Niezbędny sprzęt oraz akcesoria służące do odbioru tv-sat
Sklep sklepsatelitarny.pl

Kontakt

tel. 883 324 829
Gliwice

Popularne produkty

Multiswitch, Uchwyty TV, Rozgałęźnik, Splitter, Zwrotnice, NC+ Telewizja na kartę, Moduły CAM, Modulatory, Tunery satelitarne 4K, Unicable - Technika jedno kablowa

Popularne marki

Blue line, Inne, , Technisat, Mixpol, Vu+, Aston, Inverto

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

sklepsatelitarny.pl > Opinie klientów

Sklep sklepsatelitarny.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.12.2009r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Andrzej rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 132053 z 15.06.2012

Profesjonalna obsługa. Niezwłoczne załatwienie sprawy. Uczciwa i pełna informacja o czasie oczekiwania na sprowadzenie towaru.

zakupy: szafka podtynkowa omp-6; czerwiec 2012

plusy: uczciwa informacja i rzetelna realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 114245 z 06.04.2012

wybrałem sklep przez przypadek przeglądając internet. Jesten zadowolony z przeprowadzonej transakcji, kupno towaru przez system e-Raty Żagiel. Mam nadzieję, że jeszcze kupię w tym sklepie. Dziękuję za dobrą realizację zamówienia to dla obsługi sklepu.

zakupy: Ferguson Ariva @Link TT; kwiecień 2012

plusy: profesionalne podejscie do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 110457 z 23.03.2012

profesjonalizm i miła obsługa

zakupy: SAT tuner; marzec 2012

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

plusboy rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 97377 z 10.02.2012

sklep polecany przez TechniSat

zakupy: USB-WLAN Adapter Technisat; luty 2012

plusy: artykuł dostępny w magazynie sklepu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ambro1977 rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 87910 z 10.11.2011

przypadkiem ale jest spoko napewno zkożystan jeszcze.

zakupy: tunur satelitarny; listopad 2011

plusy: tańsze ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 77331 z 21.05.2011

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, Super Sprzedawca. Z pełnym przekonaniem Polecam!!!

zakupy: ATX-107 2szt.; maj 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MarekH Sierosław rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 73506 z 15.03.2011

Przypadkowo z internetu;kupiłem tuner karty MTV +doładowania.Obsługa świetna,doradztwo na wysokim poziomie.Dostawa pocztą w dwuch dniach. Tylko tak dalej GRATULUJE!!!!

zakupy: Optikum XTS 703p karty MTV, doładowania; luty 2011

plusy: rzetelność,doradztwo,fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 69601 z 18.01.2011

Sklep znalazłem w internecie jako najtańszy.Szybka obsługa,towar zgodny z zamówieniem i sprawny. Nie wiem tylko dlaczego nie otrzymałem gwarancji.

zakupy: Tuner GI 980 CR Ci HD PVR; styczeń 2011

plusy: Wszystko OK.

minusy: Bez uwag

Odpowiedź sklepu 18.01.2011

Witam, Niektórzy producenci nie wydają już kart gwarancyjnych. W takich przypadkach ważny jest dokument zakupu i go proszę tak traktować.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Seweryn rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 68992 z 09.01.2011

Moja opinia nie może być inna jak tylko mega pozytywna, przy pierwszym kontakcie widać było że ma się do czynienia z profesjonalistą, towar zgodny z opisem i działa bez zarzutów. Jak najbardziej jestem zadowolony z Pańskiej usługi. Dziękuje i pozdrawiam.

zakupy: Ariva200; grudzień 2010

plusy: dobry kontakt,szybka dostawa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 68876 z 06.01.2011

sprzet ok, tylko przesyłka dlugo szła

zakupy: przełącznik satelitarny; styczeń 2011

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: długosc dostawy

Odpowiedź sklepu 18.01.2011

Witam, okres między świętami a nowym rokiem, jest czasem specyficznym, i w tym okresie może wystąpić "poślizg" w postaci dłuższego okresu dostawy zamówionego towaru. Taki stan jest niezależny od naszej Firmy.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maxx@ rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 65027 z 17.11.2010

Wybrałem ten sklep ponieważ jest najtańszy jaki znalazłem w sieci . Sklep spełnił moje oczekiwania pod każdym względem ponieważ ma bardzo bogaty asortyment

zakupy: Konwerter, wzmacniacz antenowy; październik 2010

plusy: Fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luter rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 62412 z 07.10.2010

Spełnia moje oczekiwania. gorąco polecam

zakupy: antena satelitarna techniks; październik 2010

plusy: miła ,dobra obsługa, w ofercie dobrt towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola Korba rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 61997 z 30.09.2010

Rzetelny i solidny sprzedawca , dobry kontakt telefoniczny, towar zgodny z opisem , bardzo szybka dostawa POLECAM

zakupy: zasilacz do mini dekodera; wrzesień 2010

plusy: szybkość , solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MG rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 61037 z 16.09.2010

Bardzo dobry kontakt.Szybka wysyłka.Towar zgodny z opisem.

zakupy: Tuner; wrzesień 2010

plusy: informacja na temat przesyłki

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 60970 z 15.09.2010

Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, rzetelny i solidny sklep. Polecam

zakupy: pilot do dekodera - Ferguson AF3100; wrzesień 2010

plusy: uczciwość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 60218 z 02.09.2010

Szeroka oferta, przystępne ceny, profesjonalizm , jestem w pełni zadowolony, polecam

zakupy: tuner satelitarny; sierpień 2010

plusy: szeroka oferta, przystępne ceny, profesjonalizm

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arbaas rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 59568 z 23.08.2010

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.

zakupy: karta mtv unlimited; sierpień 2010

plusy: rzetelność, szeroka oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

koka rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 58422 z 31.07.2010

Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka, pełny pozytyw. Naprawdę polecam

zakupy: pilot; lipiec 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lzielin rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 57869 z 21.07.2010

Profesjonalna, kompetentna i bardo miła obsługa! Polecam!

zakupy: Przełącznik - LNB VSP 301; lipiec 2010

plusy: Oferta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje sklepsatelitarny.pl opinia nr 54365 z 19.05.2010

Kupiłem w tym sklepie tuner satelitarny. Dostarczono mi go następnego dnia do domu, płaciłem przy odbiorze. Odbiornik z gwarancją, działa bardzo dobrze. Polecam ten sklep!

zakupy: Tuner satelitarny; maj 2010

plusy: Szybkość realizacji zamówienia, cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER