Biżuteria zaręczynowa oraz ślubna.
Sklep  E-LAND

Kontakt

tel. +48 22 490 57 18
Łomianki

Popularne produkty

Obrączki Ślubne, Pierścionki złote, Zawieszki, Łańcuszki, Kupony prezentowe, Akcesoria, Pierścionki tytanowe

Popularne marki

Zareczyny.pl - swepol, Zareczyny.pl - łazur, Zareczyny.pl, Zareczyny.pl - górecki, Zareczyny.pl - bruder nowotny

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 164
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

E-LAND > Opinie klientów

Sklep E-LAND świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.09.2005r i posiada 164 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

malgonia44 rekomenduje E-LAND opinia nr 397442 z 10.11.2016

Sklep wybrałam kierując się opinią klientów Bardzo pozytywnie odebrałam też kontakt z właścicielem - widać , że szanuje swoich klientów i dogadaliśmy się wyśmienicie Jestem bardzo zadowolona z zakupu Polecam wszystkim

zakupy: obrączki ślubne; listopad 2016

plusy: szybko ,sprawnie i rzeczowo - pełny profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

powtay rekomenduje E-LAND opinia nr 395682 z 19.10.2016

Kontakt bardzo dobry, szybka realizacja i dostawa! w razie jakichkolwiek problemów chętnie pomagają. Polecam

zakupy: obrączki ślubne; październik 2016

plusy: miła obsługa,pomoc,duży wybór

minusy: niektóre ceny zawyżone

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DOMINIK rekomenduje E-LAND opinia nr 392402 z 05.09.2016

Witam, chwiałbym gorąco polecić sprzedawcę. Obsługa przebiegła na wysokim poziomie. Pełna satysfakcja z zakupu:)))) POLECAM POLECAM

zakupy: OBRĄCZKI; sierpień 2016

plusy: OBSŁUGA KLIENTA OREAZ INFORMACJE DOTYCZACE TOWARU

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje E-LAND opinia nr 385202 z 08.06.2016

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam gorąco - dobra cena, wzorowy kontakt ze sprzedającym, wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania i wątpliwości. Polecam!

zakupy: obrączki; czerwiec 2016

plusy: kontakt, zgodność towaru z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ms rekomenduje E-LAND opinia nr 377250 z 22.03.2016

Otrzymałem profesjonalną pomoc w wyborze i doborze obrączek ślubnych

zakupy: Modyfikowane obrączki tytanowe; marzec 2016

plusy: Profeska

minusy: brak ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin&Justyna rekomenduje E-LAND opinia nr 363450 z 29.11.2015

Sklep spełnił moje wysokie wymagania indywidualnej modyfikacji wyrobu. Obsługa na najwyższym poziomie i dostępna w godzinach wieczornych. Obrączki wykonane w umówionym terminie, w rewelacyjnej jakości i atrakcyjnej cenie. Szczerze polecam MarcinL

zakupy: Obrączki ślubne dwu kolorowe z białego i czerwonego złota.; listopad 2015

plusy: wszystko

minusy: nie ma :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m-ela rekomenduje E-LAND opinia nr 359441 z 26.10.2015

znalazłam go na google

zakupy: obrączki ślubne; październik 2015

plusy: wysoka jakość obsługi, fajne ceny, duży wybór

minusy: ciężko się obsługuje na moim telefonie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ola&olo rekomenduje E-LAND opinia nr 349053 z 15.07.2015

Sklep wybraliśmy ze względu na rewelacyjne ceny, duży wybór obrączek i profesjonalizm konsultanta :) nawet wieczorem, a należę raczej do tych wymagających i nieco upierdliwych ;). Obrączki dotarły do nas nawet wcześniej niż deklarowano - SĄ IDEALNE. Pozdrawiamy!

zakupy: obrączki ślubne; lipiec 2015

plusy: Atrakcyjne ceny, Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje E-LAND opinia nr 338905 z 15.04.2015

Zamówiłem rewelacyjne obrączki ze stali szlachetnej i je otrzymałem :) Polecam pełen profesjonalizm. Pozdrawiam Maciek

zakupy: obrączki; kwiecień 2015

plusy: duży wybór i niskie ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje E-LAND opinia nr 329305 z 28.01.2015

Sklep znalazłam przez internetową wyszukiwarkę i spodobała mi się jego oferta. Towar przesłano terminowo, zgodnie z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona z zakupu!

zakupy: obrączka ślubna; styczeń 2015

plusy: bogata oferta, terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stanleyo45 rekomenduje E-LAND opinia nr 318197 z 10.11.2014

Bardzo często kupuję przez Internet, oczywiście najpierw sprawdzając sprzedającego. Tak było,również z tym sklepem i muszę przyznać z całą odpowiedzialnością ,że się nie zawiodłem.Obsługa przemiła i konkretna.Wszelkie formalności związane ze zakupem na raty bez problemu.Polecam wszystkim ceniącym sobie pełny profesjonalizm , aby kupować w tym SKLEPIE. POZDRAWIAM SPRZEDAJĄCYCH I KUPUJĄCYCH.

zakupy: Pierścionek, Łańcuszek, Zawieszka; październik 2014

plusy: szybka realizacja , terminowość , towar zgodny z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

phpowiec rekomenduje E-LAND opinia nr 312261 z 24.09.2014

W w/w sklepie znalazłem najpiękniejszy pierścionek który został przyjęty przez już moją narzeczoną ;) Fantastyczny wybór, pokaźna dawka wiedzy bezpośrednio na stronach oraz rewelacyjne podejście do klienta.

zakupy: pierścionek; wrzesień 2014

plusy: duży wybór, najkorzystniejsze ceny i profesjonalny BOK

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje E-LAND opinia nr 297057 z 18.06.2014

W poszukiwaniu idealnych obraczek, trafilam tutaj. Wybralam ten sklep, poniewaz ma roznorodny asortyment- kazdy moze znalezc wymarzony komplet obraczek- moj towar tutaj zakupiony w 100% spelnia moje oczekiwania- obraczka jest cudowna, BARDZO mi sie podoba. Od dzis bede polecala Wasza oferte kazdemu, kto ceni sobie jakosc wykonania I indywidualne podejscie do klienta. Pani Iza jest profesjonalistka, na biezaco odpowiada na kazde pytania dotyczace zakupionego towaru, caly czas ma kontakt z klientem i w razie potrzeby szybko weryfikuje zamowienie.

zakupy: Obraczka; czerwiec 2014

plusy: Profesjonalizm

minusy: Nie mam zadnych zastrzezen do sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje E-LAND opinia nr 283473 z 20.03.2014

Wybrałem sklep ze względu na ciekawe wzory obrączek, możliwość dostawy za granicę, szybki termin realizacji oraz pozytywne opinie klientów. Moje oczekiwania zostały całkowicie spełnione. Otrzymałem na czas swoje zamówienie. Otrzymałem fachową pomoc i porady jak dokonać prawidłowego pomiaru i wybrać właściwy rozmiar obrączek, które zamawiałem przez internet będąc za granicą. Pasują idealnie. Dziękujemy Marta i Krzysztof

zakupy: Obrączki slubne; luty 2014

plusy: Super obsługa, szybka realizacja, jakość i ciekawe wzory

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mark rekomenduje E-LAND opinia nr 281649 z 10.03.2014

Super profesjonalna obsługa, rewelacyjne ceny, olbrzymi wybór i w efekcie piękne Polskie obrączki w Londynie.

zakupy: obrączki z naszymi odciskami :); marzec 2014

plusy: same plusy :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

julia rekomenduje E-LAND opinia nr 274701 z 29.01.2014

Porównując oferty oraz ceny w konkurencyjnych sklepach trafiliśmy na TEN właściwy sklep i na przepiękny pierścień który jest już moim zaręczynowym :) Piękne wyroby i świetna obsługa klienta.

zakupy: pierścionek i zawieszka; styczeń 2014

plusy: ceny, oferta i profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tymcza rekomenduje E-LAND opinia nr 250669 z 09.10.2013

Bardzo kompetentna i sympatyczna obsługa. Mają duży wybór i dobre ceny. Można się dogadać na płatność w dwóch ratach w odstępie kilku dni (to ważne jak ktoś czeka na wypłatę). Fajnie, że można zamówić przesyłkę na inny adres niż domowy, bo ja akurat więcej czasu spędzam w pracy. Pierścionek jest śliczny i pasuje idealnie

zakupy: pierścionek; październik 2013

plusy: obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Toywo71 rekomenduje E-LAND opinia nr 227597 z 26.06.2013

przypadek sprawil ze pojawilam si ew tym sklepie i nie zaluje :) sklep realizuje zamowienia szybko i perfekcyjnie. Towar zgodny ze zdjeciami.Towar wyglada solidnie a wiec teraz sprawdzimy czy jest trwaly :)

zakupy: Obraczki; czerwiec 2013

plusy: kontakt ze sprzedawca

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

HaniaJacek rekomenduje E-LAND opinia nr 222505 z 04.06.2013

Wspaniala obsluga, szybka wysylka - Francja, PRZEPIEKNE obraczki.Dziekujemy Hania i Jacek

zakupy: obraczki slubne; maj 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia85s rekomenduje E-LAND opinia nr 183357 z 11.12.2012

Przeglądając strony internetowe w poszukiwaniu obrączek trafiliśmy na stronkę sklepu. Milo zaskoczyły nas ceny i wzory poszukiwanego przedmiotu, a dlatego iż mieszkamy poza granicami Polski plusem było dla nas to, że sklep dostarcza towar za granicę. Przesyłka dotarła do nas błyskawicznie i bez problemów. Obrączki co ważne są dokładnie takie jak zostały opisane i zamówione czyli piękne. Dziękujemy. Polecamy!

zakupy: Obrączki ślubne; grudzień 2012

plusy: Ceny towarów, dostawa za granicę

minusy: nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER