Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Gorsety, Clubwear, Sexy pupa, Bielizna ekskluzywna, Body, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Szlafroki

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 95
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 95 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr i Asia rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 427762 z 17.01.2018

Był to już drugi zakup w tym sklepie, zarówno pierwszy jak i drugi oceniamy wysoko za profesjonalną obsługę.

zakupy: komplet 828 obsessive; styczeń 2018

plusy: miła, pomocna obsługa, ceny ok, natychmiastowa wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pitt er rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 425726 z 13.12.2017

polecam towar zgodny z opisem, ok

zakupy: bielizna nocna; grudzień 2017

plusy: towar dostępny, szybka wysyłka i za darmo

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena Wiater rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 424762 z 28.11.2017

Przekonała mnie promocja black friday -25%, skorzystałam i nie żałuję, zrobiłam dobry deal. W 100% polecam sklep.

zakupy: gorset, koszulka, pas i pończochy; listopad 2017

plusy: promocje, dobre ceny, fajny towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 424266 z 21.11.2017

Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: koszulka naomi; listopad 2017

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz Górny rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 424006 z 17.11.2017

Polecam! Ekspresowa wysyłka, towar dobrze zabezpieczony i w stu procentach zgodny z opisem. Rzetelna obsługa, otrzymałem też gratisową przesyłkę.

zakupy: komplet bielizny nocnej i pończochy; listopad 2017

plusy: wszystko ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 423418 z 09.11.2017

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, błyskawiczna dostawa i realizacja zamówienia.

zakupy: komplet sensual mistress; listopad 2017

plusy: telefoniczna pomoc, szybka wysyłka i darmowa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania j. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 423238 z 06.11.2017

Szczerze mogę polecić sklep, wszystko w porządku, przy niewielkim opóźnieniu w realizacji zamówienia otrzymałam świetny dodatek pasujący do zamówionej bielizny oraz rabat na kolejne zakupy. Bielizna nie była dostępna w żadnym innym sklepie, tu otrzymałam ją prawie w terminie. Polecam.

zakupy: body admirable; listopad 2017

plusy: specyficzny towar na specjalne zamówienie

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata&Marek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 421562 z 11.10.2017

Wybraliśmy ten sklep ponieważ miał dostępną na magazynie bieliznę, którą chcieliśmy zakupić. Były to pierwsze zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem, dostawę otrzymaliśmy gratis, przesyłka dotarła do nas już następnego dnia, na maila przychodziły informacje o statusie zamówienia. Wszystko w 100% profesjonalnie. Z pewnością jeszcze skorzystamy z tego sklepu, zwłaszcza że na kolejne zakupy otrzymaliśmy rabat na cały asortyment :)

zakupy: body admirable i pończochy warm up; październik 2017

plusy: asortyment i jego dostępność, darmowa dostawa, rabat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mija rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420330 z 21.09.2017

Pełen szacunek za zaangażowanie w celu zadowolenia klienta. Z takim sprzedawcą to przyjemność robić interesy.

zakupy: body + pończochy; wrzesień 2017

plusy: Obsługa która mogła by być taka wszędzie jako standard.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorKa rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420130 z 19.09.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, z pewnością skorzystam ponownie. Polecam.

zakupy: Sukienka Splendor; wrzesień 2017

plusy: jakość towaru, fachowa i pomocna obsługa

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420062 z 18.09.2017

Mój pierwszy zakup i jestem naprawdę pod wrażeniem, obsługa ma profesjonalne podejście do klienta, w 100% POLECAM!!!

zakupy: body; wrzesień 2017

plusy: obsługa, świetny kontakt, dobre ceny, dyskrecja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anikos rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419894 z 14.09.2017

Sklep ten oferował najtańszy szukany przez mnie produkt w dodatku z darmową dostawą.

zakupy: bielizna; wrzesień 2017

plusy: produkty dostępne na magazynie,niska cena,gratis wysyłka

minusy: wg mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia Domańska rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419802 z 13.09.2017

To nie pierwsze zakupy w tym sklepie. Mają towar wysokiej jakości i świetną obsługę.

zakupy: komplet mansion of love, pończochy, haleczka bhava; wrzesień 2017

plusy: nietypowy asortyment, niskie ceny, darmowa dostawa

minusy: dla mnie nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara K. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419550 z 08.09.2017

Towar zgodny z opisem, bardzo miła obsługa i bardzo szybka wysyłka! Polecam!

zakupy: bodystocking; wrzesień 2017

plusy: realizacja zamówienia w terminie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta i Mirek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419330 z 05.09.2017

sklep godny polecenia, spełnił nasze oczekiwania i mile zaskoczył gratisem w postaci dodatkowych majteczek

zakupy: body i pończochy; sierpień 2017

plusy: prezent do zamówienia, darmowa dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sawadi rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419186 z 01.09.2017

Dobre ceny i szybka przesyłka.

zakupy: gorset; sierpień 2017

plusy: szybka dostawa, mało spotykany towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419178 z 01.09.2017

Przekonała mnie darmowa dostawa, skorzystałam i nie żałuję. W pełni polecam sklep.

zakupy: pończochy i kajdanki z maska; sierpień 2017

plusy: darmowa dostawa, szybka realizacja, pomoc w doborze rozm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419174 z 01.09.2017

Wybierając ten sklep kierowałam się dobrymi opiniami klientów, którzy pozostawili tutaj informację zwrotną. Nie zawiodłam się i również mogę potwierdzić rzetelność tego sklepu. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Koszulka Secred Obsessive; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gryf77 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 415890 z 11.07.2017

POLECAM

zakupy: bielizna damska; lipiec 2017

plusy: profesjonalnie i zgodnie z opisem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asiabi rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 415490 z 05.07.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100% z przyjemnościową go polecam.

zakupy: sukienka marvelous; czerwiec 2017

plusy: unikalny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER