Sprzęt komputerowy, laptopy, tablety, akcesoria komputerowe oraz artykuły gospodarstwa domowego
Sklep Ardos.pl

Kontakt

tel. 32 268 90 36
Dąbrowa Górnicza

Popularne produkty

Tusze, Tonery, Akcesoria, Elementy sieciowe, Gry, Laptopy, Kable, Programy, Zasilacze, Drukarki, Myszki, Plyty glowne, Baterie, Pamieci Flash, Karty graficzne

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 12
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ardos.pl > Opinie klientów

Sklep Ardos.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.02.2008r i posiada 12 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

jamaszita rekomenduje Ardos.pl opinia nr 64289 z 06.11.2010

Sprzedawca godny zaufania, dbający o klienta. Sklep realizuje zamówienia solidnie, a sprzęt sprawuje się w 100%. Gorąco polecam.

zakupy: nawigacja GPS; październik 2010

plusy: Rzetelny i uczciwy sprzedawca

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Ardos.pl opinia nr 64279 z 06.11.2010

Profesjonalny i kompetentny sprzedawca, pomocny w każdej sytuacji. Transakcje realizowane są szybo i solidnie. Serdecznie polecam tę firmę.

zakupy: Laptop MSI, Torba do laptopa; październik 2010

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

olo rekomenduje Ardos.pl opinia nr 64101 z 04.11.2010

Szybka dostawa, towar pierwszej jakości, doby kontakt ze sprzedawca

zakupy: pamięć ram DDR-1; kwiecień 2010

plusy: bogaty i atkualny cennik

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca rekomenduje Ardos.pl opinia nr 64100 z 04.11.2010

Bardzo dobry sklep, polecam z czystym sumieniem

zakupy: Karta sieciowa, antena wi-fi; grudzień 2009

plusy: dobra oferta, niskie ceny

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Ardos.pl opinia nr 63901 z 31.10.2010

Szybka dostawa, elastyczność sklepu fachowa obsługa i niskie ceny

zakupy: Aparat foto BenQ i drobiazgi; wrzesień 2010

plusy: Szybkość i ceny, fachowa i obiektywna porada

minusy: Nie wszystko w nim jest

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radek151 rekomenduje Ardos.pl opinia nr 55089 z 30.05.2010

Wybrałem ten sklep, gdyż jest on jedynym takim miejscem w pobliżu, gdzie można nabyć sprzęt po konkurencyjnej cenie, a ponadto zasięgnąć opinii fachowca-sprzedawcy, który zawsze wychodzi z chęcią pomocy klientowi. Zawsze można na niego liczyć. Zawsze chciałbym spotykać tak kompetentnych sprzedawców.

zakupy: komputer stacjonarny, monitor lg 23', ; grudzień 2009

plusy: kompetencja sprzedawcy, niska cena, szybki odbiór prod.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ASIUNIUNIA rekomenduje Ardos.pl opinia nr 28596 z 16.02.2009

Zdecydowanie same plusy. Doskonały kontakt i fachowa obsługa w każdym stadium transakcji. szybka realizacja dokonanego zakupu. Uczciwy sprzedawca. Towar bez zarzutu. Polecam wszystkim takich kontrahentów!!!.

zakupy: TV SAMSUNG 32 cale, LAPTOP ASUS M51V; styczeń 2009

plusy: UCZCIWOŚĆ RZETELNOŚĆ, DUŻY WYBÓR, SZYBKA REALIZACJA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maja24V rekomenduje Ardos.pl opinia nr 28167 z 11.02.2009

konkurencyjne ceny,fachowa obsługa krótki czas realizacji zamówień POLECAM

zakupy: GPS, komputer, karty pamięci, akcesoria kom; styczeń 2009

plusy: cena,czas realizacji

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek B. rekomenduje Ardos.pl opinia nr 27489 z 02.02.2009

Najlepsza obsługa klienta z jaką spotkałem sie dotychczas w tej branży, bardzo dobre ceny i profesjonalne podejście do zleceń. Polecam bez najmniejszych obaw. Mam nadzieję, że więcej będzie w Polsce takich konkretnych firm.

zakupy: Asus P535; marzec 2008

plusy: obsługa klienta

minusy: mało reklam sklepu w internecie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Ardos.pl opinia nr 24550 z 11.12.2008

Polecam ten sklep. Obsługa jest kompetentna i chętnie udziela odpowiedzi na pytania dotyczące sprzętu, który chce się kupić. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Monitor LCD; grudzień 2008

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

WERONIKA rekomenduje Ardos.pl opinia nr 19109 z 22.08.2008

TOWAR SUPER, OD NAJMNIEJSZEJ ZABAWKI PO NAPRAWDE ODJAZDOWY SPRZĘT W DODATKU W PRZYSTĘPNEJ CENIE, KOLEJNYM PLUSEM FIRMY ARDOS JEST RZETELNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ CZYLI TO CO POWINNO BYĆ NAJWAŻNIEJSZE DLA SPRZEDAWCY ;)

zakupy: TORBA DO NOTEBOOKA, ; lipiec 2008

plusy: RZETELNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ SPRZEDAWCY

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bbk5 rekomenduje Ardos.pl opinia nr 18770 z 14.08.2008

Super Sprzedawca, rzetelny i solidny, zawsze doradzi co dla klienta jest najodpowiedniejsze za jak najlepszą cenę. Trzymać Tak Dalej, Powodzenia i do następnej transakcji !!!

zakupy: Nagrywarka LG; kwiecień 2008

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER