Oferujemy nowoczesne maszyny do szycia, hafciarki, overlocki od firm: Elna, Toyota, Merrylock.
Sklep RynekAGD.pl

Kontakt

tel. 41 307 0 300
Kielce

Popularne produkty

Kuchnia, Jadalnia, Szycie, Prasowanie, Producenci, Do Domu, # Przechowalnia, Do ogrodu

Popularne marki

Silit, Gerlach, Original kaiser, Vacu vin, Campana home cooking, Janome, E.u., Battistella, Texi, Vdb, Elna, Comel, Siruba, Mundial, Finum, Merida, Juki, Toyota

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 106
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

RynekAGD.pl > Opinie klientów

Sklep RynekAGD.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.10.2005r i posiada 106 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Małgosia rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 288349 z 23.04.2014

Sklep wybrałam przypadkowo ale był to dobry wybór towar zgodny z zamówieniem otrzymałam bardzo szybko gorąco polecam innym klientom.Pozdrawiam:)

zakupy: Maszyna do szycia renderka ELNA 444; kwiecień 2014

plusy: Szybkość ,szczegółowy opis towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 282645 z 17.03.2014

Sklep spełnił moje oczekiwania .Maszyna super, jestem bardzo zadowolona- polecam. Szybka i miła obsługa. Pozdrawiam.

zakupy: maszyna do szycia JanomeDXL603; marzec 2014

plusy: duży wybór towar dobrej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NADZIEJA rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 213645 z 20.04.2013

sklep spełnił moje oczekiwania,maszyna jest rewelacyjna,polecam jak najbardziej.sprzedawca bardzo miły,jestem zadowolona z zakupu.pozdrawiam.

zakupy: owerlock/MERRYLOCK; kwiecień 2013

plusy: MIŁA I SZYBKA OBSŁUGA

minusy: NIEMA WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 208510 z 27.03.2013

Ma bardzo fajny towar. Każda z gospodyń domowych znajdzie coś dla siebie. Towar jest wysokiej jakości, a jednocześnie bardzo tani

zakupy: Garnki; marzec 2013

plusy: Szybka transakcja, towar wysokiej jakości szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 199666 z 14.02.2013

Przeglądałam strony innych dostawców i ten wydał mi się najlepszy, co potwierdziło się później w praktyce

zakupy: manekin DIANA B; luty 2013

plusy: mają to czego nie mają inni

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ilo45 rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 191377 z 09.01.2013

Akcesoria do kuchni bardzo mi sie podobały, wszystko miałam w krótkim czasie.

zakupy: akcesoria do kuchni; czerwiec 2012

plusy: miła obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AniaD rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 191065 z 08.01.2013

Szeroka oferta, konkurencyjne ceny, krótki termin dostawy

zakupy: Maszyna do szycia; styczeń 2013

plusy: Szybkość obsługi, świetny kontakt ze sprzedawcą

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lui rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 173901 z 09.11.2012

Wybrałam sklep ze względu na szeroką gamę oferowanego produktu, łatwa i prosta w obsłudze strona, łatwy dostęp do informacji o produkcie i możliwość kontaktu. Rzetelne i szalenie sympatyczne udzielanie informacji przez właściciela, wspaniały kontakt mailowy, telefoniczny.

zakupy: Super, zgodne z opisem i zdjęciami.; listopad 2012

plusy: Rzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 148665 z 04.08.2012

Zakupiłam ostatnio w tym sklepie sokownik Elo Rubin i dwie patelnie, które mi polecono. Oczywiście jestem bardzo zadowolona . Patelnie te maja powłokę thermoceramiczną , nic nie przywiera,łatwo się myje . Cena przystępna w porównaniu do cen innych patelni.Kupiłam typu wok i zwykłą 28cm . Jeszcze dokupię mniejsze. Polecam . Będziecie zadowoleni.

zakupy: sokownik, patelnie Elo Pure Ivory; sierpień 2012

plusy: Miła obsługa, towar dobrej jakości

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bankierek rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19824 z 05.09.2008

Ogólnie ok. Zamówienie bez problemów. Delikatnie przeciągnął się czas zakupów, ale mi nie zależało na czasie więc nie było problemów. Fantastyczny kontakt telefoniczny ze sprzedawcami, na bieżąco informacja o statusie zakupów. Polecam ten sklep.

zakupy: Pojemniki próżniowe; wrzesień 2008

plusy: doskonały kontakt telefoniczny, obsługa profesjonalna

minusy: nie wykryłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jola rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19338 z 28.08.2008

szybko i solidnie-polecam

zakupy: suszarka do włosów; sierpień 2008

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof Janiak rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19292 z 27.08.2008

Szybko, sprawnie, terminowo i fachowo.

zakupy: Dzbanek filtrujacy i filtry; sierpień 2008

plusy: Pełne śledzenie soposobu realizacji zamówienia i termino

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19261 z 26.08.2008

super sklep, bardzo polecam, profesjonalna obsługa, towar w dwa dni!!!

zakupy: garnki; sierpień 2008

plusy: kontakt, obsługa, terminowość

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.J. rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19260 z 26.08.2008

Transakcja bez zarzutów - szybka wysyłka i towar bez zastrzeżeń.Polecam!!!

zakupy: płyn do maszynki do golenia-jet cleaner; sierpień 2008

plusy: Promocyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Sitko rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19242 z 26.08.2008

Kupiłam młynek elektryczny do pieprzu.Odmówił posłuszeństwa po dwóch dniach.Zwróciłam go,reklamację przyjęto bez zastrzeżeń.Przedstawiono mi ofertę młynków bardziej niezawodnych.Po dokonaniu wyboru firma przysłała mi nowy młynek na swój koszt /nie płaciłam kosztów przesyłki /.

zakupy: młynek elektryczny do pieprzu; sierpień 2008

plusy: solidność i fachowość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bearek rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 19083 z 22.08.2008

Super sklep. Błyskawiczna dostawa, niecałe 3 dni z przelewem. Super informacja o stanie realizacji zamówienia. Polecam wszystkim ten sklep.

zakupy: Suszarka do włosów Remington; sierpień 2008

plusy: Szybkość, dobra cena, ładna strona www

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 18977 z 20.08.2008

Transakcja wzorowa, towar zgodny z opisem i solidnie zabezpieczony, rewelacja. Super kontakt, pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam

zakupy: Patelnia głęboka z powłoką tytanową Look Cookware; sierpień 2008

plusy: Towar najwyższej jakości.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 18888 z 19.08.2008

Perfekcyjna dyspozycyjność towaru, megaszybka dostawa, świetna i wiarygodna informacja o statusie zamówienia oraz to, czego szukałem na innych stronach - czyli części do golarki Brauna - modelu sprzed kilku lat. Generalnie pierwsze zamówienie, świetny sklep. Polecam każdemu.

zakupy: Akcesoria do Golarki Braun 3615; sierpień 2008

plusy: rzetelność,dyspozycyjność rzadkiego towaru,obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 18878 z 18.08.2008

Rzetelny sprzedawca, przed decyzją o zakupie udzielił wyczerpującej odpowiedzi na moje szczegółowe pytania. Transakcja przebiegła bez niespodzianek, szybko i sprawnie, miałem pełną informację o stanie mojego zamówienia. Jestem w pełni zadowolony z zakupu.

zakupy: odkurzacz Dyson DC19 Base; sierpień 2008

plusy: rzetelna informacja, dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje RynekAGD.pl opinia nr 18843 z 18.08.2008

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Na pytanie dotyczące kupowanego odkurzacza dostałem konkretną i błyskawiczną odpowiedź. Przesyłka również dotarła bez jakichkolwiek opóźnień (w piątek zamówienie, w poniedziałek wysłany towar). Jednym słowem - polecam !

zakupy: odkurzacz Dyson DC22; sierpień 2008

plusy: szybkośc działania, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER