Artykuły do scrapbookigu i kartek okolicznościowych oraz zaproszeń i albumów typu scrapbook.
Sklep ScrapArt.pl

Kontakt

tel. 505 023 498
b/d

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ScrapArt.pl > Opinie klientów

Sklep ScrapArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.06.2008r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota W. rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 329185 z 27.01.2015

Sklep wybrałam przypadkowo...ale to bardzo trafny wybór! Ogromny asortyment, dobry kontakt, szybka dostawa. REWELACJA - POLECAM :)

zakupy: dziurkacze, taśmy klejące; styczeń 2015

plusy: Dostępność , zgodność towaru z ofertą na stronie .

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Rusowicz rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 33218 z 22.04.2009

bardzo miła obsługa, duży asortyment wysokiej jakości, szybka realizacja, polecam ten sklep

zakupy: papiery, stemple, różne akcesoria; kwiecień 2009

plusy: bardzo duzy wybór towarów, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina Świerkot rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 32073 z 01.04.2009

Wspaniały towar,szybka wysyłka,profesjonalnie zapakowane.Duży wybór towaru.

zakupy: papiery do scrapbookingu, tusze, stemple; kwiecień 2009

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarzyna_cz rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25781 z 04.01.2009

Kilkakrotnie korzystałam z zakupów w ScrapArt i za każdym razem przebiegały one rewelacyjnie. Świetny kontakt, produkty najwyższej jakości i błyskawiczna przesyłka. Serdecznie polecam!

zakupy: Stemple, tusze, papiery, bindownica, nit; listopad 2008

plusy: Bogaty asortyment, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamaftut rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25350 z 23.12.2008

Ekspresowa wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawca, ciągle nowości w sklepie, towar bardzo dobrych firm

zakupy: papiery, ozdoby, naklejki, alfabety; listopad 2008

plusy: ekspresowa wysyłka, swietny kontakt z klientem, dobre za

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ibisek rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25195 z 20.12.2008

Rewelacyjna obsługa, expresowa wysyłka, przemiła właścicelka.

zakupy: papiery, stemple, dziurkacze, tusze; październik 2008

plusy: szybkość reakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maugo rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25161 z 20.12.2008

Bardzo mila obsluga sklepu. Pani Ada odpowie zawsze wyczerpujaco na kazde pytanie dotyczace asortymentu jaki znajduje sie w scraparcie. Towary bardzo dobrej jakosci. Bez zastrzezen.

zakupy: papiery, stemple; grudzień 2008

plusy: szybka wysylka, mily kontakt ze sprzedawca

minusy: nie widze zadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Lewandowska rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25157 z 20.12.2008

Zakupy w tym sklepie zawsze przebiegają w bardzo miłej atmosferze - uprzejmy i oddany klientowi sprzedający; towary zebrane w różne kategorie, co zdecydowanie ułatwia zakupy; bardzo wysokiej jakości sprzedawane rzeczy, których nie można kupić w innych polskich sklepach :)

zakupy: nity, ćwieki, dziurkacze i wiele innych; grudzień 2008

plusy: zawsze bliski klientowi :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25148 z 19.12.2008

bardzo miły i szybki kontakt

zakupy: RUBONS'Y, ĆWIEKI, TASIEMKI, KWIATKI; grudzień 2008

plusy: towary, których nie można kupić w innych polskich sklepa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje ScrapArt.pl opinia nr 25146 z 19.12.2008

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, szybko , jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Papiery, stemple, tusz.; listopad 2008

plusy: terminowość, miła obsługa

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER