Szkocka whisky Single Malt, szklanki i kieliszki do whisky.
Sklep SingleMalt.pl

Kontakt

tel. 531 WHISKY
Warszawa

Popularne produkty

Szkocka Whisky Single Malt, Akcesoria do whisky, Prezenty i upominki

Popularne marki

No, Glenmorangie, Talisker, Glenlivet, Glenfiddich, Glenfarclas, Benriach, Glendronach, Arran / isle of arran, Laphroaig, Aberlour, Bowmore, Old pulteney

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 18
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SingleMalt.pl > Opinie klientów

Sklep SingleMalt.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.06.2008r i posiada 18 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

SC rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 405930 z 17.02.2017

B. Szybra realizajca - prawie zawsze paczka jest na drugi dzien. Fajne promocje, dobre ceny i super obługa.

zakupy: 5x Whiskey przy różnych okajach; luty 2017

plusy: Terminowość i duży wybór

minusy: Nie widze wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bartek rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 402534 z 04.01.2017

To nie pierwsze zakupy w sklepie i jak zawsze udane . Whisky bardzo dobrze zabezpieczona. Informacje o przebiegu zamówienia na każdym etapie realizacji. Atrakcyjne ceny na tle konkurencji. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Wyczerpujące informacje dotyczące produktu.

zakupy: Benriach 12 Sherry Wood i GlenDronach 12; styczeń 2017

plusy: asortyment,obsługa klienta,czas realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek K. rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 402302 z 02.01.2017

W wyborze kierowałem się ceną. Byłem cholernie zaskoczony szybkością realizacji. Zamówienie złożone w czwartek koło południa, a w piątek rano telefon od kuriera, że już jest!

zakupy: glenmorangangie 18 y.o.; styczeń 2017

plusy: cena, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolony_ rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 400846 z 15.12.2016

Bardzo polecam ten sklep. Profesjonalne podejście, duża wiedza na temat asortymentu, który prowadzą. Mimo, że paczka pierwotnie doszła uszkodzona - reklamacja i wymiana na niewadliwy towar zrealizowana w ciągu jednego dnia. Bardzo dziękuję!

zakupy: Glenlivet Cipher; grudzień 2016

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 380318 z 19.04.2016

Kolejny raz jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie SingleMalt.pl. Miła obsługa i szybka dostawa. Szczerze Polecam!

zakupy: Ardbeg; kwiecień 2016

plusy: duży wybór, niskie ceny, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maya rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 366338 z 17.12.2015

Na sklep trafiłam przypadkiem, zakupiłam renomowaną whisky po okazyjnej cenie. Produkt dotarł do mnie w ciągu 48h od zakupu, już następnego dnia po dokonaniu przelewu. Na maila otrzymywałam wszelkie zmiany statusu zamówienia. Polecam ten sklep w 100%. Pełen profesjonalizm.

zakupy: Laphroaig 10 Years Old / 40% / 0, 7 l; grudzień 2015

plusy: ekspresowa wysyłka, informacje o statusie zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 365978 z 15.12.2015

Oczekiwania spełnił w 100%

zakupy: Talisker 10 yo, Bowmore 12 yo; grudzień 2015

plusy: Szybka wysylka, wyczerpująca informacja o zamówieniu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stalowka2 rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 355961 z 21.09.2015

Szeroki asortyment towaru, atrakcyjne ceny, promocje. Fachowa pomoc i wiedza sprzedawcy. Towar opakowany nieomal pancernie. Sklep godny polecenia zarówno dla laików, jak i bardziej zaawansowanych zwolenników "aqua vitae"

zakupy: whisky single malt; wrzesień 2015

plusy: szeroki wybór oferowanych towarów, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 332529 z 23.02.2015

szukałam towaru w korzystnej cenie

zakupy: whisky; luty 2015

plusy: towar w korzystnej cenie, miła obsługa

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 326585 z 08.01.2015

Bardzo szeroki asortyment, konurencyjne ceny. Profesjonalna osluga, blyskawiczna realizacja. 10/10. Szczerze polecam, zwlaszcza gdy szukamy luksusowego alkoholu na prezent.

zakupy: Knockando 21 Years Old / 1990 / skrzynka + 2 szklanki Glencairn; styczeń 2015

plusy: szybko, pewnie, rzetelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pablo rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 88398 z 17.11.2011

Bardzo duża oferta,szybko i bez problemowo.

zakupy: Glengoine, glenkinche; listopad 2011

plusy: Duży wybór,dobre ceny,szybka dostawa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta S. rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 66850 z 10.12.2010

Na sklep trafiłam przypadkiem przez google, szukając prezentu dla męża. Doświadczyłam profesjonalnej i wyczerpującej obsługi ze strony Pana Wiktora. Bardzo szybki kontakt mailowy, treściwe i rzetelne informacje nt oferowanego asortymentu, doradztwo pierwszej klasy. Przesyłka dotarła jeszcze szybciej niz przypuszczałam, wszystkie produkty estetycznie zapakowane. Zdecydowanie polecam sklep SingleMalt.pl

zakupy: whisky, szklanka i woda mineralna; grudzień 2010

plusy: Profesjonalizm, dobry konakt, wysoka jakos produktów

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 58804 z 07.08.2010

Szukałam prezentu dla męża który lubi whisky!natrafiłam na tą stronę i choć jestem totalnym laikiem w tej kwestii , wystarczyły 2 telefonu do sklepu i już wiedziałam co mam kupić,profesjonalna obsługa,wysyłka bardzo szybka i ogólnie same miłe wrażenia.polecam!

zakupy: Highland Park; sierpień 2010

plusy: świetny kontakt z klientem,duży wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

astraios rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 58703 z 05.08.2010

Rewelacyjny, jedyny w swoim rodzaju sklep internetowy z fantastyczną ofertą towaru! Dla miłośników unikalnych rodzajów whisky prawdziwy skarb. Przesyłka błyskawiczna, towar ekstremalnie zabezpieczony. Tylko wyrazy uznania, gorąco polecam.

zakupy: Whisky; sierpień 2010

plusy: oferta, wiarygodność,solidność, perfekcja w kazdym calu

minusy: żadnych wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grzegorz rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 58522 z 03.08.2010

sklep przypadkowo znaleziony w googlach, jednak okazal sie to strzal w 10. bardzo mila obsluga i doradztwo :) przesylka bardzo profesjonalnie zapakona dotarla bez zadnego uszczerbku

zakupy: whisky; lipiec 2010

plusy: fachowa obsluga, szybkosc realizacji zamowienia

minusy: na ta chwile nie widze ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radosław rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 55202 z 01.06.2010

SKlep specjalizujący się w whisky singlemalt, organizujący degustacje dla klientów, służący dobrą radą, dysponujący bogatym wyborem whisky w najlepszych cenach w Polsce

zakupy: whisky singlemalt; czerwiec 2010

plusy: sklep specjalistyczny, duży wybór, najlepsze ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ik rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 21629 z 20.10.2008

Doskonały stosunek ceny do jakości sprzedawanych towarów... Chyba najtaniej w kraju, przynajmniej w necie. No i naprawde nizly wybór single malt. Lokalizacja mogłaby być lepsza ale firma niezwykle elastyczna jesli chodzi o dostawę i można się umówić na osobisty odbiór w centrum wawy co sprawia, że przestaje być to uciążliwe :). Oby tak dalej, ja trzymam kciuki (za utrzymanie cen na dotychczasowym poziomie także ;)

zakupy: Glen Moray 12 YO, Glenfiddich 12 YO; październik 2008

plusy: ceny i elastyczność jeśli chodzi o dostawę

minusy: na razie nie znalazłem..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje SingleMalt.pl opinia nr 21581 z 19.10.2008

Zamówiłem i zakupiełm na prezent trudno dostępną whisky. Dostawa z Warszaway do Trójmiasta odbyła się wciągu 24 godzin. Towar 1 klasa. Prezent się podobał. POLECA TEN SKLEP !!!

zakupy: 12 letnia szkocka; październik 2008

plusy: miła obsługa, sprawny zakup

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER