Artykuły wielobranżowe
Sklep SENDgroup.pl

Kontakt

tel. 791210000
Białystok

Popularne produkty

Modele rc, Materiały i narzędzia do budowy modeli, WYPRZEDAŻE, Modele do sklejania, Zabawki, Dla Dzieci, Akcesoria modelarskie oraz wyposażenie rc, Narzędzia i przyrządy

Popularne marki

---, , Mjx, Chrld, Model master, Wl toys, Nieznany, Syma, Licencja disney, Redox, Amt, Springer pinsel, Trefl, Lindberg, Double horse, Proedge usa, Panama, Msp

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 77
  • opinie neutralne: 7
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

SENDgroup.pl > Opinie klientów

Sklep SENDgroup.pl - monitorowana jakość obsługi

  91% - kontakt i obsługa

  91% - terminowość realizacji zamówienia

  91% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.09.2014r i posiada 86 opinii klientów w tym 90% pozytywnych.

Wystaw opinię

basiasza rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 424870 z 29.11.2017

Znalazłam towar, którego szukałam w przyzwoitej cenie.

zakupy: kuferek na biżuterię; listopad 2017

plusy: solidność i terminowość

minusy: nie widziałam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech nie poleca SENDgroup.pl opinia nr 423762 z 14.11.2017

Zamówiłem i opłaciłem towar. Dostawa miała nastąpić w ciągu 24 godzin. Niestety , ale przesyłki nie ma, Kontaktu ze sprzedawcą również. Podany numer telefoniczny nie odpowiada, mimo że dzwoniłem o różnych porach. Źle to świadczy o sprzedawcy. Czuję się oszukany.

zakupy: Rozgałęźniki RJ 45; listopad 2017

plusy: Brak zalet

minusy: Nieterminnowość, brak zamówionego towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agus8701 rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 421530 z 10.10.2017

ceny przyzwoite, dobry kontakt ze sprzedawcą, duże promocje

zakupy: zgodne z oczekiwaniami; październik 2017

plusy: promocje i ceny

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozena rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 420206 z 20.09.2017

Znalazlam tam product ,ktory potrzebowalam.Tak ,jestem bardzo zadowolona.Waga jest w bardzo dobrej cenie,lata obsluga u pomiary prawidlowe.Dobry sprzedawca.Dziekuje.

zakupy: Waga do bizuterii kieszonkowa; wrzesień 2017

plusy: Sklep pracuje prawidlowo.

minusy: Nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 420050 z 18.09.2017

Produkt którego szukałam był w tym sklepie w dobrej cenie. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam

zakupy: Wózek na zakupy/torba na kółkach; wrzesień 2017

plusy: Dostępność, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa nie ma zdania o SENDgroup.pl opinia nr 419702 z 12.09.2017

Cena konkurencyjna produktu.

zakupy: lampa czołowa led; wrzesień 2017

plusy: dostępność dobrych towarów

minusy: brak odpowiedzi na maile, sms i nie odbierany telefon

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 418930 z 28.08.2017

po raz drugi kupuję towar za bardzo małe pieniądze

zakupy: szczotki do elektrycznej szczotki do zębów; sierpień 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 413174 z 29.05.2017

tanio, produkt bardzo dobry zgodny z opisem. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: WA1250 | DUŻY STOJĄCY WENTYLATOR WIATRAK; maj 2017

plusy: Kontakt i obsługa z konsumentem perfekcyjna

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wladek rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 410966 z 30.04.2017

znalazlem produkt ktorego szukałem

zakupy: UA1639 | SAMOCHODOWY UCHWYT DO TABLETU TRÓJRAMIENNY; kwiecień 2017

plusy: sprawność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 408998 z 03.04.2017

Wybrałem ten sklep bo oferował to czego potrzebowałem po przyzwoitych cenach.

zakupy: Latarka, krokomierz, waga; kwiecień 2017

plusy: Ciekawa oferta towarów i szybka reakcja

minusy: Nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 404422 z 30.01.2017

wydawał mi sie zaufanym miejscem zakupu

zakupy: głosniki SU-06; styczeń 2017

plusy: szybka wysyłka

minusy: obtarty lakier na jednej stronie głośnika

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

esw nie ma zdania o SENDgroup.pl opinia nr 402310 z 02.01.2017

Nie bardzo zostały spełnione moje oczekiwania - tylko jedne rękawiczki były zgodne z zamówieniem, ale tylko z wyglądu. Drugie były inne (trochę tańsza wersja, cieńsze). Ze sposobu działania wcale nie jestem zadowolona. Dotyk na ekran mojego telefonu (Lumia) w ogóle nie działa.

zakupy: rękawiczki dotykowe gwiazda; grudzień 2016

plusy: terminowość

minusy: towar nie działa zgodnie z opisem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401742 z 24.12.2016

Asortyment

zakupy: Słuchawki; grudzień 2016

plusy: Fajny asortyment

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lech rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401534 z 22.12.2016

Bardzo dobra i rzetelna usługa i obsługa.

zakupy: Tarcza Darts; grudzień 2016

plusy: Polecam

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 401398 z 20.12.2016

Wybrałam SENDgroup.pl, bo miał w ofercie kubek termiczny w kształcie obiektywu i wyglądał najlepiej ze wszystkich obejrzanych w innych sklepach.Wyboru nie żałuję.Przesyłka szybka-dzięki temu kubek zdążył dotrzeć przed szkolną Wigilią, bo miał być prezentem.Kontakt ze sklepem bardzo dobry.Towar dobrej jakości.

zakupy: Kubek termiczny obiektyw; grudzień 2016

plusy: Szybka przesyłka, dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 400970 z 16.12.2016

dobra oferta, szybka realizacja

zakupy: zabawki; grudzień 2016

plusy: dobry kontakt elektroniczny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

werdna rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 400242 z 09.12.2016

Sklep znaleziony na ceneo -miał najniższe ceny poszukiwanych produktów, a później w sklepi okazało się, że są tam produkty których nie znalazłam w innych sklepach. Zakupy w 100% zadowalające.

zakupy: gry dla dzieci m.in. spadające małpki, krokodyl chory ząbek; grudzień 2016

plusy: tanie produkty

minusy: droga dostawa w porównaniu do cen produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 400226 z 09.12.2016

Dobre ceny,duży wybór asortymentu

zakupy: Kabel + konwerter HDMI; grudzień 2016

plusy: duży wybór różnych towarów i producentów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 399906 z 06.12.2016

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Polecam.

zakupy: skrobaczki do szyb; grudzień 2016

plusy: szybkość realizacji, zgodność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech Gralik rekomenduje SENDgroup.pl opinia nr 396086 z 24.10.2016

Miał produkt, który szukałem w przystępnej cenie i z niska ceną dostawy.

zakupy: MASKA NEOPRENOWA NA MOTOR SKUTER NARTY; październik 2016

plusy: Informacja o kolejnych etapach realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER