Literatura popluarnonaukowa oraz książki wielogatunkowe.
Sklep Selkar.pl

Kontakt

tel. 85 652 68 93
Białystok

Popularne produkty

Książki

Popularne marki

, Pwn wydawnictwo naukowe, Egmont, Helion, Świat książki, Wolters kluwer polska, Albatros, C.h. beck, Bellona, W.a.b., Olesiejuk sp. z o.o., Prószyński media, Rebis

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 5
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Selkar.pl > Opinie klientów

Sklep Selkar.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.03.2007r i posiada 6 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje Selkar.pl opinia nr 92265 z 30.12.2011

Sklep godzien poolecenia ze względu na: szybkość realizacji zamówienia, korzystne ceny w stosunku do "rynkowych", szeroki asortyment, profesjonaln ą obsługę i dobry kontakt mailowy. Odbieram książki osobiście, więc nie mogę ocenić jakości przesyłki i opakowania

zakupy: książki (11 pazurów, Dallas'63, ; grudzień 2011

plusy: szeroki asortyment, rabaty

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Selkar.pl opinia nr 73233 z 11.03.2011

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Przesyłkę odebrałam po 48 godzinach - to czas od złożenia zamówienia do otrzymania jej osobiście. O stanie zamówienia byłam informowana przez sklep drogą e-mailową. Rejestracja w nim jest prosta i przejrzysta i oczywiście bezpłatna. Sam sposób składania zamówienia jest intuicyjny i nie budzi żadnych zastrzeżeń. Dodam, że przesyłka jest bardzo starannie zapakowana w folię bąbelkową, papier i firmową taśmę samoprzylepną ;)

zakupy: ", Sekret", Rhonda Byrne, 2010; marzec 2011

plusy: szybki, wiarygodny, dobrze zarządzany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nik nie poleca Selkar.pl opinia nr 52360 z 19.04.2010

Uwaga przy zamówieniach w tym sklepie. Celowo wprowadzają klientów w błąd. Zamówiłem biologię wydanie 2009 a otrzymałem 2007. Po 3 dniach ktoś wreszcie raczył odebrać telefon ! Usłyszałem, że sklep nie ma wpływu na to co pojawia się na stronie www i Selkar za to nie odpowiada ! Ponadto usłyszałem, że wydanie 2007 a 2009 niczym się nie różni - pewnie sprzedawca jest ekspertem z biologii !?! Zdecydowanie odradzam kupowanie w tym sklepie. Lepiej dołożyć kilka złotych i mieć pewność, że otrzymasz to co zamówiłeś.

zakupy: Podręcznik do biologii; kwiecień 2010

plusy: Brak

minusy: Towar niezgodny z ofertą. Brak kontaktu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mistyk rekomenduje Selkar.pl opinia nr 14964 z 20.04.2008

Zdecydowanie polecam! Już od ponad roku jestem stałym klientem księgarni selkar.pl To najtańsza księgarnia internetowa jaką znam! Cenię sobie ich za duży wybór książek (kupiłem u nich książki, których nigdzie nie mogłem znaleźć). Duży plus to darmowa przesyłka przy zamówieniach na kwote 150zl. Dzieki temu jeszcze nigdy nie płacilem kosztów przesyłki ;-).

zakupy: książki; luty 2008

plusy: niskie ceny i duży wybór tytułów

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radziar rekomenduje Selkar.pl opinia nr 7297 z 25.07.2007

Bardzo szybka realizacja zamówienia, książki solidnie zapakowane, miła i fachowa obsługa. Jak najbardziej polecam!

zakupy: Książki; lipiec 2007

plusy: Olbrzymi wybór produktów oraz NISKA CENA!!!

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jakim rekomenduje Selkar.pl opinia nr 6995 z 10.07.2007

Wszystkie tranzakcje przeprowadzone wzorowo, szybki kontakt po zakupie, bardzo dobrze zapakowane, minimum formalnosci

zakupy: ksiazki; 16 04 2007

plusy: obsługa klienta, szybkosc realizacji, opakowanie, cena

minusy: nie doswiadczylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER