Telefony komórkowe oraz akcesoria GSM.
Sklep Siglo.pl

Kontakt

tel. 511 331 331
Wrocław

Popularne produkty

Telefony, Komputery, Modemy i routery, AGD do Zabudowy, Sprzęt AGD, Lego, Walizki, NIEAKTYWNE, Wyprzedaż, RTV

Popularne marki

Samsung, 3mk, Huawei, Maxcom, Xiaomi, Cg-mobile, Garmin, Bmw, Tomtom, Plantronics, Elica, Sumdex, Sony, Lark, Platinet, Manta, Apple, Guess, Nokia, Jabra, Mio

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Siglo.pl > Opinie klientów

Sklep Siglo.pl - monitorowana jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.02.2010r i posiada 147 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bromba rekomenduje Siglo.pl opinia nr 324685 z 22.12.2014

Najniższa cena i rzeczywisty towar z magazynu dostępny od ręki.

zakupy: MacBook Air; listopad 2014

plusy: Dobry kontakt, szybka wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

niunia04chrupek rekomenduje Siglo.pl opinia nr 318805 z 14.11.2014

Bardzo łatwy i szybki kontakt tel jak i e-mail. Ceny towarów przystępne. Skorzystałam z opcji odbiór osobisty, miło, sprawnie, polecam w 100%. Napewno bede tam kupować :)

zakupy: lala monster high; listopad 2014

plusy: świetny kontakt

minusy: ja nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Siglo.pl opinia nr 306425 z 19.08.2014

Expresowa dostawa, towar zgodny z opisem

zakupy: Masażer do stóp; sierpień 2014

plusy: ekspresowe przygotowanie towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam5800 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 306373 z 19.08.2014

szybka wysyłka zgodna z zamówieniem.

zakupy: maszynka do miesa; sierpień 2014

plusy: szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Siglo.pl opinia nr 306353 z 19.08.2014

Niskie ceny i bardzo szybka wysyłka. Polecam!

zakupy: modem huawei; sierpień 2014

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Siglo.pl opinia nr 300089 z 08.07.2014

***** 100 % P O Z Y T Y W ***** polecam

zakupy: deska vileda; lipiec 2014

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bilon 502 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 288945 z 27.04.2014

Sklep jest w mojej okolicy i oferował towar w konkurencyjnej cenie

zakupy: Impregnat do butów, kurtek itp.; kwiecień 2014

plusy: Blisko

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Siglo.pl opinia nr 285549 z 02.04.2014

Wybór sklepu był przypadkowy, choć, oczywiście, kierowałam się wielkością sprzedaży i liczbą pozytywnych opinii. Nie zawiodłam się, błyskawiczna przesyłka, rzetelna informacja, dobra cena, towar zapakowany odpowiednio. Dziecko szczęśliwe. Czegóż chcieć więcej? Z przyjemnością polecam sklep Siglo.

zakupy: Klocki lego; marzec 2014

plusy: Rzetelność, szybka realizacja.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje Siglo.pl opinia nr 271505 z 13.01.2014

Polecam ten sklep, przesyłka dotarła w ciągu 24 godzin :)

zakupy: Zestaw Klocków Lego Duplo; grudzień 2013

plusy: ekspresowa wysyłka, dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maro0310 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 271049 z 10.01.2014

Rzetelny i solidny sprzedawca. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka dostawa. Polecam tego sprzedawcę

zakupy: Basen Bestewey; styczeń 2014

plusy: Dobrej jakości towar i szybka dostawa.

minusy: -----

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Siglo.pl opinia nr 269973 z 03.01.2014

Szukałem dobrego, taniego laptopa, i znalazłem. Sprzedawca spisał się medalowo, bo otrzymałem go kurierem następnego dnia. Porządnie zabezpieczony i mimo, że to opcja: powystawowy, to praktycznie bez śladów "wystawowych". Sprzęt za naprawdę dobre pieniądze, i o sporych możliwościach. Obsługa przesympatyczna. Kupując tutaj masz pewność współpracy z fachowcami w dziedzinie handlu. Nie ma czarowania, naciągania, ani im podobnych. Z przyjemnością polecam ten sklep. A laptop sprawuje się super.

zakupy: Samsung 355E7C-S03 AMD A8-4500M 6GB 750GB; grudzień 2013

plusy: kontakt, dyscyplina transakcji, szybka wysyłka, ceny

minusy: naprawdę muszę? NIE MA WAD.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek rekomenduje Siglo.pl opinia nr 269453 z 30.12.2013

Szybko i rewelacyjnie.

zakupy: LEGO DUPLO; grudzień 2013

plusy: Szybkość i jakosc

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

almir 7172 rekomenduje Siglo.pl opinia nr 269161 z 28.12.2013

szukałem prezentu dla dziecka wpisując nazwę zabawki i pojawił się sklep SIGLO . Produkt jak z opisie bez bajeru . Szybka realizacja przesyłki po przelaniu na konto . Byłem zaskoczony,miła niespodzianka.Polecam ten sklep. Jak dla mnie super.

zakupy: lalka kucyki pony; grudzień 2013

plusy: ciekawy wybór produktów , niska cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bozena rekomenduje Siglo.pl opinia nr 263341 z 05.12.2013

Dobra cena.Dostawa w terminie.Sklep będę polecać znajomym.

zakupy: klocki lego; grudzień 2013

plusy: tanio

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Siglo.pl opinia nr 250125 z 07.10.2013

Wybrałam ten sklep ponieważ oferował towar markowy w dobrej cenie. Sklep w całej pełni zaspokoił moje oczekiwania. Towar dotarł do mnie w krótkim czasie, zgodnie z umową. Dostarczony przez firmę , która zatrudnia pracowników miłych, skłonnych do pomocy, ponadto dobrze się wypowiadających o sklepie Siglo.pl (budują zaufanie do sklepu, są żywą jego reklamą) NA SZCZEGÓLNE WYRÓŻNIENIE ZASŁUGUJE SPRZEDAWCA SIGLOPL, z którym zawierałam umowę, Pan ten poświęcił mi bardzo dużo czasu, był miły, cierpliwy, wyjaśnił wątpliwości, pomógł przebrnąć przez procedurę składania zamówienia, omówił sposób odbioru towaru, ewentualnych reklamacji a przede wszystkim czas dostarczenia zakupu sprowadził do minimum i dostosował do moich potrzeb i możliwości. O przebiegu transakcji , (każdym jej etapie) byłam informowana mailowo lub telefonicznie. Polecam firmę każdemu, sama jeśli sklep będzie dysponował towarem mi potrzebnym (czekam na kuchnię elektryczną) tylko tam zrobię zakupy . W Siglo.pl klient naprawdę czuję się osobą ważną , traktowaną z szacunkiem, a wszystkie formalności załatwiane są w miłej atmosferze. Jak mawiają moje dzieci SZACUN dla FIRMY z poważaniem Maria

zakupy: kuchnia gazowo-elektryczna Mastercook; październik 2013

plusy: można dokonać zakupu nie wychodząc z domu, co w moim prz

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

otchelnic rekomenduje Siglo.pl opinia nr 248573 z 02.10.2013

opinia nr 72650 z 02.03.2011 Jestem bardzo zadowolony, potrzebowałem prezentu na jutro, zadzwoniłem przed godz. 12.00 i bardzo miła Pani przyjęła moje zamówienie, towar następnego dnia odebrałem od kuriera. REWELACJA!!!

zakupy: Samsung Note 8.0; październik 2013

plusy: Super ceny

minusy: Nie stwierdzilem.Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

green rekomenduje Siglo.pl opinia nr 243661 z 11.09.2013

szukałam czepka pływackiego i znalazlam..sklep bardzo spelnil moje oczekiwania, szybka i mila obsluga, kontakt tel rowniez na najwyzszym poziomie.

zakupy: czepek pływacki; wrzesień 2013

plusy: miła i szybka obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andrewka rekomenduje Siglo.pl opinia nr 240329 z 28.08.2013

Dobra cena. Transakcja przebiegła pomyślnie. Gorąco polecam.

zakupy: Lego; sierpień 2013

plusy: konkurencyjna cena, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

guniu rekomenduje Siglo.pl opinia nr 239101 z 22.08.2013

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybko, sprawnie i bez problemów. Na plus fakt, że nie trzeba zakładać konta ani nic. Po prostu składasz zamówienie, podajesz adres dostawy, przelewasz pieniądze i czekasz na kuriera. Polecam.

zakupy: Plantronics GameCom 380; sierpień 2013

plusy: niskie ceny, prosty w obsłudze, szybka realizacja zam.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAJA rekomenduje Siglo.pl opinia nr 238425 z 20.08.2013

zainteresowała mnie niska cena przedmiotu który chciałam kupić. bardzo dobry sklep. super obsługa, szybka wysyłka, towar bardzo dobrze zapakowany. polecam

zakupy: gra dla dzieci; sierpień 2013

plusy: szybka wysyłka, dobry kontakt, niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER