Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Gorsety, Clubwear, Sexy pupa, Bielizna ekskluzywna, Body, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Bielizna erotyczna Plus Size

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 134
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 134 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

alexandra rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448858 z 05.02.2019

Sklep posiadał towar którego szukałam i spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bez problemów, następnego dnia po zamówieniu. Towar zgodny z opisem, dyskretnie zapakowany. Rabat walentynkowy wykorzystałam i jeszcze większy na następne zakupy dostałam. W 100% polecam ten sklep.

zakupy: Koszulka nocna i gorset; luty 2019

plusy: szybkość , dobra cena, rabat zniżkowy

minusy: według mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ToJa rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448834 z 04.02.2019

Trafiłam na sklep przypadkowo. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno wrócę jeszcze nie raz. Polecam bardzo.

zakupy: koszulki Lovica i 845 Obsessive; luty 2019

plusy: ciekawy asortyment dla zainteresowanych

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ruda i Młoda rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448550 z 29.01.2019

Po zapoznaniu się z tutejszymi opiniami postawiłam na ten sklep i uważam decyzję za bardzo dobrą. Skorzystałam z rabatu walentynkowego i zakupiłam poszukiwaną bieliznę taniej niż gdziekolwiek i na allegro. Dodatkowo dostałam jeszcze większy rabat na kolejne zakupy z którego skorzystałam jeszcze moja siostra. Serdecznie polecamy sklep i dziękujemy za udane zakupy. Z pewnością wrócimy.

zakupy: bielizna obsessive; styczeń 2019

plusy: Obsługa, szybka wysyłka, jakość bielizny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirajski rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448546 z 29.01.2019

Wybrałem ten sklep bo szukałem prezentu dla żony z okazji rocznicy ślubu. Jak najbardziej polecam, szybka dostawa, świetna jakość bielizny, spory rabat na kolejne zakupy. Paczka profesjonalnie i dyskretnie zabezpieczona.

zakupy: komplet julitta z welonem; styczeń 2019

plusy: profesjonalizm sprzedażowy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gdowa21 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448522 z 28.01.2019

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Wszystko odbyło się sprawnie. Cieszy znaczący rabat na produkty.

zakupy: koszulka lovica; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, rabat i większy na koleje zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.M. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448506 z 28.01.2019

Rekomenduję sprzedawcę - konkretne podejście do klienta, szybko i sprawnie.

zakupy: biustonosz z pasem i majty; styczeń 2019

plusy: Szybkość, jakość obsługi jak i towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julka rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448446 z 24.01.2019

Jak najbardziej mogę ten sklep polecić.

zakupy: bielizna nocna; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, niskie ceny, rabaty na kolejne zakupy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaraW rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448434 z 24.01.2019

Sklep godny polecenia. Duży wybór bielizny w przystępnych cenach. Szybka realizacja zamówień. Bielizna dobrej jakości i starannie zapakowana.

zakupy: komplet bielizny; styczeń 2019

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agamir rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448334 z 23.01.2019

Jak najbardziej polecam ten sklep. Mega szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: gorset + pończochy; styczeń 2019

plusy: zgodność oferty w internecie z dostarczonym towarem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sadera rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448330 z 22.01.2019

100%-towe zadowolenie :)

zakupy: julitta koszulka nocna; styczeń 2019

plusy: szybko i zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447366 z 23.12.2018

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Miłą niespodzianką był kupon zniżkowy na kolejne zakupy.

zakupy: koszulka 820 obsessive; grudzień 2018

plusy: kontakt, realizacja, zgodność towaru, produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szulińska Magda rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447342 z 23.12.2018

Super ceny i szybka wysyłka, a poza tym miła obsługa.

zakupy: gorset i koszulka nocna; grudzień 2018

plusy: szybko, sprawnie, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kękę rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447270 z 21.12.2018

Super sklep, towar zawsze na czas i doskonałej jakości.

zakupy: 3cz. komplet Julitta; grudzień 2018

plusy: asortyment, cena i kontakt

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447034 z 15.12.2018

Sklep wybrałem bo miał najniższą cenę za poszukiwany przeze mnie komplet bielizny

zakupy: Bielizna; grudzień 2018

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita D. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447014 z 15.12.2018

100% zadowolenie, wszystko ok.

zakupy: Bielizna na prezent; grudzień 2018

plusy: Szybka realizacja, dobre ceny, towar na magazynie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 445302 z 13.11.2018

Polcam

zakupy: Bielizna; listopad 2018

plusy: wzorowy przebieg transakcji, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 445230 z 10.11.2018

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem.

zakupy: koszulka nocna, pończochy; listopad 2018

plusy: Zgodność towaru z opisem, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 440294 z 13.09.2018

Sklep wybrałem z polecenia znajomego, nie żałuję, spełnił moje oczekiwania na 5+

zakupy: Obsessive Darksy; wrzesień 2018

plusy: super towar szybka wysyłka dobra obsługa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kris rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 440254 z 13.09.2018

polecam w 100%

zakupy: bodystocking; wrzesień 2018

plusy: szybkość realizacji, darmowa dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anita rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 440058 z 10.09.2018

Sklep wybrałam na podstawie dobrych opinii i nie zawiodłam się, polecam.

zakupy: komplet bielizny obsessive; wrzesień 2018

plusy: szybka dostawa, dobra cena

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER