Bielizna erotyczna, seksowna bielizna damska.
Sklep SexyLingerie.pl

Kontakt

tel. +48 737 44 99 51
Warszawa

Popularne produkty

Koszulki i halki, Komplety, Piękne nogi, Bodystocking, Przebrania, Gorsety, Clubwear, Sexy pupa, Bielizna ekskluzywna, Body, Dodatki, Biustonosze erotyczne, Bielizna erotyczna Plus Size

Popularne marki

Livia corsetti, Obsessive, Lolitta, Roxana, Anais apparel, Fernand peril, Cofashion, Angels never sin, Roxana christmas,

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 140
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SexyLingerie.pl > Opinie klientów

Sklep SexyLingerie.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2016r i posiada 140 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aleksy rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 452054 z 21.05.2019

Już jakiś czas temu kupiłem w tym sklepie bardzo tanio bieliznę i z obsługi byłem bardzo zadowolony. Muszę przyznać że nadal utrzymują wysoki poziom obsługi.

zakupy: f224, g313; maj 2019

plusy: szybko, tanio i miło

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rene rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 451554 z 03.05.2019

Polecam, szybka wysyłka, dobre ceny.

zakupy: komplet sinsita; kwiecień 2019

plusy: szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga Piczar rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 451206 z 16.04.2019

Kolejny zakup w tym sklepie i nadal poziom obsługi ten sam czyli najwyższy. Jak zawsze kupon znizkowy na kolejne zakupy to miła niespodzianka.

zakupy: bodystocking i koszulka nocna; kwiecień 2019

plusy: szybka realizacja, niska cena, rabat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kozaknumberone rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 450630 z 26.03.2019

Transakcja przebiegła bardzo pozytywnie. Gorset który zamówiłem dostałem szybko. Wszystko było dobrze zapakowane. Rabat na kolejne zakupy, zdecydowanie polecam.

zakupy: gorset floweria; marzec 2019

plusy: towar na magazynie, szybka wysyłka, rabat na next zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alexandra rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448858 z 05.02.2019

Sklep posiadał towar którego szukałam i spełnił moje oczekiwania. Przesyłka dotarła bez problemów, następnego dnia po zamówieniu. Towar zgodny z opisem, dyskretnie zapakowany. Rabat walentynkowy wykorzystałam i jeszcze większy na następne zakupy dostałam. W 100% polecam ten sklep.

zakupy: Koszulka nocna i gorset; luty 2019

plusy: szybkość , dobra cena, rabat zniżkowy

minusy: według mnie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ToJa rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448834 z 04.02.2019

Trafiłam na sklep przypadkowo. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno wrócę jeszcze nie raz. Polecam bardzo.

zakupy: koszulki Lovica i 845 Obsessive; luty 2019

plusy: ciekawy asortyment dla zainteresowanych

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ruda i Młoda rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448550 z 29.01.2019

Po zapoznaniu się z tutejszymi opiniami postawiłam na ten sklep i uważam decyzję za bardzo dobrą. Skorzystałam z rabatu walentynkowego i zakupiłam poszukiwaną bieliznę taniej niż gdziekolwiek i na allegro. Dodatkowo dostałam jeszcze większy rabat na kolejne zakupy z którego skorzystałam jeszcze moja siostra. Serdecznie polecamy sklep i dziękujemy za udane zakupy. Z pewnością wrócimy.

zakupy: bielizna obsessive; styczeń 2019

plusy: Obsługa, szybka wysyłka, jakość bielizny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirajski rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448546 z 29.01.2019

Wybrałem ten sklep bo szukałem prezentu dla żony z okazji rocznicy ślubu. Jak najbardziej polecam, szybka dostawa, świetna jakość bielizny, spory rabat na kolejne zakupy. Paczka profesjonalnie i dyskretnie zabezpieczona.

zakupy: komplet julitta z welonem; styczeń 2019

plusy: profesjonalizm sprzedażowy

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gdowa21 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448522 z 28.01.2019

To moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Wszystko odbyło się sprawnie. Cieszy znaczący rabat na produkty.

zakupy: koszulka lovica; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, rabat i większy na koleje zakupy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.M. rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448506 z 28.01.2019

Rekomenduję sprzedawcę - konkretne podejście do klienta, szybko i sprawnie.

zakupy: biustonosz z pasem i majty; styczeń 2019

plusy: Szybkość, jakość obsługi jak i towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julka rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448446 z 24.01.2019

Jak najbardziej mogę ten sklep polecić.

zakupy: bielizna nocna; styczeń 2019

plusy: szybka wysyłka, niskie ceny, rabaty na kolejne zakupy

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaraW rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448434 z 24.01.2019

Sklep godny polecenia. Duży wybór bielizny w przystępnych cenach. Szybka realizacja zamówień. Bielizna dobrej jakości i starannie zapakowana.

zakupy: komplet bielizny; styczeń 2019

plusy: duży wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grupii76 rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448418 z 24.01.2019

Kontakt ze sklepem świetny, błyskawiczny czas realizacji zamówienia, produkt dobrej jakości.

zakupy: ponczochy z pasem; styczeń 2019

plusy: terminowość i jakoś towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agamir rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448334 z 23.01.2019

Jak najbardziej polecam ten sklep. Mega szybka i profesjonalna obsługa

zakupy: gorset + pończochy; styczeń 2019

plusy: zgodność oferty w internecie z dostarczonym towarem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sadera rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 448330 z 22.01.2019

100%-towe zadowolenie :)

zakupy: julitta koszulka nocna; styczeń 2019

plusy: szybko i zgodnie z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447366 z 23.12.2018

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Miłą niespodzianką był kupon zniżkowy na kolejne zakupy.

zakupy: koszulka 820 obsessive; grudzień 2018

plusy: kontakt, realizacja, zgodność towaru, produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szulińska Magda rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447342 z 23.12.2018

Super ceny i szybka wysyłka, a poza tym miła obsługa.

zakupy: gorset i koszulka nocna; grudzień 2018

plusy: szybko, sprawnie, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rodnes rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447326 z 22.12.2018

Polecam sklep za szeroki asortyment, szybką realizację zamówienia, informację na bieżąco o statusie zamówienia, profesjonalne zapakowanie towaru.

zakupy: koszulka Blackbella i pończochy lovica; grudzień 2018

plusy: profesjonalizm w obsłudze klienta na każdym etapie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kękę rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447270 z 21.12.2018

Super sklep, towar zawsze na czas i doskonałej jakości.

zakupy: 3cz. komplet Julitta; grudzień 2018

plusy: asortyment, cena i kontakt

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje SexyLingerie.pl opinia nr 447034 z 15.12.2018

Sklep wybrałem bo miał najniższą cenę za poszukiwany przeze mnie komplet bielizny

zakupy: Bielizna; grudzień 2018

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER