Obuwie i odzież sportowa oraz akcesoria.
Sklep Sklep.Extremesport.pl

Kontakt

tel. 606 664 502
Częstochowa

Popularne produkty

Dyscypliny Sportowe, Obuwie, Odzież i Obuwie, Odzież, Siłownia i Fitness, Turystyka, Trofea, *Kategoria tymczasowa, Akcesoria dla szkół, Medycyna sportowa, PIŁKA NOŻNA OFERTA DLA SZKÓŁ I KLUBÓW

Popularne marki

Nike, Adidas, Givova, Puma, Aqua-speed, Asics, Spokey, Reusch, Tryumf, Smj, Joma, Axer sport, Zina, Select, Inny, Roces, Crowell, Allright, Profit, Meteor, High peak

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 27
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Sklep.Extremesport.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep.Extremesport.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.12.2005r i posiada 30 opinii klientów w tym 90% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marcin nie poleca Sklep.Extremesport.pl opinia nr 312873 z 29.09.2014

zamowilem wczoraj kurtke nike ad letterman xl a dzisiaj mi anulowaliscie zamowienie mimo ze powiniscie sciagnac towar ktory wystawiacie.

zakupy: nike ad letterman xl; wrzesień 2014

plusy: na ta chwile dla mnie nie ma

minusy: sprzedajcie towar ktorego nie macie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tompic rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 302341 z 22.07.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jedyny oferował artykuł, którego szukałem. Sprzedawca dołożył starań, by towar spełniał wymagania - świetny kontakt, wyjątkowo grzeczna i kompetentna obsługa. Podczas rozmowy telefonicznej pracownik sklepu bardzo rzetelnie udzielił mi wyjaśnień i dodatkowych informacji, o które nawet nie zapytałem, a które okazały się ważne dla trafnego wyboru towaru. Można było odczuć, że zależy mu na tym, by klient był zadowolony, a nie żeby wyłudzić od niego pieniądze. Miłym zaskoczeniem była także ekspresowa wręcz dostawa towaru, mimo znacznej odległości. GORĄCO POLECAM!

zakupy: Koszulka sportowa z nadrukiem; lipiec 2014

plusy: Sprawnie, uczciwie, kulturalnie - jednym słowem: wzorowo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hexa nie poleca Sklep.Extremesport.pl opinia nr 300377 z 10.07.2014

po ponad miesiącu czekania na towar, okazało się że nie mają tego towaru. zamawiąjąc na ich stronie była informacja, że towar dostępny w dużej ilości.

zakupy: skarpety; czerwiec 2014

plusy: nie ma

minusy: nieprawdziwa informacja na stronie dotycząca liczby towa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maru75 rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 287781 z 16.04.2014

Wybrałem ten sklep ponieważ ma atrakcyjne ceny.Towar który kupiłem jest bardzo dobrej jakości

zakupy: Buty do piłki nożnej; kwiecień 2014

plusy: Sprzedawca dba o klijęta

minusy: Mało widocznym miejscu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiktor rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 273473 z 23.01.2014

Sklep proponuje szeroki asortyment przydatny w uprawianiu dyscyplin sportowych(znanych marek).Polecam.

zakupy: odzież sportowa; styczeń 2014

plusy: Duży asortyment

minusy: czas realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

greg53 rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 267033 z 18.12.2013

Zakup szybki i udany. Polecam!

zakupy: torba i plecak; grudzień 2013

plusy: szybkość

minusy: nie dostrzegłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 262177 z 29.11.2013

Polecam!!!! szybka przesyłka towar dobrej jakości no i tani.(przynajmniej ta torba która kupowałam)

zakupy: torba sportowa BVB; listopad 2013

plusy: cena, jakość,skuteczność

minusy: nie znalazłam wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 241297 z 30.08.2013

Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia.

zakupy: spodnie dresowe; sierpień 2013

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 238313 z 20.08.2013

Sklep ten jako jedyny oferował kupno torby PUMA, którą poszukiwałam i niestety nie mogłam kupić w sklepie firmowym.

zakupy: torba PUMA; sierpień 2013

plusy: szybka dostawa, dobrze zapakowana

minusy: kupowałam pierwszy raz i na razie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 227881 z 27.06.2013

wszystko w porzadku , towar taki jak chcialam , szybka wysylka.

zakupy: sandalki adidas; czerwiec 2013

plusy: prosta obsluga strony nie wymagajaca rejestrowania

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ren rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 218053 z 12.05.2013

tylko tam znalazłem ten model buta

zakupy: buty merell; maj 2013

plusy: kontakt,zaopatrzenie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 172389 z 05.11.2012

Oryginalne produkty w przystępnej cenie,szybko,sprawnie,bezproblemowo.

zakupy: Nike Czapka Reversible Beanie Dwustronna eXtreme; listopad 2012

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 162297 z 25.09.2012

Bardzo dobry sklep, szybki kontakt. Niestety nie mieli mojego rozmiaru bitów ale zostałam o tym powiadomiona zanim zrobiłam przelew. Polecam

zakupy: Trampki converse; wrzesień 2012

plusy: Sprawny kontakt

minusy: Brak towaru który mnie interesuje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ergo bhp rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 154501 z 28.08.2012

Towar był w przystępnej cenie i spełnia oczekiwania.

zakupy: Buty Demar; sierpień 2012

plusy: Jest tak jak być powinno

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lydiak rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 139097 z 10.07.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na cenę produktu oraz jego dostępność. Spełnił on moje oczekiwania w 100%. Polecam!

zakupy: Bluza sportowa adidas reprezentacji Hisz; lipiec 2012

plusy: Stosunek ceny do jakości towaru

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lucyusta rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 125997 z 22.05.2012

Zaskoczyły mnie niskie ceny, weszłam na stronę internetową która była czytelna i od razu wzbudziła moje zaufanie. Produkt świetny, zgodny z zamówieniem i oczekiawaniami. Jednak czas oczekiwania -10 dni to trochę za dużo.

zakupy: 2 pary obuwia; maj 2012

plusy: przystępność cen, świetny kontakt, jakość produktów

minusy: oczekiwanie na dostawę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip nie poleca Sklep.Extremesport.pl opinia nr 125521 z 21.05.2012

wybralem ten sklep dlatego ze jako jedyny posiadal produkt ktorego szukalem. Nie spelnil on jednak moich oczekiwan.

zakupy: Converse Koszulka T-Chuck; maj 2012

plusy: szybka wysylka towaru

minusy: towar brudny z podarta metka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 118213 z 20.04.2012

Polecam

zakupy: buty; kwiecień 2012

plusy: bezpoblemowy kontakt i wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 91625 z 22.12.2011

Towar został dostarczony i spełnił moje oczekiwania

zakupy: getry; grudzień 2011

plusy: dostępność

minusy: brak niektórych towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

soniek7 rekomenduje Sklep.Extremesport.pl opinia nr 91008 z 16.12.2011

Poszukiwałam oryginalnych produktów Adidas dla mojego syna i okazało się, że nie jest łatwo znaleźć ofertę w jego rozmiarze (152 cm). W tym sklepie je mieli, więc dokonałam udanego zakupu. Polecam ze względu na produkty i sprawną dostawę.

zakupy: T-shirty Adidas (junior 152 cm); grudzień 2011

plusy: asortyment zgodny z oczekiwaniami, sprawna dostawa

minusy: sklep spełnił moje oczekiwania, nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER