Rowery oraz akcesoria i części rowerowe.
Sklep Rower.com.pl

Kontakt

tel. 32 340 05 58
Ruda Śląska

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Rower.com.pl > Opinie klientów

Sklep Rower.com.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.10.2005r i posiada 23 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bożena rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 416262 z 18.07.2017

Przesyłka zrealizowana terminowo,możliwość negocjacji. Dobre doradzwo. Zawsze miły i dobry kontakt email.

zakupy: opony i dętki rowerowe; lipiec 2017

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kevin rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 385906 z 15.06.2016

Bardzo dobry sklep internetowy szeroki wybór. Dobre doradzwo. Zawsze miły i dobry kontakt email. Do zamówień czasami dodaja gratisy co jest miłym gestem. Pełen profesjonalizm i zadowolenie

zakupy: Świetny towar polecam; czerwiec 2016

plusy: Bardzo dobry asortymet, dobry kontakt, szyba wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SK rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 378490 z 04.04.2016

Polecam, duży wybór, pomocna obsługa.

zakupy: Rower dziecięcy; kwiecień 2016

plusy: Obsługa, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 332133 z 19.02.2015

Jestem zachwycona rewelacyjną obsługą pracowników tego sklepu jak i dostarczeniem towaru przez kuriera Rower był świetnie zabezpieczony w super mocny karton w sobotę tak jak chciałam POLECAM TEN SKLEP Z CAŁEGO SERCA

zakupy: rower winora domingo de luxe 2015; luty 2015

plusy: swietna organizacja kompetentni pracownicy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 314853 z 14.10.2014

Doskonały sklep oraz wspaniały serwis rowerowy który, dostarczył mi bardzo ważną dla mnie cześć do hamulców hydraulicznych. Polecam wszystkim z całego serca !!!

zakupy: Sróbki do hamulców; październik 2014

plusy: Profesjonalny serwis rowerowy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandra rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 152373 z 20.08.2012

Bardzo udana transakcja, wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

zakupy: rower MErida; sierpień 2012

plusy: transakcje, towar, szybkosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 138677 z 09.07.2012

Po raz kolejny nie zawiodłem się na sklepie Activa. Potrzebowałem fachowej pomocy przy wyborze roweru dla syna. Sprzedawca bardzo uprzejmy i znający się na rzeczy. Syn bardzo ucieszył się z nowego rowera. Polecam wszystkim ten sklep :)

zakupy: CTM rower; lipiec 2012

plusy: obsługa, fachowość, pomoc, sprzęt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hubert rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 132465 z 17.06.2012

Ogromny wybór, duży sklep robi wrażenie. Obsługa kompetentna, a towar dobrej jakości. Polecam

zakupy: kask; czerwiec 2012

plusy: obsluga, towar, wybór, jakosc

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 131485 z 13.06.2012

Witam.Rower Doskonale zabezpieczony,cały:)Szacun:)! dostawa w piatek.Narazie testuje-dobrze sie jezdzi,nie ma to jak duze kolo:).Przydałyby sie teraz tylko jakies lepsze pedaly spd:) kierownica troche za dluga:)Lancuch troche haczy o przednia przezutke ustawiam,jeszcze haczy ale mysle ze ustawie:) ogolnie jest ok.Swietny sprzet:) Dziekuje serdeczne! jest doskonały,oby nie zauroczyc:) Elblag Rafał.Pozdrawiam!

zakupy: rower; czerwiec 2012

plusy: dobry sprzęt, terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alek rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 126917 z 25.05.2012

Super bogaty wybór, ogromna ilość rowerów w przystępnych cenach, a także bardzo dobra jakość produktów.

zakupy: merida; maj 2012

plusy: terminowość, wybór, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 125209 z 19.05.2012

Sklep znalazłem przypadkowo w internecie. Zależało mi na wysyłce za granicę, a sklep rower.com.pl taką możliwość oferuje Niestety, na dwa maile zostały bez odpowiedzi więc zadzwoniłem i.. nie żałuję. Bardzo miła obsługa, która stara się pomóc klientowi, doradza, pyta i wyjaśnia. Mało tego, zyskałem rabat 10% na rower, chociaż na stronie internetowej nie ma o tym wzmianki. Sama wysyłka bardzo szybka, rower bardzo bezpiecznie zapakowany, wystarczyło tylko kręcić kierownicę i przednie koło i można jeździć. Jeżeli kupować rower, to tylko w tym sklepie. Polecam..

zakupy: Merida Matts TFS 500-D; maj 2012

plusy: Obsługa sklepu (telefon)

minusy: Obsługa sklepu (email) - brak odpowiedzi.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Choco rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 124949 z 18.05.2012

Szeroki wybór asortymentu to z pewnością duży plus w sklepie. Mało który rowerowy ma tyle rowerów stałej ekspozycji i taką sporą powierzchnię. Więc jak ktoś przyjeżdża pooglądać rowery to niech sobie zarezerwuje kilkadziesiąt minut na przeglądanie. Na prawde ilość robi wrażenie! Przesyłka doszła błyskawicznie, rower cały bez najmniejszego śladu uszczerbku. Jeżdże nim codziennie do pracy, sprawuje się doskonale. Jest lekki i bardzo funkcjonalny. A mowa oczywiście o składanym Dahonie!

zakupy: Dahon; maj 2012

plusy: wybór, sprzet

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucjan rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 108925 z 19.03.2012

Bardzo duży wybór akcesoriów rowerowych. Kupiłem dwa kaski - dla mnie i żony. Wszystko ok, polecam!

zakupy: kaski; marzec 2012

plusy: duży wybór

minusy: nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 107401 z 14.03.2012

Polecam sklep, dużo rabatów i promocji na rowery, naprawde warto kupic i zaoszczędzić parę złotych. Jakość też bardzo dobra! Polecam

zakupy: rower Winora; marzec 2012

plusy: promocje, rabaty, jakość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 103085 z 29.02.2012

Do sklepu trafiłem ze strony www.haibike-polska.com , ponieważ zainteresowały mnie te niemieckie rowery. W sklepie bardzo profesjonalnie podchodzą do sprawy, zostalem dobrze obsłużony i jestem zadowolony z roweru.

zakupy: Haibike rookie; luty 2012

plusy: profesjonalna obsługa, dobra jakość, szybkość realizacji

minusy: chyba brak albo nie doświadczyłem ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Kozicki nie poleca Rower.com.pl opinia nr 84371 z 15.09.2011

Znalazłem w Internecie, miał teoretycznie szeroki asortyment. Niestety, obsługa okazało się bardzo arogancka i nieprofesjonalna. ODRADZAM zakupy w tym sklepie. Kupiłem towar, który okazał się być niedostępny - musiałem czekać ponad 2 tyg. na wysyłkę. Przesyłka została dostarczona przez DPD do ochrony osiedla, bez poinformowania mnie o tym - czekałem tydzień... Jak chciałem reklamować usługę kurierską, sklep odmówił mi pomocy, bo uznał, że szkoda im czasu (czyt. na rzetelną obsługę klienta...). NIE POLECAM!!!

zakupy: Linka Trelock SK-310; sierpień 2011

plusy: brak

minusy: słaby kontakt, nieprofesjonalna i arogancka obsługa

Odpowiedź sklepu 29.01.2012

Usługę kurierską prosimy reklamować bezpośrednio u kuriera. Niestety my nie mamy wpływu na postępowanie kuriera. Kurier powinien dostarczyć przesyłkę bezpośrednio do odbiorcy. Może to ochrona osiedla nie pozwoliła kurierowi dostarczyć przesyłki? Jeżeli tak się rzeczywiście nie stało winą za całe zamieszanie proszę obarczyć kuriera, nie nas. W sezonie letnim, przy dużej ilości zamówień, dostępność towaru zostaje potwierdzona do 24h.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 79132 z 20.06.2011

Wszystko świetnie. Fachowa obsługa, dobre ceny, duży rabat i co najważniejsze solidny sprzęt. Polecam jak najbardziej można płacić kartą i wziąć na raty. Inne sklepy powinny się uczyć!!!

zakupy: Hercules Zandar X-24; czerwiec 2011

plusy: ceny, fachowość, podejście do klienta

minusy: ogromny wybór (można zostawić pół wypłaty:D)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 71126 z 09.02.2011

Bardzo rzetelny i uczciwy sprzedawca. Kupiłam dobrej klasy rower w atrakcyjnej cenie. Bezproblemowe ustalenie co trzeba wymienić, a co zostawić. Szybki kontakt mailowy, łatwe ustalenie szczegółów. Pełen profesjonalizm. Tacy sprzedawcy zachęcają do dalszych zakupów. Szczerze i od serca polecam sklep Rower.com.pl.

zakupy: Rower górski GT Avalanche; luty 2011

plusy: Szybki kontakt, komunikatywność, asortyment, dobre ceny!

minusy: Żadnych wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agusia rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 9911 z 06.11.2007

Fachowa i miła obsługa. Sklep po prostu doskonały super kontakt z klientem.. Transakcja bez żadnych problemów. Dzięki!

zakupy: Kelly's; listopad 2007

plusy: kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

niebieski111 rekomenduje Rower.com.pl opinia nr 8923 z 01.10.2007

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie rower.com.pl. Termin realizacji zamówienie był ekspresowy. Pracownicy sklepu starannie dbają o kontakt z klientem. Obsługa telefoniczna wzorowa. Jakie było moje zdziwienie, gdy zostałem powiadomiony telefonicznie o wysyłce sprzętu. Polecam każdemu ten sklep rowerowy!!

zakupy: Rower marki Leader Fox i rower Trek; wrzesień 2007

plusy: Obsługa, szybka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER