Biżuteria srebrna.
Sklep Silverado.pl

Kontakt

tel. 801-000-231
Kraków

Popularne produkty

Bransoletki, NASZYJNIKI, Kolczyki, AKCESORIA MĘSKIE, Wisiorki, BRELOKI, ANGELS, ŁAŃCUSZKI

Popularne marki

Manoki, Funky, Szkło, P.karwan

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 428
  • opinie neutralne: 3
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Silverado.pl > Opinie klientów

Sklep Silverado.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.10.2008r i posiada 431 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Silverado.pl opinia nr 419298 z 04.09.2017

szukałam fajnej biżuterii ze stali chirurgicznej

zakupy: bransoletki, pierścionek; wrzesień 2017

plusy: *duży wybór *przystępne ceny *fajne promocje *jakość

minusy: na razie nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Silverado.pl opinia nr 318237 z 10.11.2014

Wskazał mi go wujek google przy wyszukiwaniu męskiego łańcuszka ze stali chirurgicznej. Pełna satysfakcja z zakupu.

zakupy: łańcuszek manoki LA008 3mm/45cm; listopad 2014

plusy: duży wybór, szybka i terminowa dostawa

minusy: brak manoki LA010 45cm

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dar rekomenduje Silverado.pl opinia nr 285625 z 02.04.2014

doskonałe produkty w przystępnych cenach

zakupy: obrączki; kwiecień 2014

plusy: szybkość działania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Silverado.pl opinia nr 262969 z 04.12.2013

wybralem przede wszystkim za jasne zasady kupna dostawy a takze za wysokiej jakosci towar

zakupy: Obrączka męska kardiogram stainless steel 77-PA008; grudzień 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

me555 rekomenduje Silverado.pl opinia nr 262229 z 30.11.2013

wszystko ok

zakupy: kolczyki, bransoletka, wisiorek; listopad 2013

plusy: szybko, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malaczarna1605 rekomenduje Silverado.pl opinia nr 260001 z 21.11.2013

Bardzo duży wybór latwy kontakt i szybka dostawa polecam

zakupy: bransoletka męska lisi ogon; listopad 2013

plusy: duzy wybôr

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ane-Elise rekomenduje Silverado.pl opinia nr 239909 z 27.08.2013

Atrakcyjna oferta i duży wybór w niskich cenach

zakupy: Biżuteria; sierpień 2013

plusy: Zamówione produkty spełniły wszystkie oczekiwania

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

notes90 rekomenduje Silverado.pl opinia nr 187789 z 24.12.2012

Jedyny sensowny sklep z biżuteriom ze stali chirurgicznej. Polecam choć ceny trochę za wysokie ;)

zakupy: Zawieszka; grudzień 2012

plusy: Przejżysta strona internetowa, solidność.

minusy: Ceny troche z awysokie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mysia3oo rekomenduje Silverado.pl opinia nr 172713 z 06.11.2012

Wybrałam przypadkiem i to był strzał w 10

zakupy: łańcuszek i bransoletka srebrna; listopad 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raszek rekomenduje Silverado.pl opinia nr 170593 z 28.10.2012

Wszystko OK Szybka wysyłka towar wysokiej jakości wszystko zgodnie z opisem. Szczerze polecam.

zakupy: Zawieszka; październik 2012

plusy: cana do jakosci

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ella rekomenduje Silverado.pl opinia nr 169733 z 24.10.2012

W pelni spelnia wszystkie kryteria.Piekna szata graficzna eksponujaca wyroby szybka realizacja zakupionego towaru-ktory to/kolczyki/ jest duzo piekniejszy niz na zdjeciu.Szczerze polecam kazdemu kto szuka pieknych precjozy-gdyz same w sobie sa nasza ozdoba

zakupy: srebrne kolczyki swarowskiego; październik 2012

plusy: duzy wybor ,szybka realizacja, doskonale opakowanie

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Silverado.pl opinia nr 167381 z 15.10.2012

Sklep bardzo przyjemny.Bardzo dobrze zaopatrzony,niskie ceny,ekspresowa przesyłka oraz miła obsługa.zakupy w tym sklepie to przyjemność.

zakupy: Obrączki; październik 2012

plusy: niskie ceny,duży asortyment,miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

frostbitka rekomenduje Silverado.pl opinia nr 167281 z 14.10.2012

Po raz kolejny z niego skorzystałam i muszę po raz kolejny gorąco polecić sklep i jego produkty. Wszystko rewelacja!

zakupy: kolczyki; październik 2012

plusy: dbanie o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Australijka rekomenduje Silverado.pl opinia nr 158373 z 11.09.2012

polecam TEN sklep wszystkim szukajacym pieknej srebrnej bizuterii pracownicy bardzo pomocni-zyczylabym kazdemu internetowemu sklepowi-takich pracownikow wyroby najwyzszej jakosci,duzy wybor,prosta obsluga w zamowieniu,szybka realizacja. Bede wszystkim polecac i bede czestym kupujacym

zakupy: srebrne kolczyki, lancuszek; wrzesień 2012

plusy: pomoc pracownikow,latwosc w zamowieniu,szybka realizacja

minusy: brak jakichkolwiek

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Silverado.pl opinia nr 156245 z 03.09.2012

szukałam biżuterii ze stali

zakupy: obrączka ze złotem i cyrkonią; sierpień 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ella rekomenduje Silverado.pl opinia nr 151389 z 15.08.2012

wybralam ten sklep,poniewaz ma duzy asortyment w wyborze oraz przystepne ceny obsluga jest bardzo dobra,szybka realizacja,bardzo ladne opakowanie chroniace zakup przed zniszczeniem.

zakupy: srebrne kolczyki z kamieniem swarowskieg; sierpień 2012

plusy: duzy wybor ,szybka realizacja, doskonale opakowanie

minusy: zadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Silverado.pl opinia nr 143361 z 22.07.2012

Polecam! Niebanalna biżuteria wysokiej jakości, świetna obsługa.

zakupy: biżuteria srebrna; lipiec 2012

plusy: jakość oferowanego towaru, obsługa, płatności

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Silverado.pl opinia nr 143313 z 22.07.2012

Duży wybór towaru dobrej jakości.

zakupy: obrączki stalowe; lipiec 2012

plusy: duży wybór, dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Silverado.pl opinia nr 140577 z 13.07.2012

Duży wybór towaru po przystępnej cenie. Zdecydowanie polecam.

zakupy: obrączki stalowe; lipiec 2012

plusy: dobry towar, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Silverado.pl opinia nr 134773 z 25.06.2012

znalazłam sklep w internecie,zawiodłam się na innym sprzedawcy,więc spróbowałam tu.i to był strzał w dziesiątkę.sklep rewelacja,obsługa-rewelacja,Pani Ania to przesympatyczna kobieta.obrączki-cudowne.jestem po prostu zakochana w tym sklepie i oboje z narzeczonym jesteśmy bardzo ale to bardzo wdzięczni za tak profesjonalną pomoc.

zakupy: obrączki ślubne; czerwiec 2012

plusy: szybka,fachowa i przesympatyczna obsługa,piękny towar

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER