Akcesoria rycerskie, książki, stroje, zabawki, gry i elementy wyposażenia wnętrza.
Sklep Rycerskisklep.pl

Kontakt

tel. 501176874
Warszawa

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 173
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Rycerskisklep.pl > Opinie klientów

Sklep Rycerskisklep.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2011r i posiada 173 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maciek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 422026 z 18.10.2017

Kupiliśmy miecze i tarcze - jak je rozpakowałem, to sam miałem ochotę się pobawić :) Uwaga do sklepu: powinniście dać lepsze zdjęcia, nie widać, że te zabawki są aż tak fajne (i że jedne tarcze są wypukłe, a inne płaskie).

zakupy: tarcze i miecze; październik 2017

plusy: cena i jakość

minusy: zdjęcia mogłyby być lepsze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Franciszek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 421014 z 03.10.2017

Jestem bardzo zadowolony. Towar wysokiej jakości, jestem pod wrażeniem.

zakupy: 2 tarcze, strój rycerza; październik 2017

plusy: Wysoka jakość towarów

minusy: dośc długi czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 419722 z 12.09.2017

Dobra relacja jakości do ceny. Zakupione towary dostarczają radości i dobrej zabawy. Dziękuję.

zakupy: łuk, kołczan+5 strzał, miecz; wrzesień 2017

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 418994 z 29.08.2017

Super szybka wysyłka. Miły kontakt telefoniczny i wielka radość dziecka :-)

zakupy: bełty, kołczan; sierpień 2017

plusy: możliwość zakupu bez logowania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

akret rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 418018 z 15.08.2017

Sklep wybrałem z polecenia i wszystko potwierdzam - towar ok, dostawa ok. Polecam!

zakupy: Strój rycerski dla dorosłego x2; sierpień 2017

plusy: Znalazłem co chciałem w dobrej cenie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eduinstal rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 415922 z 12.07.2017

Zakupione produkty w sklepie RYCERSKISKLEP.PL (stroje rycerskie oraz miecz) spełniły moje oczekiwania. Doskonale sprawdziły się również podczas wieczoru kawalerskiego. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Stroje rycerskie (tuniki) - 8 sztuk oraz miecz; lipiec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia, jakość i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roma rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 415002 z 26.06.2017

zgodnie z zamówieniem, szybko i profesjonalnie. polecam z przyjemnością.

zakupy: strzałki drewniane do kuszy, strzałki drewniane do łuku; czerwiec 2017

plusy: ok

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominik0212 rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 412938 z 25.05.2017

Super sklep. Towar wysokiej jakości. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Na pewno jeszcze odwiedzę!!

zakupy: miecze i tarcza; maj 2017

plusy: Bogaty asortyment, szybka wysyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 412314 z 19.05.2017

Produkty jak najbardziej speøniøy moje oczekiwania. Miła obsługa, na moją prośbę bardzo szybka wysyłka- następnego dnia miałam już miałam zamówienie. Bardzo polecam

zakupy: płaszcz krzyżacki, pochwa do miecza; maj 2017

plusy: dobra obsługa, wysoka jakość produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozena rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 411178 z 04.05.2017

szybko, zgodnie z zamówieniem, solidnie

zakupy: stroje, kusze, łuki strzały; maj 2017

plusy: szybko, bez problemów

minusy: --------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 409634 z 11.04.2017

Stosunek jakości do ceny (wysoka jakość, niska cena), szybkość realizacji zamówienia i ogólny profesjonalizm pozwala z pełnym przekonaniem polecić tego sprzedawcę :)

zakupy: Miecz zerwikaptur 110 cm, 4 szt.; marzec 2017

plusy: wysoka jakość, niska cena, szybka obsługa, duży wybór

minusy: mało szczegółowe zdjęcia na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ula rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 406918 z 02.03.2017

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.Znakomita jakość produktów-przekroczyła moje oczekiwania. Atrakcyjna cena. Dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: Kostiumy rycerza; marzec 2017

plusy: Jakość i słowność sprzedającego

minusy: Aktualizacja strony i produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bettysheep rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 405610 z 13.02.2017

Szukałam przebrania rycerza dla dziecka. Skusiła mnie cena i wiara w dobrą jakość produktów - nie zawiodłam się! :)

zakupy: Przebranie małego ryczerza - tunika, miecz i tarcza; luty 2017

plusy: Szerka oferta, wysokoa jakość produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 404086 z 25.01.2017

Poszukiwałem akcesoriów do stroju córki na bal przebierańców i wszystko co potrzebowałem, znalazłem w tym sklepie. Córka w sumie od dawna wspominała, że chce mieć łuk, więc od teraz posiada wymarzoną rzecz. Bardzo podoba się jej cały zestaw. Jakość wykonania łuku, kołczana i strzał jest dobra. Polecam ten sklep - zamówienie było zrealizowane szybko i bezproblemowo.

zakupy: Strzały do łuku 53cm, kołczan, łuk drewniany z futerkiem 80cm; styczeń 2017

plusy: szybkość, bezbłędność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 403698 z 20.01.2017

Sklep ten posiadał towary które chciałam zakupić po atrakcyjnych cenach.Jestem bardzo zadowolona z zakupu i szybkiej przesyłki.

zakupy: schleich dinozaury; styczeń 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 403066 z 12.01.2017

jestem bardzo zadowolona zarówno z obsługi jak i z zakupionych produktów

zakupy: tunika rycerska, tarcza, miecz; styczeń 2017

plusy: dobry kontakt ze sprzedającym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adzi rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 402222 z 30.12.2016

Mieli to czego nie miał nikt inny. I nie spodziewałem się tak szybkiej przesyłki i profesjonalnej obsługi klienta. Żona również jest w szoku. Serdecznie pozdrawiam i wiele dobrego na przyszłość.

zakupy: Książka; grudzień 2016

plusy: Same pozytyw

minusy: Zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pexim@pexim.eu rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 401454 z 21.12.2016

Dokonałem kilku zakupów, właściciel doskonale zorientowany w asortymencie , potrafi doradzić, dobrać towar w zależności od wieku dziecka, oferowane książki najczęściej przeczytał. Ogłaszam pełną satysfakcję dostawcę, gorąco polecam.

zakupy: książki, stroje; grudzień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzesiek rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 399966 z 07.12.2016

wszystko zgodne z opisem, szybko i sprawnie, polecam

zakupy: tunika i pochwa na miecz szeroka; grudzień 2016

plusy: zgodność towaru z opisem

minusy: przydałby się większy asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Rycerskisklep.pl opinia nr 398662 z 24.11.2016

Miła i życzliwa obsługa, otwartość i pełny zakres doradztwa.

zakupy: tuniki rycerskie; listopad 2016

plusy: Doskonała obsługa

minusy: Nie było niczego, co nie spełniłoby moich oczekiwań.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER