Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 188
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 190 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gość rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 439614 z 30.08.2018

Świetny wybór i błyskawiczna realizacja zamówienia.

zakupy: Łuki i strzały dla dzieci; sierpień 2018

plusy: Asortyment, obsługa...

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 439426 z 26.08.2018

znalazłam tu produkt, o który mi chodziło w dobrej cenie i po odebraniu okazało sie ku mojemu zaskoczeniu, ze jest naprawdę dobrej jakości, więc cena wydała mi sie jeszcze bardziej korzystna

zakupy: miecz rycerski; lipiec 2018

plusy: szybka realizacja zamowienia, zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justi rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437790 z 16.07.2018

Super serwis, szybka dostawa, polecam :-)

zakupy: Łuk i strzały; czerwiec 2018

plusy: wszystko ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437746 z 15.07.2018

Ponieważ sklep posiadał w sprzedaży towary, które zamierzałam kupić. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: figurki rycerzy i koni; lipiec 2018

plusy: terminowość realizacji i zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437462 z 08.07.2018

Polecam sklep Rycerskisklep.pl bo ludzie którzy ten biznes prowadzą robią to naprawdę z wielkim sercem . Udowodnili w przypadku mojego zamówienia że rzeczy niemożliwe można zrobić natychmiast , a na cuda potrzebują nie więcej jak 5 minut . Jeszcze raz dziękuję za błyskawiczną dostawę większej ilości uzbrojenia dla naszych małych rycerzy . Na festynie dla dzieci tarcze z polskim orłem i miecze rycerskie wygrywały z wszystkimi innymi nagrodami , jedynym problemem był fakt że zamówiliśmy ich zbyt mało do ilości chętnych dzieci . Następnym razem naprawimy ten błąd , bo przykro patrzyć na płaczące dzieciaki dla których zabrakło uzbrojenia . Dziękuję serdecznie i pozdrawiam . Paweł

zakupy: Tarcze z polskim orłem; maj 2018

plusy: Dobre ceny , doskonała obsługa , szybka dostawa !!!

minusy: Ten sklep nie ma wad !!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 437206 z 03.07.2018

Dobry jakościowo towar spełniający oczekiwania

zakupy: Helm rycerski; lipiec 2018

plusy: Słowność

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

teresa w. rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 436710 z 22.06.2018

Bardzo ładnie wykonane przedmioty dla dla małych rycerzy,szybka dostawa ,dobra cena,polecam

zakupy: kusza, bełty; czerwiec 2018

plusy: szybkość reagowania na potrzeby klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ata rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 436466 z 18.06.2018

Już wcześniej zamawiałam w tym sklepie i jestem pod wrażaniem szybkoscia realizacji. Bardzo duzy wybor asortymentu i naprawdę bardzo dobra jakość produktów.

zakupy: luk drewniany; czerwiec 2018

plusy: duzy wybor, szybkosc realizacji, dobre jakosciowo produk

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartosz rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 435770 z 04.06.2018

Szukałem prezentu dla 10 letniego syna. Znalazłem ten sklep na allegro. Bardzo atrakcyjny cenowo, jakość jak za tę cenę bardzo dobra

zakupy: łuk jesionowy 140 cm, kołczan z futerkiem, strzały drweniane; czerwiec 2018

plusy: Fachowa porada, szybka realizacja zamówienia,

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 435034 z 18.05.2018

Dobry stosunek ceny do jakości. Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Topór duży ozdobny, Hełm Wikinga (nosal - białe rogi); maj 2018

plusy: duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 432478 z 01.04.2018

Potrzebowałam elementów strojów rycerskich do szkolnego przedstawienia. Niewiele sklepów oferuje taki asortyment, a istotne były także duże rozmiary = jak dla dorosłych (Gimnazjaliści mają ok. 190cm wzrostu)

zakupy: hełmy, tuniki, miecze itp.; marzec 2018

plusy: szeroki asortyment - nawet suknia dla Damy Serca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 430682 z 02.03.2018

Tylko w tym sklwpie jest tak duży wybór kostiumów i akcesoriów rycerskich.

zakupy: Kostium rycerza; marzec 2018

plusy: Duży wybór, świetna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 429694 z 15.02.2018

Świetne militarne zabawki dla małych chłopców, porządnie zrobione, trwałe i względnie bezpieczne. Jestem bardzo zadowolona z produktów, ekspresowa dostawa, zabawki porządnie zapakowane.

zakupy: Miecz duży 66cm Łuk drewniany mały z otworem 77cm + 3 strzały z; luty 2018

plusy: kontakt na każdym etapie zamówienia, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie poleca Rycerskisklep.pl opinia nr 428246 z 25.01.2018

Zdecydowanie nie polecam !! Jakość produktu wbiła mnie w krzesło, wykonanie na poziomie dziecka na zajęciach techniki, porozrywane szwy, zakładki a kaptur wszyty na boku, zgroza. Wybrałam opcje przesyłki z cennika sprzedającego w kwocie 13,5 zł. Zwróciłam towar na swój koszt ( nie z mojej winy) pomijam fakt że koszta nie zostały zwrócone to jeszcze sprzedawca zwrócił mi koszt przesyłki najtańszej , tłumacząc się że działa zgodnie z obowiązującymi przepisami . A ja pytam ? gdzie szacunek do kupującego? Z ludzkiego punktu widzenia bym się wstydziła sprzedawać coś takiego ! Arogancja i cwaniactwo ! Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Rycerz herbu Pogoń tunika biała z kapturem; styczeń 2018

plusy: brak

minusy: jakość, koszty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 426870 z 03.01.2018

Tak spełnił moje oczekiwania. Sprawna i szybka wysyłka pożądanych produktów .

zakupy: 3 pochwa i zestaw (tarcza miecz i pochwa); grudzień 2017

plusy: Szybka i bezproblemowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania nie ma zdania o Rycerskisklep.pl opinia nr 425102 z 03.12.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma ciekawy asortyment. Zakupiłam dwa drewniane pistolety na gumki czterostrzałowe. Jeden z nich okazał się być wykończony, drugi nie (miał zadziory, był niewyszlifowany). Dzięki temu, że zakupiłam dwa egzemplarze patrząc na jeden produkt miałam porównanie i widziałam, że drugi był wykonany niewłaściwie (wyglądął jak niedokończony).

zakupy: pistolety drewniane na gumki czterostrzałowe; grudzień 2017

plusy: niespotykany asortyment

minusy: jakość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelinka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423934 z 16.11.2017

W tym sklepie znalazłam to czego szukałam. jestem zadowolona a moje małe smrody jeszcze bardziej!!!

zakupy: tarcza, miecz i chełm; październik 2017

plusy: szeroka oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marzena rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 423002 z 02.11.2017

Szukając w internecie stroi średniowiecznych przypadkiem trafiłam na tę stronę i znalazłam to czego szukałam - tuniki rycerskie. Jakość wykonania bardzo dobra. W pełni jestem zadowolona z jakości ubioru za tak niską cenę. Przemiła obsługa. Jak dla mnie rewelacja i polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: Tuniki rycerskie; listopad 2017

plusy: Przemiła i szybka obsługa. Jakość towaru. Niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anies rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422742 z 27.10.2017

Poszukiwałam konkretnego przedmiotu a sklep właśnie go oferował i do tego w rozsądnej cenie. Szybka realizacja zamówienia. Radość dzieci nieoceniona

zakupy: dwustronny toporek z futerkiem; październik 2017

plusy: duży wybór i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 419722 z 12.09.2017

Dobra relacja jakości do ceny. Zakupione towary dostarczają radości i dobrej zabawy. Dziękuję.

zakupy: łuk, kołczan+5 strzał, miecz; wrzesień 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER