Części i akcesoria samochodowe, sklep tuningowy, forum i serwis mechaniczny.
Sklep Rpmotorsport.pl

Kontakt

tel.
Jazgarzew

Popularne produkty

Produkty, Tłumiki sportowe Turbo Works, Subwoofery

Popularne marki

Japan racing, Turbo works, Magnaflow, Hawk performance, Millers oils, Alpine car audio, Hel, Athena gasket, Cometic gasket, D2 racing zawieszenia gwintowane, Pro g engineering

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 35
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Rpmotorsport.pl > Opinie klientów

Sklep Rpmotorsport.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.12.2006r i posiada 35 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Karol rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 324141 z 19.12.2014

Najlepsze ceny szybka realizacja

zakupy: Tumik i katalizator Magnaflow; grudzień 2014

plusy: Kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 63927 z 01.11.2010

sklep posiada duzo ciekawych czesci i akcesorii, bardzo dobry kontakt z klientem, doradztwo w sprawie doboru czesci. wysylka jest bardzo szybka.

zakupy: filtr stozkowy i akcesoria montazowe, wa; sierpień 2010

plusy: szybka wysylka, dostepnosc towarow

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 63038 z 18.10.2010

Sklep posiadał w ofercie interesujące mnie akcesoria w atrakcyjnej cenie. Szybko złożyłem zamówienie i równie szybko zamówienie zostało zrealizowane. W trakcie realizacji cały czas informowany byłem o statusie i stanie mojego zamówienia. Polecam.

zakupy: filtry stożkowe, akcesoria do konserwacj; maj 2010

plusy: szybkość i doskonały kontakt

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafi rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62216 z 04.10.2010

Bardzo dobra cena ;) nie wspomne o bardzo szybkiej przesyłce ;) wszystko profesjonalnie spakowane ;) bardzo miły i konkretny sprzedawca ;)

zakupy: Felgi ats + nakrętki; listopad 2009

plusy: Miła obsługa o która teraz cieżko i porządny towar ;)

minusy: brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agagum1 rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62212 z 04.10.2010

W ofercie tego sklepu były potrzebne mi żarówki; reakcja i wysyłka niemal natychmiastowe, towar zgodny z opisem, oryginalnie opakowany, sprawny w 100%, wyśmienicie zapakowany. Polecam gorąco.

zakupy: żarówki HB3 U super white 65W 12V 9005; sierpień 2010

plusy: szybkość wysyłki i zgodność towaru z opisem

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tatamagrata rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62120 z 02.10.2010

W pełni profesjonalna obsługa

zakupy: Olej do filtrów powietrza K&N; październik 2010

plusy: Szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62035 z 01.10.2010

Sklep Rpmotorsport.pl jako jeden z nielicznych posiada samochodowe kosmetyki Meguiars w tak znacznej ilości. Co prawda zdarzył przykry incydent w postaci złożenia zamówienia, które później nie mogło zostać w całości zrealizowane ze względu na nieaktualne dane co do dostępności produktów w sklepie, ale rzetelność sprzedawcy i cena mile mnie zaskoczyła.

zakupy: Kosmetyki Meguiars (6 sztuk); marzec 2010

plusy: Ilość dostępnego towaru, szybki i rzeczowy kontakt

minusy: Aktualizacja zawartości towaru w magazynach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fuego3 rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62032 z 01.10.2010

ok

zakupy: olej motul; wrzesień 2010

plusy: konkrety

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JanekQuattro rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 62027 z 30.09.2010

Fachowe doradztwo przy zakupach oraz miła i profesjonalna atmosfera. Zamówione towary w sklepie internetowym odbierałem osobiście wraz z montażem na miejscu. Jestem bardzo zadowolony z dobranych części. Ceny bardzo przystępne a na niektóre produkty zdecydowanie najniższe spośród sklepów internetowych, bez porównania do tradycyjnych sklepów i warsztatów. Sporo towaru na miejscu, przed zakupem tłumika mogłem go obejrzeć na miejscu co pomogło mi w podjęciu decyzji. W sklepie RPM zamierzam kupować również w przyszłości i zdecydowanie oddam im kolejny raz samochód na seriws ! Polecam !

zakupy: układ hamulcowy + wydech + montaż; sierpień 2010

plusy: fachowe doradztwo, dobre ceny, serwis na miejscu

minusy: jak dla mnie odległość, ale i tak będę tam jeździł !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milosz rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61975 z 30.09.2010

mimo brakow magazynowych szybko i sprawnie zostaly sprowadzone felgi dla mnie. wielu moich znajomych tez pozytywnie sie wypowiada i tej firmie

zakupy: ats dtc; październik 2009

plusy: idealny kontakt z klientem i przedstawienie usług i towa

minusy: hmmm moze lokalizacja bo chwilke go szukałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bio rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61935 z 30.09.2010

Sklep cieszy się dużą renomą i jest uznawany za bardzo profesjonalny. Sprzedawcy są bardzo fachowi i są w stanie doradzić, a nawet odradzić coś. Bardzo polecam - fachowa i kompetentna obsługa to klucz sukcesu tej firmy.

zakupy: głośniki, elementy układu dolotowego; listopad 2009

plusy: fachoość, kompetencje, rzetelność,

minusy: czasami malutkie problemy z kontaktem - nieistotne wręcz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61928 z 29.09.2010

jestem kilkukrotnym klientem tego sklepu i jeste bardzo zadowolony, duzy wybor towarow wysokiej jakosci i szybka dostawa

zakupy: Motul x-ces 5W40; czerwiec 2010

plusy: duzy wybor, szybka dostawa, wysoka jakosc

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiTT rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61926 z 29.09.2010

szybka wysyłka, zgodność towaru z opisem

zakupy: Olejek ITG; sierpień 2010

plusy: dostępność towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barti rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61889 z 29.09.2010

Dobre doradztwo, szybkie sprowadzenie części i telefon o dostępności części na miejscu. Do tego bardzo atrakcyjna cena. Szczerze polecam!!!

zakupy: Komplet gum do zawieszenia przód i tył; maj 2010

plusy: cena, szybka realizacja i fachowa obsługa

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61888 z 29.09.2010

Bardzo przystępne ceny i błyskawiczna wysyłka. Opis produktu w 100% odzwierciedla stan faktyczny produktu.

zakupy: Sprężyny sportowe MTS-Technik Mazda 323F; wrzesień 2010

plusy: świetny kontakt

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzywa rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61885 z 29.09.2010

Bardzo dobrej jakosci towary dostepne praktycznie od reki. Profesionalna porada techniczna oraz bardzo staranna wysylka. Nie zostaje nic innego jak tylko polecic tego sprzedawce.

zakupy: Tasma termoizolacyjna Thermo-Tec; lipiec 2010

plusy: obsluga, wysylka

minusy: brak powaznych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaczy rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61884 z 29.09.2010

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka

zakupy: częśc i kosmetyki do auta; wrzesień 2010

plusy: Doskonały kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janus rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61883 z 29.09.2010

Dobra cena zakupionego towaru. Profesjonalna obsługa; gotowość do udzielenia porady technicznej!

zakupy: sprężyny Eibach -30mm; październik 2009

plusy: profesjonalna obsługa klienta

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61868 z 29.09.2010

Sklep w pełni profesjonalny. Pracownicy dysponują odpowiednią wiedzą. Ceny konkurencyjne. Zdecydowanie POLECAM!!!!!!!!

zakupy: Eibach Pro-Kit; październik 2009

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Rpmotorsport.pl opinia nr 61851 z 29.09.2010

Fachowe doradztwo i dobre podejście do klienta. Sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: śruby zabezpieczające felgi; październik 2009

plusy: fachowość, rzetelność, doświadczenie

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER