Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 118
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 119 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Rafał rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 453234 z 18.07.2019

Bardzo dobre ceny

zakupy: PL/SQL Developer; lipiec 2019

plusy: Czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daniel rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452526 z 17.06.2019

WYbrałem ten sklep ponieważ ma najtańsze produkty i bardzo szybką realizację zakupów oraz bardzo dobry kontakt i obsługę klienta. Jedyną rzeczą na mały minusik jest brak realizacji transakcji za pomocą BLIK'u.

zakupy: JetBrains WS; czerwiec 2019

plusy: Niższe ceny produktów, Szybkość realizacji

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

szym rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452490 z 14.06.2019

Bardzo szybko i sprawnie. Od kontaktu ze sprzedawcą o zrealizowanym przelewie (z tego samego banku) w ciągu niecałej godziny miałem licencje do intelliJ Clion 2019

zakupy: CLion; czerwiec 2019

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja, natychmiastowa faktura

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452378 z 08.06.2019

Kupuję w tym sklepie oprogramowanie od 4 lat. Nigdy nie zawiedli, błyskawicznie się kontaktują i mają najlepsze ceny na rynku.

zakupy: PhpStorm Toolbox for Organizations; czerwiec 2019

plusy: ceny kontakt/obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452298 z 05.06.2019

Szybka i sprawna obsługa

zakupy: IntelliJ IDEA; czerwiec 2019

plusy: Dobry i szybki kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 452230 z 31.05.2019

Szybkość działania, profesjonalizm, atrakcyjne ceny, lepsze niż u producenta.

zakupy: PHP Storm - subskrybcje; maj 2019

plusy: Oceniam teraz ankiete i sklepy24.pl - jest beznadziejna!

minusy: Już wcześniej opisałem co jest OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 450262 z 15.03.2019

Skusiła mnie promocyjna cena na produkty, ale od kilku lat jestem nadal ze sklepem przy odnawianiu licencji, również za szybką pomoc w razie jakichkolwiek pytań.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; marzec 2019

plusy: tanio, dobrze opisane produkty, szybka odpowiedź

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie ma zdania o Soft.Ware.pl opinia nr 450138 z 13.03.2019

Uważam, że termin 4 dni (w tym 2 dni weekendu) na dokonanie przelewu jest za krótkie, powinno być 5 dni roboczych. To balansowanie na krawędzi ryzyka.

zakupy: Telerik DevCraft; marzec 2019

plusy: krótka, zwięzła konwersacja

minusy: zbyt krótki czas na dokonanie wpłaty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 448842 z 05.02.2019

Polecił mi znajomy. Oczekiwania spełnione w 100%

zakupy: Licencja inteliij idea; luty 2019

plusy: Odpowiedz na wycene w kilka minut

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 448306 z 22.01.2019

Dobra cena. Polska faktura.

zakupy: JetBrains IntelliJ IDEA Ultimate; styczeń 2019

plusy: Polska faktura, niska cena

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yastt rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 444926 z 05.11.2018

Najniższe ceny, autoryzowany dealer

zakupy: PL/SQL Developer; listopad 2018

plusy: Bezproblemowa realizacja niestandardowego zamówienia

minusy: Bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 444494 z 26.10.2018

świetna obsługa

zakupy: software licence; październik 2018

plusy: obsługa, cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karsch rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 441134 z 06.10.2018

Polski reseller JetBrains - dzięki temu otrzymałem polską fakturę VAT i pełnoprawny produkt. Polecam - szybka i sprawna realizacja oraz wzorowy kontakt z klientem.

zakupy: IntelliJ Idea Ultimate; październik 2018

plusy: Szybkość realizacji, cena

minusy: ND

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 436462 z 18.06.2018

Kolejny zakup, tym razem przedłużenie subskrypcji. Wsparcie wzorowe, ceny najlepsze wśród polskich resellerów, przynajmniej jeżeli chodzi o produkty JetBrains.

zakupy: C-S.PS-Y-20C - PhpStorm Commercial, przedłużenie subskrypcj; czerwiec 2018

plusy: szybki, bezproblemowy kontakt, oferta cenowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 434798 z 15.05.2018

To już drugie zakupy w tym sklepie. Szybka, konkretna obsługa. Ceny najniższe wśród polskich resellerów.

zakupy: (P-S.PS-Y-40C) PhpStorm personal; maj 2018

plusy: cena zakupu, obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawlo rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 433682 z 23.04.2018

Szybko i bezproblemowo.

zakupy: Intellij IDEA; kwiecień 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 431582 z 15.03.2018

Sklep znalazłem w internecie, dzięki aktualnej promocji na oprogramowanie od razu zdecydowałem się na zakup. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania, cała procedura była dość prosta, a klucz otrzymałem w kilka godzin (mam konto w tym samym banku, przez co otrzymaliście Państwo pieniądze natychmiast).

zakupy: PyCharm Professional; marzec 2018

plusy: promocyjna cena, prosta i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PH rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 430778 z 04.03.2018

W piątek w południe złożone zapytanie o ofertę, a po akceptacji i wpłacie jeszcze tego samego dnia otrzymałem kupioną licencję na programy. Błyskawiczna obsługa!

zakupy: JetBrains All-Pack; marzec 2018

plusy: prędkość obsługi, fvat

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 427402 z 12.01.2018

Korzystałem z oferty już wcześniej - świetny kontakt, ekspresowa realizacja zamówienia. Dlatego skorzystałem znowu i na pewno skorzystam w przyszłości.

zakupy: IntelliJ IDEA; styczeń 2018

plusy: Świetny kontakt, błyskawiczna realizacja.

minusy: brak. Wszystko tak jak się należy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 422890 z 30.10.2017

Szybko i sprawnie. Polecam :)

zakupy: IntelliJ IDEA Ultimate - Personal; październik 2017

plusy: dobry kontakt i doradztwo, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER