Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Accademia mugnano, Guardini, Bisetti, , Frabosk, Rigamonti, Gnali & zani, Hausmaler, Duo, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 129
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 133 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 27800 z 06.02.2009

Świetny,rzeczowy kontakt.Błyskawiczna wysyłka,znakomicie zabezpieczona!Jestem pod wrażeniem.Na pewno tu wrócę.Zdecydowanie polecam ten sklep!!!

zakupy: zestaw 3 uszczelek + filtr metalowy; luty 2009

plusy: Profesjonalizm i dbałość o klienta

minusy: Nie ma!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 27725 z 05.02.2009

sklep ok super kontakt i szybka dostawa

zakupy: pojemniki plastikowe; luty 2009

plusy: kontakt ok towar ok

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 26128 z 10.01.2009

Szybka bezproblemowa transakcja, towar zgodny z zamówieniem, polecam zakupy.

zakupy: łyżeczki koktajlowe; styczeń 2009

plusy: szybka odpowiedź na zapytanie,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katrin rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 25297 z 22.12.2008

Bez zastrzeżeń, wszystko ok., szybka dostawa

zakupy: kawiarka bialetti; grudzień 2008

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pedro rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 25281 z 22.12.2008

kontakt mailowy bardzo sprawny, szybka wysyłka,towar bez zastrzeżeń.

zakupy: Kawiarka Class Black 4 filiżanki; grudzień 2008

plusy: sprawność działania

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sofik83 rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 25163 z 20.12.2008

Właśnie kupiłam pojemniki na sypką żywność :) Świetna sprawa do kuchni! Szybka dostawa i extra kontakt ze sprzedawcą. POLECAM!!!

zakupy: Pojemnik MARY 1, 1 l. okrągły; grudzień 2008

plusy: rewelacyjny kontakt, towar 100%zgodny z opisem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ćwiękała rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 25018 z 18.12.2008

Witam, Bardzo szybko i sprawnie. W poniedziałek przelałam pieniądze, w w środę paczka była już w domu. Gorąco dziękuję i polecam. Teresa ćwiękała

zakupy: pojemniki na żywność i dzbanek; grudzień 2008

plusy: szybko i sprawnie

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta O. rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 24955 z 17.12.2008

Towar przyszedł bardzo szybko, 3 dni od momentu otrzymania informacji o wysłaniu. Towar bez zastrzeżeń, dokładnie taki jak podaje opis na stronie internetowej. Serdecznie polecam "Smak Kuchni".

zakupy: drewniany młynek do pieprzu Bisetti; grudzień 2008

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 23878 z 01.12.2008

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem.

zakupy: młynek do kawy i ekspres dzbankowy moka; grudzień 2008

plusy: ciekawa oferta

minusy: niepełne opisy towarów, trudno znaleźć w wyszukiwarkach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 21725 z 22.10.2008

Towar wysłany w dniu zaksięgowania pieniędzy czyli błyskawicznie serdecznie polecam

zakupy: Kawiarka Mukka Łaciata zestaw z kubkiem Jumbo; październik 2008

plusy: błyskawiczna dostawa

minusy: nie mam nic do powiedzenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 21076 z 06.10.2008

Towar zgodny z zamówieniem, szybka i sprawna wysyłka. Polecam

zakupy: pojemniki do przechowywania żywności; październik 2008

plusy: duży wybór towarów

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 21034 z 06.10.2008

Towar firmowy, szybka realizacja

zakupy: Uszczelki do kawiarki, tygelek; październik 2008

plusy: Duży wybór

minusy: Jak narazie nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 18767 z 13.08.2008

Nikt nie robił mnie w konia, dostałem produkty takie jak zamawiałem w ustalonym terminie. Polecam!!!

zakupy: pojemniki Frosta; sierpień 2008

plusy: oferta czasami trudna do odnalezienia w innym sklepie!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena Wach rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 17455 z 12.07.2008

Super! Kawiarka dotarła dzisiaj do mnie, a zamawiałam ją 3 dni temu. Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Pozdrawiam!

zakupy: Kawiarka Mia; lipiec 2008

plusy: szybka realizacja zamówienia i miła obsługa

minusy: brak;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Warzecha Roman rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 17418 z 11.07.2008

Bardzo miły kontakt. Towar (pierwszy sort) wysłany błyskawicznie. Polecam !!!!

zakupy: Forma do Tarty; lipiec 2008

plusy: Miła obsługa. Stały kontakt. Jakość towaru.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata K. rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 16385 z 09.06.2008

Prosta forma zamawiania, błyskawiczna przesyłka, chętnie skorzystam jeszcze raz.

zakupy: wok, patelnie; czerwiec 2008

plusy: jakość, marka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawel P. rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 14865 z 16.04.2008

Doskonały kontakt ze sprzedającymi. Moja opinia jest tym lepsza, że towar, który kupiłem był uszkodzony- natychmiast wymieniono go na nowy. Jak najbardziej polecam tego sprzedawcę- od przyjęcia zamówienia, przez wysyłkę, aż po (zdarza się) realizację reklamacji- wszystko na najwyższym poziomie.

zakupy: Cioccolatiera Bialetti, Moka Bialetti; marzec 2008

plusy: jak w ocenie.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 13539 z 25.02.2008

Sklep godny zaufania.Dobry kontakt,szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka.Kafetiera Bialletti Mucca ("krówka" :-)) genialna!

zakupy: Kafetiera Bialletti Mucca Cappuccino.; luty 2008

plusy: Dobry kontakt,czytelna strona,wyrażne zdjęcia,opis towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K. Kołodziejczyk rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 13460 z 21.02.2008

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Obsługująca mnie Pani spokojnie i rzeczowo poradziła, jak precyzyjnie dobrać towar (a kupowałem części zamienne do kawiarki nie będącej już w ofercie). Wszystko to w rozmowie telefonicznej. Szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Wzór dla innych sprzedawców do naśladowania.

zakupy: Zestaw 3 uszczelek i filtr metalowy ko kawiarki nierdzewnej 4 fi; luty 2008

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kulik Małgorzata rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 12879 z 30.01.2008

Szybko i bez problemów

zakupy: Pojemniki; styczeń 2008

plusy: Szybkosc obslugi

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER