Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 183
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 185 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Grazaw5 rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 430018 z 21.02.2018

Szeroki asortyment.

zakupy: Hełm rycerski; luty 2018

plusy: Błyskawiczna wysyłka. Już następnego dnia miałam hełm

minusy: wszystko było OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 429694 z 15.02.2018

Świetne militarne zabawki dla małych chłopców, porządnie zrobione, trwałe i względnie bezpieczne. Jestem bardzo zadowolona z produktów, ekspresowa dostawa, zabawki porządnie zapakowane.

zakupy: Miecz duży 66cm Łuk drewniany mały z otworem 77cm + 3 strzały z; luty 2018

plusy: kontakt na każdym etapie zamówienia, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 429470 z 12.02.2018

Bardzo ładnie wykonane produkty. Szybka realizacja. Atrakcyjne ceny. Ciekawa i piękna strona www. Polecam wszystkim.

zakupy: miecz, tarcza, hełm; luty 2018

plusy: atrakcyjne ceny, piękne produkty

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 428486 z 28.01.2018

Super szybka sprawna transakcja polecam

zakupy: Toczek damy dworu; styczeń 2018

plusy: Spoko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mama rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 428362 z 26.01.2018

Bardzo polecam! Fajne produkty, dobry kontakt ze sklepem.

zakupy: Tarcza, miecz, hełm, ; styczeń 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Rycerskisklep.pl opinia nr 428246 z 25.01.2018

Zdecydowanie nie polecam !! Jakość produktu wbiła mnie w krzesło, wykonanie na poziomie dziecka na zajęciach techniki, porozrywane szwy, zakładki a kaptur wszyty na boku, zgroza. Wybrałam opcje przesyłki z cennika sprzedającego w kwocie 13,5 zł. Zwróciłam towar na swój koszt ( nie z mojej winy) pomijam fakt że koszta nie zostały zwrócone to jeszcze sprzedawca zwrócił mi koszt przesyłki najtańszej , tłumacząc się że działa zgodnie z obowiązującymi przepisami . A ja pytam ? gdzie szacunek do kupującego? Z ludzkiego punktu widzenia bym się wstydziła sprzedawać coś takiego ! Arogancja i cwaniactwo ! Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Rycerz herbu Pogoń tunika biała z kapturem; styczeń 2018

plusy: brak

minusy: jakość, koszty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 428158 z 24.01.2018

Sklep bardzo mi się podoba, asortyment taki jakiego szukałam w przystępnych cenach. Szybkie i sprawne zrealizowanie zamówienia.

zakupy: tunika rycerska; styczeń 2018

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 426870 z 03.01.2018

Tak spełnił moje oczekiwania. Sprawna i szybka wysyłka pożądanych produktów .

zakupy: 3 pochwa i zestaw (tarcza miecz i pochwa); grudzień 2017

plusy: Szybka i bezproblemowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania nie ma zdania o Rycerskisklep.pl opinia nr 425102 z 03.12.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma ciekawy asortyment. Zakupiłam dwa drewniane pistolety na gumki czterostrzałowe. Jeden z nich okazał się być wykończony, drugi nie (miał zadziory, był niewyszlifowany). Dzięki temu, że zakupiłam dwa egzemplarze patrząc na jeden produkt miałam porównanie i widziałam, że drugi był wykonany niewłaściwie (wyglądął jak niedokończony).

zakupy: pistolety drewniane na gumki czterostrzałowe; grudzień 2017

plusy: niespotykany asortyment

minusy: jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 425090 z 02.12.2017

Ma ciekawy asortyment

zakupy: kostium dla dziecka; listopad 2017

plusy: ciekawy asortyment

minusy: mało przejrzysty katalog, wymieszane wszystkie rozmiary

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelinka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423934 z 16.11.2017

W tym sklepie znalazłam to czego szukałam. jestem zadowolona a moje małe smrody jeszcze bardziej!!!

zakupy: tarcza, miecz i chełm; październik 2017

plusy: szeroka oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423286 z 07.11.2017

Produkt w 100% zgodny z opisem i zdjęciem. Szybka wysyłka. Polecam!

zakupy: Zestaw małego rycerza; listopad 2017

plusy: Szybka obsługa, produkt zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423002 z 02.11.2017

Szukając w internecie stroi średniowiecznych przypadkiem trafiłam na tę stronę i znalazłam to czego szukałam - tuniki rycerskie. Jakość wykonania bardzo dobra. W pełni jestem zadowolona z jakości ubioru za tak niską cenę. Przemiła obsługa. Jak dla mnie rewelacja i polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: Tuniki rycerskie; listopad 2017

plusy: Przemiła i szybka obsługa. Jakość towaru. Niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anies rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422742 z 27.10.2017

Poszukiwałam konkretnego przedmiotu a sklep właśnie go oferował i do tego w rozsądnej cenie. Szybka realizacja zamówienia. Radość dzieci nieoceniona

zakupy: dwustronny toporek z futerkiem; październik 2017

plusy: duży wybór i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 419722 z 12.09.2017

Dobra relacja jakości do ceny. Zakupione towary dostarczają radości i dobrej zabawy. Dziękuję.

zakupy: łuk, kołczan+5 strzał, miecz; wrzesień 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 418994 z 29.08.2017

Super szybka wysyłka. Miły kontakt telefoniczny i wielka radość dziecka :-)

zakupy: bełty, kołczan; sierpień 2017

plusy: możliwość zakupu bez logowania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

akret rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 418018 z 15.08.2017

Sklep wybrałem z polecenia i wszystko potwierdzam - towar ok, dostawa ok. Polecam!

zakupy: Strój rycerski dla dorosłego x2; sierpień 2017

plusy: Znalazłem co chciałem w dobrej cenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eduinstal rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 415922 z 12.07.2017

Zakupione produkty w sklepie RYCERSKISKLEP.PL (stroje rycerskie oraz miecz) spełniły moje oczekiwania. Doskonale sprawdziły się również podczas wieczoru kawalerskiego. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Stroje rycerskie (tuniki) - 8 sztuk oraz miecz; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia, jakość i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roma rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 415002 z 26.06.2017

zgodnie z zamówieniem, szybko i profesjonalnie. polecam z przyjemnością.

zakupy: strzałki drewniane do kuszy, strzałki drewniane do łuku; czerwiec 2017

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik0212 rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 412938 z 25.05.2017

Super sklep. Towar wysokiej jakości. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Na pewno jeszcze odwiedzę!!

zakupy: miecze i tarcza; maj 2017

plusy: Bogaty asortyment, szybka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER