Telefony komórkowe oraz akcesoria GSM.
Sklep Siglo.pl

Kontakt

tel. 511 331 331
Wrocław

Popularne produkty

Strefa Xiaomi, Telefony, Elektronika, Archiwum do końca 2016

Popularne marki

Xiaomi, Ipaky, Iwown, Puma

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Siglo.pl > Opinie klientów

Sklep Siglo.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.02.2010r i posiada 147 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bromba rekomenduje Siglo.pl opinia nr 324685 z 22.12.2014

Najniższa cena i rzeczywisty towar z magazynu dostępny od ręki.

zakupy: MacBook Air; listopad 2014

plusy: Dobry kontakt, szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

niunia04chrupek rekomenduje Siglo.pl opinia nr 318805 z 14.11.2014

Bardzo łatwy i szybki kontakt tel jak i e-mail. Ceny towarów przystępne. Skorzystałam z opcji odbiór osobisty, miło, sprawnie, polecam w 100%. Napewno bede tam kupować :)

zakupy: lala monster high; listopad 2014

plusy: świetny kontakt

minusy: ja nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Siglo.pl opinia nr 306425 z 19.08.2014

Expresowa dostawa, towar zgodny z opisem

zakupy: Masażer do stóp; sierpień 2014

plusy: ekspresowe przygotowanie towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam5800 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 306373 z 19.08.2014

szybka wysyłka zgodna z zamówieniem.

zakupy: maszynka do miesa; sierpień 2014

plusy: szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Siglo.pl opinia nr 306353 z 19.08.2014

Niskie ceny i bardzo szybka wysyłka. Polecam!

zakupy: modem huawei; sierpień 2014

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Siglo.pl opinia nr 300089 z 08.07.2014

***** 100 % P O Z Y T Y W ***** polecam

zakupy: deska vileda; lipiec 2014

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bilon 502 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 288945 z 27.04.2014

Sklep jest w mojej okolicy i oferował towar w konkurencyjnej cenie

zakupy: Impregnat do butów, kurtek itp.; kwiecień 2014

plusy: Blisko

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Siglo.pl opinia nr 285549 z 02.04.2014

Wybór sklepu był przypadkowy, choć, oczywiście, kierowałam się wielkością sprzedaży i liczbą pozytywnych opinii. Nie zawiodłam się, błyskawiczna przesyłka, rzetelna informacja, dobra cena, towar zapakowany odpowiednio. Dziecko szczęśliwe. Czegóż chcieć więcej? Z przyjemnością polecam sklep Siglo.

zakupy: Klocki lego; marzec 2014

plusy: Rzetelność, szybka realizacja.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Siglo.pl opinia nr 271505 z 13.01.2014

Polecam ten sklep, przesyłka dotarła w ciągu 24 godzin :)

zakupy: Zestaw Klocków Lego Duplo; grudzień 2013

plusy: ekspresowa wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maro0310 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 271049 z 10.01.2014

Rzetelny i solidny sprzedawca. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam tego sprzedawcę

zakupy: Basen Bestewey; styczeń 2014

plusy: Dobrej jakości towar i szybka dostawa.

minusy: -----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Siglo.pl opinia nr 269973 z 03.01.2014

Szukałem dobrego, taniego laptopa, i znalazłem. Sprzedawca spisał się medalowo, bo otrzymałem go kurierem następnego dnia. Porządnie zabezpieczony i mimo, że to opcja: powystawowy, to praktycznie bez śladów "wystawowych". Sprzęt za naprawdę dobre pieniądze, i o sporych możliwościach. Obsługa przesympatyczna. Kupując tutaj masz pewność współpracy z fachowcami w dziedzinie handlu. Nie ma czarowania, naciągania, ani im podobnych. Z przyjemnością polecam ten sklep. A laptop sprawuje się super.

zakupy: Samsung 355E7C-S03 AMD A8-4500M 6GB 750GB; grudzień 2013

plusy: kontakt, dyscyplina transakcji, szybka wysyłka, ceny

minusy: naprawdę muszę? NIE MA WAD.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Siglo.pl opinia nr 269453 z 30.12.2013

Szybko i rewelacyjnie.

zakupy: LEGO DUPLO; grudzień 2013

plusy: Szybkość i jakosc

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

almir 7172 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 269161 z 28.12.2013

szukałem prezentu dla dziecka wpisując nazwę zabawki i pojawił się sklep SIGLO . Produkt jak z opisie bez bajeru . Szybka realizacja przesyłki po przelaniu na konto . Byłem zaskoczony,miła niespodzianka.Polecam ten sklep. Jak dla mnie super.

zakupy: lalka kucyki pony; grudzień 2013

plusy: ciekawy wybór produktów , niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje Siglo.pl opinia nr 263341 z 05.12.2013

Dobra cena.Dostawa w terminie.Sklep będę polecać znajomym.

zakupy: klocki lego; grudzień 2013

plusy: tanio

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Siglo.pl opinia nr 250125 z 07.10.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ oferował towar markowy w dobrej cenie. Sklep w całej pełni zaspokoił moje oczekiwania. Towar dotarł do mnie w krótkim czasie, zgodnie z umową. Dostarczony przez firmę , która zatrudnia pracowników miłych, skłonnych do pomocy, ponadto dobrze się wypowiadających o sklepie Siglo.pl (budują zaufanie do sklepu, są żywą jego reklamą) NA SZCZEGÓLNE WYRÓŻNIENIE ZASŁUGUJE SPRZEDAWCA SIGLOPL, z którym zawierałam umowę, Pan ten poświęcił mi bardzo dużo czasu, był miły, cierpliwy, wyjaśnił wątpliwości, pomógł przebrnąć przez procedurę składania zamówienia, omówił sposób odbioru towaru, ewentualnych reklamacji a przede wszystkim czas dostarczenia zakupu sprowadził do minimum i dostosował do moich potrzeb i możliwości. O przebiegu transakcji , (każdym jej etapie) byłam informowana mailowo lub telefonicznie. Polecam firmę każdemu, sama jeśli sklep będzie dysponował towarem mi potrzebnym (czekam na kuchnię elektryczną) tylko tam zrobię zakupy . W Siglo.pl klient naprawdę czuję się osobą ważną , traktowaną z szacunkiem, a wszystkie formalności załatwiane są w miłej atmosferze. Jak mawiają moje dzieci SZACUN dla FIRMY z poważaniem Maria

zakupy: kuchnia gazowo-elektryczna Mastercook; październik 2013

plusy: można dokonać zakupu nie wychodząc z domu, co w moim prz

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

otchelnic rekomenduje Siglo.pl opinia nr 248573 z 02.10.2013

opinia nr 72650 z 02.03.2011 Jestem bardzo zadowolony, potrzebowałem prezentu na jutro, zadzwoniłem przed godz. 12.00 i bardzo miła Pani przyjęła moje zamówienie, towar następnego dnia odebrałem od kuriera. REWELACJA!!!

zakupy: Samsung Note 8.0; październik 2013

plusy: Super ceny

minusy: Nie stwierdzilem.Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

green rekomenduje Siglo.pl opinia nr 243661 z 11.09.2013

szukałam czepka pływackiego i znalazlam..sklep bardzo spelnil moje oczekiwania, szybka i mila obsluga, kontakt tel rowniez na najwyzszym poziomie.

zakupy: czepek pływacki; wrzesień 2013

plusy: miła i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrewka rekomenduje Siglo.pl opinia nr 240329 z 28.08.2013

Dobra cena. Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.

zakupy: Lego; sierpień 2013

plusy: konkurencyjna cena, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

guniu rekomenduje Siglo.pl opinia nr 239101 z 22.08.2013

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko, sprawnie i bez problemów. Na plus fakt, że nie trzeba zakładać konta ani nic. Po prostu składasz zamówienie, podajesz adres dostawy, przelewasz pieniądze i czekasz na kuriera. Polecam.

zakupy: Plantronics GameCom 380; sierpień 2013

plusy: niskie ceny, prosty w obsłudze, szybka realizacja zam.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAJA rekomenduje Siglo.pl opinia nr 238425 z 20.08.2013

zainteresowała mnie niska cena przedmiotu który chciałam kupić. bardzo dobry sklep. super obsługa, szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. polecam

zakupy: gra dla dzieci; sierpień 2013

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER