Sprzęt, odzież i akcesoria dla miłośników snowboardu, deskorolki oraz odzież streetwearowa.
Sklep SnowStyle.pl

Kontakt

tel. 25-644-30-43
Siedlce

Popularne produkty

Snowboard-Akcesoria, Streetwear-Dla niego, Snowboard-Kurtki snowboardowe, Snowboard-Spodnie snowboardowe, Skateboard, Streetwear-Dla niego-Spodnie, Snowboard-Deski snowboardowe

Popularne marki

Burton, Vans, Turbokolor, Dakine, Volcom, Drake, Dc, 686, Static, Neff, Anon, Bataleon, Thirtytwo, Born to ride, Analog, Element, Nikita, Chanex, Mass, Northwave

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

SnowStyle.pl > Opinie klientów

Sklep SnowStyle.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.01.2008r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 370270 z 21.01.2016

Bogaty asortyment,szeroki wybór produktów,przemiła obsługa,doskonały kontakt,błyskawiczna przesyłka. Z tak bardzo profesjonalnym podejściem do klienta jeszcze się nie spotkałam

zakupy: buty snowboardowe Burton; styczeń 2016

plusy: bogaty asortyment

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KAMIL rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 317653 z 05.11.2014

Towar zgodny z opisem, szybka dostawa, "fachowe"doradztwo,konkurencyjne ceny. Przy nastepnych zimowych zakupach napewno zaczne poszukiwania od snowstyle.pl

zakupy: wiazania FLUX; listopad 2014

plusy: LAdna szata graficzna strony.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGa rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 286037 z 05.04.2014

dobre ceny, świetna obsługa, szybka realizacja przesyłki

zakupy: spodnie snowdoardowe; marzec 2014

plusy: bardzo szybki termin realizacji

minusy: wszystko było super

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 236677 z 12.08.2013

Super obsługa, (przystojniaki, hahahaha....) Znajomość rynku naprawdę dobra i nie naciągają, jak dla mnie pełen profesjonalizm, nie wspomnę o tym,,że znalazłam kurtkę, której dłuuuugo szukałam :-) Maga pozytyw, przypuszczam, że zrobię u nich jeszcze nie jedne zakupy :-)

zakupy: Kurtka Nikita i Spodnie Nikita; sierpień 2013

plusy: Obsługa :-)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 182129 z 08.12.2012

Znalazłem towar, którego szukałem. Jestem zadowolony z zakupu sprzętu.

zakupy: deska snowboardowa; grudzień 2012

plusy: Profesjonalna i miła obsługa przy wyborze i zakupie.

minusy: dość daleko od mojego miejsca zamieszkania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

radek rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 178441 z 26.11.2012

Poniewaz znalazlem towar mnie interesujacy w cenie jaka planowalem

zakupy: flux ds 30 wiazania; listopad 2012

plusy: kontakt, reakcja na zapytanie, zgodnosc z zamowieniem

minusy: ilosc asortymentu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adik rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 97041 z 09.02.2012

Fantastyczny wybor. Dobre ceny. Fachowa pomoc.

zakupy: Kurtka Burton + Ochraniacze; styczeń 2012

plusy: Fachowa pomoc przy wyborze.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

angiehs rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 91753 z 23.12.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ został mi polecony przez przyjaciółkę. Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania:)

zakupy: łożyska ABEC5; listopad 2011

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie potrafię wskazać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Juzek rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 91359 z 20.12.2011

Sklep wybrany przypadkowo więc zamawiałem ostrożnie, zostałem pozytywnie zaskoczony zarówno kontaktem mailowym jak i wypełnieniem paczki ;) Polecam sklep, myślę że sam na pewno jeszcze nie raz coś kupię na SnowStyle.pl

zakupy: Kurtka ThirtyTwo; grudzień 2011

plusy: Kontakt, szybka wysyłka i dobre podejście do klienta

minusy: słaby opis towaru, mało zdjęć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grabka rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 90965 z 16.12.2011

Szybka, mila obsluga. Zamowienie zlozylam w srode poznym wieczorem, w pt rano kurtka byla juz u mnie. :) Jako jedyni w calej Polsce mieli model, ktorego szukalam. Produkt dokladnie taki jaki w opisie. Dodatkowo dostalam od SnowStyle set fajnych snowboardowych naklejek.

zakupy: Kurtka Nikita; grudzień 2011

plusy: Szybkosc, uprzejmosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blondi rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 90858 z 15.12.2011

Bo mieli sprzęt, którego szukałam.

zakupy: Deska ROXY Ally BTX 143 W12; grudzień 2011

plusy: fachowość, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mały rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 46563 z 11.01.2010

Szukałem zestawu Voelkl Stroke z wiązaniami. Znalazłem go właśnie w SnowStyle.pl. Zamówienie odebrali sprawnie, dopytali mnie o szczegóły (wielkość buta) na GG. Przesyłkę dostałem dwa dni po przelaniu pieniędzy, czyli tak szybko jak to możliwe. Choć gdyby jeszcze wprowadzili jakiś system a'la PayPal, to mogłaby być jeszcze szybciej ;] Towar zapakowali wzorowo - z deską nic by się nie stało, nawet jeśli ktoś by nią rzucił. Jeśli będę czegoś szukał na deskę, zacznę od SnowStyle.

zakupy: deska Voelkl Stroke + wiązania Straptec; styczeń 2010

plusy: świetny kontakt, szybka i dokładnie zapakowana przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 25903 z 06.01.2009

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Sprzedawca szybko odpowiedział na moją wiadomość i pomógł mi przy ostatecznej decyzji przy wyborze deski. Bardzo polecam ten sklep !!

zakupy: deska voelkl; grudzień 2008

plusy: szybkość,fachowa pomoc

minusy: nie mam pomysłu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MikeW rekomenduje SnowStyle.pl opinia nr 21099 z 07.10.2008

Polecam sprzęt: deski, wiazania, buty !! Fachowa obsługa i doradztwo

zakupy: Voelkl Jibster, Ride EX, 32 Exus; wrzesień 2008

plusy: Szybko, Tanio, Fachowo

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER