Dekoracje i dodatki okolicznościowe.
Sklep SklepSlubny.net

Kontakt

tel. 607066188
Nowa Sól

Popularne produkty

Dodatki Ślubne, Podziękowania i Życzenia, Inne zaproszenia ślubne, Wieczór Panieński, Zaproszenia ślubne, Dodatki Komunijne, Balony

Popularne marki

Partydeco, Rękodzieło, Nonna and sons, Nieznany, Adamek

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SklepSlubny.net > Opinie klientów

Sklep SklepSlubny.net - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 16.02.2010r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jar rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 294269 z 02.06.2014

Sklep dysponował atrakcyjnymi cenowo, i co ważniejsze - wizualnie zaproszeniami, takimi jakich szukaliśmy. Bardzo dobry kontakt i wzorowa współpraca. Serdecznie POLECAM!

zakupy: zaproszenia ślubne; maj 2014

plusy: terminowość i słowność, jakość produktów, dobry kontakt

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnes rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 135273 z 26.06.2012

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, był stały kontakt z właścicielką w celu omówienia detali zamówienia, materiały, z których są wykonanie zaproszenia oraz samo ich wykonie jest perfekcyjne.

zakupy: zaproszenia ślubne, zawieszki na butelki; czerwiec 2012

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 99401 z 17.02.2012

wybrany sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka i sprawna obsługa, błyskawiczna wysyłka. Polecam

zakupy: zaproszenia komunijne; luty 2012

plusy: jw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pacyfka rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 79202 z 21.06.2011

Wybrałam sklep bo miał w ofercie rzecz mi potrzebną jako jedyny w kraju. Polecam go bo mimo że było to malutkie zamówienie załoga sklepu potraktowała je priorytetowo i wysłała mi błyskawicznie, o co prosiłam przez telefon

zakupy: plakat ", Witamy Gości Weselnych", ; czerwiec 2011

plusy: otwartość na potrzeby klienta

minusy: brak wad!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piokasa rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 77228 z 19.05.2011

Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Sprzedawca godny polecenia. Na podkreślenie zasługuje fakt błyskawicznego zrealizowania zamówienia.

zakupy: zaproszenia; maj 2011

plusy: obsługa i szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 63009 z 17.10.2010

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Wszystkie oczekiwania spełnione. Polecam tego sprzedawcę.

zakupy: zaproszenia ślubne; wrzesień 2010

plusy: Profesjonalne wykonanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 62814 z 14.10.2010

Wybrałam ten sklep ponieważ nie ma ograniczenia na minimalną ilość zaproszeń oraz spodobały mi się ich wzory. Zaproszenia, które otrzymałam są wykonane starannie, z troską o jakość. Od momentu złożenia zamówienia do jego realizacji firma utrzymywała ze mną stały kontakt. Polecam.

zakupy: zaproszenia komunijne; październik 2010

plusy: dbałość o jakość oraz satysfakcję klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGA rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 59461 z 20.08.2010

Szybka dostawa, piękne winietki. POLECAM!!!!!!!

zakupy: winietki; sierpień 2010

plusy: szybkowść realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joasia rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 59351 z 18.08.2010

Spodobały mi się proponowane produkty w dobrych cenach oraz cierpliwość sprzedawcy przy odpowiadaniu na moje pytania :-)

zakupy: winietki, księga gości, figurki na tort; lipiec 2010

plusy: Duży wybór, bardzo dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aleksandraaa rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 59124 z 13.08.2010

wybrałam bo widziałam w naturze piękne zaproszenia -żadne zdjęcie nie odda prostoty i elegancji takiego zaproszenia-zdecydowanie polecam i to nie tylko zaproszenia ale całą gamę dodatków na przyjęcie weselne

zakupy: zaproszenia; sierpień 2010

plusy: dobry kontakt-szybka realizacja zamówienia

minusy: jak dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 59123 z 13.08.2010

Zakup u tego sprzedawcy to czysta przyjemność, zakupiony towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt, miła i kompetentna obsługa. Polecam.

zakupy: Zaproszenia ślubne; sierpień 2010

plusy: Kompetencja, szybka obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 58130 z 26.07.2010

Bo jest najlepszy i w pełni spełnił moje oczekiwania

zakupy: Etykiety na wódkę; czerwiec 2010

plusy: świetny kontakt, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje SklepSlubny.net opinia nr 55132 z 31.05.2010

W sklepie tym kupiłam zaproszenia na wesele. Wszystko wykonane elegancko i szybko.

zakupy: Zaproszenia Ślubne; maj 2010

plusy: kontakt, szybkość i formularz do wprowadzania danych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER