Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Clubwear, Bielizna ekskluzywna, Gorsety, Body, Sexy pupa, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Latex

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Angels never sin, Cofashion, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 87
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 87 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

mija rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420330 z 21.09.2017

Pełen szacunek za zaangażowanie w celu zadowolenia klienta. Z takim sprzedawcą to przyjemność robić interesy.

zakupy: body + pończochy; wrzesień 2017

plusy: Obsługa która mogła by być taka wszędzie jako standard.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DorKa rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420130 z 19.09.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, z pewnością skorzystam ponownie. Polecam.

zakupy: Sukienka Splendor; wrzesień 2017

plusy: jakość towaru, fachowa i pomocna obsługa

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dominika rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420062 z 18.09.2017

Mój pierwszy zakup i jestem naprawdę pod wrażeniem, obsługa ma profesjonalne podejście do klienta, w 100% POLECAM!!!

zakupy: body; wrzesień 2017

plusy: obsługa, świetny kontakt, dobre ceny, dyskrecja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agula5001 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 420030 z 17.09.2017

Rewelacyjna obsługa, można wszystko załatwić jednym telefonem

zakupy: kostium; wrzesień 2017

plusy: Rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anikos rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419894 z 14.09.2017

Sklep ten oferował najtańszy szukany przez mnie produkt w dodatku z darmową dostawą.

zakupy: bielizna; wrzesień 2017

plusy: produkty dostępne na magazynie,niska cena,gratis wysyłka

minusy: wg mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emilia Domańska rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419802 z 13.09.2017

To nie pierwsze zakupy w tym sklepie. Mają towar wysokiej jakości i świetną obsługę.

zakupy: komplet mansion of love, pończochy, haleczka bhava; wrzesień 2017

plusy: nietypowy asortyment, niskie ceny, darmowa dostawa

minusy: dla mnie nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara K. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419550 z 08.09.2017

Towar zgodny z opisem, bardzo miła obsługa i bardzo szybka wysyłka! Polecam!

zakupy: bodystocking; wrzesień 2017

plusy: realizacja zamówienia w terminie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta i Mirek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419330 z 05.09.2017

sklep godny polecenia, spełnił nasze oczekiwania i mile zaskoczył gratisem w postaci dodatkowych majteczek

zakupy: body i pończochy; sierpień 2017

plusy: prezent do zamówienia, darmowa dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sawadi rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419186 z 01.09.2017

Dobre ceny i szybka przesyłka.

zakupy: gorset; sierpień 2017

plusy: szybka dostawa, mało spotykany towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Violetta rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419178 z 01.09.2017

Przekonała mnie darmowa dostawa, skorzystałam i nie żałuję. W pełni polecam sklep.

zakupy: pończochy i kajdanki z maska; sierpień 2017

plusy: darmowa dostawa, szybka realizacja, pomoc w doborze rozm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 419174 z 01.09.2017

Wybierając ten sklep kierowałam się dobrymi opiniami klientów, którzy pozostawili tutaj informację zwrotną. Nie zawiodłam się i również mogę potwierdzić rzetelność tego sklepu. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Koszulka Secred Obsessive; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gryf77 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 415890 z 11.07.2017

POLECAM

zakupy: bielizna damska; lipiec 2017

plusy: profesjonalnie i zgodnie z opisem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asiabi rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 415490 z 05.07.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania w 100% z przyjemnościową go polecam.

zakupy: sukienka marvelous; czerwiec 2017

plusy: unikalny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 415270 z 01.07.2017

Poszukiwana bielizna była dostępna w 24h. Sklep mnie nie zawiódł. Polecam.

zakupy: Gorset Lolitta Supreme; czerwiec 2017

plusy: towar dostępny w 24h i szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 415198 z 30.06.2017

Koleżanka mi poleciła akurat ten sklep. Również w pełni mogę go polecić. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: bodystocking flame lolitta; czerwiec 2017

plusy: oryginalna bielizna, towar zgodny z opisem

minusy: brak stacjonarnego sklepu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irka P. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 414802 z 22.06.2017

Polecam w 100%

zakupy: otwarty biustosz; czerwiec 2017

plusy: szybko, darmowa dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KaJa rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 411938 z 15.05.2017

Same plusy, z chęcią polecam.

zakupy: koszulka briliant jenifer Obsesive; maj 2017

plusy: cena, jakość towaru i obsługi

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 411878 z 14.05.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ korzystałam już wcześniej z zakupów w tym sklepie i byłam bardzo zadowolona. Również tym razem towar spełnił moje oczekiwania.

zakupy: kostium pielęgniarki; maj 2017

plusy: ciekawy towaar, darmowa dostawa, kody rabatowe

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 411738 z 11.05.2017

Polecam, sklep w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: gorset; maj 2017

plusy: darmowa dostawa, świetny asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlo rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 410898 z 28.04.2017

Tylko w tym sklepie znalazłem towar który mnie interesował. Przesyłka ekspresowa!!! Polecam ten sklep.

zakupy: skórzany komplet 6635 marki roxana; kwiecień 2017

plusy: produkty których nie ma gdzie indziej

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER