Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Gorsety, Clubwear, Sexy pupa, Bielizna ekskluzywna, Body, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Szlafroki

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 116
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 116 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Michał rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 440294 z 13.09.2018

Sklep wybrałem z polecenia znajomego, nie żałuję, spełnił moje oczekiwania na 5+

zakupy: Obsessive Darksy; wrzesień 2018

plusy: super towar szybka wysyłka dobra obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 440254 z 13.09.2018

polecam w 100%

zakupy: bodystocking; wrzesień 2018

plusy: szybkość realizacji, darmowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 440058 z 10.09.2018

Sklep wybrałam na podstawie dobrych opinii i nie zawiodłam się, polecam.

zakupy: komplet bielizny obsessive; wrzesień 2018

plusy: szybka dostawa, dobra cena

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 436958 z 28.06.2018

Czas realizacji expresowy. Polecam

zakupy: haleczki nocne 2 sztuki; czerwiec 2018

plusy: szybka dostawa, przystępna cena

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mela rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 435894 z 06.06.2018

Świetny kontakt ze sprzedawcą, przesyłka była u mnie następnego dnia po zakupie, a szybka dostawa była głównym kryterium wyboru sprzedawcy. Cena również bardzo dobra.

zakupy: Dressita Obsesive; czerwiec 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 435862 z 05.06.2018

Polecam, jestem w 100% zadowolonym klientem.

zakupy: body 823 obsesive; czerwiec 2018

plusy: szybka dostawa, dobra cena, status zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

djmariush rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 434978 z 17.05.2018

Rekomenduję tego sprzedawcę.

zakupy: 2 koszulki nocne; maj 2018

plusy: szybka dostawa, dobra cena

minusy: wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GrymaśnyTata rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 434522 z 09.05.2018

Zależało mi na szybkiej dostawie i pomocy ze strony sklepu. Nie zawiodłem się. Przesyłkę otrzymałem następnego dnia po zamówieniu. Polecam każdemu!

zakupy: Obsessive komplet 824; maj 2018

plusy: szybka dostawa, rzetelna pomoc obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

@johan rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 434478 z 09.05.2018

Polecam ten sklep, transakcja wzorowa.

zakupy: bielizna; maj 2018

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irka rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 431826 z 20.03.2018

Bielizna super. Taką transakcję to lubię. Szybko. Tanio. Gratis upominek. Polecam.

zakupy: Bielizna obsessive; marzec 2018

plusy: Wzorowy przebieg transakcji, cena, darmowa dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MK rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 431206 z 09.03.2018

Bardzo szybka, darmowa wysyłka jestem naprawdę zadowolona zarówno z obsługi sklepu jak i z zakupów. Polecam!

zakupy: Obsessive; marzec 2018

plusy: Szybkość realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Matt_GT rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 431142 z 08.03.2018

Pierwszy raz kupowałem i jestem bardzo zadowolony. Darmowa dostawa na drugi dzień i niska cena przemawia za kolejnym zakupem w tym sklepie.

zakupy: gorset i ponczochy z obsesiva; marzec 2018

plusy: duży wybór dobra cena i darmo przesyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 431042 z 07.03.2018

Polecam wszystko ok!

zakupy: Lovica; luty 2018

plusy: cena, towar na magazynie, szybka i darmowa wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 430346 z 26.02.2018

Kupuję już kolejny raz i zawsze jestem zadowolona zarówno z szybkości realizacji zamówienia jak i z jakości towaru. Polecam zakupy właśnie w tym sklepie!

zakupy: komplet bielizny, pończochy; luty 2018

plusy: szybka realizacja, darmowa dostawa na drugi dzień

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bolek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 430202 z 23.02.2018

Zachęciła mnie atrakcyjna cena poszukiwanej bielizny. Sklep świetny - bardzo szybka realizacja, następnego dnia otrzymałem produkt. Polecam!

zakupy: Sukienka Punker; luty 2018

plusy: Szybka dostawa i miła obsługa :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja85 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 429994 z 21.02.2018

Świetny kontakt, wszystko sprawnie i szybko ! Polecam !

zakupy: gorset emperita; luty 2018

plusy: błyskawiczny czas realizacji, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Walentynka rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 429970 z 20.02.2018

Obsługa profesjonalna. Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem, szczerze polecam!!!

zakupy: Koszulka Lovica; luty 2018

plusy: cena, promocja, darmowa szybka dostawa

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr i Asia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 427762 z 17.01.2018

Był to już drugi zakup w tym sklepie, zarówno pierwszy jak i drugi oceniamy wysoko za profesjonalną obsługę.

zakupy: komplet 828 obsessive; styczeń 2018

plusy: miła, pomocna obsługa, ceny ok, natychmiastowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pitt er rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 425726 z 13.12.2017

polecam towar zgodny z opisem, ok

zakupy: bielizna nocna; grudzień 2017

plusy: towar dostępny, szybka wysyłka i za darmo

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OliOli rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 425370 z 07.12.2017

Wybrałem sklep ponieważ miał interesujący mnie komplet sexy pony lolitta dostępny na magazynie od ręki. Sklep mnie nie zawiódł, towar wysłany jeszcze tego samego dnia, kupon rabatowy na kolejne zakupy, dobrze zapakowane, nie można się do niczego doczepić.

zakupy: komplet sexy pony lolitta; grudzień 2017

plusy: ciekawa bielizna, dostępna od ręki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER