z góry założyliście; że będę korzystał z Waszych usług; nie wierzę w Państwa zapewnienia o tym, iż gdzieś przenieśliście pieniądze na konto klienta gdyby coś tam coś tam; myślę że uznalibyście Państwo sprawę za niebyłą gdyby nie negatywna opinia :( . I na koniec mimo iż nie zastosowali się Państwo do ścisłego zamówienia to za te płyty ZAPŁACIŁEM 20 zł WIĘCEJ !!!! PS. a i jeszcze nie jest to mój pierwszy kontakt z Państwa sklepem; wcześniejszych zamówień nie byliście Państwo zrealizować mimo iż pozycje znajdują się w Państwa katalogu !!!!!

Odpowiedź sklepu 10.01.2012

Nie wiemy skąd ten brak zaufania i nadal uwazamy, że wystarczył jeden krótki mail bezpośrednio do sklepu. Prosze zalogowac się do panelu klienta i sprawdzić czy na pana koncie sa środki w wysokości 20zł. Proszę też o dokładne zapoznanie się z regulaminem sklepu. Klienci składają u nas oferty zakupu, a my potwierdzamy dostepność artykułów. Zdarza się, że dany artykuł jest w ofercie wydawcy, ale jest chwilowo niedostępny. Wtedy oferty zakupu (w danej chwili) potwierdzic nie możemy, ale artykułu nie usuwamy, jeśli wiemy, że wydawca planuje wznowienie pozycji.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 84995 z 27.09.2011

Sklep po prostu świetny. Bardzo szeroka oferta wydawnicza, możliwość zakupu na zamówienie. No i bardzo ważna rzecz- ceny, które potrafią być ZNACZNIE niższe niż u konkurencji. Również jeśli chodzi o kontakt mailowy czy telefoniczny jest bardziej niż dobrze! To wszystko składa się na przyjemność kupowania właśnie w Rock Serwisie!

zakupy: płyty CD i DVD co 2, 3 miesiące; wrzesień 2011

plusy: Załoga, szybkośc realizacji, atrakcyjne ceny!

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 82600 z 17.08.2011

Sklep posiada duże wady.Realizacja niektórych zamówień trwa kilka tygodni,oferta 24 h jest nieaktualna albo realizacja trwa jak przy każdym innym zamówieniu,całkowity brak aktualizacji oferty powoduje iż składa się zamówienie na coś co nigdy nie będzie zrealizowane,do pełnego profesjonalizmu brakuje w opisie zarówno CD jak i DVD nazwy firmy wydawniczej.Ale i tak jest to najlepszy sklep w Krakowie i jeden z najlepszych w kraju i będe z nim współpracował

zakupy: CD, DVD, kilkanaście miesięcznie od 2 lat; sierpień 2011

plusy: szeroka oferta

minusy: Czas realizacji,brak aktualizacji oferty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata z Radomia rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 67497 z 17.12.2010

Tak naprawdę wybrałam ten sklep przypadkowo, bo tak właściwie w przedświątecznej gorączce tylko RockSerwis posiadał w asortymencie płytę Slasha. Mimo,że musieli czekać na płytę od dystrybutora przesyłkę dostałam w ciągi 3 dni!!!!!!!!! Niesamowite, Bez niczego przychylili się do mojej prośby ( miał to być prezent gwiazdkowy dla męża) i bardzo szybko wysłali płytę. Gorąco polecam. Bardzo dobry kontakt, od razu sklep odpowiada na e-maille. Jestem od dziś fanką sklepu i tak naprawdę do ich konkurencji reklamowanej na rynku nawet nie będę zaglądać. Pozdrawiam wszystkich pracowników.

zakupy: płyta SLASH; grudzień 2010

plusy: doskonały kontakt, profesjonalizm w podejściu do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 67157 z 14.12.2010

Tylko tu znalazłam dostępną poszukiwaną płytę z 2008 roku i sklep spełnił moje oczekiwania w 100% zdobywając ją dla mnie:)

zakupy: GRÖNEMEYER, HERBERT - Was Muss Muss - Best Of (2CD); listopad 2010

plusy: znakomita, kulturalna i skuteczna obsługa

minusy: przy moim zakupie w tym serwisie nie było żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 57719 z 19.07.2010

Rewelacyjne płyty starego rocka oraz ciekawe promocje.

zakupy: płyty metallicy; czerwiec 2010

plusy: Stary dobry światowy rock na płytach cd

minusy: niekiedy długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr nie poleca RockSerwis.pl opinia nr 57099 z 07.07.2010

Przelew za zamówione płyty i bilety na koncert zrealizowałem w dn. 29.06.2010r., potwierdzenie przesłałem via mail obsludze sklepu. Po tygodniu zamówienie miało nadal status "nieopłacone". Telefoniczny kontakt z obsługa sklepu to doznanie rodem z epoki PRL: impertynencja sprzedawcy granicząca z brakiem kultury osobistej. Niejaki Pan Mariusz A. (nazwisko Pan Sprzedawca raczył podać dopiero po drugiej rozmowie, poczatkowo wręcz kłamiąc iż jest swoim porzełożonym !), wypowiedzi w stylu " wplacil Pan pieniadze ale nie nam". W koncu Pan Mariusz A. odnalazl przelew i zrealizowal zamowienie - nie uslyszalem nawet przepraszam. To moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Nawet sprzedawcy z serwisu A.xxx. nie mogą sobie pozwolić na takie traktowanie klienta jak firma Pana Piotra K. Troszkę więcej samokrytyki i kultury Panowie.

zakupy: CD Porcupine Tree, bilety na koncert PT; czerwiec 2010

plusy: szeroka oferta, zgodnosc towaru z opisem

minusy: nieterminowosc, niemila i nierzetelna obsluga

Odpowiedź sklepu 07.07.2010

Staramy się zawsze zachować kulturę, ale przyznajemy, czasami jest to trudne, gdy nie zachowuje jej Klient. Nie honorujemy przeslanych potwierdzeń przelewu, lecz czekamy na moment gdy fizycznie wplata wplynie na nasze konto bankowe. A tu mogą sie zdarzyc czasem okolicznosci nieprzewidziane wymagajace naszej interwencji w banku. Po zlokalizowaniu wplaty i wyslaniu biletów kurierem UPS, Klient zostal poinformowany telefonicznie o tym fakcie. Troszkę więcej uśmiechu i luzu Szanowny Kliencie.

Odpowiedź Piotr 07.07.2010

W pełni potwierdzam wystawioną opinię. Zupełnie nie rozumiem sugestii zawartej w ostatnim zdaniu, proszę nie próbować tuszować braku profesjonalizmu w działaniach pseudo - spoufalaniem. Nie życzę sobie takich wypowiedzi. Problem tak naprawdę nie tkwi w braku możliwości zlokalizowania przelewu. Dokładnie Wie Pan w jaki sposób prowadził Pan rozmowę, zaprzeczanie jest bezcelowe. Pięciokrotnie odmówił Pan podania imienia i nazwiska, przełączył Pan rozmowę do przełożonego po czym przez chwilę udawał Pan inną osobę - brak słów po prostu. Rozmowa miała miejsce o godz. 15.32 05.07.2010r. życzy Pan sobie dowod w sprawie? Nie sądze, zatem prosze wskrzesac w sobie resztki kultury i przemilczec negatywny (nie pierwszy zreszta) komentarz dotyczacy prawdomownosci i kultury obslugi w Waszym sklepie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr Piskorski nie poleca RockSerwis.pl opinia nr 55252 z 02.06.2010

Nieterminowa obsługa. Nierzetelna informacja. Błędy na stronie. Produkt 24h realizacji objecano mi przesłać w ciągu 3-4 dni trafił do mnie po tygodniu.

zakupy: The doors Strange days; czerwiec 2010

plusy: autoreklama i dobre samopoczucie

minusy: nietrminowość i dezinformacja

Odpowiedź sklepu 02.06.2010

Produkt posiadal znaczek 24h, ale w chwili realizacji zamowienia odkrylismy, ze jest uszkodzony, dlatego nie wyslalismy go klientowi lecz szybko sprowadzili pelnowartosciowy. Klient kontaktowal sie z nami i mial tego swiadomosc. Dlatego ocena "1" za kontakt i obsługę jest zdecydowanie zaniżona. Również ocena "1" za terminowość realizacji 7 dni zamiast 3-4 jest zdecydowanie zaniżona naszym zdaniem. Zwracamy uwage, że mogliśmyy wysłać produkt uszkodzony, a wtedy zasluzylibyśmy na oceny "5" w obu ww. kategoriach tylko co z tego? Klient odesłałby plyte (na nasz koszt) i otrzymalby pelnowartosciowa po okolo 14 dniach. Tak wiec rozwiązanie które przyjelismy bylo korzystniejsze dla klienta. Szkoda, że nie potrafi tego docenic.

Odpowiedź Piotr Piskorski 02.06.2010

Tłumaczenie nie jest dla mnie wiarygodne dlatego że przez telefon udzielono mi CAŁKOWICIE innej informacji o Państwa niemożności i sprzedawca konsultował się z kolegą. Fakty niepodważale sa takie: --Produkt miał klauzulę 24 h. -- W rozmowie telefonicznej termin dostawy został przedłużony do poniedziałku -- wysłany został we wtorek. -- Wyjatek z regulaminu nie tłumaczy NIEPRAWDY na stronie ,braku informacjii lub nieprawdę handlową (jeśli Państwo wolą) -- Nie otrzymałem żadnej propozycji załatienia tej sprawy oprócz zdania "tak jest bo takie mamy procedury". Opinii nie zmieniam, iInną sprawą jest gra w ocenę numeryczną i tę mogę zmienić: kontakt i obsługa 2pkt (za szybkość protestu aie działaniale) terminowość 1 zgadność z ofertą 5 pkt podtrzymuję zdanie Piotr Piskorski

Odpowiedź sklepu 02.06.2010

Uzasadnienie swojego działania przedstawiliśmy powyżej - dalsza dyskusja jest bezcelowa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 48904 z 21.02.2010

Sklep posiada bogatą ofertę płyt których znalezienie niekiedy graniczy z cudem. Maja korzystne promocje np. udalo mi sie zakupic plyte za 10zl w promocji za ktora w innym sklepie zyczono sobie 50zl!!! Kontakt ze sklepem bezproblemowy, uzyskalem odpowiedzi na moje pytania. Czas oczekiwania w zaleznosci od tego jak bardzo rzadka jest zamawiana plyta. Standardowe ceny nie odbiegaja od innych tego typu sklepow, czesto jednak sa tansze o kilka zloty. Sklep dla wymagajacych!!! :)

zakupy: Płyty CD; styczeń 2010

plusy: Duzo rzadkich płyt, atrakcyjne promocje

minusy: malo opinii na jego temat w Internecie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 48642 z 17.02.2010

Wybrałem sklep ponieważ szukałem dość mało popularnych szwedzkich płyt i były w ich ofercie. Trzeba było na nie czekać trochę ale wiedziałem o tym od nich. A poza tym słucham pana Kosinskiego w Trojce i trafia to bardzo w moj gust :) Bywałem tez na koncertach rockserwisu Polecam sklep bardzo.

zakupy: ok 30 płyt; styczeń 2010

plusy: Duży wybór dobrej muzyki i recenzje kompetentnych ludzi

minusy: nic mi nie przeszkadzało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 43280 z 12.11.2009

oferta zdecydowanie większa niż w innych sklepach w Krakowie

zakupy: CD i DVD; listopad 2009

plusy: oferta internetowa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wagabunda rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 14298 z 22.03.2008

Szybko i sprawnie, miły kontakt telefoniczny

zakupy: Jeff Healey - Mess Of Blues; marzec 2008

plusy: dużo rzadkich tytułów

minusy: na razie nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kefas de Mercifu rekomenduje RockSerwis.pl opinia nr 12820 z 29.01.2008

kupuję od 5 lat; generalnie najtaniej i wszelkie problemy rozstrzygane na korzyść klienta

zakupy: ponad 100 cd, dvd i książek; styczeń 2008

plusy: dobry kontakt, klient jest pan

minusy: ubogie kryteria wyszukiwania towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER