Serwety i obrusy lniane ręcznie haftowane oraz obrusy ozdabiane mereżkami i kołnieżyki koniakowskie.
Sklep Sklep.serwetka.eu

Kontakt

tel. 601-51-48-42
Gliwice

Popularne produkty

Koronki koniakowskie, pozostałe, haft ręczny > makowski, haft ręczny > kaszubski

Popularne marki

Koronki koniakowskie, Irys, Haft makowski, Haft kaszubski

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 42
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.serwetka.eu > Opinie klientów

Sklep Sklep.serwetka.eu świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.05.2009r i posiada 43 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

ANNAS rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 93160 z 11.01.2012

Wybrałam ten sklep ze względu na cenę i jakość produktu. Obrus haftowany ręcznie jest piękny. Serdecznie polecam wszystkim! Kontakt ze sprzedawcą świetny- w razie wątpliwości wyjaśnia, pomaga wybrac najlepszy produkt. POLECAM!!!!!!!!!!!!!

zakupy: obrus haft makowski; grudzień 2011

plusy: cena, jakośc, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 87251 z 02.11.2011

Świetna obsługa- profesjonalnie i błyskawiczne odpowiedzi na zadane pytania. Kupiłam przepiękną serwetę koniakowską- misterne arcydzieło. Przyznam, że sama byłam zaskoczona jakością tej koronki i finezją wzoru. Polecam!

zakupy: Serweta koniakowska; listopad 2011

plusy: Indywidualny kontakt!

minusy: może jedynie warto trochę unowocześnić stronę?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janka rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 85514 z 04.10.2011

Sklep wybrałam przypadkowo, natomiast błyskawiczna realizacja zamówienia bardzo miło mnie zaskoczyła.

zakupy: obrusy plamoodporne; październik 2011

plusy: kontakt, szybkość realizacji i świetny towar

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 84856 z 23.09.2011

Sklep znalazłam szukając obrusów plamoodpornych. Jestem mile zaskoczona wysokim profesjonalizmem i błyskawiczną transakcją. A ponadto kupując większą ilość obrusów otrzymałam bardzo satysfakcjonujący mnie rabat. Wysoka jakość obrusów. SERDECZNIE POLECAM tego SPRZEDAWCĘ. Z takim sprzedawcą to tylko robić interesy:)

zakupy: obrusy plamoodporne; wrzesień 2011

plusy: Szybka rodpowiedź na pytanie i błyskawiczna transakcja

minusy: nie ma żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 82448 z 12.08.2011

Miła profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: obrus; sierpień 2011

plusy: duży wybór

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olunia rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 75482 z 17.04.2011

Towar w pełni spełnia moje oczekiwania, do zakupu skłonił mnie szeroki asortyment sklepu, dobry okntakt ze sprzedawcą oraz przystępna cena oferowanych produktów.

zakupy: obrus ręcznie haftowany; kwiecień 2011

plusy: bogaty asortymeny

minusy: nieprzystępny wygląd strony internetowej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 74021 z 24.03.2011

GORĄCO POLECAM TEN SKLEP PEŁNY PROFESJONALIZM ,BARDZO MIŁY KONTAKT ,TOWAR BARDZO DOBREJ JAKOŚCI

zakupy: OBRUSY; marzec 2011

plusy: SZYBKA OBSŁUGA

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 70429 z 29.01.2011

DO SKLEPU TRAFIŁAM PRZYPADKOWO.DUŻY WYBÓR, KORZYSTNE CENY, SZYBKA REALIZACJA. PRODUKTY ZGODNE Z OPISEM . REWELACJA! GORĄCO POLECAM I ZACHĘCAM DO ZAKUPU W SKLEPIE SERWETKA :)

zakupy: OBRUSY SZYTE NA MIARE PLAMOODPORNE; styczeń 2011

plusy: SZYBKA REALIZACJA NISKIE CENY.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 67465 z 17.12.2010

Do sklepu trafiłam przypadkowo szukając odpowiednich rozmiarów serwetek z haftem Richelie . Bardzo miły pan przyjął zamówienie , mimo nawału pracy. Troszkę czekałam ale postarano się wykonać zamówienie przed świętami, za co jestem bardzo wdzięczna. Serwetki wykonano bardzo starannie , jestem bardzo zadowolona. Na pewno tu złożę jeszcze zamówienie,ponieważ to bardzo solidna firma.

zakupy: serwetki z haftem Richelie; grudzień 2010

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maga rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 67292 z 15.12.2010

duży i ciekawy wybór. korzystne ceny

zakupy: obrusy atłasowe; grudzień 2010

plusy: korzystne ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 67048 z 13.12.2010

Sklep polecono mi.Nie tylko spełnił on moje oczekiwania,ale wręcz zaskoczył solidnością i grzecznością obsługi.Z czystym sumieniem mogę ten sklep polecić każdemu,tymbardziej,ze mam złe doświadczenia z innymi.

zakupy: obrusy; grudzień 2010

plusy: fantastyczny kontakt,informacja i szybkość

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 66245 z 04.12.2010

Sklep posiada bardzo bogatą ofertę kolorystyczną obrusów. Poza tym szukałam czegoś nowoczesnego(matowego i bez wzorów) , a faktury tutaj dostępne idealnie spełniają moje oczekiwania. Cała transakcja przebiegła bezproblemowo i szybko. Esencja solidności. Polecam każdemu.

zakupy: obrus plamoodporny imitujący len - wrzos; grudzień 2010

plusy: Każdy znajdzie coś dla siebie!

minusy: Nie znalazłam wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 64448 z 09.11.2010

Dwukrotnie zakupiłam piękne, ręcznie haftowane obrusy. Z towaru jestem bardzo zadowolona. Kontakt ze sprzedawcą miły, wysyłka- szybka. jest możliwość dostosowania haftu i wymiarów obrusa na życzenie klienta(oczywiście dłuższy jest wtedy czas oczekiwania). Jakość towaru w pełni mnie usatysfakcjonowała, haft staranny, ładnie wykonany. POLECAM!

zakupy: obrusy ręcznie haftowane (haft makowski); październik 2010

plusy: dość dobra oferta cenowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agaw rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 62422 z 07.10.2010

Szeroki asortyment, dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa towaru.

zakupy: obrus plamoodporny; październik 2010

plusy: szeroki asortyment, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 55898 z 15.06.2010

wymiar obrusów na życzenie, ładnie wykończone, zapakowane, szybko i sprawnie

zakupy: obrusy plamoodporne; czerwiec 2010

plusy: dobra jakość towaru, miły kontakt

minusy: brak możliwości wcześniejszego zobaczenia towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

małgorzata rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 53907 z 13.05.2010

świetna i szybka obsługa.

zakupy: obrusy; maj 2010

plusy: szybka obsługa i dobry kontakt

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 53844 z 12.05.2010

Sklep posiadal w ofercie towar, którego poszukiwalam. Spelnil on moje oczekiwania

zakupy: obrusy plamoodporne; maj 2010

plusy: bardzo dobry kontakt e-mailowy, szybka dostawa

minusy: nie zawsze można zobaczyć zdjęcie towaru przed zakupem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 51108 z 29.03.2010

Dobry kontakt. Szybka dostawa. Towar dobrej jakości. POLECAM

zakupy: Obrusy plamoodporne; marzec 2010

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Sklep.serwetka.eu opinia nr 49763 z 07.03.2010

Sklep wybrałam przypadkowo ale jestem bardzo zadowolona. Następne zakupy też będę robiła w tym sklepie.

zakupy: obrusy plamoodporne; luty 2010

plusy: Pełna komunikatywność, uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola nie ma zdania o Sklep.serwetka.eu opinia nr 49641 z 05.03.2010

Wysyłka szybka, ale towar pozostawiający wiele do życzenia. Jeżeli wszystkie serwetki z Koniakowa prezentują taką jakość to nie wiem dlaczego są sławne. Cienka nitka nie przypominająca kordonka.

zakupy: serwetka koniakowska; luty 2010

plusy: terminowość

minusy: towar na zdjęciu ładniejszy niż w rzeczywistości

Odpowiedź sklepu 10.03.2010

Naprawdę staramy się aby wszyscy klienci byli zadowoleni. Bardzo proszę klientkę o kontakt istnieje oczywiście możliwość zwrotu lub wymiany towaru tylko proszę o kontakt, gdyż na maila nie otrzymałem żadnej informacji o problemie i nie wiem z kim się skontaktować.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER