Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Bisetti, Accademia mugnano, Guardini, Frabosk, , Rigamonti, Gnali & zani, Duo, Hausmaler, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 128
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 132 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ula rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 42253 z 22.10.2009

Sklep spełnił moje oczekiwania, paczka została wysłana bardzo szybko, była bezpiecznie i starannie zapakowana

zakupy: kawiarka; październik 2009

plusy: towar, szybka dostawa

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SEPTEMBER72 rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 39125 z 15.08.2009

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie.Świetny kontakt,podejście do kupującego i doradztwo.Przesyłka ekspresowa.PROFESJONALIZM!!! Podziękowania dla p.Kasi!

zakupy: Mukka Bialetti; sierpień 2009

plusy: WSZYSTKO

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

salrom rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 38569 z 01.08.2009

zdecydowanie polecam sklep SMAK KUCHNI , zamówiony towar zgodny z opisem sklepu z błyskawiczną przesyłką- pozdrowienia dla właściciela sklepu.

zakupy: kawiarka Mukka Express BIALETTI; lipiec 2009

plusy: fachowość i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta Janik rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 38552 z 31.07.2009

Zamówienie zrealizowane natychmiast, szybka wysyłka, miły kontakt mailowy.Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: kawiarka Bialetti; lipiec 2009

plusy: Ciekawy asortyment, szybka wysyłka

minusy: nie zauwazyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 38326 z 28.07.2009

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Byłam zaskoczona tak szybką odpowiedzią na moje zapytania mailowe (poszukiwałam odpowiednich uszczelek do kawiarki Bialetti), szczegółowe informacje. A jeśli dodać szybką wysyłkę to mamy obraz sklepu Smak-Kuchni.pl Zdecydowanie polecam!!!

zakupy: uszczelki do kawiarki Bialetti; lipiec 2009

plusy: szybcy, klient jest ważny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Franek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 37581 z 13.07.2009

Wyjątkowo szybko przyjęto zamówienie i zrealizowano następnego dnia. Z produktu jestem zadowolony dokładnie tego oczekiwałem

zakupy: kawiarka; lipiec 2009

plusy: szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 37517 z 11.07.2009

Bardzo przyjazny sklep, już po dwóch godzinach od zamówienia towar był u mnie w domu. Fachowa obsługa i kontakt na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam i życzę udanych zakupów.

zakupy: patelnie tefal; lipiec 2009

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margo_63 rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 37238 z 07.07.2009

towar zgodny z opisem ,jestem bardzo zadowolona z dokonanych w tym sklepie zakupow...jak najbardziej polecam

zakupy: formy do pizzy, pokrywka, mlecznik itd; lipiec 2009

plusy: szybka i profesjonalna obsluga

minusy: jak dla mnie bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 36242 z 17.06.2009

Po raz drugi korzystam z usług tego sklepu.Jestem zadowolona ze sposobu powiadamiania o przesyłkach,z przesyłania towarów,z jakości towrów sprzedawanych w tym sklepie

zakupy: patelnie Fortezza; czerwiec 2009

plusy: dbałość o jakość towarów i zadowolenie klienta

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elka rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 35242 z 31.05.2009

Kupiłam 3 m-ce temu 2 patelnie Fortezza.Jedną mniejszą i drugą dużą.Sprawdzają się znakomicie.Doskonale się myją/zmywarki dla nich unikam,bo wczesniej tak zniszczyłam sobie inną/wspaniale się na nich smaży.Polecam te patelnie i ten sklep.Duży wybór,szybka dostawa i towar solidny.

zakupy: patelnie Fortezza; marzec 2009

plusy: szeroki asortyment,właściwie prezentowany,solidny towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 32484 z 08.04.2009

zamówienie w poniedziałek wieczorem, dostawa: środa, godz.14:30, stan idealny, polecam!!!:)

zakupy: kawiarka Mukka+2filiżanki; kwiecień 2009

plusy: prosta komunikacja, atrakcyjna oferta cenowa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 31294 z 20.03.2009

Transakcja przebiegła bez żadnych problemów. POLECAM

zakupy: pojemniki plastikowe; marzec 2009

plusy: towar zgodny ze zdjęciem zamieszczonym na stronach firmy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 31247 z 19.03.2009

Szybka, sprawna transakcja. Polecam!!!

zakupy: pojemniki kuchenne; marzec 2009

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AB rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 29968 z 02.03.2009

To było moje pierwsze spotkanie ze sklepem Smak-Kuchni.pl i na pewno nie ostatnie! Zalety: profesjonalne podejście do klienta, informowanie na bieżąco o stopniu realizacji, błyskawiczna przesyłka! :) Przesyłka - kawiarka 100% zgodna z zamówieniem, dotarła do mnie porządnie zapakowana, nieuszkodzona. Co do samej kawiarki - kawę robi wyśmienitą, lepszą niż niejeden ekspres; pianka na cappuccino gęsta jak należy ;-D Już szykuję się na kolejne zakupy ;)

zakupy: Mukka di Vetro; luty 2009

plusy: b. dobry kontakt, blyskawiczna przesylka, 100% zg. z zam

minusy: w dotychczasowym kontakcie - żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANIA W. rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 29640 z 26.02.2009

Dobry kontakt telefoniczny,szybka wysyłka.Polecam

zakupy: Młynek do kawy, kawiarka, spieniacz do mle; luty 2009

plusy: bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Helena rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 29474 z 25.02.2009

Rewelacyjny czas dostarczenia towaru.Jednego dnia potwierdzisz zamówienie a juz następnego dnia do południa towar był u mnie.

zakupy: garnek do ryb Frabosk; luty 2009

plusy: szybki kontakt email-em w sprawie zamówienia i dostawy

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radioaktywny rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 29428 z 24.02.2009

Szczegółowa informacja o towarze, szybka dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem.

zakupy: Ekspres do kawy Bialetti; luty 2009

plusy: bardzo szeroki opis asortymentu, bogaty wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Grzywa rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 28382 z 14.02.2009

Solidna firma. Bardzo szybka.

zakupy: Ekspres do warzyw.; luty 2009

plusy: SZybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 28276 z 13.02.2009

Szybka realizacja zamówienia.Towar dobrze zapakowany, dotarł bez żadnych uszczerbków.Polecam gorąco sklep.

zakupy: kawiarka mukka+dwie filiżanki; luty 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 27800 z 06.02.2009

Świetny,rzeczowy kontakt.Błyskawiczna wysyłka,znakomicie zabezpieczona!Jestem pod wrażeniem.Na pewno tu wrócę.Zdecydowanie polecam ten sklep!!!

zakupy: zestaw 3 uszczelek + filtr metalowy; luty 2009

plusy: Profesjonalizm i dbałość o klienta

minusy: Nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER