Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 139
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 140 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

PapaRipopoRipapa rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 460094 z 06.07.2020

Niska cena, zlecenie sprawnie zrealizowane, łatwy kontakt ze sprzedawcą, szybkie odpowiedzi na wiadomości.

zakupy: JetBrains All Pack License; lipiec 2020

plusy: niska cena, łatwość kontaktu

minusy: brak przekierowania do płatności internetowej/blik

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ZebraSoftware rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459854 z 19.06.2020

Polecam. Szybko i sprawnie. Jak potrzebujesz FVAT za soft, a nie masz czasu na vateu to dobre wyjście.

zakupy: Phpstorm; czerwiec 2020

plusy: Ok

minusy: Ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459842 z 18.06.2020

Autoryzowany przedstawiciel firmy JetBrains w Polsce. Nie pierwszy raz robię tu zakupy i zawsze wszystko jest załatwiane sprawnie i szybko.

zakupy: Przedłużenie licencji ReSharper; czerwiec 2020

plusy: Pewność, fachowość, szybkość

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

endriu rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459598 z 03.06.2020

Dobra cena. Expresowa realizacja zamówienia.

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate; czerwiec 2020

plusy: cena, komunikacja, czas realizacji

minusy: płatność tylko przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zqdev rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 459074 z 13.05.2020

Przedluzenie Cliona z SOFT.WARE. Taniej niż ze zniżką bezpośrednio u producenta. Bardzo sprawnie załatwiona transakcja. Polecam i pewnie za rok wrócę znowu napisać opinię o Was :)

zakupy: Intellij Clion - Renewal license, personal; maj 2020

plusy: Szybko załatwiona transakcja. Korespondencja konkretna.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458902 z 06.05.2020

Kupuję co roku i co roku to samo - bezproblemowy kontakt, szybka realizacja zamówienia i bezkonkurencyjne ceny.

zakupy: P-S.PS-Y-40C; maj 2020

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458842 z 04.05.2020

Szybki kontakt, szybka realizacja zamówienia oraz przystępna cena.

zakupy: PhpStorm - Commercial; maj 2020

plusy: Dobry kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

imie_lub_nick rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458526 z 16.04.2020

Cena lekko niższa od oficjalnej, szybka i bezproblemowa obsługa klienta

zakupy: PHPStorm; kwiecień 2020

plusy: Pełen profesjonalizm.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 458374 z 06.04.2020

Po pierwsze cena była najbardziej konkurencyjna. Po drugie sklep jest autoryzowanym sprzedawcą oprogramowania firmy JetBrains na terenie Polski co sprawdziłem na stronie firmy. Szykbo, sprawnie, pewnie

zakupy: JetBrains DataGrip; kwiecień 2020

plusy: Pewność, fachowość, szybkość

minusy: nie stwierdzam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 457826 z 06.03.2020

Szybko i fachowo zrealizowana transakcja i dostawa. Wszystko działa po 1 dniu od płatności.

zakupy: Licencje Telerik UI KENDO; marzec 2020

plusy: Interesująca nas oferta i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 457258 z 31.01.2020

Został polecony mi przez znajomego.

zakupy: Intellij IDEA - licencja indywidualna; styczeń 2020

plusy: Szybkość, prostota

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 457254 z 31.01.2020

Został polecony mi przez znajomego.

zakupy: Intellij IDEA - licencja indywidualna; styczeń 2020

plusy: Szybkość, prostota

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 457038 z 21.01.2020

Wybrałem ten sklep bo dotychczasowy reseller przez miesiąc się ociągał z ofertą. W soft.ware.pl moje zamówienie zostało zrealizowane w ekspresowym tempie. Dosłownie 30 minut trwała cała transakcja od złożenia zamówienia, zapłaty, potwierdzenia i aktywowania subskrypcji na kolejny rok.

zakupy: ReSharper Ultimate; styczeń 2020

plusy: kontakt, ceny

minusy: na razie brak, zobaczymy za rok ;)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MaciejM rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 456918 z 14.01.2020

Kolejny zakup w Soft.Ware.pl. Równie udany jak poprzedni. Niska cena, dobry kontakt, szybka realizacja

zakupy: JETBRAINS INTELLIJ IDEA ULTIMATE; styczeń 2020

plusy: Konkurencyjna cena, dobry kontakt, szybka realizacja

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alladhyn rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 456450 z 16.12.2019

Wszystko ok. Nie trzeba się bawić w VAT-UE i zakup na oficjalnej stronie jetBrains.

zakupy: PHP STORM; grudzień 2019

plusy: Szybkość w działąniu

minusy: Brak płatności online. Płatność wykonuje się tradycyjnym

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455586 z 05.11.2019

Są oficjalnym dystrybutorem firmy JetBrains, dodatkowo oferta sklepu jest bardzo atrakcyjna cenowo. W odróżnieniu od producenta oprogramowania, firma wystawia także faktury VAT po polsku. Możliwość przypisania produktu do istniejącego konta JetBrains.

zakupy: JetBrains All Product Pack; listopad 2019

plusy: oferta atrakcyjna cenowo, faktury vat po polsku

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Programista Sz-n rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455110 z 15.10.2019

Posiada oczekiwany przeze mnie asortyment w niskich cenach i jest oficjalnym resellerem producenta tegoż oprogramowania (JetBrains).

zakupy: IntelliJ IDEA (przedłużenie subskrypcji); październik 2019

plusy: Niskie ceny, szybki i profesjonalny kontakt

minusy: Mimo wszystko brak automatyzacji zakupu. Pomijalne.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455038 z 09.10.2019

Ceny i przypominają co roku, że licencje się konczą. Polecam.

zakupy: Jetbrains Toolbox; październik 2019

plusy: przypominają o końcu licencji

minusy: idk

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yastt rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 455034 z 09.10.2019

Bardzo dobra obsługa, niskie ceny. Polecam.

zakupy: PL/SQl Developer; październik 2019

plusy: Jest OK

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KS rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 454862 z 01.10.2019

Polski reseller JetBrains - dobry kobtakt, szybka realizacja

zakupy: IntelliJ Idea; październik 2019

plusy: szybkość realizacji

minusy: ND

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2020 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER