Oprogramowanie dla programistów i administratorów sieci oraz grafików komputerowych.
Sklep Soft.Ware.pl

Kontakt

tel. 22 487 94 22
Warszawa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 98
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Soft.Ware.pl > Opinie klientów

Sklep Soft.Ware.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.08.2007r i posiada 98 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

marianbonczek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 335469 z 17.03.2015

Żetelna i sprawna obsługa.

zakupy: IntelliJ IDEA 14 Personal Upgrade; marzec 2015

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OpenSoft rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 325305 z 29.12.2014

Błyskawiczna i konkretna obsługa. Dobra i zróżnicowana oferta. Bardzo dobra i rzetelna informacja na temat dostępnych produktów. Konkurencyjna cena.

zakupy: PyCharm 4.X Personal - Nowa licencja; grudzień 2014

plusy: Zróżnicowana oferta i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

1602D rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 308269 z 29.08.2014

Dobrze przedstawiona oferta w sklepie internetowym i dostępność produktu - to dwa główne elementy, które zdecydowały o wyborze sklepu. Cena oczywiście również. Zakup przebiegł sprawnie, terminowo. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: JetBrains PyCharm 3.x Commercial; sierpień 2014

plusy: Terminowość realizacji zamówienia.

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 304557 z 07.08.2014

Kupuję w nim od lat. Wszystko jest jak należy.

zakupy: PL/SQL Developer; sierpień 2014

plusy: Solidność

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 285825 z 04.04.2014

Szybko, sprawnie i dobra cena

zakupy: Telerik Kendo UI; marzec 2014

plusy: Brak problemów

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 285597 z 02.04.2014

Szybka realizacja zamówienia. No i "polska" FV.

zakupy: IntelliJ IDEA; marzec 2014

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 271717 z 14.01.2014

Bardzo dobra oferta na IntelliJ IDEA Personal. Zakup zrealizowany błyskawicznie. Polecam!

zakupy: IntelliJ IDEA; styczeń 2014

plusy: oferta, szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 251249 z 12.10.2013

Sklep wybrałem, ponieważ jest wyłącznym (?) dystrybutorem na Polskę. Kontakt ze sklepem był świetny, rzeczowe odpowiedzi na pytania, a sama transakcja szybka.

zakupy: PHP Storm; październik 2013

plusy: kontakt

minusy: mało współczesna strona WWW (część produktowa/sklepowa)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 247325 z 26.09.2013

To był kolejny udany zakup w tej firmie

zakupy: Radmin; wrzesień 2013

plusy: Szybkość i pewność działania oraz cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pvalue rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 245201 z 19.09.2013

trafiłem na niego w google, do zakupu przekonała mnie niska cena

zakupy: Zend studio; wrzesień 2013

plusy: szybkosc relacji z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 222057 z 31.05.2013

Wszystko w porządku

zakupy: JetBrains: IntelliJ, ReSharper; maj 2013

plusy: profesjonalna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Blazej rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 221425 z 28.05.2013

Bardzo dobra cena i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Zend Studio 10; maj 2013

plusy: cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 201306 z 21.02.2013

Bardzo dobre ceny, szybkość realizacji, POLECAM!!!

zakupy: Vitascene 2 upg; luty 2013

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jk rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 195201 z 24.01.2013

Wzorowo realizowane transakcje, pomoc i chętne wyjaśnianie wszelkich wątpliwośći. Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: aktualizacja Telerik Premium Collection; styczeń 2013

plusy: dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof_B rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 194393 z 22.01.2013

Sklep był rekomendowany przez znajomego. Rzeczywiście kompetentne odpowiedzi handlowca Sergiusza Świeszczaka na zadawane pytania

zakupy: Navicat; styczeń 2013

plusy: czytelna strona internetowa z rzetelnymi informacjami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Breath-Take rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 188445 z 28.12.2012

Jako jedyny był w stanie wystawić polską fakturę vat za voucher na egzamin certyfikujący Zend.

zakupy: Certification - Zend PHP Certification Voucher; grudzień 2012

plusy: Atrakcyjne ceny i szybkość realizacji i polskie faktury

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kuba rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 183761 z 12.12.2012

Bardzo szybkie załatwienie licencji - polska faktura a cena producenta bez jakiegokolwiek narzutu.

zakupy: IntelliJ IDEA; grudzień 2012

plusy: ceny, terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 173793 z 09.11.2012

Najtańsza oferta na rynku polskim. Szybko i sprawnie zrealizowana transakcja.

zakupy: Telerik DevCraft Complete; listopad 2012

plusy: Szybko zrealizowana transakcja.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mirvanos.org rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 163793 z 01.10.2012

Jedyny dostawca w Polsce, sprawdzony , zadowolony

zakupy: Upgrade ZendStudio 9; wrzesień 2012

plusy: po raz kolejny szybko i pewnie :)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksander rekomenduje Soft.Ware.pl opinia nr 158441 z 11.09.2012

Dobra orientacja w ofercie producentów, szybka reakcja

zakupy: licencja Red Hat Enterprise Linux; wrzesień 2012

plusy: dobra orientacja

minusy: nie natknąłem się na wady

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER