Herbata i kawa oraz kosze delikatesowe.
Sklep SmaczaJama.pl

Kontakt

tel. 22 658 06 64
Warszawa

Popularne produkty

Alkohole, Archiwum, Słodycze, Kosze delikatesowe, Słodkie dodatki, Herbaty, Kawy, Akcesoria, Yerba Mate, Delikatesy

Popularne marki

, Inny, Smacza jama, Lindt, Monin, Harney & sons, Na wagę, Moët & chandon, Taylors of harrogate, Johnnie walker, Doti wwc, Polmos siedlce, Ritter sport

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 15
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SmaczaJama.pl > Opinie klientów

Sklep SmaczaJama.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.09.2008r i posiada 15 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marta rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 403578 z 19.01.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ przyjaciółka, która w nim kupuje mi go poleciła. Faktyczne trudno jest znaleźć sklep z tak fajnie i ciekawie ozdobionymi koszami delikatesowymi. Bardzo duży wybór prezentów w różnych cenach. Już wiem, że na dzień babci też tam podskoczę po jakiś drobiazg :)

zakupy: kosz delikatesowy; styczeń 2017

plusy: asortyment, obsługa, opakowanie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magister rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 401126 z 18.12.2016

Błyskawicznie zareagowali na problem i rozwiązali go z klasą. Rzadkość tak że serdecznie polecam. Malo jest teraz takich sklepow. A i obsługa bardzo miła. Warto tam kupować.

zakupy: Slodycze; grudzień 2016

plusy: Rzetelność i szacunek dla klienta

minusy: Brak bo szybko i sprawnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mati rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 311501 z 17.09.2014

Szybka realizacja zamówienia, szybki kontakt

zakupy: alkohol; wrzesień 2014

plusy: świetna obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 310477 z 11.09.2014

super towary i szybka realizacja

zakupy: alkohol i słodycze; wrzesień 2014

plusy: szybko

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kaśka rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 309269 z 04.09.2014

Sklem ma bogaty wybór towarów, szybko realizują zamówienia

zakupy: alkohol; wrzesień 2014

plusy: szykba obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martunia rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 306709 z 20.08.2014

Sklep jest świetny! Znalazłam tam idealny prezent dla mojej cioci. Przysłali pięknie zapakowany, termin wysyłki na czas, obsługa bardzo dobra.

zakupy: Kosz Dekikatesowy Cuda Wianki; sierpień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MagdaLenka rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 81405 z 26.07.2011

Chciałabym tylko żeby było więcej takich sklepików w Polsce. Warszawa robi się coraz bardziej europejska. Wielki plus, że sklep ma swój klimat i jest konkretny.

zakupy: herbaty na wage; lipiec 2011

plusy: wystrój, asortyment, kliemat, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 80956 z 19.07.2011

Sklep mieści się na Mokotowie blisko mojego byłego miejsca pracy. Zajrzałam dzięki koleżance, która tam była. Bardzo profesjonalny sklep. Zachwycił mnie głównie wielki regał wypełniony alkoholami. W 20 minut stworzyłam piękny kosz dla mojej szefowej z herbatkami, slodyczami i ginem. Zestaw piękny. Gorąco polecam

zakupy: kosz delikatesowy; lipiec 2011

plusy: wystrój, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 74928 z 08.04.2011

bezproblemowo szybko tanio

zakupy: Kosz upominkowy; kwiecień 2011

plusy: bardzo ciekawa oferta rozsadne ceny

minusy: nie znaleziono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 74202 z 27.03.2011

Niespotykany asortyment, ciekawe promocje, piękne kosze - genialne na prezent!

zakupy: kosz prezentpwy + whisky; luty 2011

plusy: obsługa, lokalizacja, asortyment

minusy: nie odnotowano ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karolina rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 61539 z 24.09.2010

bardzo atrakcyjna oferta - mozliwosc odbioru osobistego

zakupy: kosz prezentowy; wrzesień 2010

plusy: idealna lokalizacja, szeroki wybór

minusy: nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elka rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 41760 z 14.10.2009

Szeroka oferta rzadko spotykanych produktów. Polecam

zakupy: Syropy monin, yerba mate; październik 2009

plusy: trudno dostępne produkty

minusy: wyszukiwarka wyrzuca za dużo produktów podobnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anniapo rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 38628 z 04.08.2009

Bardzo profesjonalnie. Obiektywnie trudny do zapakowania kosz delikatesowy przyszedł w stanie idealnym. Dobry kontakt i szybkość dostawy. Ja jestem raczej czepialska ale tym razem nie bylo o co - goraco polecam

zakupy: kosz delikatesowy Słodkiego Miłego życia; lipiec 2009

plusy: duży wybór, dokładne opisy, możliwość zakupu w realu

minusy: szata graficzna do poprawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Henryk rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 33250 z 23.04.2009

Bardzo elegancko i z dbałością o klienta. Serdecznie polecam

zakupy: kosze delikatesowe; kwiecień 2009

plusy: świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justynka rekomenduje SmaczaJama.pl opinia nr 32627 z 10.04.2009

Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale sądzę, że nie ostatni. Dokładnie tak wyobrażam sobie zakupy przz internet: szybko, sprawnie, dokładnie wg zamówień i z pełną informacją na bieżąco o stanie realizacji zamówienia.

zakupy: Citrus herbal tea; kwiecień 2009

plusy: profesjonalizm,cena,szeroki asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER