Biżuteria zaręczynowa oraz ślubna.
Sklep Sklep.zareczyny.pl

Kontakt

tel. +48 22 490 57 18
Łomianki

Popularne produkty

Obrączki ślubne, Pierścionki złote, Kupony prezentowe, Akcesoria

Popularne marki

Zareczyny.pl - łazur, Zareczyny.pl - swepol, Zareczyny.pl - górecki, Zareczyny.pl

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 160
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklep.zareczyny.pl > Opinie klientów

Sklep Sklep.zareczyny.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.09.2005r i posiada 160 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Gosia rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 385202 z 08.06.2016

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam gorąco - dobra cena, wzorowy kontakt ze sprzedającym, wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania i wątpliwości. Polecam!

zakupy: obrączki; czerwiec 2016

plusy: kontakt, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ms rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 377250 z 22.03.2016

Otrzymałem profesjonalną pomoc w wyborze i doborze obrączek ślubnych

zakupy: Modyfikowane obrączki tytanowe; marzec 2016

plusy: Profeska

minusy: brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin&Justyna rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 363450 z 29.11.2015

Sklep spełnił moje wysokie wymagania indywidualnej modyfikacji wyrobu. Obsługa na najwyższym poziomie i dostępna w godzinach wieczornych. Obrączki wykonane w umówionym terminie, w rewelacyjnej jakości i atrakcyjnej cenie. Szczerze polecam MarcinL

zakupy: Obrączki ślubne dwu kolorowe z białego i czerwonego złota.; listopad 2015

plusy: wszystko

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola&olo rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 349053 z 15.07.2015

Sklep wybraliśmy ze względu na rewelacyjne ceny, duży wybór obrączek i profesjonalizm konsultanta :) nawet wieczorem, a należę raczej do tych wymagających i nieco upierdliwych ;). Obrączki dotarły do nas nawet wcześniej niż deklarowano - SĄ IDEALNE. Pozdrawiamy!

zakupy: obrączki ślubne; lipiec 2015

plusy: Atrakcyjne ceny, Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 338905 z 15.04.2015

Zamówiłem rewelacyjne obrączki ze stali szlachetnej i je otrzymałem :) Polecam pełen profesjonalizm. Pozdrawiam Maciek

zakupy: obrączki; kwiecień 2015

plusy: duży wybór i niskie ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 329305 z 28.01.2015

Sklep znalazłam przez internetową wyszukiwarkę i spodobała mi się jego oferta. Towar przesłano terminowo, zgodnie z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

zakupy: obrączka ślubna; styczeń 2015

plusy: bogata oferta, terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanleyo45 rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 318197 z 10.11.2014

Bardzo często kupuję przez Internet, oczywiście najpierw sprawdzając sprzedającego. Tak było,również z tym sklepem i muszę przyznać z całą odpowiedzialnością ,że się nie zawiodłem.Obsługa przemiła i konkretna.Wszelkie formalności związane ze zakupem na raty bez problemu.Polecam wszystkim ceniącym sobie pełny profesjonalizm , aby kupować w tym SKLEPIE. POZDRAWIAM SPRZEDAJĄCYCH I KUPUJĄCYCH.

zakupy: Pierścionek, Łańcuszek, Zawieszka; październik 2014

plusy: szybka realizacja , terminowość , towar zgodny z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

phpowiec rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 312261 z 24.09.2014

W w/w sklepie znalazłem najpiękniejszy pierścionek który został przyjęty przez już moją narzeczoną ;) Fantastyczny wybór, pokaźna dawka wiedzy bezpośrednio na stronach oraz rewelacyjne podejście do klienta.

zakupy: pierścionek; wrzesień 2014

plusy: duży wybór, najkorzystniejsze ceny i profesjonalny BOK

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 297057 z 18.06.2014

W poszukiwaniu idealnych obraczek, trafilam tutaj. Wybralam ten sklep, poniewaz ma roznorodny asortyment- kazdy moze znalezc wymarzony komplet obraczek- moj towar tutaj zakupiony w 100% spelnia moje oczekiwania- obraczka jest cudowna, BARDZO mi sie podoba. Od dzis bede polecala Wasza oferte kazdemu, kto ceni sobie jakosc wykonania I indywidualne podejscie do klienta. Pani Iza jest profesjonalistka, na biezaco odpowiada na kazde pytania dotyczace zakupionego towaru, caly czas ma kontakt z klientem i w razie potrzeby szybko weryfikuje zamowienie.

zakupy: Obraczka; czerwiec 2014

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie mam zadnych zastrzezen do sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 283473 z 20.03.2014

Wybrałem sklep ze względu na ciekawe wzory obrączek, możliwość dostawy za granicę, szybki termin realizacji oraz pozytywne opinie klientów. Moje oczekiwania zostały całkowicie spełnione. Otrzymałem na czas swoje zamówienie. Otrzymałem fachową pomoc i porady jak dokonać prawidłowego pomiaru i wybrać właściwy rozmiar obrączek, które zamawiałem przez internet będąc za granicą. Pasują idealnie. Dziękujemy Marta i Krzysztof

zakupy: Obrączki slubne; luty 2014

plusy: Super obsługa, szybka realizacja, jakość i ciekawe wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mark rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 281649 z 10.03.2014

Super profesjonalna obsługa, rewelacyjne ceny, olbrzymi wybór i w efekcie piękne Polskie obrączki w Londynie.

zakupy: obrączki z naszymi odciskami :); marzec 2014

plusy: same plusy :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

julia rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 274701 z 29.01.2014

Porównując oferty oraz ceny w konkurencyjnych sklepach trafiliśmy na TEN właściwy sklep i na przepiękny pierścień który jest już moim zaręczynowym :) Piękne wyroby i świetna obsługa klienta.

zakupy: pierścionek i zawieszka; styczeń 2014

plusy: ceny, oferta i profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tymcza rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 250669 z 09.10.2013

Bardzo kompetentna i sympatyczna obsługa. Mają duży wybór i dobre ceny. Można się dogadać na płatność w dwóch ratach w odstępie kilku dni (to ważne jak ktoś czeka na wypłatę). Fajnie, że można zamówić przesyłkę na inny adres niż domowy, bo ja akurat więcej czasu spędzam w pracy. Pierścionek jest śliczny i pasuje idealnie

zakupy: pierścionek; październik 2013

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Toywo71 rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 227597 z 26.06.2013

przypadek sprawil ze pojawilam si ew tym sklepie i nie zaluje :) sklep realizuje zamowienia szybko i perfekcyjnie. Towar zgodny ze zdjeciami.Towar wyglada solidnie a wiec teraz sprawdzimy czy jest trwaly :)

zakupy: Obraczki; czerwiec 2013

plusy: kontakt ze sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HaniaJacek rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 222505 z 04.06.2013

Wspaniala obsluga, szybka wysylka - Francja, PRZEPIEKNE obraczki.Dziekujemy Hania i Jacek

zakupy: obraczki slubne; maj 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia85s rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 183357 z 11.12.2012

Przeglądając strony internetowe w poszukiwaniu obrączek trafiliśmy na stronkę sklepu. Milo zaskoczyły nas ceny i wzory poszukiwanego przedmiotu, a dlatego iż mieszkamy poza granicami Polski plusem było dla nas to, że sklep dostarcza towar za granicę. Przesyłka dotarła do nas błyskawicznie i bez problemów. Obrączki co ważne są dokładnie takie jak zostały opisane i zamówione czyli piękne. Dziękujemy. Polecamy!

zakupy: Obrączki ślubne; grudzień 2012

plusy: Ceny towarów, dostawa za granicę

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zaobraczkowany rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 166145 z 09.10.2012

Sklep znalezlismy przez wyszukiwarke i skusil nas atrakcyjnymi cenami, elastycznoscia skladania zamowien i pozytywnymi opiniami. Nasze oczekiwania zostaly wiecej niz spelnione: blyskawiczne odpowiedzi na wszelkie zapytania, bardzo mila obsluga, szybka wysylka i towar zgodny z zamowieniem. Sklep poszedl nam bardzo na reke i zrobil w naszym kierunku bardzo mily gest. Goraco polecam!

zakupy: obraczki slubne; wrzesień 2012

plusy: fantastyczna obsluga klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 143833 z 23.07.2012

Dzisiaj otrzymałam obrączki!Są świetne,zgodne z opisem,takie jakie chcieliśmy.Kontakt rewelacyjny.Polecam wszystkim.

zakupy: Obrączki; lipiec 2012

plusy: wszystkie

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mania rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 127477 z 28.05.2012

Sklep jako jedyny posiadał w swojej ofercie produkt, który mnie zainteresował, spełnił moje oczekiwania w 100%, bardzo dobry kontakt z klientem, cała transakcja pod kontrolą.

zakupy: obrączki ślubne; maj 2012

plusy: cena, obsługa, produkt, prostota zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Sklep.zareczyny.pl opinia nr 127165 z 26.05.2012

Wybrałem ten sklep internetowy, ponieważ zaoferował mi on bardzo atrakcyjne ceny oraz dużą ilość produktów, które przypadły mi oraz narzeczonej do gustu. Produkt (pierścionek zaręczynowy) w 100% spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Pierścionek zaręczynowy.; kwiecień 2012

plusy: Przede wszystkim obsługa klienta oraz jakość towaru.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER