Części elektroniczne oraz elektryczne.
Sklep Sklepelektroniczny.com

Kontakt

tel. 91-4330676
Szczecin

Popularne produkty

Komputery, Sprzęt RTV

Popularne marki

Se, , Unitek, Cabletech, Sunon, Armac, Intex, Quer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 109
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklepelektroniczny.com > Opinie klientów

Sklep Sklepelektroniczny.com - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2010r i posiada 109 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 393842 z 23.09.2016

Szybka wysyłka (2 dni), towar zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: kondensatory; wrzesień 2016

plusy: Terminowość i zgodność towaru z ofertą.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 336433 z 24.03.2015

Poszukiwany przeze mnie towar był w sklepie. Przesyłka była błyskawiczna.

zakupy: Układ scalony; marzec 2015

plusy: Bardzo duży wybór.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 334293 z 07.03.2015

Sklep wybrałem z uwagi na duży wybór pasków do magnetofonów. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: paski napędowe do magnetofonów; marzec 2015

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

s5b rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 333609 z 03.03.2015

Duży asortyment w jednym miejscu.Jedna ekspresowa przesyłka.Towar wysokiej jakości.Polecam.

zakupy: części elektroniczne; marzec 2015

plusy: Duży wybór w jednym miejscu,szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czarny7741 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 331761 z 17.02.2015

Ponieważ obsługa klienta jest w tym sklepie perfekcyjna, oraz dobry asortyment.

zakupy: Tranzystory; luty 2015

plusy: perfekcja w każdym calu

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiotrA1972 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 331541 z 15.02.2015

odpowiedz na dwa pytania ;ponieważ znalazłem to czego szukałem a pani z którą rozmawiałem jest bardzo miła i pomocna.

zakupy: potenciometry, cewki, usb2.0; luty 2015

plusy: kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zym23 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 318325 z 11.11.2014

duży asortyment , tak

zakupy: tranzystory, mostki prostownicze; listopad 2014

plusy: szybkość transakcji , profesjonalna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rudolf rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 312941 z 30.09.2014

Polecam ten sklep ponieważ posiadalartykyły ,których daremnie szukalem w innych miejscach gdzie dotychczas się zaopatrywałem,dodatkowo byłem zaskoczony przystepnymi cenami oraz szybką realizacją zamówienia i informacjanmi na temat zamówienia ,wpostaci maili na pocztę

zakupy: półprzewodniki; wrzesień 2014

plusy: przejrzystość oferty online

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 311654 z 18.09.2014

Ja trafiłem na ten sklep w poszukiwaniu pasków magnetofonowych mało popularnych, mieli w przystępnej cenie. Wadą tego sklepu jest kiepskie oprogramowanie do składania zamówień i wartość minimalnego zamówienia.

zakupy: paski; wrzesień 2014

plusy: dobry opis podzespołów

minusy: długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 307693 z 25.08.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jedyny posiadał te części, które właśnie były mi potrzebne. Sklep spełnił moje oczekiwania i szybko i sprawnie dostarczono nienaruszony i zgodny z opisem towar. Serdecznie polecam

zakupy: Diody; sierpień 2014

plusy: obsługa, realizacja, zgodność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 302197 z 22.07.2014

Długo szukałem potrzebnego paska gumowego. W waszej ofercie znalazłem. Zamówiłem i gotowe!Super! Dzięki!

zakupy: gumowe paski; lipiec 2014

plusy: uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek_2 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 299293 z 02.07.2014

Szybka dostawa , części dostarczone zgodne z zamówieniem. Polecam .

zakupy: części elektroniczne; lipiec 2014

plusy: bardzo dobry kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 297733 z 23.06.2014

Jako jedyny posiadał te elementy które potrzebowałem, tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Tranzystory BD 245 i BD 246; czerwiec 2014

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chris rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 292113 z 19.05.2014

Szybka wysyłka

zakupy: Układ scalony + tuner DVB-T USB; maj 2014

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 291165 z 13.05.2014

sklep wwybrałem z uwagi na dostępność towaru, w przyszłości będę dokonywał zakupów w tym sklepie, jest godny polecenia

zakupy: BMS-2960HV głośnik myralowy w obudowie; maj 2014

plusy: sprawność obsługi

minusy: nie mam opini

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 290469 z 08.05.2014

Był to jedyny sklep, który miał w swojej ofercie produkt, którym byłem zainteresowany. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, bez najmniejszych problemów. Otrzymałem dużo wiadomości potwierdzających bieżący status zamówienia.

zakupy: antena pokojowa UKF; maj 2014

plusy: opis produktu, realne zdjęcia, szybka wysyłka, cena

minusy: może trochę za dużo powiadomień na email

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 290305 z 07.05.2014

Dobry sklep w internecie, błyskawiczna dostawa.

zakupy: Elementy elektroniczne; maj 2014

plusy: szybkość dostawy, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mwc rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 289501 z 30.04.2014

Wybrałem przypadkowo te sklep i wystawiam więcej niż bardzo dobrą - opinię. Polecam innym - na pewno będą miło obsłużeni oraz zawsze zadowoleni - Marian Włodzimierz ze świętokrzyskiego.

zakupy: części elektroniczne; kwiecień 2014

plusy: Miło i grzecznie klient obsłużony.

minusy: nie odczułem i nie dostrzegłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Orinoko rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 286109 z 06.04.2014

Szybko, sprawnie, wysłane zamówione towary dotarły do adresata.

zakupy: mikroprocesor ATMega32; kwiecień 2014

plusy: solidność

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Btk rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 276629 z 09.02.2014

Sklep moim zdaniem w porządku, problem w tym, że towar dostępny w dużej ilości w tym sklepie, to powyżej 10 sztuk. Ostatnio chciałem zamówić kilka części z gatunku drobnicy elektronicznej, to dowiedziałem się, że jest tylko jeden rezystor o wartości x Ohm, a na drugi muszę poczekać do następnego tygodnia. Zdenerwowałem się, poszedłem do lokalnego sklepu elektronicznego, a w Ledmarze zamówiłem tylko te rzeczy, których nie było w sklepie lokalnym (a nie było jedynie rezonatora kwarcowego 16Mhz). Że tak powiem - bogaty asortyment, tylko w bardzo ograniczonej ilości. Bardzo szybka wysyłka, krótki czas czekania na realizację zamówienia. Jeśli ktoś nie ma zamiaru robić dużych zakupów, to polecam.

zakupy: drobnica elektroniczna; luty 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka, TANIO!!!!!

minusy: bardzo ograniczona ilość towaru na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER