Środki do czyszczenia i renowacji skór oraz farby i impregnaty do wszystkich rodzajów skór.
Sklep Sklep.lederzentrum.pl

Kontakt

tel. 75 781 61 80
Mirsk

Popularne produkty

Skóry licowe, Renowacja skóry, Odzież skórzana, Eko skóry i tkaniny, Nubuk, welur, Usługi, Pozostałe

Popularne marki

Colourlock, Lederzentrum, Leder-fein, Magix, Lip

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 122
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Sklep.lederzentrum.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep.lederzentrum.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 13.02.2009r i posiada 123 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

skorpion986 rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 67659 z 19.12.2010

Bardzo dobre produkty. Wspaniały efekt.

zakupy: Zestaw tonujący do skóry; kwiecień 2010

plusy: Fachowośc, terminowośc, jakośc

minusy: Pomylono SOFTCLEAN- chciałem z aplikatorem, dostałem bez

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 64290 z 06.11.2010

doskonały fachowy kontakt

zakupy: środki do czyszczenia mebli skórzanych; maj 2010

plusy: fachowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 58625 z 04.08.2010

Znalałem pozytywne opinie o produktach w internecie.

zakupy: Zestaw tonujący; lipiec 2010

plusy: bardzo dobro produkty

minusy: Wolne odpowiedzi na maile, ale może to okres wakacyjny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mysza8402 rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 58110 z 26.07.2010

Jak najbardziej pozytyw. Bardzo profesjonalna i szybka pomoc, fachowe doradztwo. Jak najbardziej polecam.

zakupy: produkty do naprawy skóry w samochodzie; czerwiec 2010

plusy: obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tsamsel rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 58037 z 24.07.2010

Polecono mi ten sklep na forum internetowym. Jakość produktów spełniła moje oczekiwania.

zakupy: Zestaw do czyszczenia skóry samochodowej; czerwiec 2010

plusy: Łatwość zamówienia towaru.

minusy: Mam problem z zalogowaniem do sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 57926 z 22.07.2010

Pracownicy tego sklepu idealnie dobrali środki do renowacji skóry . Po renowacji tymii środkami skóra jak nowa. Renowacja polegała na uzupełnieniu ubytków koloru na tapicerce marki KLER przez nałożenie farby i zaipregnowanie jej. Kontakt z sklepem - rewelka. Polecam Krystyna

zakupy: zestaw do renowacji skóry; maj 2010

plusy: fachowość w każdym calu

minusy: zero

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 57797 z 20.07.2010

Perfekcyjna obsługa, błyskawiczna przesyłka, zgodność towaru z oferowanym - jednym słowem nota za transakcję najwyższa z najwyższych. Bardzo serdecznie polecam jako zaufanego Kontrahenta!!!

zakupy: wosk syntetyczny do skóry; lipiec 2010

plusy: profesjonalnośc i dobra jakość towaru jak i usług

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kbernatek rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 57783 z 20.07.2010

Dobre doradztwo telefoniczne i mailowe przed zakupem

zakupy: Preparaty do renowacji skórzanych foteli; maj 2010

plusy: Dobra obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55954 z 16.06.2010

Zdecydowanie POLECAM! Pełen profesjonalizm. Doskonały kontakt, konkretne porady, ekspresowa dostawa. Sam pracuje w sklepie internetowym i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Wzorowo przeprowadzona transakcja. Na pewno skorzystam jeszcze z usług tej firmy. Pozdrawiam serdecznie pracowników lederzentrum.pl

zakupy: Zestaw do czyszczenia skórzanej tapicerki samochodowej; czerwiec 2010

plusy: jakoś obsługi Klientów, wyselekcjonowany asortyment

minusy: absolutnie żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ADAM rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55953 z 16.06.2010

Wybrałem tan sklep ponieważ jest to jedyny podmiot który posiada poszukiwany przezemnie towar.Sprzedawca w pełni wywiązał sie z umowy. Tranzakcja przeprowadzona wzorowo.SZYBKO, SPRAWNIE, BEZ PROBLEMÓW.Towar zgodny z opisem.

zakupy: Soft Clean, Elephant leather preserver; maj 2010

plusy: Dobrze wykonana strona internetowa.Profesjonalny opis.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek P. rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55554 z 08.06.2010

Fachowa i miła obsługa. Błyskawiczna przesyłka. Nie spodziewałem się że po użyciu specyfików które otrzymałem, zniszczona eksploatacyjnie tapicerka w aucie będzie wyglądała praktycznie jak nowa. Kolor farby dobrany bardzo dobrze. Sprzedawane w sklepie towary to na pewno nie wszechobecna chińszczyzna, a wysokiej jakości produkty - przekonałem się o tym osobiście. Jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno nie ostatni :)

zakupy: Zestaw tonujący do skóry; czerwiec 2010

plusy: Fachowa i miła obsługa, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55546 z 08.06.2010

Zamówiony towar przysłany super expresem, kolor farby dobrany idealnie, kontakt - pierwsza klasa. Polecam zarówna sklep jak i wysokiej jakości produkty.

zakupy: zestaw tonujący do skóry; maj 2010

plusy: szybkość dobrania farby i wysyłki

minusy: nie znalazłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AdasDriver rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55510 z 08.06.2010

Wszystko w jak najlepszym porządku. Super kontakt, szybka przesyłka, i Wyśmienity Towar..... :-) Co prawda..., czy ilość .. 150ml, wystarczy na cały komplet siedzeń... to temat do polemizowania..., ale ja miałem do odnowienia przednie, wyszły super... GORĄCO POLECAM ZARÓWNO TEN SKLEP JAK I TOWAR...... Pozdrawiam

zakupy: Zestaw tonujący do skóry; maj 2010

plusy: Fachowo dobrany kolor,Szybka wysyłka

minusy: .... brak....... no może mogłoby być taniej... :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55509 z 08.06.2010

sklep wybrałem z uwagi na wiele pozytywnych opini, towar pierwsza klasa, kolor dobrany idealnie, profesjanalizm na każdym kroku zlecenia polecam !!

zakupy: farba tonująca; maj 2010

plusy: miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wieslawo rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55507 z 08.06.2010

Wszystko super, towar pierwsza klasa!!!

zakupy: komplet do renowacji skór; czerwiec 2010

plusy: super całokształt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55499 z 08.06.2010

Polecono mi ten sklep z uwagi na oferowane dobre produkty do renowacji i konserwacji skóry.

zakupy: Zestaw do czyszczenia skórzanej tapicerk; maj 2010

plusy: dobry towar, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

raffiq78 rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55318 z 02.06.2010

Świetna obsługa, szybka przesyłka. Maxymalny profesjonalizm. Produkt pierwsza klasa, po plamie nie ma śladu. Gorąco polecam lederzentrum :)

zakupy: Zestaw tonujący do skóry i Rozpuszczalni; maj 2010

plusy: profesjonalna obsługa i produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wisnia rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55126 z 31.05.2010

Wybrałem sklep gdyż zauważyłem wiele pozytywnych komentarzy. Ja również nie jestem zawiedziony produktami jakie kupiłem. Szczotka do skóry jest po prostu rewelacyjna. Za jej pomocą usunąłem brud z najgłębszych porów skóry (wystarczyła niedroga pianka do czyszczenia skóry). Po impregnacji skóry woskiem zauważyłem zwiększoną spręzystość. Polecam.

zakupy: szczotka do czyszczenia, wosk elephant; maj 2010

plusy: profesjonalny opis i duży wachlarz produktów

minusy: ceny ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja Krentz rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55087 z 30.05.2010

Bardzo dziekujeza szybka i profesjonalna obsluge. Produkty Panstwa firmy spelnily moje oczekiwania a nawet je przerosly. Napewno w przyszlosci bede kozystac z produktow Panstwa firmy. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

zakupy: Zestaw produktow do tapicerki samochod.; maj 2010

plusy: Same

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Sklep.lederzentrum.pl opinia nr 55068 z 30.05.2010

Wybór sklepu przypadkowy.Zamówienie zostało wykonane szybko i zgodnie z moim życzeniem. Polecam korzystanie z usług tej firmy.

zakupy: preparat do czyszczenia skóry (zestaw ); maj 2010

plusy: szybka realizacja,rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER