Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Bisetti, Accademia mugnano, Guardini, Frabosk, , Rigamonti, Gnali & zani, Hausmaler, Duo, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 128
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 132 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patsi rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 408422 z 24.03.2017

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, błyskawiczna dostawa i realizacja zamówienia

zakupy: nakłuwacz do jajka; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 399690 z 05.12.2016

Profesjonalne podejście do klienta - towar przesłany szybko, zgodny z opisem, jakość bez zarzutu. Polecam jako sprawdzonego sprzedawcę.

zakupy: Formy do ciasta silikomart.; grudzień 2016

plusy: Szybkość obsługi, towar doskonałej jakości.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia Zych rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 382418 z 11.05.2016

Profesjonalna obsługa, wysokiej jakości produkty, polecam zakupy.

zakupy: akcesoria do kuchni; maj 2016

plusy: produkty, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja O. rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 382334 z 10.05.2016

Jestem zadowolona z produktór, które do mnie przyszły. Szybka dostawa i dobry kontakt.

zakupy: akcesoria kuchenne; maj 2016

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lilka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 381646 z 03.05.2016

Śmiało moge polecić ten sklep, robiłam przed majówką 2 razy już tam zakupy, akcesoria do pieczenia super się sprawdziły, wysyłka była bardzo szybka, a produkty dobrze zapakowane, tak, ze ni nie mogło się zniszczyć.

zakupy: akcesoria do pieczenia; maj 2016

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, duży wybór produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicjaK rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 381106 z 27.04.2016

Trafiłam na sklep przypadkiem,a le bardzo spodobały mi się formy do pieczenia jakie znalażłam i dzbankiz filtrem, kupiłam dzbanek i sprawdza sie super, a ormy do pieczenia to moje zbawienie, bo zawsze musiałąm męczyć sie z szorowaniem blach :)

zakupy: forma do pieczenia, dzbanek z filtrem; marzec 2016

plusy: szybka wysyłka, owar zgodny z opisem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 380994 z 26.04.2016

Polecam sklep. Szybka wysyłka, duży asortyment, dobra jakość towarów. Jeszcze tu wrócę :-)

zakupy: patelnia do nalesników, formy stalowe; kwiecień 2016

plusy: markowe towary, dobra jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 365742 z 14.12.2015

Sklep posiada asortyment, którego szukałem. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Młynek do Soli, pieprzu oraz minutnik Świnka :); grudzień 2015

plusy: Szybko, świetny kontakt

minusy: brak wad w przypadku tej transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 319629 z 22.11.2014

Sklep poleciła mi znajoma, jestem pozytywnie zaskoczona :-) Towar dobrej jakosci, solidnie zapakowany i jeszcze mały prezent w paczce. Na pewno tu wrócę!

zakupy: formy do ciasta; listopad 2014

plusy: jakość towarów

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anesek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 315549 z 20.10.2014

wpadłam na niego przypadkowo, ekspresowa przesyłka, idealnie zapakowane i ochronione produkty, szczerze polecam!

zakupy: butelki bobble 1000ml i 550ml; październik 2014

plusy: ekspresowa przesylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lila rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 282193 z 13.03.2014

Bardzo szybka dostawa, dobry towar, profesjonalna obsługa. Duży wybór produktów niespotykanych w innych firmach.

zakupy: podwójna patelnia; marzec 2014

plusy: szybkość iprofesjonalizm

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kzd rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 173497 z 08.11.2012

tak

zakupy: mata silikonowa; listopad 2012

plusy: sybka realizacja

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 152937 z 22.08.2012

P O L E C A M Sprzedawca solidny, błyskawicznie wysyłajacy zamawiany towar

zakupy: paliwo do founde; sierpień 2012

plusy: kontakt

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 139525 z 11.07.2012

Tylko w tym sklepie znalazłam towar, który mnie interesował. Przesyłka ekspresowa!!! Polecam ten sklep.

zakupy: Mata Fiberglass 78, 5x58, 5 cm; lipiec 2012

plusy: Termin realizacji, wiele opcji dostawy i płatności

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 95917 z 06.02.2012

Mam kilka produktów z linii Koty z których jestem bardzo zadowolona, dlatego chciałam poszerzyć swój asortyment o Miskę, którą znalazłam jedynie w sklepie Smak Kuchni i to w bardzo atrakcyjnej cenie, dostępną od ręki. Transakcja została przeprowadzona bardzo szybko, sprawnie i miło. Profesjonalna obsługa informowała na bieżąco o przebiegu realizacji zamówienia. Towar okazał się zgodny w 100 % z opisem i zdjęciami, dobrze zabezpieczony i błyskawicznie wysłany. Miseczka bardzo ładna, praktyczna i poręczna. Polecam ten sklep.

zakupy: Miska 500 ml LINIA KOTY; luty 2012

plusy: Przystępne ceny, duży wybór produktów z tej samej linii,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 87057 z 28.10.2011

Błyskawiczna przesyłka, bardzo miła i profesjonalna obsługa.

zakupy: Bardzo szybka dostawa; październik 2011

plusy: Szybka, miła i profesjonalna obsługa

minusy: nie zauważyłem żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 82689 z 18.08.2011

Do wyboru tego a nie innego sklepu skłoniła mnie atrakcyjna cena szukanego przeze mnie produktu oraz niskie koszty jego dostawy. Obsługa sklepu na bieżąco informowała mnie o kolejnych etapach realizacji mojego zamówienia oraz na koniec poinstruowała jak dalej śledzić losy paczki dostarczanej przez kuriera UPS. Jeśli zaistnieje taka potrzeba na pewno wrócę na zakupy do sklepu Smak-Kuchni.pl

zakupy: Kubek z zaparzaczem; sierpień 2011

plusy: Błyskawiczy czas realizacji, Profesjonalna obsługa

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 81342 z 25.07.2011

Profesjonalna, rzetelna obsługa, szybka dostawa, w załączeniu miły prezent. Polecam.

zakupy: silikonowe formy do pieczenia; lipiec 2011

plusy: szybka i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ana rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 75680 z 20.04.2011

Ceny kawiarek Bialetti niższe niż u oficjalnego dystrybutora, a towar oryginalny. Poza tym dostępne są akcesoria kawowe Frabosk.

zakupy: Bialetti Moka Express 3/Frabosk Combat 3; kwiecień 2011

plusy: Niskie ceny, spory wybór akcesoriów kawowych.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 74845 z 07.04.2011

Duży wybór produktów, atrakcyjne ceny. Profesjonalna obsługa Klienta, towar w 100% zgodny z opisem na stronie.

zakupy: Kawiarka Moka Nowa 2 filiżanki; kwiecień 2011

plusy: Profesjonalna obsługa zamówień.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER