Części elektroniczne oraz elektryczne.
Sklep Sklepelektroniczny.com

Kontakt

tel. 91-4330676
Szczecin

Popularne produkty

Układy scalone, Tranzystory, Rezystory, Akcesoria samochodowe, Kondensatory, Elementy mechaniczne, Gniazda, wtyki, Części RTV i VCR, Diody LED, Potencjometry, Diody

Popularne marki

Se, Nvox, Indel, Producent niezdefiniowany, 4carmedia, Gp, Varta, Elmak, Visa electronics, Kemot, Nord elektronik plus, Cabletech, Lumenmax, Unicon, Micro chip elektronic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 109
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Sklepelektroniczny.com > Opinie klientów

Sklep Sklepelektroniczny.com świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  96% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.06.2010r i posiada 109 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 393842 z 23.09.2016

Szybka wysyłka (2 dni), towar zgodny z oczekiwaniami.

zakupy: kondensatory; wrzesień 2016

plusy: Terminowość i zgodność towaru z ofertą.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 336433 z 24.03.2015

Poszukiwany przeze mnie towar był w sklepie. Przesyłka była błyskawiczna.

zakupy: Układ scalony; marzec 2015

plusy: Bardzo duży wybór.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michal rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 334293 z 07.03.2015

Sklep wybrałem z uwagi na duży wybór pasków do magnetofonów. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%.

zakupy: paski napędowe do magnetofonów; marzec 2015

plusy: j.w.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

s5b rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 333609 z 03.03.2015

Duży asortyment w jednym miejscu.Jedna ekspresowa przesyłka.Towar wysokiej jakości.Polecam.

zakupy: części elektroniczne; marzec 2015

plusy: Duży wybór w jednym miejscu,szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czarny7741 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 331761 z 17.02.2015

Ponieważ obsługa klienta jest w tym sklepie perfekcyjna, oraz dobry asortyment.

zakupy: Tranzystory; luty 2015

plusy: perfekcja w każdym calu

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PiotrA1972 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 331541 z 15.02.2015

odpowiedz na dwa pytania ;ponieważ znalazłem to czego szukałem a pani z którą rozmawiałem jest bardzo miła i pomocna.

zakupy: potenciometry, cewki, usb2.0; luty 2015

plusy: kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zym23 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 318325 z 11.11.2014

duży asortyment , tak

zakupy: tranzystory, mostki prostownicze; listopad 2014

plusy: szybkość transakcji , profesjonalna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rudolf rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 312941 z 30.09.2014

Polecam ten sklep ponieważ posiadalartykyły ,których daremnie szukalem w innych miejscach gdzie dotychczas się zaopatrywałem,dodatkowo byłem zaskoczony przystepnymi cenami oraz szybką realizacją zamówienia i informacjanmi na temat zamówienia ,wpostaci maili na pocztę

zakupy: półprzewodniki; wrzesień 2014

plusy: przejrzystość oferty online

minusy: nie zauwazylem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filip rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 311654 z 18.09.2014

Ja trafiłem na ten sklep w poszukiwaniu pasków magnetofonowych mało popularnych, mieli w przystępnej cenie. Wadą tego sklepu jest kiepskie oprogramowanie do składania zamówień i wartość minimalnego zamówienia.

zakupy: paski; wrzesień 2014

plusy: dobry opis podzespołów

minusy: długi czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldek rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 307693 z 25.08.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ jako jedyny posiadał te części, które właśnie były mi potrzebne. Sklep spełnił moje oczekiwania i szybko i sprawnie dostarczono nienaruszony i zgodny z opisem towar. Serdecznie polecam

zakupy: Diody; sierpień 2014

plusy: obsługa, realizacja, zgodność

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 302197 z 22.07.2014

Długo szukałem potrzebnego paska gumowego. W waszej ofercie znalazłem. Zamówiłem i gotowe!Super! Dzięki!

zakupy: gumowe paski; lipiec 2014

plusy: uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek_2 rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 299293 z 02.07.2014

Szybka dostawa , części dostarczone zgodne z zamówieniem. Polecam .

zakupy: części elektroniczne; lipiec 2014

plusy: bardzo dobry kontakt i obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 297733 z 23.06.2014

Jako jedyny posiadał te elementy które potrzebowałem, tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Tranzystory BD 245 i BD 246; czerwiec 2014

plusy: szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chris rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 292113 z 19.05.2014

Szybka wysyłka

zakupy: Układ scalony + tuner DVB-T USB; maj 2014

plusy: Szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 291165 z 13.05.2014

sklep wwybrałem z uwagi na dostępność towaru, w przyszłości będę dokonywał zakupów w tym sklepie, jest godny polecenia

zakupy: BMS-2960HV głośnik myralowy w obudowie; maj 2014

plusy: sprawność obsługi

minusy: nie mam opini

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 290469 z 08.05.2014

Był to jedyny sklep, który miał w swojej ofercie produkt, którym byłem zainteresowany. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, bez najmniejszych problemów. Otrzymałem dużo wiadomości potwierdzających bieżący status zamówienia.

zakupy: antena pokojowa UKF; maj 2014

plusy: opis produktu, realne zdjęcia, szybka wysyłka, cena

minusy: może trochę za dużo powiadomień na email

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 290305 z 07.05.2014

Dobry sklep w internecie, błyskawiczna dostawa.

zakupy: Elementy elektroniczne; maj 2014

plusy: szybkość dostawy, szeroki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mwc rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 289501 z 30.04.2014

Wybrałem przypadkowo te sklep i wystawiam więcej niż bardzo dobrą - opinię. Polecam innym - na pewno będą miło obsłużeni oraz zawsze zadowoleni - Marian Włodzimierz ze świętokrzyskiego.

zakupy: części elektroniczne; kwiecień 2014

plusy: Miło i grzecznie klient obsłużony.

minusy: nie odczułem i nie dostrzegłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Orinoko rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 286109 z 06.04.2014

Szybko, sprawnie, wysłane zamówione towary dotarły do adresata.

zakupy: mikroprocesor ATMega32; kwiecień 2014

plusy: solidność

minusy: jak na razie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Btk rekomenduje Sklepelektroniczny.com opinia nr 276629 z 09.02.2014

Sklep moim zdaniem w porządku, problem w tym, że towar dostępny w dużej ilości w tym sklepie, to powyżej 10 sztuk. Ostatnio chciałem zamówić kilka części z gatunku drobnicy elektronicznej, to dowiedziałem się, że jest tylko jeden rezystor o wartości x Ohm, a na drugi muszę poczekać do następnego tygodnia. Zdenerwowałem się, poszedłem do lokalnego sklepu elektronicznego, a w Ledmarze zamówiłem tylko te rzeczy, których nie było w sklepie lokalnym (a nie było jedynie rezonatora kwarcowego 16Mhz). Że tak powiem - bogaty asortyment, tylko w bardzo ograniczonej ilości. Bardzo szybka wysyłka, krótki czas czekania na realizację zamówienia. Jeśli ktoś nie ma zamiaru robić dużych zakupów, to polecam.

zakupy: drobnica elektroniczna; luty 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia, szybka wysyłka, TANIO!!!!!

minusy: bardzo ograniczona ilość towaru na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER