Naczynia i akcesoria kuchenne.
Sklep Smak-Kuchni.pl

Kontakt

tel. 32 22 00 285
Siemianowice Śląskie

Popularne produkty

Dom i wnętrze

Popularne marki

Silikomart, Plast-team, Patisse, Pensofal, Bisetti, Accademia mugnano, Guardini, Frabosk, , Rigamonti, Gnali & zani, Hausmaler, Duo, Msc international, Galic

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 128
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

Smak-Kuchni.pl > Opinie klientów

Sklep Smak-Kuchni.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 23.11.2006r i posiada 132 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kulik Małgorzata rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 12313 z 14.01.2008

bardzo szybka i sprawna obsługa, szybki kontakt z klientem, polecam ja jestem bardzo zadowolona

zakupy: pojemniki plastikowe; styczeń 2008

plusy: sprawność i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

habe2 rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 11904 z 28.12.2007

Profesjonalna obsługa, towar dostarczony błyskawicznie w stanie idealnym.

zakupy: Kawiarka Gold 4; grudzień 2007

plusy: Dobre ceny, możliwość negocjacji cen.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goławska rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 11360 z 19.12.2007

bardzo szybko wysłane, dobre opakowanie

zakupy: ekspres do kawy; grudzień 2007

plusy: szybkość odpowiadania na maile, szybkość wysyłki

minusy: trochę zawyżone koszty przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 10872 z 07.12.2007

Zrobiłem juz kilka zakupów w tym sklepie i wszystkie transakcje były bez zastrzeżeń.

zakupy: patelnie; grudzień 2007

plusy: reakcja na zamówienie i szybkość tyransakcji

minusy: bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 10786 z 05.12.2007

szybko, sprawnie, miło

zakupy: młynek do kawy; grudzień 2007

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 10490 z 26.11.2007

Same plusy - profesjonalna i szybka obsługa. Pojemniki bardzo dobre, wykorzystują dobrze powierzchnię, idealne do głębokich szuflad z pełnym wysuwem.

zakupy: Pojemniki EASY CLICK; listopad 2007

plusy: Profesjonalna obsługa

minusy: Zbyt mała oferta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa Z rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 9854 z 05.11.2007

Obsługa szybka. Zamówione towary dostarczone bardzo szybko w dobrze zapakowane. Polecam gorąco

zakupy: Pojemniki, Patelnia podwójna; październik 2007

plusy: Szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 9720 z 30.10.2007

Bardzo zalezalo mi na blyskawicznej przesylce wiec zakupy zalatwialam rowniez telefonicznie(b. mila pani po drugiej stronie). Kontakt mailowy bezbledny, przesylka kurierem(podziekowania dla firmy kurierskiej). We wtorek wieczorem zamawialam, w czwartek byla:-). A Mukka jest cudowna-az wstawac sie chce! :-)

zakupy: Mukka Bialetti; październik 2007

plusy: kontakt, obsluga, terminy, towar(!)

minusy: ceny nie sa najnizsze...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 9461 z 18.10.2007

Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność! Dobry kontakt mailowy i naprawdę błyskawiczna wysyłka to główne zalety tego sklepu! No i tylko tu znalazłem uszczelki do mojej kawiarki, to z kolei świadczy o szerokości i głębokości asortymentu! Polecam serdecznie!!!

zakupy: Uszczelki do kawiarki Bialetti; październik 2007

plusy: Błyskawiczna wysyłka

minusy: nie zauważyłem takowych:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Wrona rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 9274 z 12.10.2007

znakomity produkt i szybka dostawa. zdecydowanie polecam!!!!

zakupy: Komplet pojemników z miarką 9 szt. - 1szt. - 24.20 zł.; październik 2007

plusy: duży wybór produktów

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

robertolep rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 8703 z 25.09.2007

Zawsze niezwykle szybko!!! Towar pierwsza klasa! Polecam

zakupy: kawiarka Bialetti; styczeń 2006

plusy: szeroka oferta, chyba najlepsz na rynku

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cpr rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 8251 z 07.09.2007

OK

zakupy: kawiarka Bilaletti; wrzesień 2007

plusy: oferta dla kawoszy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam Walczak rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 8193 z 05.09.2007

Życzliwa obsługa. Rzetelna informacja. Pomoc w wyborze odpowiedniego produktu. Szybka wysyłka.

zakupy: uszczelki do kawiarki; wrzesień 2007

plusy: rzetelna fachowa informacja. Miła obsługa

minusy: nie zauważyłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rav rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 6901 z 06.07.2007

szybko, sprawnie i najtaniej...

zakupy: kawiarka bialetti; 05/07/2007

plusy: szybkość działania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 6674 z 25.06.2007

Z zakupionej kafeterki oraz uszczelek do niej jestem bardzo zadowolony. Towar w tym sklepie to nie jakaś "chińszczyzna" ale prawdziwie markowy i solidnie wykonany produkt. Można kupić nie tylko kafeterki ale również części zamienne do nich, co bardzo rzadko się zdarza, ja pierwszy raz sie spotykam :). POLECAM w 100%, zakupy w tym sklepie to zadowolenie i prawdziwa satysfakcja!!!

zakupy: Kafeterka, uszczelki; 23/04/2007

plusy: Doskonały kontakt, uprzejma obsługa, fajna strona www

minusy: Nie widzę żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela Chlastawa rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 6519 z 18.06.2007

Rewelacyjny kontakt, miła i życzliwa obsługa i bardzo krótki czas realizacji zamówienia.

zakupy: Kawiarka BIALETTI Mia; 15.06.2007

plusy: Świetny kontakt, fachowa i życzliwa obsługa.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

fth rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 5775 z 17.05.2007

bardzo szybka przesylka,mila obsluga:)

zakupy: kawiarka; 566345

plusy: terminowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz Czubak rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 5599 z 13.05.2007

Bardzo szybka reakcja na zamówienie oraz dostawa towaru,polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: uszczelki do ekspresu; 11.04.2007

plusy: bardzo szybka dostawa,dbra jakość towaru

minusy: brak,nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

s.m rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 5483 z 09.05.2007

cenzurka z czerwonym paskiem!

zakupy: garnek do gotowania szparagów; 09.05.2007

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia

minusy: nie znam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota Skrzypczak rekomenduje Smak-Kuchni.pl opinia nr 4176 z 22.02.2007

bardzo dobra obsługa, nastawienie pro klient

zakupy: patelnie; styczeń

plusy: błyskawiczna dostawa i znakomity kontakt z właścicielem

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER