Artykuły marki SONY.
Sklep Ryspol

Kontakt

tel. 609-785-670
Łańcut

Popularne produkty

Audio, Aparaty, Smartfony, Kamery, Nośniki danych, Telewizory, PlayStation, Karty upominkowe doładowania, Energia, Kino Domowe, Blu-ray i DVD, SONY Music, Tablety

Popularne marki

Sony, , Roxfit, Muvit, Sony music, Gelaskins, Multibrackets

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 70
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ryspol > Opinie klientów

Sklep Ryspol świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.03.2012r i posiada 71 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Paweł rekomenduje Ryspol opinia nr 411122 z 03.05.2017

Cóż, dlaczego wybrałem ten sklep? Gdyż żaden z innych sklepów w których zazwyczaj kupuję klucze/gry/inne tałatajstwa dystrybuowane elektronicznie nie miał tego w swojej ofercie. Mimo moich początkowych obaw (jednak lubię moje stałe sklepy i bardzo rzadko.. wypływam w nieznane wody internetu) transakcja z tym sklepem okazała się genialnym wyborem. Natychmiastowo moje zamówienie zostało zrealizowane, więc nie pozostaje mi nic innego jak polecić każdemu ten sklep oraz jego usługi. Pozdrawiam :)

zakupy: Karta upominkowa Google Play 50 zł ( polska dystrybucja; kwiecień 2017

plusy: Prędkość

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemol 67 rekomenduje Ryspol opinia nr 410042 z 18.04.2017

Wybrałem ten sklep ponieważ w sklepach Sony nie było jeszcze w sprzedaży tego klipsa.

zakupy: Klips do mocowania kamery; kwiecień 2017

plusy: Dostarczyli towar następnego dnia po zakupie !!!!

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mc rekomenduje Ryspol opinia nr 409974 z 17.04.2017

Bardzo dobra cena, dostawa ekspresowa!

zakupy: Pilot Sony; kwiecień 2017

plusy: Cena i czas dostawy.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mm360 rekomenduje Ryspol opinia nr 409062 z 04.04.2017

Dobra cena i szybka realizacja.

zakupy: sony 85mm, F1.8 FE; kwiecień 2017

plusy: szybka realizacja, dobra cena

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ja rekomenduje Ryspol opinia nr 404374 z 30.01.2017

szybka profesjonalna obsługa,b.szybka wysyłka

zakupy: tv sony; styczeń 2017

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Ryspol opinia nr 401938 z 28.12.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania , towar zgodny z opisem , szybka przesyłka

zakupy: Słuchawki Sony; grudzień 2016

plusy: Dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NajaranY rekomenduje Ryspol opinia nr 400978 z 16.12.2016

Ponieważ jest oficjalnym dystrybutorem marki Sony, dodatkowo oferował najniższą cenę produktu którym bylem zainteresowany.

zakupy: słuchawki Sony MDR- XB950; grudzień 2016

plusy: cenny, obsługa, szybka i tania wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

francik rekomenduje Ryspol opinia nr 397942 z 16.11.2016

Polecam. Dokładnie w ciągu 48. godzin od złożenia zamówienia i dokonania przelewu sprzęt elektroniczny dotarł do odbiorcy w Szczecinie. Dostarczane są na pocztę bieżące informacje o transporcie przesyłki, o orientacyjnej godzinie dostawy przez kuriera. Świetna organizacja, przesyłka starannie zapakowana.Wzór.

zakupy: elektronika fotograficzna; listopad 2016

plusy: świetna organizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Franciszek rekomenduje Ryspol opinia nr 394018 z 27.09.2016

Szybko sprawnie.

zakupy: Karta upominkowa; wrzesień 2016

plusy: Towar dostarczony błyskawicznie.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janka rekomenduje Ryspol opinia nr 389022 z 20.07.2016

bo miał interesujący mnie towar w akceptowalnej cenie.

zakupy: obiektyw sony 19-105/f4 bagnet E; lipiec 2016

plusy: sprawność obsługi

minusy: nie znam....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Ryspol opinia nr 384278 z 31.05.2016

Szukany produkt był w ofercie

zakupy: Pilot do lustrzanki Sony Alpha RMT-DSLR2; maj 2016

plusy: Szybkość dostawy

minusy: Nie było żadnych problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pat rekomenduje Ryspol opinia nr 383762 z 24.05.2016

Sprzedawane produkty są wysokiej jakości, a przesyłka wysyłana w trybie ekspresowym!

zakupy: Kabel HDMI SONY DLC-HE10C 1m Full HD 3D oraz 4K; maj 2016

plusy: Dostepność produktów, ekspresowa wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Ryspol opinia nr 383182 z 19.05.2016

Sklep oferował lepsze warunki gwarancyjne przy nie zmienionej cenie

zakupy: HDR-AS50; maj 2016

plusy: Szybki kontakt i bezproblemowe dogadanie dodatków

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcinkp rekomenduje Ryspol opinia nr 383146 z 19.05.2016

Wszystko OK. Był to jedyny sklep gdzie można było zamówić ten towar.

zakupy: Powerbank Sony CP-S20B 20000mAh 6.9A 4xUSB; maj 2016

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasso rekomenduje Ryspol opinia nr 382902 z 17.05.2016

ponieważ miał najlepszą cece

zakupy: futerał na kamere; maj 2016

plusy: szybka realizacja zamuwienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MARIA rekomenduje Ryspol opinia nr 382786 z 16.05.2016

DOBRA CENA PRODUKTU

zakupy: Subskrypcja PlayStation Plus 3 miesiące ( polska dystrybucja ); maj 2016

plusy: NISKIE CENY

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Ryspol opinia nr 379290 z 12.04.2016

Szybko i sprawnie a cena za kartę taka sama jak kwota zasilająca:)

zakupy: Karta upominkowa Google Play 50 zł; kwiecień 2016

plusy: Szybkość realizacji, bardzo dobry kontakt.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kelk rekomenduje Ryspol opinia nr 376330 z 14.03.2016

Dobra cena

zakupy: Karta upominkowa google; marzec 2016

plusy: wszystko oki

minusy: trudno znaleźć sklep w necie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Ryspol opinia nr 374214 z 24.02.2016

Szukałam torby na małą kamerkę video i znalazłam Wasz sklep z atrakcyjna dla mnie ceną oraz fajną i poręczna torbą

zakupy: Uniwersalna Torba Sony LCS-U5; luty 2016

plusy: Szybko i solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek rekomenduje Ryspol opinia nr 373550 z 18.02.2016

Dobry kontakt z działem sprzedaży i pomocne techniczne porady. Szybka wysyłka. Generalnie polecam!

zakupy: TV Sony Bravia KDL50w809c; luty 2016

plusy: Ogólnie OK

minusy: b/u

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER