Galanteria skórzana oraz torby podróże i walizki.
Sklep RoyalPoint.pl

Kontakt

tel. 32 445 71 53
Gliwice

Popularne produkty

WALIZKI NA KÓŁKACH, PORTFELE, ETUI I BRELOKI, SPORTOWE, PLECAKI TURYSTYCZNE, TECZKI, UPOMINKI BIZNESOWE, KOSMETYCZKI, LISTONOSZKI, SHOPPERY, KUFERKI, TORBY MIEJSKIE

Popularne marki

Wittchen, Wojewodzic, Deuter, Guess, Travelite, Puccini, Versace jeans, Camel active, Parker, Galskór, Mcklein, Piquadro, Love moschino, Ralph lauren, Furla, Waterman

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 154
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

RoyalPoint.pl > Opinie klientów

Sklep RoyalPoint.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.11.2008r i posiada 155 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna Kowalc rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 289845 z 04.05.2014

Sklep godny polecenia. Towar wysokiej jakości, przesyłka bardzo szybka.

zakupy: Piórnik skórzany Wojewodzic GD24/PC01/PL; kwiecień 2014

plusy: Profesjonalizm, wysoka jakość towaru, dobra komunikacja.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madalena rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 289781 z 04.05.2014

Zaskoczona poziomem obslugi klienta.Bardzo szybka i sprawa przesylka.Polecam!!!!

zakupy: torba verso czarna; marzec 2014

plusy: szybkosc

minusy: zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olala rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 282573 z 16.03.2014

szeroki wybor towarow, dobre ceny w tym segmencie rynku, blyskawiczna dostawa, dobry kontakt

zakupy: Wojewodzic kosmetyczka +etui; luty 2014

plusy: szybkosc realizacji, dobry kontakt

minusy: brak stwierdzonych ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yauld rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 281793 z 11.03.2014

Najtansza dostepna oferta.

zakupy: Plecak na kolkach; luty 2014

plusy: Sprawna obsluga, dobry kontakt

minusy: nie zaobserwowano

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 280829 z 04.03.2014

Zachecila mnie dobra cena walizki. Tak sklep w 100% spelnil moje oczekiwania.

zakupy: Walizka Titan; luty 2014

plusy: Duzy wybor walizek, szybka realizacja zamowienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 280597 z 03.03.2014

Sensowny balans w cenie i jakosci. Solidosc w kwestii dostawy - jak obiecano (pomomo okresu swiatecznego). Mila pomoc i doradztwo na telefon.

zakupy: Torebka i rekawiczki Wittchen; grudzień 2013

plusy: Solidnosc, mozna zaufac informacji / terminom / jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 280333 z 28.02.2014

Sklep wybrałam przypadkiem ponieważ było w nim to czego szukałam. Natomiast jestem zadowolona zarówno z zakupionego towaru, jak również z bardzo sprawnie przeprowadzonej transakcji.

zakupy: torba skórzana; grudzień 2013

plusy: Kontakt z klientem na każdym etapie realizacji zamówieni

minusy: Nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 280189 z 28.02.2014

Najtańsza oferta

zakupy: Nosidełko; listopad 2013

plusy: Atrakcyjna cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 278761 z 20.02.2014

Bardzo atrakcyjne towary z najwyższe półki jakościowej i po bardzo rozsądnych cenach!

zakupy: torba podróżna; luty 2014

plusy: świetna jakość produktu.

minusy: żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

peris rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 278741 z 20.02.2014

towar zgodny z opisem, szybka realizacja. Wszystko ok.

zakupy: torebka Wittchen; październik 2013

plusy: dostępność towaru, szybkość realizacji

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

przemek rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 278629 z 20.02.2014

Solidny sprzedawca. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Informacja o przebiegu realizacji zamówienia. POLECAM!

zakupy: Parasol DOPLER; grudzień 2013

plusy: Informacje o przebiegu realizacji zamówienia. Kontakt.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 278429 z 19.02.2014

Sklep polecila mi kolezanka ,kupiłam torebke z której jestem b.zadowolna ,sklep Royal Point spisal się rwelacyjnie ,torebka dotarla szybko i była ladnie zapakowana ,serdecznie polecam !! Anna

zakupy: Torebka; grudzień 2013

plusy: Towar zgodny ze zdjeciem , szybko wysylany i lad.opakowa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 271597 z 13.01.2014

Towar zgodny z opisem,szybka dostawa, polecam w 100%

zakupy: Torebka Słoń Torbalski; wrzesień 2013

plusy: Sprawna i szybka dostawa

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 240125 z 27.08.2013

Przeglądając różne strony na internecie weszłam na stronę o RoyalPoint.pl - i spontanicznie kupiłam kosmetyczkę z której jestem zadowolona - pozdrawiam

zakupy: kosmetyczka; sierpień 2013

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monia3035 rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 239213 z 23.08.2013

dobra cena i miła obsługa tel

zakupy: komplet walizek na kółkach; lipiec 2013

plusy: wysoka jakość produktów, dobra cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ilona rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 238569 z 21.08.2013

znalazłam w sklepie poszukiwany towar, dostawa była szybka, towar zgodny z opisem.

zakupy: Bagaż podręczny firmy Titan; czerwiec 2013

plusy: wybór towarów, krótkie terminy dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

haga7 rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 228921 z 03.07.2013

Sklep z zamówienia wywiązał się znakomicie. Terminowo, błyskawicznie. Jestem bardzo zadowolona. Z całą odpowiedzialnością polecam i na pewno sama jeszcze skorzystam z zakupów.

zakupy: parasolka; lipiec 2013

plusy: łatwość dokonywania zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldekdodo rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 227889 z 27.06.2013

Szybka dostawa. Towar dobrej klasy. Polecam

zakupy: Karma dla psa - eukanuba; czerwiec 2013

plusy: szybka wysyłka i realizacja zamówienia

minusy: nie mam opinii

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 227249 z 25.06.2013

Markowy towar, dobre ceny, szybkie zakupy = Satysfakcja

zakupy: walizka Wittchen; kwiecień 2013

plusy: markowy towar, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Młodzik rekomenduje RoyalPoint.pl opinia nr 227229 z 25.06.2013

Cena zakupionego produktu okazała się najmniejsza w sieci.Profesjonalna obsługa i expresowa przesyłka.

zakupy: Pasek skórzany męski Tommy Hilfiger New; kwiecień 2013

plusy: Profesjonalna osługa i szybka przesyłka.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER