Serwety i obrusy lniane ręcznie haftowane oraz obrusy ozdabiane mereżkami i kołnieżyki koniakowskie.
Sklep Sklep.serwetka.eu

Kontakt

tel. 601-51-48-42
Gliwice

Popularne produkty

Koronki koniakowskie, pozostałe, haft ręczny > makowski, haft ręczny > kaszubski

Popularne marki

Koronki koniakowskie, Irys, Haft makowski, Haft kaszubski

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 39
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.serwetka.eu > Opinie klientów

Sklep Sklep.serwetka.eu - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.05.2009r i posiada 40 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alicja rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 334821 z 12.03.2015

Sklep wybrałam z uwagi na możliwość zamówienia bieżników na nietypowy wymiar. Towar naprawdę bardzo dobrej jakości. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wysyłka. Pełny profesjonalizm!

zakupy: Bieżniki; marzec 2015

plusy: Fachowa obsługa

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

roma rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 324245 z 19.12.2014

Szukałam czegoś niedrogiego, o określonym rozmiarze i fakturze i właśnie w tym sklepie zakupiłam 2 piekne bieżniki z delikatnym haftem, zapakowane w ozdobne pudelka. Żałuje ze nie kupiłam wiecej, miałabym fantastyczne prezenty pod choinke. Serdecnie polecam ten sklep, roma

zakupy: bieżniki; grudzień 2014

plusy: duzy wybór, błyskawiczna realizacja, przystepne ceny

minusy: żadnych minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 306433 z 19.08.2014

Bardzo miła obsługa .Dostawa b.szybka.Polecam.

zakupy: koronka koniakowska; sierpień 2014

plusy: bardzo dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 292825 z 22.05.2014

Do sklepu trafiłam przypadkowo. Chciałam zamówić ręcznie haftowaną serwetę na prezent i potrzebowałam realizacji zamówienia w bardzo krótkim terminie. Odpowiedź na zapytanie uzyskałam natychmiast, mimo że był to sobotni wieczór. Piękna serweta dotarła do mnie po 1,5 dnia. Polecam wszystkim - świetna jakość i doskonała obsługa!

zakupy: Serweta ręcznie haft. 83x83 ", Margaretka", ; maj 2014

plusy: jakość asortymentu i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wanda rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 284877 z 28.03.2014

Na sklep trafiłam przypadkiem w internecie, szukając sposobu na wygodne kupienie w prezencie serwety koniakowskiej. Wydał mi się wiarygodny, opis produktów był konkretny i szczegółowy, adresy i telefony wyraźnie wyeksponowane, a nie ukrywane w kolejnych zakładkach. Zaryzykowałam więc i jestem bardzo zadowolona. Zamówienie złożyłam w niedzielę wieczorem, potwierdzenie trafiło na mojego maila już po 6.00 w poniedziałek, serweta była u mnie we wtorek. W dodatku tak samo efektowna jak na zdjęciu.

zakupy: Serweta beżowa owalnawymiar 125x70; marzec 2014

plusy: bogata oferta, szybka realizacja zamówień

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 282165 z 13.03.2014

Niskie ceny, duży wybór kolorów i wzorów. Towar naprawdę bardzo dobrej jakości. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja i wysyłka. Pełny profesjonalizm!

zakupy: Obrusy + serwetki; marzec 2014

plusy: Czas realizacji. Profesjonalne podejście do klienta.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 263573 z 05.12.2013

Atrakcyjna cena za obrus szyty na miarę i dobrej jakości materiał.

zakupy: Obrus; grudzień 2013

plusy: Szybki kontakt, szybka realizacja i wysyłka.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbarby rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 261217 z 27.11.2013

Bardzo ładny haft, w ładnym opakowaniu, szybki kontakt, sprawna obsługa. Szczerze polecam, na pewno skorzystam w przyszłości.

zakupy: serweta z haftem ręcznym - kaszubskim; listopad 2013

plusy: rzetelność - dostałam to co zamówiłam

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ruta k-ce rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 215397 z 26.04.2013

szybko i fachowo polecam

zakupy: obrusy plamoodporne; kwiecień 2013

plusy: szybka odpowiedz

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DAGMARA MG rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 210537 z 06.04.2013

Polecam!!! Fachowość, Terminowość i Rzetelność Hafty wykonane precyzyjnie, bez fuszerek POLECAM : )

zakupy: komplet ze wzoru OHM04+12; kwiecień 2013

plusy: Dobry kontakt, słowność

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 191961 z 11.01.2013

Obrusy śliczne, bardzo dobra jakość, żywe kolory. Polecam

zakupy: obrus; styczeń 2013

plusy: szybka dostawa, towar zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan56 rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 171313 z 30.10.2012

Znalazłem go w internecie. Zrealizowane zamówienie mile mnie zaskoczyło. Kontakt między sprzedawcą a klientem - doskonały.

zakupy: Obrus plamoodporny; październik 2012

plusy: Realizacja nietypowych zamówień klienta

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 153641 z 24.08.2012

Zakupiłam obrus,bieżnik i serwetkę i gdyby nie finanse zakupiłabym wiele,wiele rzeczy. Są przepiękne.Haft przekroczył moje oczekiwania. Materiał lniany- piękny. Korespondencja ze sklepem na najwyższym poziomie. Dostawa od zamówienia za pobraniem - 3 dni. Polecam wykonawców i sprzedawcę.

zakupy: obrus, serwetka i bieżniik; sierpień 2012

plusy: Fachowość i jakość, naprawdę polecam

minusy: nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 153353 z 23.08.2012

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka

zakupy: obrusy; sierpień 2012

plusy: na pierwszym miejscu sa potrzeby klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 119789 z 26.04.2012

Fachowe doradztwo, szybkie zamówienie i realizacja, bardzo miła obsługa - serdecznie polecam!

zakupy: obrus haftowany; kwiecień 2012

plusy: szybkość reakcji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAŁGORZATA rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 114937 z 10.04.2012

WYBRAŁAM TEN SKLEP, PONIEWAŻ SZUKAŁAM OBRUSU O NIETYPOWYM ROZMIARZE. SKLEP SPEŁNIŁ MOJE OCZEKIWANIA. BARDZO SZYBKA REALIZACJA, MIŁA OBSŁUGA. WSZYSTKO STARANNIE ZAPAKOWANE DO WYSYŁKI. OBRUSY ZOSTAŁY WYKONANE BARDZO ESTETYCZNIE. SPRZEDAWCA DOPŁACIŁ OD SIEBIE ZA PRZESYŁKĘ PRIORYTETOWĄ, ŻEBY ZAMÓWIENIE DOSZŁO PRZED ŚWIĘTAMI. POLECAM.

zakupy: OBRUSY; kwiecień 2012

plusy: SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA, FACHOWA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 108821 z 19.03.2012

Sklep spełnił moje oczekiwania, bez problemu wykonane zostało nietypowe zamówienie, polecam!

zakupy: Obrus; marzec 2012

plusy: bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNAS rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 93160 z 11.01.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na cenę i jakość produktu. Obrus haftowany ręcznie jest piękny. Serdecznie polecam wszystkim! Kontakt ze sprzedawcą świetny- w razie wątpliwości wyjaśnia, pomaga wybrac najlepszy produkt. POLECAM!!!!!!!!!!!!!

zakupy: obrus haft makowski; grudzień 2011

plusy: cena, jakośc, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 87251 z 02.11.2011

Świetna obsługa- profesjonalnie i błyskawiczne odpowiedzi na zadane pytania. Kupiłam przepiękną serwetę koniakowską- misterne arcydzieło. Przyznam, że sama byłam zaskoczona jakością tej koronki i finezją wzoru. Polecam!

zakupy: Serweta koniakowska; listopad 2011

plusy: Indywidualny kontakt!

minusy: może jedynie warto trochę unowocześnić stronę?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janka rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 85514 z 04.10.2011

Sklep wybrałam przypadkowo, natomiast błyskawiczna realizacja zamówienia bardzo miło mnie zaskoczyła.

zakupy: obrusy plamoodporne; październik 2011

plusy: kontakt, szybkość realizacji i świetny towar

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER