Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Bisetti, Accademia mugnano, Guardini, Frabosk, , Rigamonti, Gnali & zani, Duo, Hausmaler, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 128
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 132 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jagoda rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 73908 z 22.03.2011

sklep oferował potrzebny mi towar "od ręki"

zakupy: pojemniki MICRO TOP firmy Plast Team; marzec 2011

plusy: bardzo szybka realizacja, prezent

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JANUSZ nie poleca Smak-Kuchni.pl opinia nr 73227 z 11.03.2011

PO TUGODNIU OTRZYMALISMY INFORMACJIE ZE TOWAR NIE MOZE BYC ZREALIZOWANY POMIMO INFORMACJI ZE TOWAR DOSTEPNY OD REKI

zakupy: ZAMOWIENIE 1592; marzec 2011

plusy: BRAK

minusy: ZERO ZAINTERESOWANIA KLIENTEM

Odpowiedź sklepu 11.03.2011

Klient został poinformowany o niemożliwości zrealizowania zamówienia, z uwagi na gabaryty przesyłki i problemy firm kurierskich z częstym uszkodzeniem tego rodzaju pojemników (chodzi o duze bedrollery czyli pojemniki pod łóżko. Ponadto zostały mu przesłane dane 2 firm z jego okolicy gdzie moze ten towar kupić w niższej niz detaliczna cenie.

Odpowiedź JANUSZ 11.03.2011

TOWAR BYL W OFERCIE Z MOZLIWOSCIA SPEDYCJI . TOWAR BYL POTRZEBNY NA 11.03.2011 ZA INFORMACJE O 2 FIRMACH DZIEKUJEMY ALE MOZNA BYLO TO ZROBIC PARE DNI WCZESNIEJ ,TOWAR ZNALEZLIBYSMY SAMI.REAKCJA PO TYLU DNIACH BRAK PROFESJONALIZMU.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

claudiop rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 69620 z 18.01.2011

Bardzo szybka realizacja zamówienia . Towar zgodny z opisem , profesjonalna obsługa. Mogę spokojnie polecić innym

zakupy: akcesoria do kawy Bialetti; styczeń 2011

plusy: szybko, sprawnie , wysyłka właściwego towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 64846 z 16.11.2010

Oferuje rzadko spotykane produkty dobrych marek

zakupy: Kawiarka Morosina firmy Gnali&Zani; listopad 2010

plusy: Dobry towar i obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 61612 z 24.09.2010

natychmiastowa dostawa,towar oryginalny -całosc na 6

zakupy: kawiarka musa 119 zł; wrzesień 2010

plusy: dobry jakościowo oryginalny produkt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karambolka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 60708 z 10.09.2010

Już dwukrotnie robiłam zakupy w Smak Kuchni, wszystko w najlepszym porządku, towar za b.korzystną cenę, zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony. Sprawna obsługa, bardzo szybka dostawa. Polecam.

zakupy: pojemniki; wrzesień 2010

plusy: Sprawna obsługa, bardzo szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAK rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 60592 z 09.09.2010

ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM I SZYBKO ( DOSTAWA KURIEREM)

zakupy: CERAMIKA; wrzesień 2010

plusy: ŁATWE WYSZUKIWANIE PRODUKTÓW, SPRAWNA REALIZACJIA

minusy: NIE MA

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

epd rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 60124 z 01.09.2010

Zamówione produkty dotarły do mnie szybko, fachowo opakowane w sposób maksymalnie zabezpieczający zawartość przed zniszczeniem. Miły kontakt telefoniczny. Dodatkowo kawa jako niewielki, a miły gratis Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep wszystkim zainteresowanym.

zakupy: pojemniki pod łóżko; wrzesień 2010

plusy: bezporoblemowy zakup

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 59228 z 17.08.2010

Szeroki asortyment towarów, towar godny swojej ceny, kontakt ze sklepem szybka wysyłka. Na pewno będę robiła zakupy w tym sklepie jeszcze nie raz.

zakupy: Garnek, łyżeczki, pojemnik z miarką; sierpień 2010

plusy: bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 59152 z 14.08.2010

Jeden z nielicznych sklepów internetowych, który posiada w ofercie tyle plastikowych opakowań za przystępną cenę. Towar OK. Polecam.

zakupy: Skrzynki Bedroller, Pojemnik MARY, Pojemnik HOME BOX; sierpień 2010

plusy: szeroki wybór asortymentu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 56703 z 29.06.2010

Ciekawa oferta. Serwis bardzo dobry, niesamowicie szybka odpowiedz na zapytania klientow. To co mi sie podoba to mozliwosc zapakowania i wysylki jako prezent pod wskazany adres. uzylam 2 razy.Szczerze polecam.

zakupy: filizanki i dzbanuszki; czerwiec 2010

plusy: szybka obsluga klienta

minusy: moznaby poszerzyc asortyment o inne kuchenne naczynia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucyna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 56464 z 25.06.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupu i pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia. Szczerze polecam ten sklep. I towar również.

zakupy: pojemniki do przechowywania żywności; czerwiec 2010

plusy: szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ank rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 56396 z 24.06.2010

Zamówienie złożyłam w niedzielę wieczór - we wtorek po południu przesyłka była już u mnie. Szybka a w zasadzie ekspresowa i profesjonalna realizacja zamówienia. Polecam bez żadnych wątpliwości!

zakupy: kawiarka Musa (bialetti), mlecznik 0, 5l; czerwiec 2010

plusy: szybkość i precyzja realizacji zamówienia

minusy: nie zauważyłam żadnej

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pluskwa rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 54988 z 28.05.2010

Do sklepu trafiłam przypadkowo, szukając konkretnego produktu. Nie dość, że cena była atrakcyjna, to jeszcze przy wystąpieniu problemów z płatnością korzystając z Przelewy24, wszystko zostało załatwione szybko i skutecznie: zamówienie złożyłam w piątek po 22:00, w sobotę rano wszystkie nieścisłości zostały wyjaśnione :D Paczka wysłana w poniedziałek, dotarła do mnie jeszcze tego samego dnia!!! Gorąco polecam zakupy +++

zakupy: Kawiarka Bialetti Easy Timer; maj 2010

plusy: Kontakt i obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 54754 z 25.05.2010

Zależało mi na konkretnym towarze i marce towaru oraz dobrym opisom. Tu dostałam to co chciałam. Ponieważ był to już mój drugi zakup podobnego towaru a poprzednie zamówienie szybko zrealizowano, nie miałam żadnych uwag do asortymentu - decyzję podjęłam bez dłuższego zastanawiania się i się nie zawiodłam.

zakupy: Kawiarki Bialetti.; maj 2010

plusy: dobry towar, szybka realizacja, profesjonalna obsługa

minusy: nie znam takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

compleanno rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 54337 z 19.05.2010

szybka, profesjonalna i miła obsługa - błyskawiczna realizacja zamówienia!!!

zakupy: patelnie pensofal bioceramix; maj 2010

plusy: szeroki asortyment, rzeczowa informacja o produktach

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Emila rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 53582 z 08.05.2010

Towar zgodny z opisem,dobrze zabezpieczona paczka i miły gratis w środku:)Polecam i pozdrawiam.

zakupy: foremka; maj 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 53387 z 05.05.2010

Poszukiwałam dobrej jakości form silikonowych i tutaj je znalazłam. Świetny kontakt ze sklepem, błyskawiczna przesyłka, towar najwyższej jakości.

zakupy: Mata silikonowa Juliette prostokątna Forma silikonowa 6 okrągły; kwiecień 2010

plusy: bogata oferta, ,,zaopiekowanie" klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 53078 z 29.04.2010

Duży wybór asortymentu do kuchni, dobre ceny, dobry kontakt i szybka dostawa. Polecam wszystkim.

zakupy: patelnia i wok bioceramic; kwiecień 2010

plusy: dobre ceny i wybór towarów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca Smak-Kuchni.pl opinia nr 50705 z 23.03.2010

Zależało mi na konkretnym modelu garnka i taki znalazłam w ofercie sklepu. Niestety dostałam towar nie zgodny z zdjęciem(uchwyty plastik zamiast metal) w lini NOVA zamiast Frabosk.Poniosłam podwójne koszty transportu.Sklep przyjął zwrot, ale po próbie odzyskania części kosztów transportu usłyszałam:"Życzę miłych zakupów w innych sklepach".

zakupy: Garnek do odcedzania 22 cm średnicy; marzec 2010

plusy: Bogata oferta, szybka dostawa

minusy: otrzymany towar nie zgodny z opisem i zdjęciem na stroni

Odpowiedź sklepu 15.04.2010

Klientka dostała towar wyprodukowany przez firmę Frabosk, uchwyt rzeczywiście był inny, ale nie była to podróbka. Zwrot został przyjęty, a pieniądze zwrócone po 3 dniach od odesłania towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER