Akcesoria wideo i foto, akumulatory i ładowarki do kamer i aparatów cyfrowych, sprzęt do odbioru cyfrowej...
Sklep SklepWideo.pl

Kontakt

tel. 91 852 54 89
Szczecin

Popularne produkty

kable, przejściówki, adaptery, akumulatory dedykowane, ładowarki dedykowane, akcesoria wideo i foto, filtry, konwertery, optyka, karty pamięci, czytniki, pendrive

Popularne marki

, Unitek, Esperanza, King, Transcend, Varta, Savio, Panasonic, Spacetronik, Logilink, Sandisk, Hoya, Gembird, Duracell, Pqi, Blow, Digitus, Maxell, Media-tech

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 6
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SklepWideo.pl > Opinie klientów

Sklep SklepWideo.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.02.2006r i posiada 6 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marix rekomenduje SklepWideo.pl opinia nr 360781 z 06.11.2015

Super sklep i sprzedawca szybka wysyłka towaru ( SOLIDNI) POLECAM

zakupy: bateria FC10/FC11; listopad 2015

plusy: Miła rozmowa telefoniczna wraz z doradztwem towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje SklepWideo.pl opinia nr 204574 z 10.03.2013

Dziękuję za miłą i fachową obsługę. Lampy sprawują się doskonale.

zakupy: Lampy LED QL-300; marzec 2013

plusy: bardzo dobry produkt w rozsądnej cenie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gość rekomenduje SklepWideo.pl opinia nr 147561 z 01.08.2012

Dobry i bogaty asortyment, korzystne ceny.

zakupy: Różne; lipiec 2012

plusy: Bogaty asortyment, korzystne ceny

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mona rekomenduje SklepWideo.pl opinia nr 145409 z 26.07.2012

Potrzebowałam pilnie akumulatorka na wyjazd i znalazłam.

zakupy: Akumulator do Olympusa; lipiec 2012

plusy: Fachowa obsługa, możliwość odbioru osobistego.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurek1962 rekomenduje SklepWideo.pl opinia nr 88174 z 15.11.2011

Wybrałem ten sklep ponieważ.krótko mówiąc znalazłem towar który mnie interesował za rozsądne pieniądze

zakupy: Akumulator NP-FH70 do kamery Sony; listopad 2011

plusy: Profesjonalna i rzeczowa obsługa ,podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje SklepWideo.pl opinia nr 60122 z 01.09.2010

Polecił mi Go znajomy , no i rzeczywiście nie zawiodłem się. Transakcja od początku do końca przebiegła prawidłowo i szybko, tyle tylko, że towar posiadał wadę ukrytą (elektronika). I tutaj SklepWideo zacho- wał się po "dżentelmeńsku"- Po grzecznej i życzliwej wymianie korespondencji Sklep uznał moją reklamację i niezwłocznie przysłał towar wolny od wad !Niby standart,- ale czy na pewno ?

zakupy: Kamera w breloku 4 GB; sierpień 2010

plusy: uczciwość i profesjonalizm

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER