Artykuły wielobranżowe
Sklep SENDgroup.pl

Kontakt

tel. 791210000
Białystok

Popularne produkty

Dla Dzieci, Komputery, RTV i AGD, Dom i ogród, Telefony i Akcesoria, Sport i Rekreacja, Zdrowie i uroda, Motoryzacja, Fotografia, Odzież, Obuwie, Dodatki, Konsole i automaty

Popularne marki

---, Syma, Murska, Winyea, Hanlong tools, , Mz, Rastar, Mjx, Overmax, Silverlit, Wltoys, Tiross, Kemot, Mastech, V&a instrument, Estar, Labo market

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 71
  • opinie neutralne: 6
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

SENDgroup.pl > Opinie klientów

Sklep SENDgroup.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  92% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.09.2014r i posiada 78 opinii klientów w tym 92% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kinga rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 404422 z 30.01.2017

wydawał mi sie zaufanym miejscem zakupu

zakupy: głosniki SU-06; styczeń 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: obtarty lakier na jednej stronie głośnika

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

esw nie ma zdania o SENDgroup.pl opinia nr 402310 z 02.01.2017

Nie bardzo zostały spełnione moje oczekiwania - tylko jedne rękawiczki były zgodne z zamówieniem, ale tylko z wyglądu. Drugie były inne (trochę tańsza wersja, cieńsze). Ze sposobu działania wcale nie jestem zadowolona. Dotyk na ekran mojego telefonu (Lumia) w ogóle nie działa.

zakupy: rękawiczki dotykowe gwiazda; grudzień 2016

plusy: terminowość

minusy: towar nie działa zgodnie z opisem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401742 z 24.12.2016

Asortyment

zakupy: Słuchawki; grudzień 2016

plusy: Fajny asortyment

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401534 z 22.12.2016

Bardzo dobra i rzetelna usługa i obsługa.

zakupy: Tarcza Darts; grudzień 2016

plusy: Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anon rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401482 z 21.12.2016

znalazłem unikalny asortyment, spełnił moje oczekiwania

zakupy: przyrządy kosmetyczne; grudzień 2016

plusy: unikalność produktów

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401398 z 20.12.2016

Wybrałam SENDgroup.pl, bo miał w ofercie kubek termiczny w kształcie obiektywu i wyglądał najlepiej ze wszystkich obejrzanych w innych sklepach.Wyboru nie żałuję.Przesyłka szybka-dzięki temu kubek zdążył dotrzeć przed szkolną Wigilią, bo miał być prezentem.Kontakt ze sklepem bardzo dobry.Towar dobrej jakości.

zakupy: Kubek termiczny obiektyw; grudzień 2016

plusy: Szybka przesyłka, dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 400970 z 16.12.2016

dobra oferta, szybka realizacja

zakupy: zabawki; grudzień 2016

plusy: dobry kontakt elektroniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werdna rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 400242 z 09.12.2016

Sklep znaleziony na ceneo -miał najniższe ceny poszukiwanych produktów, a później w sklepi okazało się, że są tam produkty których nie znalazłam w innych sklepach. Zakupy w 100% zadowalające.

zakupy: gry dla dzieci m.in. spadające małpki, krokodyl chory ząbek; grudzień 2016

plusy: tanie produkty

minusy: droga dostawa w porównaniu do cen produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 400226 z 09.12.2016

Dobre ceny,duży wybór asortymentu

zakupy: Kabel + konwerter HDMI; grudzień 2016

plusy: duży wybór różnych towarów i producentów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 399958 z 07.12.2016

Cena i przedstawienie produktu. Choć przyznaję ,że w rzeczywistości jestem bardzo rozczarowany produktem ,który zakupiłem.Inaczej wyglądał na zdjęciu , a inaczej w rzeczywistości .

zakupy: organizer do bagażnika; grudzień 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 399906 z 06.12.2016

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam.

zakupy: skrobaczki do szyb; grudzień 2016

plusy: szybkość realizacji, zgodność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech Gralik rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 396086 z 24.10.2016

Miał produkt, który szukałem w przystępnej cenie i z niska ceną dostawy.

zakupy: MASKA NEOPRENOWA NA MOTOR SKUTER NARTY; październik 2016

plusy: Informacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 395686 z 19.10.2016

Cena konkurencyjna, czas realizacji zamówienia natychmiastowy, zamówiony towar zgodny z opisem.

zakupy: końcówki do szczoteczki elektrycznej do zębów Oral B; październik 2016

plusy: konkurencyjna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 394366 z 03.10.2016

wenty;ator był był w dobrej cenie. Zasugerowałam się również pozytywnymi opiniami na temat tego produktu.

zakupy: wemtylator wiatrak; październik 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 394034 z 27.09.2016

Korzystna cena produktu

zakupy: Magnesy do zabawy; wrzesień 2016

plusy: Szybka realizacja zamówienia, korzystna cena produktu

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alamar rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 393094 z 14.09.2016

Poszukiwałam w internecie drobnych przedmiotów takich jak: pokrowce na pościel i ubrania, akcesoria komputerowe, lampki ledowe choinkowe, zabawki dla dzieci itp. i trafiłam do tego sklepu. Po przeglądzie ofert zdecydowałam się na zakupy w tym sklepie ze względu na przystępne ceny i produkty które są mi potrzebne. Dodatkowy PLUS dla sklepu daję za to, że można opłatę zrobić kartą online. Zakupiony towar otrzymałam bardzo szybko i zgodnie z podanym opisem. Polecam wszystkim ten sklep i życzę udanych zakupów.

zakupy: pokrowce na pościel i ubrania, akcesoria komputerowe, lampki; lipiec 2016

plusy: miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lu rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 392326 z 05.09.2016

Tanio i dużo pozytywnych opinii. Przesyłka przyszła szybko.

zakupy: koncentrator HDMI; wrzesień 2016

plusy: Niskie ceny

minusy: Wysyłka dopiero następnego dnia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 392182 z 02.09.2016

Taniej niż w innych sklepach, bez zdzierania za przesyłkę. Tester to chińszczyzna ale doskonale wiedziałem co kupuję, ważne że działa prawidłowo. Szybka wysyłka, przejrzyste informacje o postępach zamówienia. Polecam.

zakupy: tester baterii; sierpień 2016

plusy: cena towaru i szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikhael rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 391302 z 19.08.2016

Konkurencyjna cena

zakupy: Koncowki zamienniki do szczoteczki Oral-B; sierpień 2016

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 390146 z 03.08.2016

cena za produkt

zakupy: UA1787 | UNIWERSALNY UCHWYT DO TELEFONU NA KRATKĘ | 5, 99 zł - 1; sierpień 2016

plusy: cena produktow w dobrej jakosci

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER