Akcesoria i kosmetyki do utrzymania higieny jamy ustnej.
Sklep sklep.dib.com.pl

Kontakt

tel. 22 720 35 71
Raszyn

Popularne produkty

Artykuły dla Dzieci i Mam NOWOŚĆ, Urządzenia elektryczne (szczoteczki + irygatory + końcówki), Apteka, Dla dzieci -higiena jamy ustnej-, Szczoteczki manualne, Wybielanie

Popularne marki

Nuk, Avent / philips, Curaprox / curasept, Gum sunstar butler, Splat iney, Elgydium eludril, Oral-b braun, Tandex a/s, 3m, Canpol, Oral-b, Sonicare / philips

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

sklep.dib.com.pl > Opinie klientów

Sklep sklep.dib.com.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 12.11.2006r i posiada 27 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

martakg rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 409382 z 07.04.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ znalazłam w nim poszukiwany, rzadko dostępny produkt. Moje oczekiwania zdecydowanie zostały spełnione.

zakupy: pasta do zębów nadwrażliwych; kwiecień 2017

plusy: profesjonalna obsługa i szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 407722 z 14.03.2017

Wysyłka natychmiastowa po zaksięgowaniu wpłaty

zakupy: krem do rąk; marzec 2017

plusy: terminowość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 404546 z 31.01.2017

Duży wybór,przystępna cena.

zakupy: ustnik do kubków niekapków; styczeń 2017

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 404466 z 31.01.2017

Za pierwszym razem, ponieważ sklep w ofercie posiadał atrakcyjny model szukanego przeze mnie towaru, w bardzo atrakcyjnej cenie, oraz dobry kontakt przed zakupem. Ponieważ sklep spełnił moje oczekiwania dalej tam kupuje.

zakupy: soniczne szczoteczki do zębów; grudzień 2016

plusy: Asortyment, ceny, dostawa, kontakt.

minusy: Do tej pory nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

autan rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 396298 z 27.10.2016

Ekspresowo dostarczona przesyłka.

zakupy: Autan Tropical; październik 2016

plusy: Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Dobrze zapakowany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 391774 z 27.08.2016

Spełnił oczekiwania

zakupy: Szczoteczki do zębów; sierpień 2016

plusy: wiarygodność

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 387966 z 07.07.2016

Sklep oferował środki przeciw komarom - znany mi i wypróbowany już wcześniej Autan Tropical - po korzystnej cenie. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, o wszystkich etapach realizacji byłam informowana na bieżąco. Polecam.

zakupy: Autan Tropical; lipiec 2016

plusy: szybko i profesjonalnie

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Z rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 387270 z 30.06.2016

Niska cena i szybka wysyłka

zakupy: Dulgon Żel antybakteryjny do rąk PURE z dozownikiem 300 ml; czerwiec 2016

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edek rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 374466 z 26.02.2016

Posiada szeroką ofertę handlową.

zakupy: Sensilab Q10, Lacalut płukanka, pasta Ajona.; luty 2016

plusy: zaangażowanie

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldek rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 364910 z 09.12.2015

dzieki bardzo za przesyłkę , jestem z WAS barzo zadowolony!!!!!

zakupy: gryzaki nuk; grudzień 2015

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wibal rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 357405 z 06.10.2015

Bardzo szybka realizacja zamówienia,dobry kontakt.Towar zgodny z opisem!

zakupy: Środki stomatologiczne; październik 2015

plusy: Dobry kontakt,umiarkowane ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 356873 z 30.09.2015

Świetna obsługa,ekspresowa wysyłka! Polecam ten sklep.

zakupy: pasta oraz szczoteczki manualne do zębów; wrzesień 2015

plusy: bardzo dobra i pomocna obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 352733 z 20.08.2015

Bardzo dobra obsługa.

zakupy: Plastry Nexcare Aqua 360; sierpień 2015

plusy: Obsługa i kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 352061 z 13.08.2015

dostępność towaru,bardzo szybka wysyłka

zakupy: autan; sierpień 2015

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Donnala rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 319161 z 18.11.2014

Najniższa cena produktu i kosztów dostawa spośród sklepów internetowych. Profesjonalna obsługa.

zakupy: pojemnik do przechowywania pokarmu Simed; listopad 2014

plusy: niskie ceby

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ab rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 317645 z 05.11.2014

Konkurencyjne ceny,niskie koszty wysyłki

zakupy: końcówki do szczoteczek; listopad 2014

plusy: szybka wysyłka,niskie koszty wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iwa rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 293617 z 28.05.2014

Atrakcyjna cena. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: środek na komary; maj 2014

plusy: dostępność towaru

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stanley3 rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 270745 z 09.01.2014

Dużo artkułów i szybkie wyszukiwanie oraz szybka realizacja. Dziękuję

zakupy: Szczoteczki do czyszczenie przestrzeni m; styczeń 2014

plusy: Dużo towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka K. rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 256025 z 05.11.2013

Wybrałam ten sklep, ponieważ oferuje towar za bardzo przystępną cenę. Jestem mile zaskoczona szybkim terminem realizacji,profesjonalizmem i miłym podejściem do klienta. Zdecydowanie polecam i zapraszam wszystkich do zakupów w tym sklepie.

zakupy: szczoteczki sensodyne soft; listopad 2013

plusy: Ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje sklep.dib.com.pl opinia nr 250421 z 08.10.2013

W jednym miejscu znalazłam oba potrzebne mi produkty w korzystnych cenach i z odpowiadającą mi formą dostarczenia produktów. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, na pewno skorzystam ponownie z usług tego sklepu.

zakupy: Pasta i płyn Duraphat (Colagate); październik 2013

plusy: szybka dostawa, dostępność produktów, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER