Artykuły i literatura myśliwska oraz przyrodnicza.
Sklep Sklep-oikos.net.pl

Kontakt

tel. 22 822 03 34 w.55
Warszawa

Popularne produkty

Akcesoria, Literatura i film, Odzież, Czasopisma, Wyroby z srebra i brązu, Dla psa, Optyka, Gry, Zabawki BRUDER, WYPRZEDAŻ, Pomysł na prezent, E-book

Popularne marki

Inny, Oikos, 2wolfs, Pinewood, Led lenser, Kopromed, The mountain, , Fiskars, Niggeloh, Victorinox, Swarovski, Buck expert, Mactronic, Klaus demmel, Lansky, Browning

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 22
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep-oikos.net.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep-oikos.net.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.04.2009r i posiada 22 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 410734 z 26.04.2017

Już korzystałam z usług i jestem zadowolona. Jeśli coś jest dobre to po co szukać dalej :)

zakupy: książka; kwiecień 2017

plusy: posiada towar którego nie znalazłam w innych sklepach

minusy: nie odnotowałam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hana rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 400154 z 08.12.2016

Wybrałam ten sklep z powodu bogatej oferty i przyjaznej ceny. Jestem bardzo zadowolona. Sama trochę pomieszałam; sklep skontaktował się ze mną i dobrze się skończyło. Jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość. Towar przysłano bardzo szybko. Gorąco polecam.

zakupy: książka ", Wady drewna", .; grudzień 2016

plusy: wszystkie w/w

minusy: nie mogę opisywać wad, jeśli ich nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 396902 z 04.11.2016

Towar poszukiwany przeze mnie był dostępny w sklepie w dobrej cenie. Kontakt telefoniczny - bardzo miły i grzeczny. Jestem pod wrażeniem szybkości transakcji - towar został dostarczony już w dniu następnym po zamówieniu. Polecam sklep. Sam chętnie skorzystam ponownie. Pozdrowienia.

zakupy: podpórka AimRest; listopad 2016

plusy: Miła obsługa i szybkość transakcji.

minusy: Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 377210 z 22.03.2016

Sklep wybrałem ponieważ jestem prenumeratorem BŁ i spełnia moje oczekiwania

zakupy: książki; marzec 2016

plusy: Szybko i rzetelnie

minusy: na razie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 370774 z 25.01.2016

duży wybór książek o tematyce myśliwskiej. W 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: ksiązki kalendarz; styczeń 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WILD rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 367930 z 30.12.2015

Ten sklep wybrałem z względu na obecność w asortymencie paska do stopni z bezstopniową regulacją. Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: Pasek do spodni WILD zielony; grudzień 2015

plusy: Asortyment

minusy: Nie wspiera PayU(Wspiera Dotpay)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 367346 z 24.12.2015

Polecam sprzedawcę, godny zaufania!

zakupy: ręcznik w tubie z kaczką krzyżówką; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja, dobra organizacja sprzedaży

minusy: nie odczułem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 333065 z 26.02.2015

jestem myśliwym, leśnikiem, przyrodnikiem oferta sklepu w pełni zaspokaja moje oczekiwania estetyczne i zawodowe.

zakupy: książki o tematyce łowieckiej; luty 2015

plusy: łatwość składania zamówień, szybka i miła, fachowa obsłu

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 317637 z 05.11.2014

Zupełnie przypadkowo. Tak, szybko otrzymałem to - co zamówiłem.

zakupy: Waga sprężynowa; listopad 2014

plusy: Nie mam jeszcze na ten temat zdania

minusy: Jak wyżej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basiaOK_2006 rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 271421 z 12.01.2014

Oferowany przedmiot (kalendarz) był funkcjonalny i w rozsądnej cenie.

zakupy: Kalendarz ścienny; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja i dobry produkt

minusy: wg nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 267709 z 20.12.2013

Tak jak najbardziej sklep spełnił moje oczekiwania . Paczka dotarła bardzo szybko jestem zadowolona . złożyłam zamówienie lecz nie było takiego rozmiaru na drugi dzień zostałam o tym poinformowana . Pan który do mnie dzwonił zaproponował inne rozwiązanie które okazało się bardzo trafne .Naprawdę polecam.

zakupy: Czapka; grudzień 2013

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 265749 z 13.12.2013

Poszukiwałam wyjątkowego kalendarza myśliwskiego w przystępnej cenie - nie zawiodłam się. Zdjęcia są piękne.

zakupy: Kalendarz ścienny 2014; grudzień 2013

plusy: bogata oferta, błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 262857 z 03.12.2013

Pewność zakupu.

zakupy: wabiki na lisa; grudzień 2013

plusy: ładne panie

minusy: mało asortymentu dla myśliwych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 246557 z 24.09.2013

Ceny towarów są umiarkowane, wysyłka wręcz ekspresowa, serdecznie polecam!

zakupy: ", O szacowaniu szkód łowieckich", ; sierpień 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 203530 z 04.03.2013

Szczerze polecam, bez zarzutów

zakupy: książka; luty 2013

plusy: terminowość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 187249 z 21.12.2012

Wszystko super, profesjonalna obsługa, duży wybór literatury

zakupy: książka Wilki; grudzień 2012

plusy: profesjonalna obsługa,terminowość,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DANUTA rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 185297 z 17.12.2012

Bogaty wybór i dobre ceny

zakupy: śpiwór myśliwski, Wabik na kozły; grudzień 2012

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 163465 z 29.09.2012

Szybko,tanio,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: DVD; wrzesień 2012

plusy: ceny,szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyga634 rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 159381 z 13.09.2012

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja

zakupy: pokrowiec na pozyskaną zwierzynę; wrzesień 2012

plusy: Szybka i sprawna realizacja zamówienia

minusy: trochę mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

richard kansy rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 158605 z 11.09.2012

mieszkam za granica i ta forma zakupu jest bardzo dobra ,tak jak i obslugaz ktorej jestem bardzo zadowolony,i bende dalej z niej korzystal

zakupy: ksiazki; maj 2012

plusy: szybka i fachowa informacja

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER