Artykuły i literatura myśliwska oraz przyrodnicza.
Sklep Sklep-oikos.net.pl

Kontakt

tel. 22 822 03 34 w.55
Warszawa

Popularne produkty

Akcesoria myśliwskie, Książka i film, Odzież, Czasopisma, Wyroby z srebra i brązu, Dla psa, Optyka, Gry, Na komary i kleszcze, Zabawki BRUDER, E-book, Pomysł na prezent

Popularne marki

Inny, Oikos, 2wolfs, Pinewood, Led lenser, Kopromed, Magnum, Victorinox, Taidea, Niggeloh, The mountain, Fiskars, Helle, Tretorn, Lasy państwowe, Swarovski, Euro hunt

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 22
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep-oikos.net.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep-oikos.net.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.04.2009r i posiada 22 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 410734 z 26.04.2017

Już korzystałam z usług i jestem zadowolona. Jeśli coś jest dobre to po co szukać dalej :)

zakupy: książka; kwiecień 2017

plusy: posiada towar którego nie znalazłam w innych sklepach

minusy: nie odnotowałam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hana rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 400154 z 08.12.2016

Wybrałam ten sklep z powodu bogatej oferty i przyjaznej ceny. Jestem bardzo zadowolona. Sama trochę pomieszałam; sklep skontaktował się ze mną i dobrze się skończyło. Jeszcze raz dziękuję za wyrozumiałość. Towar przysłano bardzo szybko. Gorąco polecam.

zakupy: książka ", Wady drewna", .; grudzień 2016

plusy: wszystkie w/w

minusy: nie mogę opisywać wad, jeśli ich nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesław rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 396902 z 04.11.2016

Towar poszukiwany przeze mnie był dostępny w sklepie w dobrej cenie. Kontakt telefoniczny - bardzo miły i grzeczny. Jestem pod wrażeniem szybkości transakcji - towar został dostarczony już w dniu następnym po zamówieniu. Polecam sklep. Sam chętnie skorzystam ponownie. Pozdrowienia.

zakupy: podpórka AimRest; listopad 2016

plusy: Miła obsługa i szybkość transakcji.

minusy: Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 377210 z 22.03.2016

Sklep wybrałem ponieważ jestem prenumeratorem BŁ i spełnia moje oczekiwania

zakupy: książki; marzec 2016

plusy: Szybko i rzetelnie

minusy: na razie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 370774 z 25.01.2016

duży wybór książek o tematyce myśliwskiej. W 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: ksiązki kalendarz; styczeń 2016

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WILD rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 367930 z 30.12.2015

Ten sklep wybrałem z względu na obecność w asortymencie paska do stopni z bezstopniową regulacją. Sklep spełnił oczekiwania.

zakupy: Pasek do spodni WILD zielony; grudzień 2015

plusy: Asortyment

minusy: Nie wspiera PayU(Wspiera Dotpay)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 367346 z 24.12.2015

Polecam sprzedawcę, godny zaufania!

zakupy: ręcznik w tubie z kaczką krzyżówką; grudzień 2015

plusy: szybka realizacja, dobra organizacja sprzedaży

minusy: nie odczułem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 333065 z 26.02.2015

jestem myśliwym, leśnikiem, przyrodnikiem oferta sklepu w pełni zaspokaja moje oczekiwania estetyczne i zawodowe.

zakupy: książki o tematyce łowieckiej; luty 2015

plusy: łatwość składania zamówień, szybka i miła, fachowa obsłu

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mieczysław rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 317637 z 05.11.2014

Zupełnie przypadkowo. Tak, szybko otrzymałem to - co zamówiłem.

zakupy: Waga sprężynowa; listopad 2014

plusy: Nie mam jeszcze na ten temat zdania

minusy: Jak wyżej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basiaOK_2006 rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 271421 z 12.01.2014

Oferowany przedmiot (kalendarz) był funkcjonalny i w rozsądnej cenie.

zakupy: Kalendarz ścienny; styczeń 2014

plusy: szybka realizacja i dobry produkt

minusy: wg nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 267709 z 20.12.2013

Tak jak najbardziej sklep spełnił moje oczekiwania . Paczka dotarła bardzo szybko jestem zadowolona . złożyłam zamówienie lecz nie było takiego rozmiaru na drugi dzień zostałam o tym poinformowana . Pan który do mnie dzwonił zaproponował inne rozwiązanie które okazało się bardzo trafne .Naprawdę polecam.

zakupy: Czapka; grudzień 2013

plusy: bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: wszystko super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 265749 z 13.12.2013

Poszukiwałam wyjątkowego kalendarza myśliwskiego w przystępnej cenie - nie zawiodłam się. Zdjęcia są piękne.

zakupy: Kalendarz ścienny 2014; grudzień 2013

plusy: bogata oferta, błyskawiczna przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 262857 z 03.12.2013

Pewność zakupu.

zakupy: wabiki na lisa; grudzień 2013

plusy: ładne panie

minusy: mało asortymentu dla myśliwych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 246557 z 24.09.2013

Ceny towarów są umiarkowane, wysyłka wręcz ekspresowa, serdecznie polecam!

zakupy: ", O szacowaniu szkód łowieckich", ; sierpień 2013

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 203530 z 04.03.2013

Szczerze polecam, bez zarzutów

zakupy: książka; luty 2013

plusy: terminowość, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 187249 z 21.12.2012

Wszystko super, profesjonalna obsługa, duży wybór literatury

zakupy: książka Wilki; grudzień 2012

plusy: profesjonalna obsługa,terminowość,cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DANUTA rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 185297 z 17.12.2012

Bogaty wybór i dobre ceny

zakupy: śpiwór myśliwski, Wabik na kozły; grudzień 2012

plusy: fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 163465 z 29.09.2012

Szybko,tanio,bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: DVD; wrzesień 2012

plusy: ceny,szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zyga634 rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 159381 z 13.09.2012

Towar zgodny z opisem, szybka realizacja

zakupy: pokrowiec na pozyskaną zwierzynę; wrzesień 2012

plusy: Szybka i sprawna realizacja zamówienia

minusy: trochę mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

richard kansy rekomenduje Sklep-oikos.net.pl opinia nr 158605 z 11.09.2012

mieszkam za granica i ta forma zakupu jest bardzo dobra ,tak jak i obslugaz ktorej jestem bardzo zadowolony,i bende dalej z niej korzystal

zakupy: ksiazki; maj 2012

plusy: szybka i fachowa informacja

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER