Serwety i obrusy lniane ręcznie haftowane oraz obrusy ozdabiane mereżkami i kołnieżyki koniakowskie.
Sklep Sklep.serwetka.eu

Kontakt

tel. 601-51-48-42
Gliwice

Popularne produkty

Koronki koniakowskie, pozostałe, haft ręczny > makowski, haft ręczny > kaszubski

Popularne marki

Koronki koniakowskie, Irys, Haft makowski, Haft kaszubski

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 44
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.serwetka.eu > Opinie klientów

Sklep Sklep.serwetka.eu świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.05.2009r i posiada 45 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Barbara rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 450818 z 02.04.2019

Poszukiwałam serwety koniakowskiej.Dzisiaj dostałam przesyłkę. Serweta jest przepiękna. Polecam w 100%

zakupy: obrus koniakowski SK-O 120 biały; marzec 2019

plusy: rzetelność

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 444710 z 29.10.2018

bieżnik uszyty na zamówienie indywidualne,szybka realizacja,materiał i wykonanie w bardzo dobrej jakości.Polecam

zakupy: Duży bieżnik VERSACE 60x120; październik 2018

plusy: fachowość

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 440630 z 22.09.2018

Szukałam serwety na prezent w dobrej cenie. Zakup jak najbardziej udany.

zakupy: Serwetka koniakowska; wrzesień 2018

plusy: Szybki kontakt z klientem i ekspresowa realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 440562 z 20.09.2018

Obsługa bardzo miła ...Pan znający się w swoim fachu..Zakup bez problemów...Polecam firmę z całą stanowczością..Było mi miło zrobić cenny zakup w sklepie..Na pewno jeszcze do państwa zajrzę

zakupy: obrus i serwetki; wrzesień 2018

plusy: Konkretność , wiedza

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 430038 z 21.02.2018

Wybrałam sklep ponieważ miał duży wybór, atrakcyjne ceny , oraz docina obrusy czy serwetki na życzenie klienta / dowolne wymiary/ , jak też szybko realizuje zamówieniai

zakupy: obrusy; luty 2018

plusy: atrakcyjne ceny, duży wybór oraz szybka obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 334821 z 12.03.2015

Sklep wybrałam z uwagi na możliwość zamówienia bieżników na nietypowy wymiar. Towar naprawdę bardzo dobrej jakości. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wysyłka. Pełny profesjonalizm!

zakupy: Bieżniki; marzec 2015

plusy: Fachowa obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roma rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 324245 z 19.12.2014

Szukałam czegoś niedrogiego, o określonym rozmiarze i fakturze i właśnie w tym sklepie zakupiłam 2 piekne bieżniki z delikatnym haftem, zapakowane w ozdobne pudelka. Żałuje ze nie kupiłam wiecej, miałabym fantastyczne prezenty pod choinke. Serdecnie polecam ten sklep, roma

zakupy: bieżniki; grudzień 2014

plusy: duzy wybór, błyskawiczna realizacja, przystepne ceny

minusy: żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 306433 z 19.08.2014

Bardzo miła obsługa .Dostawa b.szybka.Polecam.

zakupy: koronka koniakowska; sierpień 2014

plusy: bardzo dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 292825 z 22.05.2014

Do sklepu trafiłam przypadkowo. Chciałam zamówić ręcznie haftowaną serwetę na prezent i potrzebowałam realizacji zamówienia w bardzo krótkim terminie. Odpowiedź na zapytanie uzyskałam natychmiast, mimo że był to sobotni wieczór. Piękna serweta dotarła do mnie po 1,5 dnia. Polecam wszystkim - świetna jakość i doskonała obsługa!

zakupy: Serweta ręcznie haft. 83x83 ", Margaretka", ; maj 2014

plusy: jakość asortymentu i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wanda rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 284877 z 28.03.2014

Na sklep trafiłam przypadkiem w internecie, szukając sposobu na wygodne kupienie w prezencie serwety koniakowskiej. Wydał mi się wiarygodny, opis produktów był konkretny i szczegółowy, adresy i telefony wyraźnie wyeksponowane, a nie ukrywane w kolejnych zakładkach. Zaryzykowałam więc i jestem bardzo zadowolona. Zamówienie złożyłam w niedzielę wieczorem, potwierdzenie trafiło na mojego maila już po 6.00 w poniedziałek, serweta była u mnie we wtorek. W dodatku tak samo efektowna jak na zdjęciu.

zakupy: Serweta beżowa owalnawymiar 125x70; marzec 2014

plusy: bogata oferta, szybka realizacja zamówień

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 282165 z 13.03.2014

Niskie ceny, duży wybór kolorów i wzorów. Towar naprawdę bardzo dobrej jakości. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wysyłka. Pełny profesjonalizm!

zakupy: Obrusy + serwetki; marzec 2014

plusy: Czas realizacji. Profesjonalne podejście do klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 263573 z 05.12.2013

Atrakcyjna cena za obrus szyty na miarę i dobrej jakości materiał.

zakupy: Obrus; grudzień 2013

plusy: Szybki kontakt, szybka realizacja i wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbarby rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 261217 z 27.11.2013

Bardzo ładny haft, w ładnym opakowaniu, szybki kontakt, sprawna obsługa. Szczerze polecam, na pewno skorzystam w przyszłości.

zakupy: serweta z haftem ręcznym - kaszubskim; listopad 2013

plusy: rzetelność - dostałam to co zamówiłam

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ruta k-ce rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 215397 z 26.04.2013

szybko i fachowo polecam

zakupy: obrusy plamoodporne; kwiecień 2013

plusy: szybka odpowiedz

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DAGMARA MG rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 210537 z 06.04.2013

Polecam!!! Fachowość, Terminowość i Rzetelność Hafty wykonane precyzyjnie, bez fuszerek POLECAM : )

zakupy: komplet ze wzoru OHM04+12; kwiecień 2013

plusy: Dobry kontakt, słowność

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 191961 z 11.01.2013

Obrusy śliczne, bardzo dobra jakość, żywe kolory. Polecam

zakupy: obrus; styczeń 2013

plusy: szybka dostawa, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan56 rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 171313 z 30.10.2012

Znalazłem go w internecie. Zrealizowane zamówienie mile mnie zaskoczyło. Kontakt między sprzedawcą a klientem - doskonały.

zakupy: Obrus plamoodporny; październik 2012

plusy: Realizacja nietypowych zamówień klienta

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 153641 z 24.08.2012

Zakupiłam obrus,bieżnik i serwetkę i gdyby nie finanse zakupiłabym wiele,wiele rzeczy. Są przepiękne.Haft przekroczył moje oczekiwania. Materiał lniany- piękny. Korespondencja ze sklepem na najwyższym poziomie. Dostawa od zamówienia za pobraniem - 3 dni. Polecam wykonawców i sprzedawcę.

zakupy: obrus, serwetka i bieżniik; sierpień 2012

plusy: Fachowość i jakość, naprawdę polecam

minusy: nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 153353 z 23.08.2012

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka

zakupy: obrusy; sierpień 2012

plusy: na pierwszym miejscu sa potrzeby klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 119789 z 26.04.2012

Fachowe doradztwo, szybkie zamówienie i realizacja, bardzo miła obsługa - serdecznie polecam!

zakupy: obrus haftowany; kwiecień 2012

plusy: szybkość reakcji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER