Artykuły plastyczne i zdobnicze oraz materiały do decoupage, scrapbookingu i filcowania
Sklep Serwetnik.pl

Kontakt

tel. 660665224
Swarzędz

Popularne produkty

PAPIER DO DECOUPAGE, SERWETKI DO DECOUPAGE, FARBY, KONTURÓWKI, MATERIAŁY DEKORACYJNE, FORMY i FOREMKI, KLEJE, CRACKLE, PREPARATY, SZABLONY, NARZĘDZIA I AKCESORIA

Popularne marki

Decoart, Usługi rynkowe, , Ato, Renesans, Bimbadlo, Asket, Itd, Aquita design, Dailyart, Zts, Cadence, Kriskar, Dpcraft, Paula, Interkrakmar, Drewex, Artizana

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 170
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Serwetnik.pl > Opinie klientów

Sklep Serwetnik.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.03.2007r i posiada 175 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krystian rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445426 z 15.11.2018

Szeroka oferta produktów Aleene.

zakupy: Aleene's Tacky Glue 400ml; listopad 2018

plusy: Przemiła i pomocna obsługa. Ceny. Szybka realizacja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445362 z 14.11.2018

bardzo duży i różnorodny towar

zakupy: papiery ryżowe; listopad 2018

plusy: świetny i różnorodny towar

minusy: dostawa beznadziejną i nieterminową pocztą polską

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aldona rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445310 z 13.11.2018

przepiękne papiery ryżowe Aquita Design - kupiłam - i nie zawiodłam się, w rzeczywistości piękniejsze niż na zdjęciu i w dobrej cenie, do tego szalony wybór serwetek w pięknych wzorach i oraz foremek silikonowych

zakupy: papiery Aquita Design, serwetki, foremki silikonowe; listopad 2018

plusy: rzetelność i szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbarka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445306 z 13.11.2018

Bogaty wybór papieru do decoupage ale zamawiałam na razie inne akcesoria i produkty. Szybka dostawa pocztexem 24. Dziękuję i polecam

zakupy: bombki płackie, naklejki i sznurki.; listopad 2018

plusy: Duzy wybór papieru do decoupage

minusy: nie poznałam ich jeszcze bo zamawiałam dopiero dwa razy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445298 z 13.11.2018

Szybko i zgodnie z zamówieniem

zakupy: Serwetki, bombki akrylowe, flugger, pasta śniegowa; listopad 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ii1111 rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445266 z 12.11.2018

wszystko ok

zakupy: materiały plasyczne; listopad 2018

plusy: skrupulatnisc

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 445010 z 06.11.2018

Znalazłam tu niespotykane w innych sklepach papiery ryżowe Aquita Design oraz serwetki. Ciekawe wzory, dobra jakość i niewygórowana cena. Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. POLECAM TEN SKLEP INNYM.

zakupy: papiery Aquita Design, serwetki, klej, farby, pędzle; listopad 2018

plusy: szybka realizacja, dobre ceny, dużo fajnego towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 444938 z 05.11.2018

ciekawe wzory serwetek, inne niż na pozostałych stronach do techniki dekupage.

zakupy: serwetki, pudełka na wino; październik 2018

plusy: ciekawe wzory

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 444918 z 05.11.2018

Duży wybór ,szybka wysyłka i atrakcyjne ceny . Polecam

zakupy: formy akrylowe; listopad 2018

plusy: duży wybór towaru i dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja nie ma zdania o Serwetnik.pl opinia nr 444906 z 05.11.2018

Wybrałam, bo mieli potrzebny mi towar, okazało się , że cena nie odpowiada jakości

zakupy: serwetki; listopad 2018

plusy: nie ma

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 444742 z 30.10.2018

Ładne serwetki, niektórych nie ma w innych sklepach. Mały wybór przedmiotów drewnianych do ozdabiania.

zakupy: Serwetki; październik 2018

plusy: Ładne serwetki

minusy: Mały wybór przedmiotów drewnianych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jadwiga49-57 rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 444626 z 27.10.2018

WIELOKROTNIE KORZYSTAŁAM. NIGDY NIE MIAŁAM UWAG. GODNI POLECENIA

zakupy: PAPIERY I PREPARATY DO DECOUPAGU.; październik 2018

plusy: Towary dobrej jakości oraz realizacja bez zwłoki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 441750 z 19.10.2018

to już nie pierwsze moje odwiedziny :) zawsze pełne zadowolenie z produktów oraz z wysyłki

zakupy: papiery Aquita; październik 2018

plusy: przejrzyste menu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 441494 z 15.10.2018

Znalazłam interesujący mnie asortyment. Zostałam obsłużona szybko i dobrze.

zakupy: serwetki do decoupage; październik 2018

plusy: szeroki wybór, dobre ceny, szybka obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 441170 z 06.10.2018

znalazłam to czego poszukiwałam

zakupy: foremki; październik 2018

plusy: asortyment cena

minusy: czekalam dość dlugo

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KATARZYNA rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 440422 z 18.09.2018

Ponieważ było w nim to czego poszukiwałam

zakupy: dziurkacze ozdobne; wrzesień 2018

plusy: dostępność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438726 z 08.08.2018

Brak uwag!. szybko, sprawnie, terminowo,

zakupy: jakość spełnia moje oczekiwania; lipiec 2018

plusy: czytelna strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438510 z 02.08.2018

Sklep posiada bogatą ofertę serwetek do decoupage oraz preparatów.

zakupy: Serwetki; lipiec 2018

plusy: Duży wybór produktów oraz przystępne ceny

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438090 z 22.07.2018

Miła i profesjonalna obsługa klienta. Duży wybór towaru dla każdej osoby zajmującej się hobbystycznie jak i zawodowo rękodziełem. Polecam serwetnik.pl każdemu i zapewniam, że zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.

zakupy: Stemple silikonowe ALFABET - dwa zestawy; lipiec 2018

plusy: Duży wybór towaru

minusy: Nie dopatrzyłam się żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Serwetnik.pl opinia nr 438058 z 21.07.2018

Piękne wzory papierów. Szybka wysyłka. Sklep super, polecam!!!

zakupy: Papier decoupage w kwiatowe motywy; lipiec 2018

plusy: Profesjonalana obsługa, szybka wysyłka

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER