Artykuły wielobranżowe
Sklep Skleptus.pl

Kontakt

tel. 94 71 00 444
Kołobrzeg

Popularne produkty

Komputery, Telefony i akcesoria, Dla dziecka, Sprzęt AGD, Sprzęt RTV, Dom i wnętrze, Fotografia, Gry, Uroda, Budowa i remont, Zdrowie, Sport i rekreacja, Outlet

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 10
Podsumowanie

Skleptus.pl > Opinie klientów

Sklep Skleptus.pl - monitorowana jakość obsługi

  68% - kontakt i obsługa

  62% - terminowość realizacji zamówienia

  64% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.04.2016r i posiada 24 opinii klientów w tym 59% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka J rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 438790 z 09.08.2018

Bardzo dobrej jakości produkty w atracyjnych cenach. Zachęcam do zakupu w Skleptus.pl

zakupy: Zabawki dla dzieci; sierpień 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia, wspaniała jakość produktów

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawidor1993 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 438574 z 02.08.2018

Szybka dostawa , profesionalna obsługa szybki termin realizacja , wszystko czego oczekuje od sprzedawcy a nawet wiecej dostaje w tym sklepie ,pozdrawiam.

zakupy: etui do tabletów; sierpień 2018

plusy: Szybka realizacja , profesionalna obsługa , jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kocia rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 438554 z 02.08.2018

Szybka realizacja, przesylka dobrze zapakowana. Napewno coś jeszcze zamówię.

zakupy: Telefon; czerwiec 2018

plusy: Szybkosc

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 438538 z 02.08.2018

Sklep został mi polecony, jest tani, ma dobry towar i szybko dostarcza produkty. Polecam

zakupy: telefon; maj 2018

plusy: cena szybkość kontakt z klientem

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika nie poleca Skleptus.pl opinia nr 437842 z 17.07.2018

Niska cena skłoniła mnie do zakupu w tym sklepie. Nigdy więcej!!! W maju 2018 zakupiłam krajalnicę firmy ZELMER do tej pory nie dostałam krajalnicy ani zwrotu pieniędzy. Numer podany na stronie jest nie prawidłowy. Wysłałam też kilka maili- zero odzewu. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: kRAJALNICA; lipiec 2018

plusy: brak

minusy: Oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 433502 z 19.04.2018

Polecam, profesjonalne podejście do klienta.

zakupy: akcesoria; kwiecień 2018

plusy: dobra jakość, profesjonalizm

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 432506 z 02.04.2018

Super sklep. Duży wybór produktów. Przystępne ceny oraz szybka dostawa.

zakupy: etui na telefon; styczeń 2018

plusy: szybko, w przystępnej cenie, wygodnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

izolda rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 432290 z 27.03.2018

Super sklep.Szeroki wybór,niskie ceny,szybka dostawa.Polecam.

zakupy: ciśnieniomierz; luty 2018

plusy: niskie ceny,szeroki asortyment

minusy: brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 431558 z 15.03.2018

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. Od zawsze preferuję zakupy przez internet. Produkt otrzymałem ekspresowo, tania wysyłka, a co najważniejsze produkt zgodny z opisem i w atrakcyjnej cenie. Nic dodać nic ująć.

zakupy: PS4; marzec 2018

plusy: szybkość, profesjonalizm, atrakcyjne ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania Sz. rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 430282 z 24.02.2018

Sklep z szybką i profesjonalną obsługą. Terminowa dostawa i solidność to niewątpliwe atuty sklepu. Towar w pełni zgodny z zamówieniem, a cena bardzo korzystna. Zdecydowanie polecam ten sklep innym użytkownikom!

zakupy: Smartfon Huawei; luty 2018

plusy: obsługa, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JOLANTA rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 428174 z 24.01.2018

pOLECAM TEN SKLEP!!! POSIADALI PRODUKT, KTÓREGO POTRZEBOWAŁAM W BARDZO ATRAKCYJNEJ CENIE. Z PEWNOŚCIĄ ZROBIĘ TU ZAKUPY JESZCZE RAZ.

zakupy: PATELNIA; styczeń 2018

plusy: SZYBKOSC REALIZACJI ZAMOWIENIA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inatka93 rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 396638 z 31.10.2016

Sklep poleciła m znajoma, która wiedziała, że szukam blendera kielichowego. Zniechęciłam się cenami na innych serwisach. Jednak tu znalazłam idealny blender w fajnej cenie a dodatkowo skusiłam się na świetną gofrownicę. Przesyłka dotarła szybko, nie wiem skąd negatywne opinie. ja jestem zachwycona i będę wracać.

zakupy: blender kielichowy, gofrownica; marzec 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, cena

minusy: ------------

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JakubKwiek rekomenduje Skleptus.pl opinia nr 395110 z 12.10.2016

Sklep warty polecenia. Wszystko szybko i sprawnie !

zakupy: telefon; październik 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bARTEK nie poleca Skleptus.pl opinia nr 394554 z 05.10.2016

Zamówiłem telefon w dni 03.088.2016,Oczekiwałem 30 dni Roboczych. Po tym terminie anulowano zamówienie 14.09.2016 minęło 14 dni i pieniędzy nie otrzymałem-zwrot. Naciągają ludzi i oszukują.

zakupy: telefon HUAWEI ACEND Y5; sierpień 2016

plusy: NIC

minusy: NIPROFESJINALIZM,NACIĄGACTWO I ZWLEKANIE Z REALIZACJA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bARTEK nie poleca Skleptus.pl opinia nr 394546 z 05.10.2016

Zamówiłem telefon w dni 03.088.2016,Oczekiwałem 30 dni Roboczych. Po tym terminie anulowano zamówienie 14.09.2016 minęło 14 dni i pieniędzy nie otrzymałem-zwrot. Naciągają ludzi i oszukują.

zakupy: telefon HUAWEI ACEND Y5; sierpień 2016

plusy: NIC

minusy: NIPROFESJINALIZM,NACIĄGACTWO I ZWLEKANIE Z REALIZACJA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

DG nie poleca Skleptus.pl opinia nr 393518 z 19.09.2016

Wybrałem sklep ze względu na dostępność produktu , po czym okazało się że nie mają towaru na stanie . Faktycznie jest zapisane , że towar dostarczany jest do 30 DNI! Dowiedziałem się o tym od Pani na infolinii - owszem nie doczytałem. Więc odczekałem 30 dni , a nawet już chyba 40 i jak towaru nie było tak nie ma do dzisiaj . Już na infolinię też się nie da dodzwonić bo trwają prace techniczne ( chyba z dwa tygodnie) . Kontakt ponoć mailowy ( jak byli w terminie 30 dni to odpisali że czekają na dostawę od producenta) teraz już nikt nie odpisuje - parodia . Tak ,że czeka mnie zabawa na ponad 1000 . Nie polecam / szkoda kasy i nerwów . Patologia

zakupy: Chłodziarka do wina; sierpień 2016

plusy: Brak zalet

minusy: Nie otrzymałem towaru , brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Seńska nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391922 z 29.08.2016

Tak. Ja korzystałam. Odradzam zakupy , firma jest oszustem i wyłudza pieniądze potem nimi obraca w swoich lombardach i udziela szybkich kredytów , towary nie wysyłają bo po prostu go nie mają. To wszystko ściema aby wyciągnąć kasę na tańsze produkty. Kupują dobre opinie i wystawiają je w necie. Zostałam oszukana prawie 2 miesiące temu i ani pieniędzy ani towaru. Dzisiaj sprawę skierowałam na policję i jak się okazało jest mnóstwo takich osób jak ja. Najpierw zakup, potem przelanie pieniędzy, następnie czekasz na towar a dostajesz informacje że towaru brak i trzeba czekać i tak dalej, trwa to miesiącami a firma zarabia na twoich pieniądzach pożyczając je w swoich lombardach i firmach pożyczkowych!!!!! Działają także na allegro http://allegro.pl/strona-www-domena-serwer-z-gwarancja-zarobku-i6309828151.html!!!!! 100% oszuści

zakupy: Monitor LED; lipiec 2016

plusy: Brak zalet

minusy: Oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka Seńska nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391918 z 29.08.2016

Był w porównywarkach internetowych i myślałam że porównywarki sprawdzają sklepy.

zakupy: Monitor LED; lipiec 2016

plusy: Zalet Brak

minusy: Oszuści

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391334 z 19.08.2016

Uwaga oszuści. Zakupiłem towar 15.07.2016 którego sklep nie miał na stanie. 25.07.2016 zaoferowano mi zamienniki. 27.07.2016 zrezygnowałem z zamówienia chcąc zwrotu wpłaconych pieniędzy, tego samego dnia dostałem od sklepu potwierdzenie anulowania transakcji i zwrotu pieniędzy. Do dziś 19.08.2016 pieniędzy nie otrzymałem. Infolinia pzestała już odpowiadać. Uważajcie na oszustów

zakupy: Lodówka wolnostojąca; lipiec 2016

plusy: Brak

minusy: Złodzieje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin nie poleca Skleptus.pl opinia nr 391330 z 19.08.2016

Zachęciła mnie niska cena. 6 tygodni czekałem na opłacony towar-chłodziarkę. Nie byli w stanie wytłumaczyć dlaczego towar nie dotarł. Anulowano moją transakcję i od miesiąca czekam na zwrot pieniędzy. Nie ma z kim rozmawiać. Nr tel.do kierownika sklepu jest Lipno i nikt nie odbiera.

zakupy: Chłodziarka; maj 2016

plusy: Kuszą ceną

minusy: Nieuczciwi.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER