Dziurkacze ozdobne, akcesoria dekoracyjne oraz elementy z pianki PVC i filcu.
Sklep Sklep-Ewa.pl

Kontakt

tel. 502422661
Bochnia

Popularne produkty

WYCOFANE, MASZYNKI, AKCESORIA, WYKROJNIKI, PAPIERY I KARTONY, OZDOBY I DODATKI, MEDIA, FARBY I PREPARATY, STEMPLE I AKCESORIA, DZIURKACZE OZDOBNE, TEKTURKI, NARZĘDZIA

Popularne marki

Dpcraft, Joy! crafts, Nellie's choice, Papermania, Cadence, Craftfun, Marianne design, Dixi craft, Scrapberry's, 13 arts, Sizzix, Uhk gallery, Heyda, Interkrakmar

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 75
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep-Ewa.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep-Ewa.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.09.2008r i posiada 75 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

sarLena rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 227273 z 25.06.2013

Profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Listwy do Trymera, półperełki, ; czerwiec 2013

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191913 z 10.01.2013

Ma ciekawą ofertę. Obsługa profesjonalna. Przesyłka szybka.

zakupy: Dziurkacze kwadrat i serce; grudzień 2012

plusy: Przedstawiona oferta. Szybkość obsługi.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LEELOOE rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191233 z 08.01.2013

ciekawa oferta, ceny do zaakceptowania, rzadko spotykany asortyment

zakupy: stemple; grudzień 2012

plusy: produkty raczej nie do kupienia w innych sklepach

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaZ rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191193 z 08.01.2013

Kolejne zakupy w sklepie ewa.pl i kolejny raz 100% zadowolenia. Dziękuję i z wielką przyjemnością polecam ten sklep!!!

zakupy: wykrojniki, nożyczki; grudzień 2012

plusy: Szybka, profesjonalna obsługa

minusy: --------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PattArtDesign rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191105 z 08.01.2013

Wybrałam ten sklep, bo ceny są idealne dla mojego portfela. Oczywiście sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Maszynka do zaokrąglania rogów; styczeń 2013

plusy: Odpowiednie ceny, szybko realizowane zamówienia;

minusy: Jeszcze ich nie poznałam ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelin53 rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191085 z 08.01.2013

towar przedstawiony w ofercie w pełni odpowiada oczekiwaniom.

zakupy: ozdobne dziurkacze, ozdobna galanteria; grudzień 2012

plusy: widzimy cały towar, ciekawy asortyment

minusy: dla początkujących czasami brak inf. co do zastosowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fascynacje Ju rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 189565 z 02.01.2013

Sklep-ewa.pl. To nie są moje pierwsze zakupy w tym sklepie. . Osobiście bardzo go lubię bo nigdy nie mam z nim żadnego kłopotu. Uważam, że obsługa klienta działa w nim na najwyższym poziomie. W przypadku braku jakiegoś towaru (zdarzyło się jeden raz) jeszcze tego samego dnia otrzymuję maila z przeprosinami i zapytaniem czy chciałabym wybrać produkt zastępczy czy odzyskać pieniążki. Uważam, że jest to bardzo, ale to bardzo w porządku. Strona jest przejrzysta i bardzo łatwo się w niej odnaleźć. Dlatego też zakupy nawet laikowi nie sprawią większego problemu. W razie wątpliwości jeżeli jest za późno na telefon można napisać maila i najszybciej jak to możliwe otrzymuje się odpowiedź. Posiadają również program lojalnościowy co również zachęca bo korzystania ze sklepu. Ja POLECAM GO Z CAŁEGO SERCA .... Wrócę tam na pewno jeszcze nie raz ... Pozdrawiam serdecznie Fascynacje Ju

zakupy: Wykrojniki angielskie róże Marianne Desi; grudzień 2012

plusy: Profesjonalna obsługa i nisie ceny ...

minusy: Jeszcze nie zauważyłam ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AŚKA rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 186965 z 21.12.2012

Bardzo polecam

zakupy: różności; listopad 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaZ rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 180857 z 04.12.2012

Często wybieram sklep-Ewa, zwłaszcza kiedy chcę kupić wykrojniki. Do zakupu w tym sklepie zachęca mnie przede wszystkim ich cena. Jednak szybkość realizacji zamówienia i sposób pakowania przesyłki są tutaj także na najwyższym poziomie.

zakupy: wykrojniki; grudzień 2012

plusy: Doskonała jakość towarów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aśka rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 176149 z 18.11.2012

Bardzo polecam sklep. Przemiła obsługa, bogaty asortyment i szybka dostawa. Aśka

zakupy: dziurkacze, wykrojniki; listopad 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 175997 z 17.11.2012

Szybka i sprawna obsługa. Przystępne ceny . Ciekawy asortyment. Polecam

zakupy: wykrojniki; listopad 2012

plusy: Doskonała obsługa. Przystępne ceny . Ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiakq rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 174793 z 13.11.2012

Bardzo ciekawa i zróżnicowana oferta, a i ceny zachęcające do zakupu. Szybka wysyłka, zawsze bardzo dobrze zabezpieczona, dodatkowe rabaty. Każdy znajdzie coś dla siebie do kreatywnego tworzenia :)

zakupy: kartony półperełki stemple kalki tusze; październik 2012

plusy: niskie ceny ciekawy asortyment rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AŚKA rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 171013 z 29.10.2012

Jest super

zakupy: dziurkacze, wykrojniki; październik 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AŚKA rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 171005 z 29.10.2012

Bardzo dobry sklep z dużym asortymentem. Serdecznie polecam na zakupy.

zakupy: akcesoria zdobnicze; październik 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaZ rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170741 z 28.10.2012

To sklep już przeze mnie sprawdzony i zawsze jestem zadowolona z zakupów.

zakupy: wykrojniki; październik 2012

plusy: Wszystko na najwyższym poziomie

minusy: Dla mnie nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hania739 rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170733 z 28.10.2012

Wspaniały jakościowo towar, miła obsługa i szybka wysyłka zamówionych rzeczy. Polecam :))

zakupy: kwiaty, papiery; październik 2012

plusy: obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra1_2005 rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170729 z 28.10.2012

Bardzo sympatyczna obsługa,błyskawiczna przesyłka no i oczywiście świetny towar!

zakupy: stemple silikonowe; październik 2012

plusy: Mega PLUS za całokształt

minusy: dla mnie-bez wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170673 z 28.10.2012

Duży wybór i niskie ceny.

zakupy: nagrzewnica; październik 2012

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170661 z 28.10.2012

Rewelacyjna i miła obsługa, dobre ceny oraz dobre zaopatrzenie. POLECAM

zakupy: Wykrojniki Sizzix; październik 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia i elastyczność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika ejmont rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 148509 z 04.08.2012

Profesjonalna obsluga i szybka dostawa . polecam ten sklep.

zakupy: washi tape i stemple; sierpień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER