Dziurkacze ozdobne, akcesoria dekoracyjne oraz elementy z pianki PVC i filcu.
Sklep Sklep-Ewa.pl

Kontakt

tel. 502422661
Bochnia

Popularne produkty

WYCOFANE, MASZYNKI, AKCESORIA, WYKROJNIKI, PAPIERY I KARTONY, OZDOBY I DODATKI, STEMPLE I AKCESORIA, MEDIA, FARBY I PREPARATY, DZIURKACZE OZDOBNE, TEKTURKI, NARZĘDZIA

Popularne marki

Dpcraft, Joy! crafts, Nellie's choice, Papermania, Galeria papieru, Cadence, Craftfun, Interkrakmar, Marianne design, Dixi craft, Scrapberry's, 13 arts, Sizzix

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 75
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep-Ewa.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep-Ewa.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.09.2008r i posiada 75 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

sarLena rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 227273 z 25.06.2013

Profesjonalna i szybka obsługa.

zakupy: Listwy do Trymera, półperełki, ; czerwiec 2013

plusy: Rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191913 z 10.01.2013

Ma ciekawą ofertę. Obsługa profesjonalna. Przesyłka szybka.

zakupy: Dziurkacze kwadrat i serce; grudzień 2012

plusy: Przedstawiona oferta. Szybkość obsługi.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

LEELOOE rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191233 z 08.01.2013

ciekawa oferta, ceny do zaakceptowania, rzadko spotykany asortyment

zakupy: stemple; grudzień 2012

plusy: produkty raczej nie do kupienia w innych sklepach

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaZ rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191193 z 08.01.2013

Kolejne zakupy w sklepie ewa.pl i kolejny raz 100% zadowolenia. Dziękuję i z wielką przyjemnością polecam ten sklep!!!

zakupy: wykrojniki, nożyczki; grudzień 2012

plusy: Szybka, profesjonalna obsługa

minusy: --------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PattArtDesign rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191105 z 08.01.2013

Wybrałam ten sklep, bo ceny są idealne dla mojego portfela. Oczywiście sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Maszynka do zaokrąglania rogów; styczeń 2013

plusy: Odpowiednie ceny, szybko realizowane zamówienia;

minusy: Jeszcze ich nie poznałam ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelin53 rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 191085 z 08.01.2013

towar przedstawiony w ofercie w pełni odpowiada oczekiwaniom.

zakupy: ozdobne dziurkacze, ozdobna galanteria; grudzień 2012

plusy: widzimy cały towar, ciekawy asortyment

minusy: dla początkujących czasami brak inf. co do zastosowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Fascynacje Ju rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 189565 z 02.01.2013

Sklep-ewa.pl. To nie są moje pierwsze zakupy w tym sklepie. . Osobiście bardzo go lubię bo nigdy nie mam z nim żadnego kłopotu. Uważam, że obsługa klienta działa w nim na najwyższym poziomie. W przypadku braku jakiegoś towaru (zdarzyło się jeden raz) jeszcze tego samego dnia otrzymuję maila z przeprosinami i zapytaniem czy chciałabym wybrać produkt zastępczy czy odzyskać pieniążki. Uważam, że jest to bardzo, ale to bardzo w porządku. Strona jest przejrzysta i bardzo łatwo się w niej odnaleźć. Dlatego też zakupy nawet laikowi nie sprawią większego problemu. W razie wątpliwości jeżeli jest za późno na telefon można napisać maila i najszybciej jak to możliwe otrzymuje się odpowiedź. Posiadają również program lojalnościowy co również zachęca bo korzystania ze sklepu. Ja POLECAM GO Z CAŁEGO SERCA .... Wrócę tam na pewno jeszcze nie raz ... Pozdrawiam serdecznie Fascynacje Ju

zakupy: Wykrojniki angielskie róże Marianne Desi; grudzień 2012

plusy: Profesjonalna obsługa i nisie ceny ...

minusy: Jeszcze nie zauważyłam ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AŚKA rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 186965 z 21.12.2012

Bardzo polecam

zakupy: różności; listopad 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaZ rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 180857 z 04.12.2012

Często wybieram sklep-Ewa, zwłaszcza kiedy chcę kupić wykrojniki. Do zakupu w tym sklepie zachęca mnie przede wszystkim ich cena. Jednak szybkość realizacji zamówienia i sposób pakowania przesyłki są tutaj także na najwyższym poziomie.

zakupy: wykrojniki; grudzień 2012

plusy: Doskonała jakość towarów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aśka rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 176149 z 18.11.2012

Bardzo polecam sklep. Przemiła obsługa, bogaty asortyment i szybka dostawa. Aśka

zakupy: dziurkacze, wykrojniki; listopad 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 175997 z 17.11.2012

Szybka i sprawna obsługa. Przystępne ceny . Ciekawy asortyment. Polecam

zakupy: wykrojniki; listopad 2012

plusy: Doskonała obsługa. Przystępne ceny . Ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiakq rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 174793 z 13.11.2012

Bardzo ciekawa i zróżnicowana oferta, a i ceny zachęcające do zakupu. Szybka wysyłka, zawsze bardzo dobrze zabezpieczona, dodatkowe rabaty. Każdy znajdzie coś dla siebie do kreatywnego tworzenia :)

zakupy: kartony półperełki stemple kalki tusze; październik 2012

plusy: niskie ceny ciekawy asortyment rabaty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AŚKA rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 171013 z 29.10.2012

Jest super

zakupy: dziurkacze, wykrojniki; październik 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AŚKA rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 171005 z 29.10.2012

Bardzo dobry sklep z dużym asortymentem. Serdecznie polecam na zakupy.

zakupy: akcesoria zdobnicze; październik 2012

plusy: doskonały asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnnaZ rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170741 z 28.10.2012

To sklep już przeze mnie sprawdzony i zawsze jestem zadowolona z zakupów.

zakupy: wykrojniki; październik 2012

plusy: Wszystko na najwyższym poziomie

minusy: Dla mnie nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hania739 rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170733 z 28.10.2012

Wspaniały jakościowo towar, miła obsługa i szybka wysyłka zamówionych rzeczy. Polecam :))

zakupy: kwiaty, papiery; październik 2012

plusy: obsługa

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra1_2005 rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170729 z 28.10.2012

Bardzo sympatyczna obsługa,błyskawiczna przesyłka no i oczywiście świetny towar!

zakupy: stemple silikonowe; październik 2012

plusy: Mega PLUS za całokształt

minusy: dla mnie-bez wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170673 z 28.10.2012

Duży wybór i niskie ceny.

zakupy: nagrzewnica; październik 2012

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 170661 z 28.10.2012

Rewelacyjna i miła obsługa, dobre ceny oraz dobre zaopatrzenie. POLECAM

zakupy: Wykrojniki Sizzix; październik 2012

plusy: szybka realizacja zamówienia i elastyczność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika ejmont rekomenduje Sklep-Ewa.pl opinia nr 148509 z 04.08.2012

Profesjonalna obsluga i szybka dostawa . polecam ten sklep.

zakupy: washi tape i stemple; sierpień 2012

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER