Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Accademia mugnano, Guardini, Bisetti, , Frabosk, Rigamonti, Gnali & zani, Hausmaler, Duo, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 129
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 133 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka nie poleca Smak-Kuchni.pl opinia nr 50705 z 23.03.2010

Zależało mi na konkretnym modelu garnka i taki znalazłam w ofercie sklepu. Niestety dostałam towar nie zgodny z zdjęciem(uchwyty plastik zamiast metal) w lini NOVA zamiast Frabosk.Poniosłam podwójne koszty transportu.Sklep przyjął zwrot, ale po próbie odzyskania części kosztów transportu usłyszałam:"Życzę miłych zakupów w innych sklepach".

zakupy: Garnek do odcedzania 22 cm średnicy; marzec 2010

plusy: Bogata oferta, szybka dostawa

minusy: otrzymany towar nie zgodny z opisem i zdjęciem na stroni

Odpowiedź sklepu 15.04.2010

Klientka dostała towar wyprodukowany przez firmę Frabosk, uchwyt rzeczywiście był inny, ale nie była to podróbka. Zwrot został przyjęty, a pieniądze zwrócone po 3 dniach od odesłania towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 50625 z 21.03.2010

Sklep posiada bogatą ofertę sprzętu i produktów niezbednych w kuchni. Mogłam zakupić poszukiwane dozowniki i wirówke do sałaty a także formę silikonową do babki w jednym sklepie. Towar został przesłany w błyskawicznym tempie. Kontakt telefoniczny bardzo miły - wszystko dla klienta. Polecam

zakupy: wirówka do sałaty, dozowniki, forma sili; marzec 2010

plusy: bardzo szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zimosia rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 50385 z 17.03.2010

Mój mąż uwielbia pić naprawdę DOBRĄ kawę więc na rocznicę naszego ślubu poprosił mnie o Zestaw MK Cafe Premium. Przesyłka szła 1 dzień stąd mój MEGA POZYTYW. Ponad to kawiarka jest rewelacyjna !!! Dziękuje za mega szybką realizację mojego zamówienia a tym samym za wręczenie prezentu w terminie (tj. w dniu rocznicy). Dziekuje i pozdrawiam serdecznie.

zakupy: Zestaw upominkowy MK Cafe Premium; marzec 2010

plusy: expresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katarynka1971 rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 49977 z 10.03.2010

Szybko dostarczony towar, zgodny z zamówieniem

zakupy: formy sylikonowe; marzec 2010

plusy: szybko dostarczony towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

terenia191 rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 49111 z 24.02.2010

szybka przesyłka,pojemniki spełniły moje oczekiwania polecam przyszłym klientom

zakupy: pojemniki; luty 2010

plusy: szybkość

minusy: niemam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tosca rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 47207 z 22.01.2010

Dobry towar w dobrej cenie. To mój pierwszy zakup w tym sklepie i jestem zadowolona, oby tak dalej. :)

zakupy: kawiarka; grudzień 2009

plusy: sprawnie, tanio

minusy: na zamówionym towarze była rysa, ale da się używać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oczek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 46774 z 14.01.2010

Ponieważ posiadał w swojej ofercie towar, którego poszukiwałem - był on w rozsądnej cenie. Przesyłka została przysłana szybko, zgodnie z zamówieniem. Jedynym minusem jest mało czytelna instrukcja w jęz. polskim

zakupy: kawiarka Bialetti; styczeń 2010

plusy: terminowość dostawy

minusy: mało czytelna instrukcja w jęz. polskim

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agnieszka nie ma zdania o Smak-Kuchni.pl opinia nr 45785 z 24.12.2009

sklep wybrałam, gdyż posiadał w swoim asortymencie duży wybór interesującego mnie produktu, mogłam przeczytać opis i zdecydować bez wątpliwości, czy spełni on moje oczekiwania, poza tym szybki transport akurat pomógł przy wyborze produktu jako prezent świąteczny.

zakupy: patelnia do naleśników; grudzień 2009

plusy: dobry opis towaru, komentarze o produkcie przez kupujący

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 45454 z 19.12.2009

Super Sprzedawca, bardzo szybka wysyłka i towar zgodny z opisem. Jak najbardziej polecam ten sklep.

zakupy: Zestaw upominkowy MK Cafe Premium; grudzień 2009

plusy: Bardzo szybka przesyłka

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

albaz rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 44966 z 11.12.2009

Jestem zadowolona, na czas i zgodnie z oczekiwaniami.

zakupy: kawiarka; grudzień 2009

plusy: ładna grafika

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danka nie poleca Smak-Kuchni.pl opinia nr 44896 z 10.12.2009

Atrakcyjne towary,szybka dostawa.

zakupy: garnek; grudzień 2009

plusy: możliwość negocjacji ceny

minusy: nie mam zdania

Odpowiedź sklepu 11.12.2009

To chyba pomyłka z treści nie wynika negaytw?? Czy Pani jest niezadowolona z obnizenia ceny czy z jakości towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klientka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 44890 z 10.12.2009

Nie znalazłam innego sklepu z tym co potrzebowałam. Smak-Kuchni spełnił moje oczekiwania. Zamówienie zostało zrealizowane w ciągu 45 godzin, mimo że odległość była znaczna.

zakupy: kawiarka i akcesoria do kawiarek; grudzień 2009

plusy: sprawna obsługa

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karola rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 43838 z 23.11.2009

Pojemniki które kupiłam w tym sklepie były gdzie indziej trudno dostępne i w znacznie wyższych cenach. Przesyłka ekspresowa i bardzo sympatyczny kontakt. Tak, absolutnie spełnił on moje oczekiwania.

zakupy: Pojemniki spożywcze; listopad 2009

plusy: asortyment, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 43704 z 19.11.2009

szeroka oferta

zakupy: spieniacz do mleka (zresztą już drugi); listopad 2009

plusy: szybko, bez komplikacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edd rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 43598 z 18.11.2009

Sklep polecił mi znajomy i nie zawiodłam się - dostawa w ciągu dwóch dni, towar zgodnie z zamówieniem, bezpiecznie zapakowany, na razie przechodzi fazę testów...

zakupy: Kawiarka Mukka; listopad 2009

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 43481 z 16.11.2009

Dobry kontakt. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem

zakupy: Części zamienne; listopad 2009

plusy: czas reakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krystyna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 43143 z 09.11.2009

szeroka oferta

zakupy: spieniacz do mleka; listopad 2009

plusy: bez zadnego problemu

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 42893 z 04.11.2009

sklep ok. polecam

zakupy: kawiarka bialetti; listopad 2009

plusy: miła i sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bozena rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 42808 z 03.11.2009

Towar zamówiony dostarczono bardzo szybko

zakupy: młynki; listopad 2009

plusy: solidnosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 42668 z 31.10.2009

Wybrałam ten sklep dlatego ,że posiada w swojej ofercie przedmioty, których szukałam. Sklep spełnił moje oczekiwania,towar zgodny z opisem i oczekiwaniami - w dobrej cenie. Świetny kontakt ze sprzedającym.

zakupy: pojemniki do mikrofali, mukka express, f; październik 2009

plusy: rzetelność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER