Sprzęt turystyczny i biwakowy oraz odzież i akcesoria sportowe.
Sklep Sklep-Presto.pl

Kontakt

tel. 801 000 849
Proszowice

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1891
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 18
Podsumowanie

Sklep-Presto.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep-Presto.pl - monitorowana jakość obsługi

  20% - kontakt i obsługa

  40% - terminowość realizacji zamówienia

  60% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 1913 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aneta nie poleca Sklep-Presto.pl opinia nr 403942 z 24.01.2017

UWAGA, OSZUŚCI! Pierwszy raz miałam styczność z tak skandalicznie złym traktowaniem klienta. Kupiłam towar z usterką fabryczną, reklamacja w sumie trwała 1,5 miesiąca z wieloma mailami i komplikacjami po drodze. Oto cały proces w dużym skrócie: 1. Zareklamowałam usterkę - odesłałam towar starannie zabezpieczony 2. Towar dotarł z połamaną obudową i uszkodzeniami w mechaniżmie przez zupełne niezabezpieczenie paczki 3. Zareklamowałam ponownie towar i odesłałam w starannie zabezpieczony 4. W odpowiedzi dostałam maila o naprawieniu i wysłaniu produktu 5. Nie poinformowano mnie do dnia dzisiejszego jakie dokładnie usterki naprawiono, mimo że wielokrotnie o to prosiłam. Podany numer paczki był nieprawdziwy, a paczka została wysłana pare dni po tym mailu! 6. Końcowo został dostarczony mi towar z pękniętą ponownie obudową i kazali od nowa wypełniać formularze o kolejnej już usterce. Podsumowując, w wielu mailach których napisałam, do żadnej mojej prośby się nie ustosunkowali. Nie odpowiedzieli na żadne z pytań. Nie poszli w żadnym stopniu na rękę. Nowy produkt za który zapłaciłam ok 1200zł mam w efekcie nadużyty produkt z wielokrotnymi naprawami, w gorszym stanie niż nie jeden używany produkt. Z odgiętą rączką i odłamaną obudową i wieloma przetarciami. Kupowanie w sklepie presto jest wielkim ryzykiem. Zdecydowanie odradzam i przestrzegam.

zakupy: Rower treningowy Zipro Iconsole + Rook; styczeń 2017

plusy: brak

minusy: nieterminowość, nie udzielanie informacji, brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna nie poleca Sklep-Presto.pl opinia nr 329181 z 27.01.2015

Nie polecam tego sklepu! Źle traktują klienta, jak tylko się okaże, że trzeba reklamować beznadziejny produkt, który sprzedają!!! Zero kontaktu z działem reklamacji. Omijać szerokim łukiem!!!

zakupy: plecak; listopad 2014

plusy: brak

minusy: sprzedają wadliwe produkty i źle traktują klientów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 279261 z 23.02.2014

Witam. Sklep łatwo znaleść w sieci. Duży wybór towaru wszelakiej maści. Ceny też ok. Jestem zadowolony z tranzakcji i jej szybkości.Towar na oko dobrej jakości , wiadomo plecak dopiero wyjechał na testy. Czas pokaże. Co ważne zdjęcia w opisie są autentyczne, śmiało mogę polecić ten sklep.

zakupy: Plecak turystyczny V-Lite Tascor 65 Hi-Tec; luty 2014

plusy: Strona internetowa, asortyment, zgodność z opisem,czas

minusy: Daleko od domu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kapslock nie poleca Sklep-Presto.pl opinia nr 225041 z 14.06.2013

Nie polecam.Zamówienie zostało przyjęte i opłacone, na stronie widniał opis ,,wysyłamy w ciągu 3 dni" - sklep nie zrealizował zamówienia przez okres 2 tygodni, po monitowaniu emailem, otrzymałem (podobnie jak wszyscy) odpowiedź że produkt został uszkodzony z ofertą zamiany na inny produkt. Na stronie sklepu nadal widnieje opis jako towar dostępny ale już o zmienionej cenie.

zakupy: kubek termiczny fjord nansen; czerwiec 2013

plusy: brak

minusy: brak wiarygodności zamówienia

Odpowiedź sklepu 06.08.2013

Na stronie nie ma już dostępnego zamówionego przez Klienta towaru. Posiada on status towaru niedostępnego. Wybrany model był rzeczywiście uszkodzony, co okazało się w trakcie pakowania paczki. Zaproponowaliśmy więc wymianę na inny produkt. Klient jednak wybrał zwrot środków. Pieniądze został mu więc zwrócone.

Odpowiedź kapslock 06.08.2013

Ponownie stwierdzam - w chwili wstrzymania mojego zamówienia na stronie sklepu widniała dalej oferta dostępnego towaru ale już o zmienionej cenie. Moje zamówienie nie zostało zrealizowane przez okres 14 dni - przez ten czas nie zostałem poinformowany o wydłużonym okresie realizacji, nikt nie skontaktował się ze mną. W chwili składania zamówienia przy ofercie widniał opis ,,wysyłka w ciągu trzech dni" a nie ,,towar chwilowo niedostępny" Zamówienie automatycznie zostało wstrzymane po moim kontakcie z konsultantem po 14 dniach od złożenia i opłacenia zamówienia z wyjaśnieniem uszkodzonego towaru i propozycją zamiany na inny asortyment.

Odpowiedź sklepu 10.08.2013

Zgadza się informacja, że zamówienie zostało wstrzymane. Jednak ze względu na fakt, że wybrany przez Klienta produkt był uszkodzony, co okazało się w trakcie przygotowywania paczki na magazynie. W chwili zakupu przez Klienta, miał on oczywiście status dostępnego od ręki. Jednak jego stan nie pozwolił na wysyłkę. Nie prawdą jest jednak fakt, że ten sam model oferowany był później w innej cenie. Na stronie sklepu posiada on status niedostępnego.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 78904 z 16.06.2011

najlepszy sklep internetowy w jakim kupowałZem przesyłka błyskawiczna towar najwyższej klasy :)

zakupy: kijki trekingowe kurtka softshell Hi tec; czerwiec 2011

plusy: szybkosc realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika nie poleca Sklep-Presto.pl opinia nr 68661 z 03.01.2011

Nie polecam! Zamówiłam produkt, wpłaciłam pieniądze i czekałam, czekałam, czekałam... Na stronie sklepu cały czas widniała informacja, że towar został spakowany i czeka na wysyłkę... PRZEZ DWA TYGODNIE! Dopiero po moich ok. 10 telefonach, ktoś raczył sprawdzić, co się stało (przez cały czas powtarzano, że towar zaraz zostanie wysłany). Po kolejnych telefonach, w końcu poinformowano mnie, że przesyłka została uszkodzona w transporcie i dlatego mają opóźnienie. Wszystko rozumiem, ale brak informacji ze strony sklepu i fatalna komunikacja wewnątrz, zbywanie przez pracowników sprawiły, że wystawiam mu bardzo niską ocenę.

zakupy: Siatka zabezpieczająca bagaż PacSafe 140; grudzień 2010

plusy: Nie pomylili zamówienia

minusy: Brak informacji w przypadku problemów z przesyłką

Odpowiedź sklepu 11.07.2011

Szanowny kliencie, Jeżeli zdarzyła się powyższa sytuacja bardzo przepraszamy. Konsultanci podają informacje, które są dostępne w danym zamówieniu. W przypadku kiedy zamówienie było spakowane i miało nadany numer przesyłki, konsultanci nie mieli podstaw aby udzielać innej informacji niż o gotowości do wysyłki. Jeżeli paczka uległa uszkodzeniu zanim dotarła do sortowni firmy kurierskiej mogło powstać nieporozumienie które Pani opisuje. Podobne przypadki się zdarzają, jednak informacje o ewentualnych uszkodzeniach z firmy kurierskiej otrzymujemy na następny dzień. Z wyrazami szacunku obsługa sklepu Presto

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewawojcikmorawa@ rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 68605 z 01.01.2011

Szukałam konkretnej rzeczy i tam ją znalazłam w przystępnej cenie :)

zakupy: torba sportowa; wrzesień 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: Zadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tsunka nie poleca Sklep-Presto.pl opinia nr 67311 z 15.12.2010

Niestety po dwóch tygodniach zwodzenia o obiecanej wysyłce towaru w 24h, okazuje się iż towaru nie ma i nie będzie, tłumaczenie się błędami stanów magazynowych też nie brzmi najlepiej. Ostateczna propozycja towaru podobnego nie spełnia podstawowego wymagania towaru pierwotnie zamówionego. Komunikacja z klientem także jest bardzo trudna, praktyczny brak możliwości kontaktu telefonicznego i trzeba samemu mailem się dopytywać co się dzieje z zamówieniem.

zakupy: Sanki; grudzień 2010

plusy: brak

minusy: brak oferowanego towaru

Odpowiedź sklepu 17.12.2010

Przykro nam, że Klientka nie była się w stanie do nas dodzwonić. Nasi konsultanci pracują od rana do 21. W okresie przedświątecznym zwiększyliśmy liczebność załogi obsługującej klientów i dokładamy wszelkich starań aby każdy Klient był obsłużony jak najszybciej. Zamówienia są realizowane na bieżąco i tak też jest prowadzona komunikacja z Klientami. Żaden Klient nie czeka dwóch tygodni jeśli nie wyrazi na to zgody.

Odpowiedź Tsunka 18.12.2010

Niestety nie wyraziłam zgody na dłuższe oczekiwanie i gdyby nie ponaglanie z mojej strony poprze maila moje dzieci zapewne do dzisiaj czekałyby na sanki, których sklep nie miał a pomimo to miał je wystawione do sprzedaży, wygląda na to iż skredytowałam działalność sklepu przez dwa tygodnie a może i dłużej, ja przelew wykonałam natychmiast tego samego dnia, ciekawe jak długo sklep każe mi teraz czekać na zwrot pieniędzy.

Odpowiedź sklepu 27.12.2012

Zamówione sanki posiadały czas realizacji 2 tygodnie, dlatego też Klientka tyle czekała. Bardzo przepraszamy, że Klientka nie czuje się zadowolona. Mamy jednak nadzieję, że dzieci są zadowolone z prezentu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 67274 z 15.12.2010

Profesjonalna obsługa ,dobra jakość towaru

zakupy: gra w piłkarzyki Orlik; grudzień 2010

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 66767 z 09.12.2010

Polecam sprzedawcę błyskawiczna transakcja, zakupiłam polar jest rewelacyjny. Dzięki bardzo. Pozdrawiam!

zakupy: Polar Hi-Tec; grudzień 2010

plusy: Super produkty, terminowość

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamila rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 66678 z 08.12.2010

Sklep spełnił w 100% moje oczekiwania. Szybko, sprawnie, bez żadnych problemów. Polecam! Oby więcej takich sklepów. Pozdrawiam ;)

zakupy: plecak turystyczny; grudzień 2010

plusy: szybkość - towar juz po 2 dniach otrzymałam

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pipek2 rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 66489 z 07.12.2010

Jestem zadowolony z zakupu. Szybka dostawa. Polecam.

zakupy: deskorolka; grudzień 2010

plusy: Duży asortyment.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

FJ2 rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 66182 z 03.12.2010

Polecam sklep, bardzo szybko spakowali towar, numer paczki dostałem mailem, więc mogłem na bieżąco ją śledzić. Podoba mi się też to, że do zrobienia zakupów nie jest wymagana rejestracja w sklepie. Towar w zupełności zgodny z opisem. Dostałem też zupełnie niezapowiedzianą niespodziankę - bon do wykorzystania w sklepie na 50zł. Wprawdzie ważny 2 miesiące, ale miło. No i żeby go wykorzystać trzeba zrobić zakupy za min. 250zł. Mam w planach kupno jeszcze jednaj pary butów, więc chyba się skuszę. Teraz o minusach, ale niekoniecznie samego sklepu - kurier mianowicie. Skusiłem się na darmową przesyłkę kurierem UPS. Miałem już kilka razy doświadczenia z tą firmą i niestety zawsze złe. Tak też było i tym razem. Spóźnili się z przesyłką i dopiero po interwencjach telefonicznych (dwa dni trwały rozmowy telefoniczne) udało mi się nakłonić przewoźnika do dostarczenia przesyłki. Plus jest taki, że od razu na stronie po wpisaniu numeru przesyłki widać, że paczka ma opóźnienie. Uważam, że lepiej dopłacić de parę złotych i skorzystać z innego kuriera.

zakupy: Buty Salomon AVO; listopad 2010

plusy: Szybkość realizacjizamówienia i ceny

minusy: darmowy kurier UPS - z tą firmą zawsze są problemy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 66050 z 01.12.2010

Wybrałam ten sklep ze względu na dużą ilość pozytywnych opinii. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, bezproblemowo. Szybka wysyłka.

zakupy: Kurtka LADY TRIADA; listopad 2010

plusy: rzetelność

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 65853 z 29.11.2010

Szybka wysyłka, towar dobrej jakości. Lubię kupować tutaj, ponieważ zawsze wszystko jest zgodne z opisem, zdjęciami i moimi oczekiwaniami. POLECAM!!!!!!!

zakupy: Bielizna termoaktywna; listopad 2010

plusy: dobre zdjęcia towaru, przesyłka gratis

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iza rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 65636 z 25.11.2010

jestem bardzo zadowolona z zakupow w sklepie jak i otrzymanego towaru.szybka dostawa towaru i fachowa obsluga . sklep godny polecenia!!!!

zakupy: kije do nordic, platforma wibracyjna; październik 2010

plusy: szybka realizacja zamowienia i kontakt meilowy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel14067 rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 65602 z 25.11.2010

Super wszystko doszło na czas. Polecam

zakupy: Deskorolka Guitar Amok; listopad 2010

plusy: Szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izzabelka1 rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 65427 z 23.11.2010

Świetny sklep, doskonały kontakt, bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem a opis wyczerpujący :) dziękuję i polecam wszystkim zakupy w PRESTO

zakupy: spodnie Lady Lincoln HI-TEC; listopad 2010

plusy: łatwe wyszukiwanie produktów, wyczerpujący opis towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 64013 z 02.11.2010

Zostałem miło zaskoczony profesjonalną obsługą. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, informacja na temat zamówienia i samej przesyłki przekazywana na bieżąco. Gorąco polecam.

zakupy: Bielizna termoaktywna dla dzieci; listopad 2010

plusy: Przepływ informacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GaLaD rekomenduje Sklep-Presto.pl opinia nr 63811 z 29.10.2010

Sklep super. Wybralem go, bo jako jedyny mial dostepny rowerek BH o jaki mi chodzilo. Towar dostarczony na drugi dzien - a sam towar - pierwsza klasa. Polecam bardzo - nic dodac nic ujac.

zakupy: Carbon Bike Program BH Fitness H8705; październik 2010

plusy: szybka realizacja, cena, doskonaly kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER