Rośliny wodne i błotne do zbiorników ogrodowych.
Sklep HYDROFLORA

Kontakt

tel. 507 551 312
Choroszcz

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 31
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

HYDROFLORA > Opinie klientów

Sklep HYDROFLORA świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.02.2008r i posiada 31 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

slawek rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 414902 z 23.06.2017

Wybrałem ten sklep po raz kolejny i po raz kolejny w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: rośliny strefy 0-30; czerwiec 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt. Rośliny w świetnym stanie.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Egon4x4 rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 413478 z 02.06.2017

Nie ma na rynku zbyt wielu sprzedawcow roslin wodnych. Wyboru tego akurat sklepu dokonalem arbitralnie, kierujac sie jego oferta, jak tez wygladem i funkcjonalnoscia strony internetowej. Po dokonaniu przelewu komunikacja z klientem moglaby byc co prawda nieco lepsza, ale najwazniejsze jest ze towar wyslany szybko i sprawnie, zgodnie ze specyfikacja, porzadnie zapakowany i zabezpieczony, i dostarczony w 24 h przez kuriera DPD. Jesli zajdzie taka potrzeba to dokonam ponownych zakupow w tym sklepie. Sprzedawcy proponuje zwiekszenie ilosci opcji platnosci (karta kredytowa/debetowa, iPKO etc, ew. Paypal).

zakupy: Oczko wodne zestaw podstawowy I + ekstra lilia; czerwiec 2017

plusy: Szybko i sprawnie sprzedaje dokladnie to, co oferuje :-)

minusy: skromna (ale wystarczajaca) ilosc opcji platnosci.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 413206 z 29.05.2017

oglądałem sporo firm w internecie ale do tej przekonało mnie położenie geograficzne firmy- chodzi mi o strefy mrozu i że większość , jeżeli nie wszystkie rośliny, są przez nich hodowane

zakupy: rogatek moczarka kanadyjska; maj 2017

plusy: profesjonalizm w każdym calu

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgosia rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 412806 z 24.05.2017

Wybralam sklep juz po raz kolejny ...zaufanie to podstawa ..Profesjonalna obsluga Mozna polegac na Szymonie ..doradzi i sprzeda super sadzonki. Interesuje sie takze klientem po sprzedazy. Mozna skorzystac z Jego wspanialej wiedzy w kazdej chwili ..Nie odmowi udzielenia porady o kazdej porze dnia. Oddzwoni jesli jest taka potrzeba...Jestem bardzo zadowolona i pozostane wierna i stala klientka ..POLECAM I BEDE POLECAC TEN SKLEP !!!!!

zakupy: Rosliny do oczka; maj 2017

plusy: Fachowa i mila obsluga

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 411598 z 10.05.2017

Sklep z polecenia FB. Rośliny zdrowe, spore sadzonki. Gratisy ;-) Bardzo dobry kontakt ze spredającym

zakupy: Rośliny MIX; maj 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 389758 z 29.07.2016

Jestem stałą klientką Firmy Hydroflora. Zamawiam rośliny do przydomowego oczka wodnego i zawsze jestem w 100 procentach zadowolona z jakości usług. Rośliny są zawsze starannie zapakowane, wypielęgnowane. Polecam zakupy w tym sklepie również ze względu na życzliwą i przyjazną obsługę. Pozdrawiam!

zakupy: Wodne rośliny pływające, oczyszczające; lipiec 2016

plusy: Duży wybór roślin, życzliwa obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz P. rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 381706 z 04.05.2016

Wybrałem ze względu na szybki i miły kontakt telefoniczny ze sprzedawcą a także dlatego, że sklep poszedł mi na rękę i zamówienie zrealizował od ręki co zdarza się niezmiernie rzadko. Oczekiwania nie były wygórowane chciałem po prostu szybko kupić roślinki i tylko ten sklep spełnił moje życzenie dostawy od zaraz. POLECAM!

zakupy: Kilka gatunków roślin do oczka wodnego; maj 2016

plusy: kontakt z klientem, szybka dostawa, szeroki wybór

minusy: moim zdaniem brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 356469 z 25.09.2015

Zainteresował mnie oferowany asortyment roślin oraz duzy wybór. Nie było zadnych problemów z zamówieniem, towar został wysłany zgodnie z zapisem na stronie sklepu tj. w ciągu 24 godz. Przesyłka doszła bez uszkodzeń, rosliny były w bardzo dobrej kondycji. Dodatkowo przesłano niespodziankę w postaci kilu roślin gratis.

zakupy: rośliny do oczka wodnego; wrzesień 2015

plusy: terminowość dostawy, dodatkowe rosliny - niespodzianka,

minusy: nie doszukałam się wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 356225 z 23.09.2015

duża oferta i solidność w poradach

zakupy: wiele gatunków do oczka; czerwiec 2015

plusy: solidność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 346285 z 19.06.2015

Wybrałam ten sklep ponieważ to BARDZO solidni sprzedawcy i w czerwcu dokonałam następnego zakupu i nadal jestem BARDZO ZADOWOLONA.Na pewno w miarę moich potrzeb nadal będę zaopatrywać się w Hydroflorze. Uprzejmość, terminowość i fachowe doradztwo to powody mojego zadowolenia, bo rośliny rosną i niektóre już kwitną- zwykła radość i zadowolenie,że zakup udany.

zakupy: zestaw pływający + pojedyńcze rośliny; czerwiec 2015

plusy: Fachowość, bardzo dobra jakość sadzonek.terminowość

minusy: nie doswiadczyłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olifma rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 340645 z 28.04.2015

Wybraliśmy ten sklep ponieważ ma wspaniałą opinię wśród znajomych - czyli sklep sprawdzony! Wspaniała przejrzysta strona internetowa . Fachowe doradztwo. Terminowa wysyłka ...i w porównaniu do innych ceny dostępne dla każdego . Polecamy z całego serca !!!

zakupy: rośliny do oczka wodnego; kwiecień 2015

plusy: fachowe doradztwo i terminowość przesyłki oraz cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzislaw44 rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 340601 z 28.04.2015

Witam! Jestem klientem sklepu HYDROFLORA od niedawna. Dwukrotnie dokonałem zakupu różnych roślin, w tym przybrzeżnych, podwodnych, pływających - razem ponad 20 gatunków. Ostatni zakup w kwietniu 2015r. Z zakupu jestem zadowolony. Roślinki dorodne, dobrze ukorzenione. Praktycznie z jednej można zrobić dwie sadzonki. Ceny stosunkowo niskie w porównaniu z innymi aukcjami. Dostawa szybka, praktycznie jednodniowa. Przesyłka solidnie zapakowana, a roślinki zabezpieczone. Dobry kontakt ze Sprzedającym. Zdecydowanie polecam. W przyszłości będę korzystał z tej firmy. z poważaniem: Zdzisław Siewierski

zakupy: Bagienne, przybrzeżne, podwodne; kwiecień 2015

plusy: Niska cena, szybka dostawa, produkt dobrej jakości.

minusy: Trudno znaleźć.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 340365 z 26.04.2015

Potrzebne mi były rośliny do oczyszczalni roślinno-stawowej.Miałam wielkie szczęście znajdując HYDROFLORĘ. Bardzo użyteczne porady i opisy roślin na stronie a także telefoniczny kontakt z KOMPETENTNYMI i BARDZO MIŁYMI WŁAŚCICIELAMI pozwoliły mi na bardzo prawidłowe obsadzenie mojej oczyszczalni.Jakość sadzonek i ich zapakowanie oraz szybka przesyłka spowodowały,że wszystkie rośliny się przyjęły . Teraz czekam aż się rozrosną, bo chciałabym jeszcze dokupić inne - oczywiście w HYDROFLORZE.

zakupy: 28 różnych roślin + 2 zestawy oczyszczaj; kwiecień 2015

plusy: Kontakt, jakość sadzonek,terminowość,szybka przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 340321 z 25.04.2015

Poszukiwałem trochę większej partii nasion orzecha wodnego i podczas gdy inni producenci zbywali mnie, pan Szymon potraktował moje zamówienie poważnie, udzielił mi dużego rabatu, i przysłał nasiona doskonałej jakości, no i interesował się później tym jak rośliny rosną. Czyli profesjonalizm w połączeniu z zamiłowaniem do roślin. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Orzech wodny; kwiecień 2015

plusy: Wiedza, profesjonalizm, szybkość realizacji

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tintin rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 340133 z 23.04.2015

Robię tam zakupy regularnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Szymon i jego żona to doświadczeni hodowcy. Bardzo polecam tą szkółkę a już na pewno przy odbiorze osobistym. Jest, na czym oko zawiesić. Za każdym razem, kiedy ich odwiedzę zachwycą mnie czymś nowym i unikalnym. Warto też dodać, że sadzonki są sporych rozmiarów.

zakupy: Rośliny do oczka wodnego; kwiecień 2015

plusy: Doświadczenie oraz duża gama odmian

minusy: komplety brak wad !!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzislaw1944 rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 335817 z 19.03.2015

Witam! Będąc na emeryturze zacząłem się interesować Japonią. Urzekła mnie hodowla miniaturowych drzewek i roślin oraz sztuka aranżacji w płaskiej doniczce (bonsai, kusa-mono, kokedama, ikebana), doszukiwanie się piękna ukrytego w zwykłych kamieniach (suiseki). Ostatnio zacząłem urządzać takie małe akwarium bez ryb, tylko rośliny wodne, korzenie i kamienie - takie japońskie "wabi-kusa". Zacząłem szukać w internecie takich roślin i natrafiłem na stronę HYDROFLORA. Zakupiłem kilkanaście roślinek i jestem zadowolony. Obsługa przyjemna - wykazująca zainteresowanie sprawami klienta. Ceny przystępne - niższe niż na innych aukcjach. Roślinki ładne, dobrze ukorzenione. Szybka dostawa. Przesyłka starannie zapakowana, Dobry kontakt ze Sprzedającym. Polecam. Zdzisław1944

zakupy: Pałka mała, tatrak, sit, skrzyp, turzyca; marzec 2015

plusy: Dobra jakość towaru, przystępna cena

minusy: Trudno znaleźć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 293357 z 27.05.2014

Sklep wybrałam zupełnie przypadkowo. Jesteśmy z mężem pod wrażeniem. Rośliny na czas transportu zabezpieczono prawidłowo. Można było bez problemów uzgodnić termin przesyłki. Rośliny przyjęły się wszystkie i mam nadzieję, że przez wiele lat będą radować nasze oczy. Polecam zakupy u tego Sprzedawcy. Jeśli zdecyduję się na zakup roślin, to z pewnością u tego Sprzedawcy. Zatem POLECAM wszystkim.

zakupy: rośliny wodne; kwiecień 2014

plusy: Zadbanie o dobro klienta.

minusy: Nie ma niczego, co mogło mnie zrazić do zakupu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

henrykula rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 291401 z 14.05.2014

Profesjonalna obsluga. Roślinki w bardzo dobrej kondycji i perfekcyjnie zapakowane.Dotarly na miejsce w doskonalym stanie. Oczywiście tego samego dnia posadzilem a już w następnym dniu widzialem, że nowe środowisko im odpowiada. Bardzo polecam.

zakupy: Różne roślinki wodne, lącznie 20 sztuk 1; maj 2014

plusy: już podalem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gracjan rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 284941 z 29.03.2014

Bardzo urozmaicona , ciekawa oferta w rozsądnych cenach. Kontakt ze sklepem, obsługa- wzorowe. Dobra jakość przesłanych roślin- expresowa przesyłka. Gorąco polecam.

zakupy: zestawy roślin do stawu; marzec 2014

plusy: opisałem już wcześniej

minusy: wszystko było ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bogdans1111 rekomenduje HYDROFLORA opinia nr 78516 z 09.06.2011

Jestem stałym klientem tego sklepu. Sklep posiada w ofercie szeroką gamę roślin przydatnych do różnorodnego zastosowania w aranżacjach ogrodowo-wodnych

zakupy: Zestaw podstawowy I Astilbe arendsii ame; czerwiec 2011

plusy: Jakość roślinek, dbałość o klienta, profesjonalna obsług

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER