Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 106
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 106 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 436462 z 18.06.2018

Kolejny zakup, tym razem przedłużenie subskrypcji. Wsparcie wzorowe, ceny najlepsze wśród polskich resellerów, przynajmniej jeżeli chodzi o produkty JetBrains.

zakupy: C-S.PS-Y-20C - PhpStorm Commercial, przedłużenie subskrypcj; czerwiec 2018

plusy: szybki, bezproblemowy kontakt, oferta cenowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 434798 z 15.05.2018

To już drugie zakupy w tym sklepie. Szybka, konkretna obsługa. Ceny najniższe wśród polskich resellerów.

zakupy: (P-S.PS-Y-40C) PhpStorm personal; maj 2018

plusy: cena zakupu, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawlo rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 433682 z 23.04.2018

Szybko i bezproblemowo.

zakupy: Intellij IDEA; kwiecień 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 431582 z 15.03.2018

Sklep znalazłem w internecie, dzięki aktualnej promocji na oprogramowanie od razu zdecydowałem się na zakup. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, cała procedura była dość prosta, a klucz otrzymałem w kilka godzin (mam konto w tym samym banku, przez co otrzymaliście Państwo pieniądze natychmiast).

zakupy: PyCharm Professional; marzec 2018

plusy: promocyjna cena, prosta i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PH rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 430778 z 04.03.2018

W piątek w południe złożone zapytanie o ofertę, a po akceptacji i wpłacie jeszcze tego samego dnia otrzymałem kupioną licencję na programy. Błyskawiczna obsługa!

zakupy: JetBrains All-Pack; marzec 2018

plusy: prędkość obsługi, fvat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 427402 z 12.01.2018

Korzystałem z oferty już wcześniej - świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia. Dlatego skorzystałem znowu i na pewno skorzystam w przyszłości.

zakupy: IntelliJ IDEA; styczeń 2018

plusy: Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja.

minusy: brak. Wszystko tak jak się należy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 422890 z 30.10.2017

Szybko i sprawnie. Polecam :)

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate - Personal; październik 2017

plusy: dobry kontakt i doradztwo, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gumyns rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 421966 z 17.10.2017

Z polecenia, wszystko ok

zakupy: JetBrains Toolbox; październik 2017

plusy: szybko

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 419826 z 13.09.2017

Dobre ceny, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate; wrzesień 2017

plusy: ceny, czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 414322 z 14.06.2017

Konkurencyjne ceny. Świetny kontakt.

zakupy: PhpStorm Commercial (C-S.PS-Y); czerwiec 2017

plusy: szybki kontakt, świetne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slaw rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 413270 z 30.05.2017

polecony przez innych zadowolonych klientów

zakupy: intellij idea ultimate; maj 2017

plusy: szybko, sprawnie, dobry kontakt i elastyczność

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 410374 z 22.04.2017

Szybka i konkretna obsługa. Licencję otrzymałem szybko pomimo zamówienia złożonego w piątek po południu. Bardzo dobry kontakt i klarowna informacja co do kolejnych kroków zamówienia. Jak najbardziej polecam!

zakupy: Licencja phpStorm; kwiecień 2017

plusy: Oferta, ceny

minusy: Niedokładne opisy licencji i warunków zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 408982 z 03.04.2017

Solidnie, szybko, z rabatem

zakupy: Telerik DevCraft Complete; marzec 2017

plusy: miła obsługa, terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 407918 z 17.03.2017

Oferta była atrakcyjna, a dodatkowo kiedyś już robiłem zakupy w tym sklepie. Podobnie jak wtedy nie było problemów z zamówieniem, więc ponownie jestem zadowolony z zakupów :-)

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; marzec 2017

plusy: tanio, dobrze opisane produkty

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BSF rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 403570 z 19.01.2017

Spełnił oczekiwania. Najszybciej tam znalazłam interesujący mnie produkt.

zakupy: PL/ SQL Developer; styczeń 2017

plusy: Szybkość i komunikacyjność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 390786 z 11.08.2016

Posiadał oprogramowanie którego szukałem w dobrej cenie. Dodatkowo znakomity kontakt i szybkie odpowiedzi na pytania pomogły mi szybko podjąć decyzję

zakupy: ReSharper licencja Personal roczna; sierpień 2016

plusy: szybkie odpowiedzi na pytania, rzeczowo

minusy: brak możliwości sledzenia zamówienia na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adam rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 382826 z 16.05.2016

Kolejny zakup i jak zawsze wszystko super :) Polecam w 100%.

zakupy: PhpStorm; maj 2016

plusy: wygoda, obsługa klienta, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 381594 z 02.05.2016

Słyszałem o najlepszych cenach na rynku, które jak się okazało naprawdę istnieja ;)

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA; maj 2016

plusy: Dbanie o klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 380362 z 20.04.2016

Bardzo szybka realizacja zamóienia

zakupy: EMS Data Import for SQL Server; kwiecień 2016

plusy: realziacja właściwie w czasie rzeczywistym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jtk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 379574 z 14.04.2016

Szybki kontakt i realizacja zamówienia.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate Personal; kwiecień 2016

plusy: Dobry kontakt z obsługą klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER