Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 193
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 195 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Julia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 447926 z 11.01.2019

miecz wykonany w bardzo staranny sposób, ładnie pomalowany, dobrze oszlifowany - bez zadarć czy drzazg. dodatkowo całkiem nieźle wyważony jak na zabawkę. kontakt ze sprzedawcą też bez zastrzeżeń.

zakupy: Miecz extra duży 100cm; styczeń 2019

plusy: dobry produkt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 447462 z 27.12.2018

Przesyłka, czas realizacji i towar OK

zakupy: stroje rycerskie; grudzień 2018

plusy: termin

minusy: wyszukiwanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hesia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 447066 z 17.12.2018

Mają dobre towary i szyb ka obsługa.

zakupy: płaszcz rycerski, miecz, pochwa plus, hełm.; grudzień 2018

plusy: Szybka i miła obsługa . Ciągłość informacji na meilu.

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 446838 z 12.12.2018

POLECAM, super kontakt, towar w pełni zgodny z opisem.

zakupy: Hełm kapalin, Zbroja, pancerz - strój rycerza.; grudzień 2018

plusy: Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Koped rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 445458 z 15.11.2018

Szybka obsluga i bogaty wybór produktów.

zakupy: Strój ułana; listopad 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 444518 z 26.10.2018

Bardzo miła obsługa, informacje rzetelne i konkretne. Bardzo szybka wysyłka. Polecam w 100%

zakupy: Łuk i strzały; październik 2018

plusy: Dobry kontakt że sprzedawca

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gość rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 439614 z 30.08.2018

Świetny wybór i błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Łuki i strzały dla dzieci; sierpień 2018

plusy: Asortyment, obsługa...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 439426 z 26.08.2018

znalazłam tu produkt, o który mi chodziło w dobrej cenie i po odebraniu okazało sie ku mojemu zaskoczeniu, ze jest naprawdę dobrej jakości, więc cena wydała mi sie jeszcze bardziej korzystna

zakupy: miecz rycerski; lipiec 2018

plusy: szybka realizacja zamowienia, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437746 z 15.07.2018

Ponieważ sklep posiadał w sprzedaży towary, które zamierzałam kupić. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: figurki rycerzy i koni; lipiec 2018

plusy: terminowość realizacji i zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437462 z 08.07.2018

Polecam sklep Rycerskisklep.pl bo ludzie którzy ten biznes prowadzą robią to naprawdę z wielkim sercem . Udowodnili w przypadku mojego zamówienia że rzeczy niemożliwe można zrobić natychmiast , a na cuda potrzebują nie więcej jak 5 minut . Jeszcze raz dziękuję za błyskawiczną dostawę większej ilości uzbrojenia dla naszych małych rycerzy . Na festynie dla dzieci tarcze z polskim orłem i miecze rycerskie wygrywały z wszystkimi innymi nagrodami , jedynym problemem był fakt że zamówiliśmy ich zbyt mało do ilości chętnych dzieci . Następnym razem naprawimy ten błąd , bo przykro patrzyć na płaczące dzieciaki dla których zabrakło uzbrojenia . Dziękuję serdecznie i pozdrawiam . Paweł

zakupy: Tarcze z polskim orłem; maj 2018

plusy: Dobre ceny , doskonała obsługa , szybka dostawa !!!

minusy: Ten sklep nie ma wad !!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437206 z 03.07.2018

Dobry jakościowo towar spełniający oczekiwania

zakupy: Helm rycerski; lipiec 2018

plusy: Słowność

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa w. rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 436710 z 22.06.2018

Bardzo ładnie wykonane przedmioty dla dla małych rycerzy,szybka dostawa ,dobra cena,polecam

zakupy: kusza, bełty; czerwiec 2018

plusy: szybkość reagowania na potrzeby klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ata rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 436466 z 18.06.2018

Już wcześniej zamawiałam w tym sklepie i jestem pod wrażaniem szybkoscia realizacji. Bardzo duzy wybor asortymentu i naprawdę bardzo dobra jakość produktów.

zakupy: luk drewniany; czerwiec 2018

plusy: duzy wybor, szybkosc realizacji, dobre jakosciowo produk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 435770 z 04.06.2018

Szukałem prezentu dla 10 letniego syna. Znalazłem ten sklep na allegro. Bardzo atrakcyjny cenowo, jakość jak za tę cenę bardzo dobra

zakupy: łuk jesionowy 140 cm, kołczan z futerkiem, strzały drweniane; czerwiec 2018

plusy: Fachowa porada, szybka realizacja zamówienia,

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 435034 z 18.05.2018

Dobry stosunek ceny do jakości. Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Topór duży ozdobny, Hełm Wikinga (nosal - białe rogi); maj 2018

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 432478 z 01.04.2018

Potrzebowałam elementów strojów rycerskich do szkolnego przedstawienia. Niewiele sklepów oferuje taki asortyment, a istotne były także duże rozmiary = jak dla dorosłych (Gimnazjaliści mają ok. 190cm wzrostu)

zakupy: hełmy, tuniki, miecze itp.; marzec 2018

plusy: szeroki asortyment - nawet suknia dla Damy Serca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 430682 z 02.03.2018

Tylko w tym sklwpie jest tak duży wybór kostiumów i akcesoriów rycerskich.

zakupy: Kostium rycerza; marzec 2018

plusy: Duży wybór, świetna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 429694 z 15.02.2018

Świetne militarne zabawki dla małych chłopców, porządnie zrobione, trwałe i względnie bezpieczne. Jestem bardzo zadowolona z produktów, ekspresowa dostawa, zabawki porządnie zapakowane.

zakupy: Miecz duży 66cm Łuk drewniany mały z otworem 77cm + 3 strzały z; luty 2018

plusy: kontakt na każdym etapie zamówienia, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Rycerskisklep.pl opinia nr 428246 z 25.01.2018

Zdecydowanie nie polecam !! Jakość produktu wbiła mnie w krzesło, wykonanie na poziomie dziecka na zajęciach techniki, porozrywane szwy, zakładki a kaptur wszyty na boku, zgroza. Wybrałam opcje przesyłki z cennika sprzedającego w kwocie 13,5 zł. Zwróciłam towar na swój koszt ( nie z mojej winy) pomijam fakt że koszta nie zostały zwrócone to jeszcze sprzedawca zwrócił mi koszt przesyłki najtańszej , tłumacząc się że działa zgodnie z obowiązującymi przepisami . A ja pytam ? gdzie szacunek do kupującego? Z ludzkiego punktu widzenia bym się wstydziła sprzedawać coś takiego ! Arogancja i cwaniactwo ! Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Rycerz herbu Pogoń tunika biała z kapturem; styczeń 2018

plusy: brak

minusy: jakość, koszty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 426870 z 03.01.2018

Tak spełnił moje oczekiwania. Sprawna i szybka wysyłka pożądanych produktów .

zakupy: 3 pochwa i zestaw (tarcza miecz i pochwa); grudzień 2017

plusy: Szybka i bezproblemowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER