GrotaBryza – zapraszamy do świata kosmetyków
Sklep GrotaBryza

Kontakt

tel. 500 582 765
Jastrzębie Zdrój

Popularne produkty

Pielęgnacja ciała, Pielęgnacja twarzy, Mydła naturalne, Pielęgnacja włosów, Dla dzieci, Zestawy, Pielęgnacja dłoni, Pielęgnacja stóp, Glinki naturalne, Seria dla mężczyzn

Popularne marki

Ec lab, Nacomi, Vianek, Le chatelard 1802, Orientana, Sylveco, Iceveda, Bingospa, Laboratorium nova, Dr. konopka, Organic shop, Foufour, Bania agafii, Liv delano

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 15
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

GrotaBryza > Opinie klientów

Sklep GrotaBryza - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.07.2009r i posiada 15 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

gosia mysz rekomenduje GrotaBryza opinia nr 232005 z 19.07.2013

O sklepie dowiedziałam się przeglądając strony internetowe od razu wydał mi się fajny. Nie pomyliłam się moja intuicja mnie nie zawiodła - szybka wysyłka - produkty dobrze i estetycznie zapakowane - przemiły kontakt odpowiedz na każde pytanie -rzetelność niezawodność -niskie ceny sklep spełnił moje oczekiwania w 100%

zakupy: orientana peelig do twarzy papaja; lipiec 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia świetny kontakt

minusy: nie mam wad sklep ideał

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

valdi23 rekomenduje GrotaBryza opinia nr 216461 z 02.05.2013

Ceny super, realizacja zamówienia ekspresowa nawet w okresie tzw. długiego weekendu :) Do zamówienia dołączony miły gratis. Zdecydowanie polecam wszystkim !!!

zakupy: szampon z błotem z M.Martw., maska do wł; kwiecień 2013

plusy: super ceny, ekspresowa obsługa zamówienia

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka rekomenduje GrotaBryza opinia nr 185237 z 16.12.2012

bliskość miejsca odbioru osobistego zamówionych przedmiotów, cena

zakupy: zabłocka sól do kąpieli oraz mgiełka; grudzień 2012

plusy: bliskość odbioru osobistego

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cleo rekomenduje GrotaBryza opinia nr 184041 z 13.12.2012

Szybka przesyłka. Kontakt bardzo dobry. POLECAM.

zakupy: Maska do włosów z glinką Ghassoul BingoS; listopad 2012

plusy: Szybka realizacja przsyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marzena rekomenduje GrotaBryza opinia nr 184037 z 13.12.2012

Miał bogatą ofertę kosmetyków, które mnie interesowały. Paczkę otrzymałam błyskawicznie, wszystko było starannie zapakowane i zabezpieczone. Jako gratis otrzymałam firmowy długopis:)

zakupy: solanka, sole, maska, żel; grudzień 2012

plusy: szybkość realizacji, staranność zapakowania paczki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje GrotaBryza opinia nr 184033 z 13.12.2012

Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Ekspresowa wysyłka, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone. I miły gratis dorzucony do zakupów :) Zdecydowanie polecam :)

zakupy: BingoSpa maska do włosów; grudzień 2012

plusy: - szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

labekftt rekomenduje GrotaBryza opinia nr 169237 z 21.10.2012

najkorzystniejsza cena na rynku szybka realizacja zamówienia.Miłe gratisy

zakupy: sól zabłocka; październik 2012

plusy: korzystne ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa7 rekomenduje GrotaBryza opinia nr 168469 z 18.10.2012

dobre produkty, spełniły oczekiwania

zakupy: maseczka algowa, kalogenowe serum; październik 2012

plusy: towar zgodny z ofertą i cena

minusy: za mało reklamy sklepu na zewnątrz

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iku rekomenduje GrotaBryza opinia nr 145089 z 26.07.2012

Szeroki wybór profesjonalnych produktów, niedostępnych w zwykłych drogeriach.

zakupy: hydromineralny preparat do pedicure; lipiec 2012

plusy: dostępność, szeroki asortyment;

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

labekftt rekomenduje GrotaBryza opinia nr 123549 z 13.05.2012

Najkorzystniejsza cena na rynku.Bardzo szybka i miła obsługa, kontakt na plus.Szczerze bardzo polecam sklep GrotaBryza.pl

zakupy: sól zabłocka; kwiecień 2012

plusy: korzystne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje GrotaBryza opinia nr 121745 z 06.05.2012

Sklep znalazłem w internecie. Bardzo profesjonalna obsługa i świetny kontakt. Przy pakowaniu drugiego świecznika, okazało się że jest uszkodzony. Natychmiast dostałem maila z informacją, przeprosinami i propozycją wyboru innego świecznika. Towar w pełni zgodny z opisem. Szybka wysyłka. POLECAM!

zakupy: Dwa świeczniki solne; luty 2012

plusy: Wysoki profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje GrotaBryza opinia nr 121633 z 05.05.2012

Wybrałam spełnia moje wymagania i posida wciąż nowe produkty .Szybka wysyłka,jestesmy od siebie dość daleko a przysyłaka jest szybka i nie ma kłopotu z zapłata .Korzystam z niego w miare potrzeby i jestem bardzo z niego zadowolona i będę dalej z niego korzystała.Pozdrawiam Maria

zakupy: balsamy, żele sól do kąpania; maj 2012

plusy: szybka obsługa

minusy: nie mam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje GrotaBryza opinia nr 121589 z 04.05.2012

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Zawsze dostępny towar. POLECAM

zakupy: sól do peelingu; kwiecień 2012

plusy: szybkość wysyłki towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

saori rekomenduje GrotaBryza opinia nr 112189 z 30.03.2012

Po raz kolejny zrobiłam zakupy , ponieważ byłam bardzo zadowolona z pierwszych zakupów. Kosmetyki są naprawdę dobre, a obsługa sklepu rewelacyjna. Sprawnie, szybko i na temat. Gorąco polecam!

zakupy: maseczki do twarzy; luty 2012

plusy: bardzo szybka wysyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

neo rekomenduje GrotaBryza opinia nr 38273 z 26.07.2009

Paczka dotarła błyskawicznie. Jestem zadowolona z szybkiej dostawy i oczywiście produktów.

zakupy: mgiełka solankowa; lipiec 2009

plusy: mozliwość zamówienia przez telefon

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER