Artykuły wyposażenia wnętrz w stylu ludowym oraz mofa folk
Sklep sklepludowy.pl

Kontakt

tel. 667-890-637
Pisz

Popularne produkty

Moda Folk, Szybka wysyłka, Rękodzieło, Etno Design, Święta na ludowo, Meble i drzwi, Delikatesy

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

sklepludowy.pl > Opinie klientów

Sklep sklepludowy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.04.2011r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dana rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 320909 z 01.12.2014

Koszulka przecudna! Super jakość, modny fason i dodatkowo piękny wygląd! Po prostu rewelacja. Profesjonalna, przemiła i super szybka obsluga. Polecam serdecznie, pełna satysfakcja!

zakupy: t-shirt z motywem orła; listopad 2014

plusy: wysoka jakość oferowanych produktów i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 305745 z 14.08.2014

szukałam pięknej pościeli z tradycjami na prezent ślubny to co otrzymałam...zaparło dech w piersiach....bardzo polecam

zakupy: posciel z monogramem; sierpień 2014

plusy: terminowosc...i super wykonanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danama rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 304061 z 04.08.2014

Sklep oferuje bardzo ładne przedmioty. Kontakt i zaangażowanie obsługi są najwyższej próby. Polecam bez wahania.

zakupy: ceramiczne patery; sierpień 2014

plusy: rewelacyjny kontakt

minusy: dużo przedmiotów jest wykonywanych na zamówienie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pawlov rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 299481 z 04.07.2014

Pościel dokładnie tego rodzaju, jakiej szukaliśmy dla przyjaciół z zagranicy

zakupy: Pościel ludowa; lipiec 2014

plusy: dobry kontakt, terminowość, wysoka jakość, sensowna cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 298865 z 30.06.2014

Moj ulubiony sklep.obsluga suuper,towar swietny.zakupione kubeczki rewelacja nie wspomne o bluzie:)gorąco polecam!!!

zakupy: kubki oraz bluza; maj 2014

plusy: profesjonalna obsluga,pierwszej jakosci towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 285165 z 30.03.2014

Jestem jak najbardziej zadowolona z zakupów w Sklepie Ludowym. Miła i profesjonalna obsługa a także towar najwyższej klasy sprawiły, że to nie będą moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Polecam!

zakupy: Białe folkowe skórzane etui na telefon; marzec 2014

plusy: wysokiej jakości produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 281433 z 08.03.2014

Poszukuję artystycznych przedmiotów o stylistyce ludowej.Sklep spełnił moje oczekiwania w stu procentach.

zakupy: rama do lustra; luty 2014

plusy: piękne przedmioty,kulturalny kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 280073 z 27.02.2014

Nietypowe produkty i bardzo dobra ich jakość.

zakupy: bluza sportowa; luty 2014

plusy: podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 255041 z 29.10.2013

Zamowilam w sklepie ludowym szmaciane chodniki oraz poduszki w tym samym stylu. Korespondencja zawsze byla bardzo mila a odpowiedzi bardzo szybkie. Pani Agnieszka zadbala o to aby wszystko zostalo doklanie wykonane. Serdecznie polecam Sklep Ludowy

zakupy: Chodniki, poduszki; październik 2013

plusy: Elastycznosc oraz dokladna realizacja zlecenia

minusy: Realizacja zam. przeciagla sie ale z powodu wakacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna M. rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 239345 z 23.08.2013

Szukałam glinianych mis z pokrywą. Znalazłam je właśnie w"Sklepie ludowym". Miły, stały kontakt, pełen profesjonalizm. Kiedy dostałam przesyłkę oniemiałam z zachwytu - misy były piękniejsze niż na zdjęciach.Towar zapakowany bardzo precyzyjnie. NAPRAWDĘ POLECAM SKLEP LUDOWY.

zakupy: Misy z pokrywą CB-2; sierpień 2013

plusy: piękne przemioty,stały kontakt,dokładne zapakowany towar

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lukasz rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 238969 z 22.08.2013

wszystko na piatke z plusem milo sympatycznie i konkretnie buklaki pierwsza klasa 100 procent zadowolenia

zakupy: buklaki; sierpień 2013

plusy: wzorowy kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Celina rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 216993 z 07.05.2013

Poszukiwałam nietypowego chodniczka na przedpokój, który znalazłam właśnie w tym sklepie

zakupy: chodniczek; maj 2013

plusy: szybkie odpoiwedzi, przysłanie zdjęcia wysyłanego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 216841 z 06.05.2013

Sklep wybrałam z uwagi na oferowany towar, w 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: chodnik tkany; kwiecień 2013

plusy: Wspaniały kontakt, towar zgodny z zamówieniem,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje sklepludowy.pl opinia nr 86641 z 21.10.2011

szukałam artykułów dekoracyjnych z motywami ludowymi i w sklepie drewniana polska znalazłam wiele ciekawych wzorów

zakupy: naklejki ścienne; październik 2011

plusy: dobra obsługa i dobre produkty

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER