Artykuły wielobranżowe
Sklep Skleptus.pl

Kontakt

tel. 94 71 00 444
Kołobrzeg

Popularne produkty

Komputery, Telefony i akcesoria, Dla dziecka, Sprzęt AGD, Sprzęt RTV, Dom i wnętrze, Fotografia, Gry, Uroda, Budowa i remont, Zdrowie, Sport i rekreacja, Outlet

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 9
Podsumowanie

Skleptus.pl > Opinie klientów

Sklep Skleptus.pl - monitorowana jakość obsługi

  54% - kontakt i obsługa

  45% - terminowość realizacji zamówienia

  47% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2016r i posiada 15 opinii klientów w tym 40% pozytywnych.

Wystaw opinię

Roksaana rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 404154 z 26.01.2017

Sklep warty polecenia. Szybka realizacja zamówienia , atrakcyjne ceny i szybka dostawa sprzęt dotarł do mnie bez uszkodzeń, ze wszystkimi elementami . Polecam bardzo serdecznie wszystkim zainteresowanym:)

zakupy: telefon; styczeń 2017

plusy: cena,szybki czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kubawa rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 403702 z 20.01.2017

Świetny sklep! Bardzo lubie robic w nim zakupy! Polecam bardzo serdecznie wszytkim zaintersowanym. Usługi pierwsza klasa

zakupy: Listwa zasilająca; styczeń 2017

plusy: Szybki czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inatka93 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 396638 z 31.10.2016

Sklep poleciła m znajoma, która wiedziała, że szukam blendera kielichowego. Zniechęciłam się cenami na innych serwisach. Jednak tu znalazłam idealny blender w fajnej cenie a dodatkowo skusiłam się na świetną gofrownicę. Przesyłka dotarła szybko, nie wiem skąd negatywne opinie. ja jestem zachwycona i będę wracać.

zakupy: blender kielichowy, gofrownica; marzec 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, cena

minusy: ------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JakubKwiek rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 395110 z 12.10.2016

Sklep warty polecenia. Wszystko szybko i sprawnie !

zakupy: telefon; październik 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bARTEK nie poleca Skleptus.pl opinia nr 394554 z 05.10.2016

Zamówiłem telefon w dni 03.088.2016,Oczekiwałem 30 dni Roboczych. Po tym terminie anulowano zamówienie 14.09.2016 minęło 14 dni i pieniędzy nie otrzymałem-zwrot. Naciągają ludzi i oszukują.

zakupy: telefon HUAWEI ACEND Y5; sierpień 2016

plusy: NIC

minusy: NIPROFESJINALIZM,NACIĄGACTWO I ZWLEKANIE Z REALIZACJA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bARTEK nie poleca Skleptus.pl opinia nr 394546 z 05.10.2016

Zamówiłem telefon w dni 03.088.2016,Oczekiwałem 30 dni Roboczych. Po tym terminie anulowano zamówienie 14.09.2016 minęło 14 dni i pieniędzy nie otrzymałem-zwrot. Naciągają ludzi i oszukują.

zakupy: telefon HUAWEI ACEND Y5; sierpień 2016

plusy: NIC

minusy: NIPROFESJINALIZM,NACIĄGACTWO I ZWLEKANIE Z REALIZACJA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DG nie poleca Skleptus.pl opinia nr 393518 z 19.09.2016

Wybrałem sklep ze względu na dostępność produktu , po czym okazało się że nie mają towaru na stanie . Faktycznie jest zapisane , że towar dostarczany jest do 30 DNI! Dowiedziałem się o tym od Pani na infolinii - owszem nie doczytałem. Więc odczekałem 30 dni , a nawet już chyba 40 i jak towaru nie było tak nie ma do dzisiaj . Już na infolinię też się nie da dodzwonić bo trwają prace techniczne ( chyba z dwa tygodnie) . Kontakt ponoć mailowy ( jak byli w terminie 30 dni to odpisali że czekają na dostawę od producenta) teraz już nikt nie odpisuje - parodia . Tak ,że czeka mnie zabawa na ponad 1000 . Nie polecam / szkoda kasy i nerwów . Patologia

zakupy: Chłodziarka do wina; sierpień 2016

plusy: Brak zalet

minusy: Nie otrzymałem towaru , brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Seńska nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391922 z 29.08.2016

Tak. Ja korzystałam. Odradzam zakupy , firma jest oszustem i wyłudza pieniądze potem nimi obraca w swoich lombardach i udziela szybkich kredytów , towary nie wysyłają bo po prostu go nie mają. To wszystko ściema aby wyciągnąć kasę na tańsze produkty. Kupują dobre opinie i wystawiają je w necie. Zostałam oszukana prawie 2 miesiące temu i ani pieniędzy ani towaru. Dzisiaj sprawę skierowałam na policję i jak się okazało jest mnóstwo takich osób jak ja. Najpierw zakup, potem przelanie pieniędzy, następnie czekasz na towar a dostajesz informacje że towaru brak i trzeba czekać i tak dalej, trwa to miesiącami a firma zarabia na twoich pieniądzach pożyczając je w swoich lombardach i firmach pożyczkowych!!!!! Działają także na allegro http://allegro.pl/strona-www-domena-serwer-z-gwarancja-zarobku-i6309828151.html!!!!! 100% oszuści

zakupy: Monitor LED; lipiec 2016

plusy: Brak zalet

minusy: Oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Seńska nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391918 z 29.08.2016

Był w porównywarkach internetowych i myślałam że porównywarki sprawdzają sklepy.

zakupy: Monitor LED; lipiec 2016

plusy: Zalet Brak

minusy: Oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391334 z 19.08.2016

Uwaga oszuści. Zakupiłem towar 15.07.2016 którego sklep nie miał na stanie. 25.07.2016 zaoferowano mi zamienniki. 27.07.2016 zrezygnowałem z zamówienia chcąc zwrotu wpłaconych pieniędzy, tego samego dnia dostałem od sklepu potwierdzenie anulowania transakcji i zwrotu pieniędzy. Do dziś 19.08.2016 pieniędzy nie otrzymałem. Infolinia pzestała już odpowiadać. Uważajcie na oszustów

zakupy: Lodówka wolnostojąca; lipiec 2016

plusy: Brak

minusy: Złodzieje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391330 z 19.08.2016

Zachęciła mnie niska cena. 6 tygodni czekałem na opłacony towar-chłodziarkę. Nie byli w stanie wytłumaczyć dlaczego towar nie dotarł. Anulowano moją transakcję i od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy. Nie ma z kim rozmawiać. Nr tel.do kierownika sklepu jest Lipno i nikt nie odbiera.

zakupy: Chłodziarka; maj 2016

plusy: Kuszą ceną

minusy: Nieuczciwi.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej nie poleca Skleptus.pl opinia nr 390482 z 08.08.2016

Sklep skusił mnie niską ceną towaru i darmową wysyłką. Do dziś (8 sierpnia) nie otrzymałem opłaconego towaru. Sklep nie spełnił całkowicie moich oczekiwań, co więcej zniechęcił mnie do zakupów przez internet. Muszę zgłosić policji oszustwo internetowe.

zakupy: Chłodziarko-zamrażarka; czerwiec 2016

plusy: nie ma

minusy: pobierają pełną opłatę i nie wysyłają towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bonz rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 390182 z 03.08.2016

Zakupy udane :) Wybór szeroki i ceny też przystępne. nie miałam problemów z zakupem.

zakupy: agd; sierpień 2016

plusy: ceny

minusy: czasem brak asortymentu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta nowicka rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 388394 z 13.07.2016

przekonalam sie sama ze ten sklep jest bardzo dobry posiada to co mi bylo potrzebne mila atmosfera w rozmowie szybka realizacja polecam

zakupy: akcesoria dla dziecka telefon; grudzień 2015

plusy: wybor dobra porada realizacja szybka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia nie poleca Skleptus.pl opinia nr 388254 z 11.07.2016

Od ponad miesiąca czekam na zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie. Na infolinii tylko mydlenie oczu, że przelew poszedł do realizacji, albo księgowej nie ma dzisiaj w pracy. I tak dzień po dniu....

zakupy: chłodziarka do wina; maj 2016

plusy: brak

minusy: nierzetelność, wyłudzenie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER