Artykuły do decoupage, scrapbookingu oraz dekorowania.
Sklep Sklep.twojeozdabianie.pl

Kontakt

tel. (42) 209 16 93
Łódź

Popularne produkty

DECOUPAGE, SCRAPBOOKING, PASMANTERIA, BIŻUTERIA, PAKOWANIE PREZENTÓW, DZIURKACZE OZDOBNE, FILCOWANIE, OZDOBY RÓŻNE, SZABLONY, TILDA, DZIECIAKI KREATYWNE, MINIATURY

Popularne marki

, Stamperia, Heyda, Maimeri, Viva decor, To-do, Renesans, Pentart, Dalprint, Perfetto, Darwi, Penart, Westcott

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 53
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.twojeozdabianie.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep.twojeozdabianie.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 22.12.2010r i posiada 53 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Aleksandra ( Hol rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 174229 z 11.11.2012

W sklepie znalazłam poszukiwane przeze mnie towary-preparaty do złoceń Stamperia.Zamówienie zrealizowano bardzo szybko mimo, ze inny był adres zamawiającego i inny adres do wysyłki. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Teraz to będzie mój ulubiony sklep-polecam.

zakupy: preparaty do zLoceń Stamperia i papier; listopad 2012

plusy: duży wybór,szybka wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotrek malbork rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 91785 z 23.12.2011

Sklep wybrany z pośród innych z powodu większego wyboru produktów. Kontakt ze sprzedającym jest bardzo dobry, kultura obsługujących osób nienaganna. Polecam gorąco.

zakupy: Materiały do decoupage; grudzień 2011

plusy: nie mam zdania

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hirunda13 rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 91389 z 20.12.2011

Sklep był jedynym, który miał w ofercie poszukiwany przeze mnie produkt. Bardzo lubię taką współpracę i z czystym sumieniem mogę polecić "twojeozdabianie" każdemu, kto wymaga fachowej obsługi. Zamówienie jednego dnia przyjęte, drugiego już u mnie do odbioru - to mi się podoba. Super!!! Oby tak dalej. Pozdrawiam Kry

zakupy: Werniks szklący na bazie wody - Maimeri; grudzień 2011

plusy: Terminowość i brak zbędnych dyskusji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 84087 z 09.09.2011

Z ofertą szklepu zapoznałam się zupełnie przez przypaddek i oby takie przypadki zdarzały się jak najczęściej. Duża i atrakcyjna oferta w której można wybierać i przebierać. Na pewno wrócę na kolejne zakupy.

zakupy: przedmioty i media do decoupage.; wrzesień 2011

plusy: duża i atrakcyjna oferta, profesjonalna obsługa.

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 84069 z 09.09.2011

Super oferta, bardzo atrakcyjne ceny, darmowa wysyłka, będę kupowała na pewno nie raz

zakupy: różne; wrzesień 2011

plusy: duża oferta, niskie ceny, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 83938 z 07.09.2011

zakupu w tym sklepie są przyjemnością. Zamówiony towar jednego dnia, dotarł na miejsce już rano następnego.

zakupy: klej, farba, podkład primer; wrzesień 2011

plusy: szybość dostaw

minusy: nie mam jeszcze zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 83639 z 02.09.2011

W tym sklepie znalazłam to co szukałam w konkurencyjnej cenie. Dodatkowym plusem jest system punktowania za zakupiony towar, które to punkty wymienia się na zapłatę za kolejne zakupy. No i oczywiście darmowa przesyłka powyżej 100 zł, jest to duży atut tego sklepu. Przesyłki bardzo dobrze zapakowane i błyskawicznie wysłane.Strona super łatwo się szuka. Jestem bardzo zadowolona i polecam tego sprzedawcę.

zakupy: LAKIER KRYSTALIZUJĄCY LACCA VETRIFICANTELAKIER SZKLĄCY W SPRAYU; wrzesień 2011

plusy: szybka i darmowa przesyłka, korzystny system zakupów,

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgorzata rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 83574 z 01.09.2011

Konkurencyjne ceny w porownaniu z innymi sklepami internetowymi, duzy wybor produktow, Opisy produktow dzieki czemu wiedzialam do czego sluza I jak je uzywac co dla laika jest bezcenna informacja Serdecznie polecam--przesylka blyskawiczna super

zakupy: Wosk, porporina, preparaty do spekan....; wrzesień 2011

plusy: Szybkosc realizacji, niskie cent, duzy wybor

minusy: Jeszcze nie poznalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ela rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 82674 z 18.08.2011

Miła obsługa szybka realizacja przystępne ceny

zakupy: blendingel; sierpień 2011

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam nic co nazwałabym wadami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolstrada rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 80852 z 18.07.2011

Wyboru tego sklepu dokonałam po zapoznaniu się z informacją o nim z blogu ,,nicnierobienie twórcze tworzenie,,, który to blog jest dla mnie inspiracją i swoistą szkolą decoupage z zawartych na nim porad i opisów podstaw różnych technik. W sklepie tym znalazłam do tej pory niedostępne dla mnie papiery do decu decomanii ,szablony i preperaty specjalistyczne do tej techniki ozdabiania. Dodatkowym plusem jest system punktowania za zakupiony towar ,które to punkty wymienia się na kwoty a te z kolei na zapłatę za kolejne zakupy.No i oczywiście kolejny plus to darmowa przesyłka za zakupy powyżej 100 zł,jest to duży atut gdyż w innych sklepach nie ma takiej promocji. Przesyłki bardzo dobrze zapakowane i błyskawicznie nadane. Bardzo dobry kontakt mailowy .Strona na bieżąco aktualizwana. Tak ,że jestem bardzo zadowolona z zakupów i współpracy.

zakupy: papier ryżowy i zwykł decomanii, stamperi; lipiec 2011

plusy: duży asortymant towaru,premiowanie zakupów,szybka usługa

minusy: przy niektórych towarach brak jest zdjęcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grazan rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 78905 z 16.06.2011

W sklepie tym znalazłam to ,czego długo szukałam.

zakupy: ikona-tryptyk stamperia do ozdabiania; czerwiec 2011

plusy: miła obsługa,towar zgodny z oczekiwaniem

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75919 z 25.04.2011

sklep posiada duży wybór produktów do decoupage

zakupy: Produkty do decoupage; kwiecień 2011

plusy: duża oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hania rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75883 z 23.04.2011

bezproblemowo

zakupy: różne; kwiecień 2011

plusy: szybko i tanio

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75700 z 20.04.2011

Bardzo szybko. Towar na następny dzień był u mnie.

zakupy: różne; kwiecień 2011

plusy: szybko

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75674 z 20.04.2011

Sklep poleciła mi dobra znajoma. Nie zawiodłam się i polecam dalej

zakupy: różne rzeczy do robienia biżuterii; kwiecień 2011

plusy: szybko i sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75615 z 19.04.2011

bezproblemowo

zakupy: różne; kwiecień 2011

plusy: szybko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majka rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75545 z 18.04.2011

Wszystko jak najbardziej Ok. szybko sprawnie i bez najmniejszych problemów. POLECAM!!!!

zakupy: farby do decoupage; kwiecień 2011

plusy: szybko i sprawnie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75498 z 18.04.2011

Obsługa i kontakt ze sprzedawcą jest świetny, bardzo polecam ten sklep, żadne moje pytanie nie zostało bez odpowiedzi , sklep prowadzą bardzo kompetentne osoby.

zakupy: lakiery, przedm. do ozdabiania, papiery; kwiecień 2011

plusy: kontakt ze sprzedawcą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piters rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75493 z 17.04.2011

bez zastrzeżeń

zakupy: produkty do decoupage; kwiecień 2011

plusy: cena

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Sklep.twojeozdabianie.pl opinia nr 75473 z 17.04.2011

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Przedmiot zgodny z opisem, Wielki Pozytyw !!!

zakupy: do decoupage; kwiecień 2011

plusy: bardzo bogata oferta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER