Sprzęt oraz akcesoria komputerowe.
Sklep Soft-PC.pl

Kontakt

tel.
Turek

Popularne produkty

Eksploatacja, Podzespoły bazowe, Notebooki, AGD - Produkty, Multimedia, Peryferia, Sieci - produkty sieciowe, kategoria nadrzedna nie istnieje, Chłodzenie cieczą

Popularne marki

, Activejet, 4world, Inne, Samsung, Esperanza, Phobya, Epson, Gembird, Canon, Tb print, Kingston, Modecom, Alphacool, Asus, Ek waterblocks, Chieftec, Sony, Brother

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Soft-PC.pl > Opinie klientów

Sklep Soft-PC.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.08.2010r i posiada 15 opinii klientów w tym 94% pozytywnych.

Wystaw opinię

Reinhard rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 268161 z 22.12.2013

Byl to pierwsszy sklep internetowy, ktory znalazlem i w ktorym mozna zaplacic przez PayPal .Bardzo polecam i dziekuje za tak szybka dostawe- bo wybrany towar byl juz na drugi dzien po zaplaceniu dostarczony.- Polecam i napewno to nie bylo moje pierwsze i ostatnie zamowienie, bo w tym wlasnie sklepie jest wszystko.

zakupy: Kuchnia AEG 47035 VD-WN; grudzień 2013

plusy: Platnosc przez PayPal

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrei rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 240941 z 30.08.2013

Tylko w tym sklepie był na sprzedaż Chieftec panel boczny SBA-BL.

zakupy: Chieftec panel boczny SBA-BL; sierpień 2013

plusy: Szybka dostawa i świetna cena.

minusy: Nie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek J. rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 233501 z 26.07.2013

Znalazłem ten sklep w internecie.Złożyłem zamówienie w nim po raz pierwszy-i juz wiem że nie ostatni.Super komunikacja i obsługa ze strony personelu(tzn.pana Tomasza).W 100% a nawet więcej polecam wszystkim ten sklep.A panu Tomkowi dziękuję za szybką realizację i pozdrawiam.Jedyne zastrzeżenie mam do firmy kurierskiej GLS,bo zamówiony towar dostarczyli pod inny adres.

zakupy: Wentylator Evcercool; lipiec 2013

plusy: Komunikacja,expresowa wysyłka

minusy: jak dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jarczyn rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 206030 z 15.03.2013

Sklep uratował mi przysłowiowy "tyłek" - postanowiłem wymienić nietypowy wentylator 140x140 w zasilaczu zamiast wymieniać cały zasilacz za grube pieniądze. Nie podołały moim potrzebom co najmniej 3 duże sklepy internetowe z podzespołami. Dopiero soft-pc dął radę im sprostać - od zamówienia do otrzymania towaru minęły 24 godziny, zero problemów i niedomówień. Wszystko odbyło się przejrzyście i szybko. Zdecydowanie polecam!

zakupy: yate loon d14sh-12 (wentylator); marzec 2013

plusy: szybkość, bezproblemowość, dobry kontakt mailowy

minusy: osobiście nie mam się do czego przyczepić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arek nie poleca Soft-PC.pl opinia nr 201118 z 20.02.2013

Zdecydowałem się na zakup części do montażu dysku SSD 2.5 cala w obudowie na miejsce 3.5 cala. Produkt miał oczywiście status dostępności (jak większość w tym sklepie). Dodatkowo skusiłem się na nagrywarkę DVD - też status dostępny. Po paru dniach dostałem maila, że nagrywarka jest niedostępna, zgodziłem się na inny model nagrywarki. Czekałem jeszcze parę następnych dni, w końcu wysłałem maila, odpisali, że status dostępności towarów jest stanem z hurtowni, któy został zamówiony. Poprosiłem więc sklep o wysyłkę samego Digitusa, jeśli został on już sprowadzony. Tak, po ponad 2 tygodniach, otrzymałem "szynę" 2.5 cala. Napędu już nie chciałem - kupiłem gdzieś indziej. Podsumowując, kontakt ze sklepem niby jest, potrafią odpisać na maila, telefon odbierają, ale w innych sklepach, typu Ag*to, wszystko co miało status "dostępny" wysyłano mi od razu. Poza tym, jako że już tu nie kupić nic nigdy, chciałem usunąć swoje konto i dane - sklep tego nie robi. Nie polecam.

zakupy: Digitus adapter 3.5", na 2x 2.5''; listopad 2012

plusy: z trudnościami, ale można tu kupić "rzadkie" p...

minusy: Nie usuwają konta z danymi, czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nabi rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 94161 z 24.01.2012

Wszystko ok . towar sprawny zgodny z zamówieniem , dostawa dwa dni aż się zdziwiłem .

zakupy: Zalman ZM-NB32K Aimaxx 40x40x20mm eNVicooler; styczeń 2012

plusy: sprawność i duży wybór

minusy: wszysto ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

flayt rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 86271 z 16.10.2011

Tylko ten sklep zrealizował moje zamówienie

zakupy: chłodzenie komputera; październik 2011

plusy: sprawność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alex rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 76607 z 08.05.2011

Polecam ten sklep poniewaz duzo jest artykułów niedostępnych w innych sklepach cena nie jest wysoka.Towar dostarczony jest odpowiednio zabezpieczony na czas transportu wysyłka szybka i sprawna dobry kontakt ze sklepem jeszcze raz polecam.

zakupy: Wentylatory i inne akcesoria do pc; maj 2011

plusy: Niskie ceny i duża ruznorodnosc towarów

minusy: Przydało by się troche więcej zdjec i informacji o towa.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jerzyr rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 73818 z 21.03.2011

Wybór głównie z powodu atrakcyjnej ceny ugruntowany sympatycznym kontaktem przez telefon. Towar dostarczony na czas, w krótkim terminie. Pełna zgodność z zamówieniem, paczka dobrze zabezpieczona. Same superlatywy. Co ważne w porównaniu z innymi sklepami towar reklamowany na stronie www firmy był rzeczywiście dostępny, w innych firmach nie było tak różowo. Polecam !

zakupy: materiały wyciszające, maty, uszczelki, ; marzec 2011

plusy: solidność

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 69526 z 17.01.2011

Profesjonalne informowanie na maila o statusie zamówienia, szybka wysyłka. Serdecznie polecam

zakupy: CoolerMaster NotePal U3 Three Fan czarny; styczeń 2011

plusy: Szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bronek1806 rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 63169 z 19.10.2010

Przystępne ceny! duży wybór towarów, Czas realizacji zlecenia bardzo szybki, towar dostałem w ciągu 48h.

zakupy: chłdzenie procesora, czytnik kart itp; październik 2010

plusy: pełen profesionalizm

minusy: Nie znalazłem żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darxis rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 60926 z 14.09.2010

Jestem zadowolony z towaru i wysyłki.

zakupy: Alphacool Backplate; wrzesień 2010

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 60611 z 09.09.2010

Sklep wybrany z powodu dobrego asortymentu i najlepszej ceny. Tania przeyłka i dobry kontakt. Każda czynność potwierdzona automatycznym mailem (wada lub zaleta, w zależności czy ktoś lubi być atakowany dużą ilością wiadomości)

zakupy: Obudowa NOX + pasta termoprzewodząca; sierpień 2010

plusy: Miła i dobra obsługa, solidność

minusy: nieaktualna dostępność na stronie w przypadku 1 produktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

StudioRatios rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 60073 z 01.09.2010

Wybierałam pośród wielu sklepów, jednak tu dołożono wszelkich starań, by pokonać konkurencję zarówno pod względem ceny jak i szybkości realizacji zamówienia. Serdecznie polecam Soft-PC! Godne podziwu zaangażowanie by sprostać oczekiwaniom klientów, indywidualne podejście i konkurencyjne ceny, a do tego świetny kontakt!

zakupy: oprogramowanie Adobe CS5; lipiec 2010

plusy: pełne zaangażowanie na wszystkich etapach transakcji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirek rekomenduje Soft-PC.pl opinia nr 59673 z 25.08.2010

bo wszystko ok. :)

zakupy: akcesoria pc; sierpień 2010

plusy: realizacja ok, towar taki jaki powinien być.

minusy: nie zauważyłem problemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER