Artykuły wielobranżowe
Sklep Skleptus.pl

Kontakt

tel. 94 71 00 444
Kołobrzeg

Popularne produkty

Komputery, Telefony i akcesoria, Dla dziecka, Sprzęt AGD, Sprzęt RTV, Dom i wnętrze, Fotografia, Gry, Uroda, Budowa i remont, Zdrowie, Sport i rekreacja, Outlet

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 9
Podsumowanie

Skleptus.pl > Opinie klientów

Sklep Skleptus.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  78% - kontakt i obsługa

  75% - terminowość realizacji zamówienia

  75% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2016r i posiada 30 opinii klientów w tym 70% pozytywnych.

Wystaw opinię

Amelia881 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 435254 z 23.05.2018

Szybka i miła obsługa. Jakość produktów bardzo dobra, stały kontakt ze sprzedawcą znacznie przyspiesza całą transakcje.

zakupy: PS4; kwiecień 2018

plusy: Obsługa, szybka dostawa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucy rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 434794 z 15.05.2018

Super sklep, szybka dostawa, niskie ceny, czego chcieć więcej , polecam

zakupy: kosmetyki; maj 2018

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz1122 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 434406 z 07.05.2018

Wybrałem bo ma bardzo dobre rekomendacje i tak spełnił moje oczekiwania

zakupy: telefony; kwiecień 2018

plusy: szybkość i bardzo tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 433502 z 19.04.2018

Polecam, profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: akcesoria; kwiecień 2018

plusy: dobra jakość, profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 433378 z 18.04.2018

Fachowe doradztwo, niskie ceny. Fajne promocje.

zakupy: odzież; kwiecień 2018

plusy: Niskie ceny, korzystne oferty

minusy: Lokalizacja w innym mieście

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 432506 z 02.04.2018

Super sklep. Duży wybór produktów. Przystępne ceny oraz szybka dostawa.

zakupy: etui na telefon; styczeń 2018

plusy: szybko, w przystępnej cenie, wygodnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izolda rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 432290 z 27.03.2018

Super sklep.Szeroki wybór,niskie ceny,szybka dostawa.Polecam.

zakupy: ciśnieniomierz; luty 2018

plusy: niskie ceny,szeroki asortyment

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luiza rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 432138 z 26.03.2018

Słyszałam od moich znajomych pozytywne opinie na temat Skleptus.pl i postanowiłam sama ich sprawdzić . Jestem bardzo zadowolona i nie żałuję, że zdecydowałam się zamówić u nich produktu. Szybka realizacja zamówienia, bez jakichkolwiek problemów. Polecam gorąco!

zakupy: Miska; marzec 2018

plusy: Szybkość realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szpan90 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 432098 z 24.03.2018

Słyszałam wiele pozytywnych opinii dlatego zdecydowłąm się skorzystać z usług tej firmy i nie żałuję. Bardzo dobry kontakt, przyzwoita cena i sumie całkiem szybka dostawa. I przede wszystkim towar zgodny z opisem/

zakupy: obuwie; styczeń 2018

plusy: szybka dostawa, dobre ceny, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 431870 z 21.03.2018

Bardzo tani sklep, polecam

zakupy: gryzaczek; marzec 2018

plusy: doskonały towar

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 431558 z 15.03.2018

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Od zawsze preferuję zakupy przez internet. Produkt otrzymałem ekspresowo, tania wysyłka, a co najważniejsze produkt zgodny z opisem i w atrakcyjnej cenie. Nic dodać nic ująć.

zakupy: PS4; marzec 2018

plusy: szybkość, profesjonalizm, atrakcyjne ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata Sta rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 430382 z 26.02.2018

Cenię sobie szybkie i sprawne zakupy, bez zbędnego włóczenia się po sklepach stacjonarnych. Nie mam na to najzwyczajniej w świecie ani czasu ani ochoty. W tym sklepie znalazłam wszystko, czego potrzebowałam i to jeszcze w konkurencyjnych cenach. Zaoszczędziłam zatem nie tylko czas, ale i pieniądze. Gorąco polecam.

zakupy: Sprzęt AGD; luty 2018

plusy: Szeroka gama produktów, konkurencyjne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania Sz. rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 430282 z 24.02.2018

Sklep z szybką i profesjonalną obsługą. Terminowa dostawa i solidność to niewątpliwe atuty sklepu. Towar w pełni zgodny z zamówieniem, a cena bardzo korzystna. Zdecydowanie polecam ten sklep innym użytkownikom!

zakupy: Smartfon Huawei; luty 2018

plusy: obsługa, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jasiu rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 429870 z 19.02.2018

Bardzo dobry sklep, szybka realizacja oraz dostawa. Polecam!

zakupy: Telefon; luty 2018

plusy: Szybko, tanio

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adrian rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 429866 z 19.02.2018

Wszystko przebiega bez problemów, dostawa szybko dotarła do mnie. Konkurencyjne ceny

zakupy: telefon; luty 2018

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madzia1987 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 429862 z 18.02.2018

Witam, serdecznie polecam ten sklep, dostawa szybko i bez problemów :) na pewno do niego wrócę :)

zakupy: Pojemnik na kostki lodu MR PENGUIN SNIPS; luty 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 428174 z 24.01.2018

pOLECAM TEN SKLEP!!! POSIADALI PRODUKT, KTÓREGO POTRZEBOWAŁAM W BARDZO ATRAKCYJNEJ CENIE. Z PEWNOŚCIĄ ZROBIĘ TU ZAKUPY JESZCZE RAZ.

zakupy: PATELNIA; styczeń 2018

plusy: SZYBKOSC REALIZACJI ZAMOWIENIA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inatka93 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 396638 z 31.10.2016

Sklep poleciła m znajoma, która wiedziała, że szukam blendera kielichowego. Zniechęciłam się cenami na innych serwisach. Jednak tu znalazłam idealny blender w fajnej cenie a dodatkowo skusiłam się na świetną gofrownicę. Przesyłka dotarła szybko, nie wiem skąd negatywne opinie. ja jestem zachwycona i będę wracać.

zakupy: blender kielichowy, gofrownica; marzec 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, cena

minusy: ------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JakubKwiek rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 395110 z 12.10.2016

Sklep warty polecenia. Wszystko szybko i sprawnie !

zakupy: telefon; październik 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bARTEK nie poleca Skleptus.pl opinia nr 394554 z 05.10.2016

Zamówiłem telefon w dni 03.088.2016,Oczekiwałem 30 dni Roboczych. Po tym terminie anulowano zamówienie 14.09.2016 minęło 14 dni i pieniędzy nie otrzymałem-zwrot. Naciągają ludzi i oszukują.

zakupy: telefon HUAWEI ACEND Y5; sierpień 2016

plusy: NIC

minusy: NIPROFESJINALIZM,NACIĄGACTWO I ZWLEKANIE Z REALIZACJA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER