Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Accademia mugnano, Guardini, Bisetti, , Frabosk, Rigamonti, Gnali & zani, Duo, Hausmaler, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 130
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 134 opinii klientów w tym 98% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ludmila rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 425698 z 12.12.2017

Bardzo dobry sklep, bogata oferta, szybka i fachowa obsluga, polecam.

zakupy: formy da pieczenia; grudzień 2017

plusy: profesjonalizm, dobry wybor

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patsi rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 408422 z 24.03.2017

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, błyskawiczna dostawa i realizacja zamówienia

zakupy: nakłuwacz do jajka; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamowienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 399690 z 05.12.2016

Profesjonalne podejście do klienta - towar przesłany szybko, zgodny z opisem, jakość bez zarzutu. Polecam jako sprawdzonego sprzedawcę.

zakupy: Formy do ciasta silikomart.; grudzień 2016

plusy: Szybkość obsługi, towar doskonałej jakości.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia Zych rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 382418 z 11.05.2016

Profesjonalna obsługa, wysokiej jakości produkty, polecam zakupy.

zakupy: akcesoria do kuchni; maj 2016

plusy: produkty, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maja O. rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 382334 z 10.05.2016

Jestem zadowolona z produktór, które do mnie przyszły. Szybka dostawa i dobry kontakt.

zakupy: akcesoria kuchenne; maj 2016

plusy: wszystko zgodne z opisem

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alexandra rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 381698 z 04.05.2016

Jak najbardziej jestem na tak, bardzo dobry kontakt, super obsługa, sklep bardzo szybko odpowiada, poza tym duży wybór dobrych produktów jest dużym plusem, bo można za jednym razem zrobić większe zakupy

zakupy: filiżanki, formy do pieczenia, akcesoria kuchenne; kwiecień 2016

plusy: wysyłka, kontakt, jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

lilka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 381646 z 03.05.2016

Śmiało moge polecić ten sklep, robiłam przed majówką 2 razy już tam zakupy, akcesoria do pieczenia super się sprawdziły, wysyłka była bardzo szybka, a produkty dobrze zapakowane, tak, ze ni nie mogło się zniszczyć.

zakupy: akcesoria do pieczenia; maj 2016

plusy: dobry kontakt, szybka wysyłka, duży wybór produktów

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicjaK rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 381106 z 27.04.2016

Trafiłam na sklep przypadkiem,a le bardzo spodobały mi się formy do pieczenia jakie znalażłam i dzbankiz filtrem, kupiłam dzbanek i sprawdza sie super, a ormy do pieczenia to moje zbawienie, bo zawsze musiałąm męczyć sie z szorowaniem blach :)

zakupy: forma do pieczenia, dzbanek z filtrem; marzec 2016

plusy: szybka wysyłka, owar zgodny z opisem

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 380994 z 26.04.2016

Polecam sklep. Szybka wysyłka, duży asortyment, dobra jakość towarów. Jeszcze tu wrócę :-)

zakupy: patelnia do nalesników, formy stalowe; kwiecień 2016

plusy: markowe towary, dobra jakość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 365742 z 14.12.2015

Sklep posiada asortyment, którego szukałem. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Młynek do Soli, pieprzu oraz minutnik Świnka :); grudzień 2015

plusy: Szybko, świetny kontakt

minusy: brak wad w przypadku tej transakcji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 319629 z 22.11.2014

Sklep poleciła mi znajoma, jestem pozytywnie zaskoczona :-) Towar dobrej jakosci, solidnie zapakowany i jeszcze mały prezent w paczce. Na pewno tu wrócę!

zakupy: formy do ciasta; listopad 2014

plusy: jakość towarów

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anesek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 315549 z 20.10.2014

wpadłam na niego przypadkowo, ekspresowa przesyłka, idealnie zapakowane i ochronione produkty, szczerze polecam!

zakupy: butelki bobble 1000ml i 550ml; październik 2014

plusy: ekspresowa przesylka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lila rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 282193 z 13.03.2014

Bardzo szybka dostawa, dobry towar, profesjonalna obsługa. Duży wybór produktów niespotykanych w innych firmach.

zakupy: podwójna patelnia; marzec 2014

plusy: szybkość iprofesjonalizm

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kzd rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 173497 z 08.11.2012

tak

zakupy: mata silikonowa; listopad 2012

plusy: sybka realizacja

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janusz rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 152937 z 22.08.2012

P O L E C A M Sprzedawca solidny, błyskawicznie wysyłajacy zamawiany towar

zakupy: paliwo do founde; sierpień 2012

plusy: kontakt

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 139525 z 11.07.2012

Tylko w tym sklepie znalazłam towar, który mnie interesował. Przesyłka ekspresowa!!! Polecam ten sklep.

zakupy: Mata Fiberglass 78, 5x58, 5 cm; lipiec 2012

plusy: Termin realizacji, wiele opcji dostawy i płatności

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 95917 z 06.02.2012

Mam kilka produktów z linii Koty z których jestem bardzo zadowolona, dlatego chciałam poszerzyć swój asortyment o Miskę, którą znalazłam jedynie w sklepie Smak Kuchni i to w bardzo atrakcyjnej cenie, dostępną od ręki. Transakcja została przeprowadzona bardzo szybko, sprawnie i miło. Profesjonalna obsługa informowała na bieżąco o przebiegu realizacji zamówienia. Towar okazał się zgodny w 100 % z opisem i zdjęciami, dobrze zabezpieczony i błyskawicznie wysłany. Miseczka bardzo ładna, praktyczna i poręczna. Polecam ten sklep.

zakupy: Miska 500 ml LINIA KOTY; luty 2012

plusy: Przystępne ceny, duży wybór produktów z tej samej linii,

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 87057 z 28.10.2011

Błyskawiczna przesyłka, bardzo miła i profesjonalna obsługa.

zakupy: Bardzo szybka dostawa; październik 2011

plusy: Szybka, miła i profesjonalna obsługa

minusy: nie zauważyłem żadnych wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 82689 z 18.08.2011

Do wyboru tego a nie innego sklepu skłoniła mnie atrakcyjna cena szukanego przeze mnie produktu oraz niskie koszty jego dostawy. Obsługa sklepu na bieżąco informowała mnie o kolejnych etapach realizacji mojego zamówienia oraz na koniec poinstruowała jak dalej śledzić losy paczki dostarczanej przez kuriera UPS. Jeśli zaistnieje taka potrzeba na pewno wrócę na zakupy do sklepu Smak-Kuchni.pl

zakupy: Kubek z zaparzaczem; sierpień 2011

plusy: Błyskawiczy czas realizacji, Profesjonalna obsługa

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 81342 z 25.07.2011

Profesjonalna, rzetelna obsługa, szybka dostawa, w załączeniu miły prezent. Polecam.

zakupy: silikonowe formy do pieczenia; lipiec 2011

plusy: szybka i profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER