Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 182
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 183 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

prodan rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 425258 z 05.12.2017

Przejrzysta i czytelna oferta. Towar dobrej jakości. Termin dostawy zgody z opisem.

zakupy: tunika i płaszcz rycerski; grudzień 2017

plusy: przejrzysta informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania nie ma zdania o Rycerskisklep.pl opinia nr 425102 z 03.12.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma ciekawy asortyment. Zakupiłam dwa drewniane pistolety na gumki czterostrzałowe. Jeden z nich okazał się być wykończony, drugi nie (miał zadziory, był niewyszlifowany). Dzięki temu, że zakupiłam dwa egzemplarze patrząc na jeden produkt miałam porównanie i widziałam, że drugi był wykonany niewłaściwie (wyglądął jak niedokończony).

zakupy: pistolety drewniane na gumki czterostrzałowe; grudzień 2017

plusy: niespotykany asortyment

minusy: jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 425090 z 02.12.2017

Ma ciekawy asortyment

zakupy: kostium dla dziecka; listopad 2017

plusy: ciekawy asortyment

minusy: mało przejrzysty katalog, wymieszane wszystkie rozmiary

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelinka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423934 z 16.11.2017

W tym sklepie znalazłam to czego szukałam. jestem zadowolona a moje małe smrody jeszcze bardziej!!!

zakupy: tarcza, miecz i chełm; październik 2017

plusy: szeroka oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

b.iza@interia.pl rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423838 z 15.11.2017

Towar lepszy w rzeczywistości. Przesyłka błyskawiczna!!!!!

zakupy: stórj krzyżaka; listopad 2017

plusy: wszystko perfekt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgosia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423286 z 07.11.2017

Produkt w 100% zgodny z opisem i zdjęciem. Szybka wysyłka. Polecam!

zakupy: Zestaw małego rycerza; listopad 2017

plusy: Szybka obsługa, produkt zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423002 z 02.11.2017

Szukając w internecie stroi średniowiecznych przypadkiem trafiłam na tę stronę i znalazłam to czego szukałam - tuniki rycerskie. Jakość wykonania bardzo dobra. W pełni jestem zadowolona z jakości ubioru za tak niską cenę. Przemiła obsługa. Jak dla mnie rewelacja i polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: Tuniki rycerskie; listopad 2017

plusy: Przemiła i szybka obsługa. Jakość towaru. Niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klientka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422950 z 31.10.2017

Profesjonalnie wykonane, ładne produkty za przystępną cenę. Fachowe doradztwo i bardzo szybka dostawa. Strój rycerza bardzo dziecko ucieszył, wygodny do założenia i noszenia. Wyróżnia się wyglądem na tle konkurencji. Sklep ma wszystkie potrzebne akcesoria. Jedyny minus ze nie ma miecza/tarczy z pianki, bo drewniane dla małego dziecka sa nieodpowiednie.

zakupy: Strój rycerza, pasek do miecza; październik 2017

plusy: Wybór, wzornictwo, doradztwo, szybka dostawa

minusy: brak akcesoriów dla małych dzieci typu miecz z pianki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anies rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422742 z 27.10.2017

Poszukiwałam konkretnego przedmiotu a sklep właśnie go oferował i do tego w rozsądnej cenie. Szybka realizacja zamówienia. Radość dzieci nieoceniona

zakupy: dwustronny toporek z futerkiem; październik 2017

plusy: duży wybór i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422414 z 24.10.2017

Bardzo sprawnie i szybko polecam

zakupy: hełm rycerski dla dziecka; październik 2017

plusy: szybkość i sprawność obsługi do tego informacja co się w...

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422026 z 18.10.2017

Kupiliśmy miecze i tarcze - jak je rozpakowałem, to sam miałem ochotę się pobawić :) Uwaga do sklepu: powinniście dać lepsze zdjęcia, nie widać, że te zabawki są aż tak fajne (i że jedne tarcze są wypukłe, a inne płaskie).

zakupy: tarcze i miecze; październik 2017

plusy: cena i jakość

minusy: zdjęcia mogłyby być lepsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Franciszek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 421014 z 03.10.2017

Jestem bardzo zadowolony. Towar wysokiej jakości, jestem pod wrażeniem.

zakupy: 2 tarcze, strój rycerza; październik 2017

plusy: Wysoka jakość towarów

minusy: dośc długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 419722 z 12.09.2017

Dobra relacja jakości do ceny. Zakupione towary dostarczają radości i dobrej zabawy. Dziękuję.

zakupy: łuk, kołczan+5 strzał, miecz; wrzesień 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 418994 z 29.08.2017

Super szybka wysyłka. Miły kontakt telefoniczny i wielka radość dziecka :-)

zakupy: bełty, kołczan; sierpień 2017

plusy: możliwość zakupu bez logowania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

akret rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 418018 z 15.08.2017

Sklep wybrałem z polecenia i wszystko potwierdzam - towar ok, dostawa ok. Polecam!

zakupy: Strój rycerski dla dorosłego x2; sierpień 2017

plusy: Znalazłem co chciałem w dobrej cenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eduinstal rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 415922 z 12.07.2017

Zakupione produkty w sklepie RYCERSKISKLEP.PL (stroje rycerskie oraz miecz) spełniły moje oczekiwania. Doskonale sprawdziły się również podczas wieczoru kawalerskiego. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Stroje rycerskie (tuniki) - 8 sztuk oraz miecz; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia, jakość i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roma rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 415002 z 26.06.2017

zgodnie z zamówieniem, szybko i profesjonalnie. polecam z przyjemnością.

zakupy: strzałki drewniane do kuszy, strzałki drewniane do łuku; czerwiec 2017

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik0212 rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 412938 z 25.05.2017

Super sklep. Towar wysokiej jakości. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Na pewno jeszcze odwiedzę!!

zakupy: miecze i tarcza; maj 2017

plusy: Bogaty asortyment, szybka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 412314 z 19.05.2017

Produkty jak najbardziej speøniøy moje oczekiwania. Miła obsługa, na moją prośbę bardzo szybka wysyłka- następnego dnia miałam już miałam zamówienie. Bardzo polecam

zakupy: płaszcz krzyżacki, pochwa do miecza; maj 2017

plusy: dobra obsługa, wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozena rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 411178 z 04.05.2017

szybko, zgodnie z zamówieniem, solidnie

zakupy: stroje, kusze, łuki strzały; maj 2017

plusy: szybko, bez problemów

minusy: --------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER