Modna galanteria skórzana.
Sklep Sagana.pl

Kontakt

tel. +48 22 258 38 47
Warszawa

Popularne produkty

ONA, BAGAŻ, ON, Inspiracje, DZIECKO, WYPRZEDAŻ

Popularne marki

Wittchen, Wojewodzic, Menbur, Travelite, National geographic, Cabinzero, Venezia, Gena, Titan, Pacomena, Bubule, Vip collection, Skechers, Saxoline, Desigual, Ochnik

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 32
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sagana.pl > Opinie klientów

Sklep Sagana.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 29.10.2009r i posiada 32 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barbara rekomenduje Sagana.pl opinia nr 246661 z 24.09.2013

Sklep spełnia w 100% moje oczekiwania,bardzo szybka realizacja zamówionego towaru,towar zgodny z ofertą ,ślicznie zapakowany,kontakt bez utrudnień,miła obsługa,oólnie same plusy Polecam!!!

zakupy: portmonetka sagana wiśniowa; wrzesień 2013

plusy: towar zgodny z ofertą i miły kontakt

minusy: za duży wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Sagana.pl opinia nr 246477 z 24.09.2013

Sklep spelnia moje oczekiwania bardzo szybka dostawa towaru latwosc w nawiązaniu kontaktu ze sklepem oraz monitorowanie przesylki. Polecam

zakupy: Torebka kopertowka; wrzesień 2013

plusy: Doskonaly towar ladnie pakowany mila obsluga sklepu

minusy: Wszystko podoba mi sie w sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian - Lublin rekomenduje Sagana.pl opinia nr 246085 z 21.09.2013

Sklep spełnia wybrałem nie po raz pierwszy i nigdy sie nie zawiodłem - zawsze sprawnie, zawsze pewny towar, zawsze na czas.

zakupy: Zestaw walizek Wittchen; wrzesień 2013

plusy: kompetentne porady

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rino23 rekomenduje Sagana.pl opinia nr 240509 z 29.08.2013

Świetny sklep internetowy, atrakcyjne ceny, błyskawiczna wysyłka, miły kontakt POLECAM SKLEP INTERNETOWY SAGANA!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: bilonówka wojewodzic; sierpień 2013

plusy: Piękna galanteria skórzana, niskie ceny

minusy: nie było dla mnie żadnych wad w tym sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JK rekomenduje Sagana.pl opinia nr 238089 z 19.08.2013

ze względu na cenę towaru, który mnie interesował

zakupy: zestaw walizek Travelite; sierpień 2013

plusy: jasne zasady, bezproblemowa, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Sagana.pl opinia nr 237341 z 14.08.2013

Znalazłam wiele bardzo ładnych torebek w dość przystępnych cenach. Wybrałam jedną z nich i jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo świetna i sprawna obsługa oraz szybka dostawa. Polecam wszystkim Ten sklep.

zakupy: torebka; sierpień 2013

plusy: jw

minusy: niie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Sagana.pl opinia nr 236709 z 12.08.2013

Produkt i cena mi się podobały.

zakupy: torebka damska; sierpień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje Sagana.pl opinia nr 234161 z 30.07.2013

Sklep Sagana wybrałam ze względu na towar który proponuje. Torebka złota-wizytowa bardzo mi przypadła do gustu. Trochę promocji też pomaga w wyborze. Wygoda że nie muszę biegać po sklepach oszczędza mi czas dzienny. Bardzo szybka dostawa.

zakupy: Torebka złota; lipiec 2013

plusy: rzetelność i szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Sagana.pl opinia nr 217993 z 11.05.2013

Wybrałam ten sklep ze względu na cenę artykułu, który chciałam zakupić ( przecena, brak opłaty za przesyłkę)

zakupy: torebka skórzana; maj 2013

plusy: szybko, sprawnie, powiadomienie o terminie realizacji

minusy: torebka wygladała trochę inaczej niż na zdjęciu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Sagana.pl opinia nr 216645 z 05.05.2013

Sklep wybrałam z uwagi na konkurencyjną cenę wybranego przeze mnie towaru oraz ilość pozytywnych opinii. Sprzedawca jest rzetelny i godny polecenia.

zakupy: Walizki Saxoline My Eyes Fuchsia i Helo; kwiecień 2013

plusy: Terminowość i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Sagana.pl opinia nr 201330 z 21.02.2013

Sklep posiadał torebkę, która mnie zainteresowała. Torebka została dostarczona w błyskawicznym tempie, była zgodna z opisem i zapakowana w sposób, który ją zabezpieczył przed uszkodzeniami.

zakupy: Torebka skórzana Venezia; luty 2013

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sagana.pl opinia nr 186541 z 20.12.2012

Chciałam zakupić torebkę a że w sklepie firmowym juz nie było w sprzedaży to trafiłam na ten sklep który miał w swojej sprzeaży. Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i czasu realizacji bardzo szybko i profersjonalnie. Zamówienie przy płatności za pobraniem czy przelewem było zrealizowane błyskawicznie. Dziękuję :)

zakupy: torebka, czapka; grudzień 2012

plusy: szybkość

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sagana.pl opinia nr 183609 z 12.12.2012

Ponieważ dostępna była oferta promocyjna na towar który mnie interesował.

zakupy: rękawiczki; grudzień 2012

plusy: szybkość realizacji, profesjonalizm, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Goś rekomenduje Sagana.pl opinia nr 176405 z 19.11.2012

bogaty asortyment, ciekawa oferta

zakupy: rękawiczki samochodowe; listopad 2012

plusy: szybka dostawa, dobra informacja o realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartek rekomenduje Sagana.pl opinia nr 162929 z 27.09.2012

duza ofetra modnych i atrakcyjnych produktów

zakupy: portfel WIttchena i Ochnika; sierpień 2012

plusy: rzetelny i sumienny sprzedawca

minusy: bd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Sagana.pl opinia nr 160701 z 19.09.2012

Sklep wybierałam od dawna ze względu na jego produkty. Wczesniej jednak nie kupuwałam przez internet. Torby Sagan to moje ulubione torby od lat - jakośc , klasa formy, praktyczność.

zakupy: torba; wrzesień 2012

plusy: Dobrze przedstawiona oferta, szykość odpowiedzi na zamów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta20i rekomenduje Sagana.pl opinia nr 153089 z 22.08.2012

Polecam z przyjemnoscia!!! Produkt zgodny z opisem w 100%. Paczka bardzo dobrze zapakowana. Blyskawiczna wysylka.

zakupy: Portfel; sierpień 2012

plusy: same zalety:)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agneszs rekomenduje Sagana.pl opinia nr 137405 z 03.07.2012

SZCZERZE POLECAM! Doskonała transakcja! Dobry kontakt, szybciutka przesyłka, towar zgodny z opisem! Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona :) Torebka prześliczna o niespotykanym wyglądzie, przyciągająca wzrok. Wykonana z dbałością o szczegóły. Eleganckie metalowe wykończenia i dodatki. Dokładnie taka, jak na zdjęciach. Widać, że jest to markowy produkt, a nie jakaś tandeta. Cena równa się jakości. Doskonała do szyfonowych, zwiewnych sukienek. Bardzo mi się podoba.

zakupy: Wizytowa torebka MENBUR 827670001-BL; lipiec 2012

plusy: profesjoinalność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

CLO rekomenduje Sagana.pl opinia nr 134713 z 25.06.2012

Sklep oferował dokładnie taki produkt, jakiego szukałam w atrakcyjnej cenie. transakcja i towar spełniły moje oczekiwania.

zakupy: torebka Avance Menbur; maj 2012

plusy: duży wybór ciekawych produktów, atrakcyjne sklepy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Sagana.pl opinia nr 134089 z 22.06.2012

Fajna walizka renomowanej firmy w bardzo dobrej cenie, szybka wysyłka, na bieżąco informacja o zamówieniu. Bardzo ok.

zakupy: Walizka Wittchen; czerwiec 2012

plusy: szybka realizacja, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER