Artykuły i akcesoria dla dzieci.
Sklep Smykolandia.pl

Kontakt

tel. 792793730
warszawa

Popularne produkty

Wózki wielofunkcyjne, Foteliki samochodowe, Wózki spacerowe, Jeździki, Krzesełka do karmienia, Akcesoria, Rowerki biegowe, Rowerki trójkołowe, Łóżeczka turystyczne

Popularne marki

Arti, Caretero, Milly mally, Coletto, Maxi cosi, 4baby, Camarelo, X-lander, Baby design, Tutek, Recaro, Hevea, Cybex, Avionaut, Tako, Coneco, , Baby ono, Quinny

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 21
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 4
Podsumowanie

Smykolandia.pl > Opinie klientów

Sklep Smykolandia.pl - monitorowana jakość obsługi

  85% - kontakt i obsługa

  82% - terminowość realizacji zamówienia

  92% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.03.2011r i posiada 26 opinii klientów w tym 81% pozytywnych.

Wystaw opinię

ogorek0999 nie poleca Smykolandia.pl opinia nr 410770 z 27.04.2017

Zakupione towar na aukcji allegro nie został dostarczony w wyznaczonym terminie. Kontakt z sprzedającym po kilkidziesieciu próbach jak mailowo jak i telefonicznie był niestety żaden.Sprzedający tłumaczy sie problemami technicznymi, o czym mógł mnie powiadomić albo odebrać telefon.Po dyskusjii na portalu niestety również żadnego odzewu. Proszę rozważyć zakup u innych sprzedających. Stanowczo nie polecam

zakupy: Drewniane Klocki 250 szt + Kolejka Gratis Made i Poland; kwiecień 2017

plusy: Szeroki asortyment

minusy: Brak kontaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta nie ma zdania o Smykolandia.pl opinia nr 409090 z 04.04.2017

Sklep wybrany ze wzgledu na szeroki asortyment i konkurencyjne ceny. Zakupione 3 rzeczy: wozek 3w1, lozeczko turystyczne i spacerowka. Wszystko ok poza spacerowka Caretero Luvio, ktora w zastraszajacy sposob sie rozpadla, mianowicie najpierw odlamal sie zatrzask barierki a pozniej ulamalo sie kolo. Reklamacja trwa, serwis strasznie przeciaga sprawe. Stad opinia neutralna.

zakupy: Wozek 3w1, lozeczko turystyczne, wozek spacerowy; czerwiec 2016

plusy: Szeroki wybor, ceny, mila obsluga

minusy: Wozek przekrzywiony - towar wadliwy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 380434 z 20.04.2016

Sklep posiada konkurencyjne ceny. Obsługa bardzo pomocna. Zakupiony wózek Amelis pro naprawdę świetny jak za tą cenę.

zakupy: wózek Delta Amelis Pro; październik 2015

plusy: Pomocna obsługa, konkurencyjne ceny.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 373334 z 16.02.2016

Konkurencyjne ceny, miła obsługa

zakupy: espiro mokka; luty 2016

plusy: cena, wybór, kontakt

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaMarta rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 349825 z 21.07.2015

Sklep świetnie wyposażony, konkurencyjne ceny, wszystko terminowo i fachowa obsługa. Polecam

zakupy: Wózek 3w1; lipiec 2015

plusy: Ceny, wybór produktów, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysia rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 346641 z 22.06.2015

Sprawna szybka i miła obsługa towar w konkurencyjnej cenie i szybka dostawa, polecam :D

zakupy: FOTELIK AVIONAUT EVOLVAIR 9-36kg.- 03; czerwiec 2015

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 345933 z 16.06.2015

Sklep miał ten modeł wózka 200 zł taniej niż u producenta. w 100% spełnił moje oczekiwania. wysyłka tego samego dnia gdy wpłyneła zapłata. Wózek dostałem na drugi dzien. Bardzo polecam!

zakupy: Wózek Baby Desig Husky; czerwiec 2015

plusy: Super kontakt przez Telefon

minusy: brak odpowiedzi na e-mail poprzez formularz na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pelagia nie poleca Smykolandia.pl opinia nr 344437 z 03.06.2015

Jestem niezadowolona z zakupow: 1-bardzo dlugi czas realizacji 2-niekompletne zamowienie 3-brak odpowiewdzi ze strony sklepu na wysylane wiadomisci

zakupy: Sanki; styczeń 2015

plusy: Brak

minusy: Dostawa, kontakt

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agata rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 343289 z 22.05.2015

Sklep wybrałam ze względu na to, że posiadał całość interesującego mnie towaru, mogłam zakupić wszystko co potrzebowałam w jednym miejscu a nie w kilku sklepach. Dodatkowo rewelacyjny kontakt - na wszelkie moje wątpliwości i pytania otrzymywałam odpowiedzi natychmiastowo, a tych pytań było niemało:) Przesyłka zrealizowana dokładnie w ustalonym terminie, towar solidnie zabezpieczony i zapakowany, razem z towarem paragon i karta gwarancyjna. Polecam w 100%, pozytywna opinia idzie w świat:)

zakupy: Wózek, baza, fotelik; maj 2015

plusy: kontakt, rzetelność, towar zgodny z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

moni rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 342801 z 18.05.2015

Dobra cena. Polecam jak najbardziej.

zakupy: ARTI ZABAWKA Bączek Edu-Carousel; maj 2015

plusy: miła obsługa, dobre ceny, szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szaman rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 341969 z 11.05.2015

Sprzedający najpierw telefonicznie, a później w sklepie bardzo dokładnie wyjaśnił mi, jaki wózek i dlaczego wybrać. Okazuje się, że w internecie można się sporo dowiedzieć, ale osobista rozmowa z kimś doświadczonym jest bezcenna. Można przymierzyć się do kilku modeli wózków, potrenować "na sucho" i kupić to, co jest akurat najlepsze. Tak właśnie zostałem obsłużony i za to dziękuję.

zakupy: wózek głęboki; maj 2015

plusy: fachowe doradztwo, mozliwość sprawdzenia kilku modeli

minusy: nie zaobserwowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

.Robert. rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 341705 z 08.05.2015

Solidny dostawca, towar zgodny z opisem i szybka dostawa. Dobry i szybki kontakt. Polecam

zakupy: wozek i fotelik samochodowy; maj 2015

plusy: dobry kontakt, terminowość

minusy: nie widziałem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożenka2804 rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 340821 z 29.04.2015

Przyznam, że skusiła mnie niższa cena niż w innych sklepach, które oferowały ten produkt. Pojechałam i na miejscu dowiedziałam się więcej. Sprzedawca bardzo rzeczowy , konkretny i miły. Fachowo wyłożył mi wiedzę o fotelikach. Pomógł mi zamontować fotelik w samochodzie. Dostałam też fajny gratis, o który nawet nie pytałam :) POLECAM sklep www.smykolandia.pl

zakupy: Fotelik Maxi Cosi Tobi; marzec 2015

plusy: obsługa, ceny!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

IB nie poleca Smykolandia.pl opinia nr 266569 z 16.12.2013

Sanki kupiłam przez Allegro z odbiorem osobistym. W domu stwierdziłam, że jednak są dla mnie zbyt ciężkie, więc postanowiłam je zwrócić. Zostałam dość niemiło potraktowana i poinformowana, że z odbiorem osobistym towaru nie można zwrócić!!!! Nie miła obsługa, nic dziwnego że maja problemy z dostawcami. Zanim coś tam kupicie zastanówcie się dziesięć razy.

zakupy: Sanki; grudzień 2013

plusy: Nic

minusy: Opryskliwa i niedouczona obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 226221 z 20.06.2013

sklep spełnił moje oczekiwania. Polecam

zakupy: krzesełko do karmienia; czerwiec 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 225957 z 19.06.2013

Polecam sklep. Łatwo sie z nimi skontaktować, miła obsługa. Szybka dostawa. JEstem bardzo zadowolona

zakupy: Kojec ART; maj 2013

plusy: super cena za wypasiony kojec

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 225873 z 19.06.2013

Najniższa cena interesującego mnie towaru

zakupy: krzesełko do karmienia Baby Design Bambi; czerwiec 2013

plusy: niskie ceny

minusy: długi czas realizacji zamowienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 225813 z 18.06.2013

Długo szukałem odpowiedni kolor rowerka Arti, aż trafiłem do Smykolandii. I tu znalazłem :-)

zakupy: Rower ARTI BMX MTB PRIMO 16 cali; maj 2013

plusy: Spolegliwość i chęć pomocy. To główna zaleta obsługi skl

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil nie poleca Smykolandia.pl opinia nr 217349 z 08.05.2013

Kupiłem wózek na aukcji internetowej (zestaw 3w1) po kilku telefonach przyslali mi fakture na wozek za 1zl i fotelik za 1300. Jest to ewidentne oszustwo. kontakt z bezczelnym sprzedawcą nic nie daje. Twierdzi ze wszystko jest w porzadku. Co w przypadku gdy wozka nie da sie naprawic i zgodnie z ustawą konsumencką bedziemy chcieli zwrotu pieniedzy?? Oddadzą 1 zł. Sprawe zgladzam do PIH i UKS. Nie dajcie się nabic w butelkę temu sprzedawcy.

zakupy: wózek; maj 2013

plusy: brak

minusy: olewka klientów i prawa konsumenckiego

Odpowiedź sklepu 11.05.2013

Ten Pan to tzw. "KACZYSTA" uwielbia szukać dziury w całym i ciskać się. Kupił zestaw 3w1-czyli wózek głęboko-spacerowy i fotelik do wózka, zażądał faktury i ją dostał. Na fakturze widniała kwota dokładnie taka jaką zapłacił, czyli 1375zł. Facet zadzwonił i zaszantażował naszą firmę, że JEŻELI NIE NAPISZĘ NA FAKTURZE TEGO CO ON SOBIE ŻYCZY, to naśle na nas urząd skarbowy. Widać, że ma za dużo czasu - ZAZDROSCIMY:)

Odpowiedź Kamil 12.05.2013

Zobaczymy co na to urząd skarbowy.. W Polsce trzeba wystawiać faktury zgodne z zakupem a nie sciemnianiem przez sprzedawce.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Smykolandia.pl opinia nr 86262 z 16.10.2011

Bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Przy zakupie spacerówki Espiro Metro wystąpił mały problem z jednym kółkiem, ale obsługa sklepu pozytywnie i bardzo szybko załatwiła sprawę z producentem. Oprócz tego mają wg mnie jedne z najlepszych cen w Warszawie a odbiór osobisty nie wiąże się z żadnymi dodatkowymi kosztami. Serdecznie polecam!!!

zakupy: Fotelik Caretero, spacerówka Espiro Metr; maj 2011

plusy: Terminowość realizacji zamówienia + niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER